Új hozzászólás Aktív témák

• ikszman

csendes tag

Üdv minden fórumozónak.
    Vágjunk a lecsóba. :) Masina adatai: HP pavilion a460.nl config. Alaplapja Asus A7N8X-LA (KAMET2).
    http://www.mxdatarecovery.net/asus-hp-a7v8x-la-motherboard-driver-drivers-bios-specs.html
    A hp oldaláról már frissítettem az elérhető legutolsó Biosra. Viszont a proci (athlon xp 3000+) és a memóriák (1.5Gb ddr400 PC3200) is tudnának még jobban is pörögni. A biosban semmi lehetőség arra, hogy kihasználhassam a maximumot(333Mhz) nemhogy még esetleg tuningoljam is. Persze tudom OEM lapnál és HP cégnél.....
    Szóval a lényeg. Elérhető sok más nem (OEM) asus bios.Pl: A7N8X-X (MX) meg satöbbi. De kérdés, hogy egyáltalán megmerjem-e próbálni. Hisz nem tudom A HP lapja fizikailag tudja-e azt amit az Asus testvérei. Gondolok itt az áramkörökre a chip készletekre.
    Vagy tud esetleg valaki az én lapomhoz illeszthető moddingolt biosról? Vagy más ötleteket is várok. Természetesen nem az a célom, hogy egy halott lapot kapjak végeredményül. Annyi tudásom meg még nincs, hogy saját magam átírjak egy BIOS-t. A válaszokat előre is köszönöm. Minden jót, üdv.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés