- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lenry: Windows 11 telepítése inkompatibilis gépre
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ielektros
senior tag
Eloszor is. A nickem-el nem stimmel valami az irasodban.
Masodszor. En ennel a csavonal durvabban nezek ki sokkal ha ilyeneket mondanak rolam mint te te kedves noname.
Harmadik: Vegyel vissza mert nem szegyenlem beverni az ilyen bunko arcok fejet. Ha lattad volna, vagy olvastad volna a forum hozzaszolasokat akkor talan tudnad, hogy nem tervezem ellopni a kotvak also futesed. Van nekem annal sokkal jobb. Tudod te akinek az adatai kozott SEMMI NINCS kitoltve az nekem ilyeneket ne merjen mondani mert felek, hogy felkapom a vizet.... Ha esetleg ezzel a meltan nagyracsebult zsenialitasoddal vetted volna a faradsagot akkor talan lattad volna, hogy en feltoltottem mar szinte minden gepemrol fotot. Es tette ezt itt szinte mindegyikunk RAJTAD KIVUL. Tudod mi szakmabeliek megosztjuk egymassal a tapasztalatainkat. Nekem ha megnezed az infoimat akkor mindent meg tudsz rolam. Semmim nincs rejtve ellenben veled. Egy senki vagy. Es erre meg idejossz eloszor leoltod Koscska89-et de nagyon paraszt modon es utana meg oldalakon keresztul beszelsz a nagy budos semmirol. Semmit nem mutatsz, semmit nem tudunk rolad, semmit nem is mondasz csak beszelsz."Azt mondja szemetszúró többesszámban ielektromos "
Neniked az ielektromos... Bar orulok, hogy szurom a szemed. ES IGEN BASZD MEG tobbesszamban mondtam mert a tobbieket is erdekli a geped ha nem vetted volna eszre. De mar tudom, hogy nincs neked egy szaros tangad se, nem, hogy geped. Reszemrol nalam bann. Innentol mesz egyenest a /dev/null-ba, szoval ha kerhetlek akkor ne eroltesd a reakciot.Mindemelett a szohasznalatod mar az enyemnel is durvabb. Nem kerek a "kurasodbol" meg a tobbibol itt. Majd ha valamit mutattal.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos hirdetni!
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Battlefield 6
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Elemlámpa, zseblámpa
- TCL LCD és LED TV-k
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- DELL Precision 7730 i5-8400H Quadro P3200 32GB 1000GB FHD 17 1 év garancia
- Xiaomi 14 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700K / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 500 SSD
- Samsung Galaxy A21s 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest