- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- bambano: Bambanő háza tája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Carlytoo: Pánikszindróma #3
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sz_Imre
senior tag
Sziasztok!
Van egy Asrock Conroexfire-esata2 alaplapom és ami bios alapból rajta van az 1.20 verzió. Na most bios frissítésre szántam el magam, mivel vannak a lapnak 1-2 furcsasága, pl az egyik, ha 3-4GB (667Mhz kingston) van benne, akkor nem ismeri fel a VGA-t, vagyis ad képet, de nem ismeri fel maga a kártyát.
Na most egy cd-re kivan írva a bios fájl és a bios frissítő progi (ASRflash) és mielőtt ezt kiírtam volna a író programmal beállítottam hogy bootolható legyen, ezt használtam Win98SE_boot.img (amit innét töltöttem le).
Persze tudom, hogy pendrive-val is megoldható lenne csak az már szerintem körülményesebb, plusz a biosban nincsen instant flash.
Csak azért kérdeztem, hogy jól csináltam-e vagy nem? Mert nem akarom elrontani, persze tudom hogy javítható, csak hát akkor is. Persze néztem videót ahogyan bios flash csinálnak, de mindegyik máshogy csinálta. Előre is köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad 320S-13IKB - i5-8G I 8GB I 128SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Kezdő Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 7500 / GTX 1050Ti / 16GB DDR4 / 128SSD+1TB HDD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest