Új hozzászólás Aktív témák

• ielektros

senior tag

válasz kokov #7458 üzenetére

Eloszor is. A nickem-el nem stimmel valami az irasodban.
    Masodszor. En ennel a csavonal durvabban nezek ki sokkal ha ilyeneket mondanak rolam mint te te kedves noname.
    Harmadik: Vegyel vissza mert nem szegyenlem beverni az ilyen bunko arcok fejet. Ha lattad volna, vagy olvastad volna a forum hozzaszolasokat akkor talan tudnad, hogy nem tervezem ellopni a kotvak also futesed. Van nekem annal sokkal jobb. Tudod te akinek az adatai kozott SEMMI NINCS kitoltve az nekem ilyeneket ne merjen mondani mert felek, hogy felkapom a vizet.... Ha esetleg ezzel a meltan nagyracsebult zsenialitasoddal vetted volna a faradsagot akkor talan lattad volna, hogy en feltoltottem mar szinte minden gepemrol fotot. Es tette ezt itt szinte mindegyikunk RAJTAD KIVUL. Tudod mi szakmabeliek megosztjuk egymassal a tapasztalatainkat. Nekem ha megnezed az infoimat akkor mindent meg tudsz rolam. Semmim nincs rejtve ellenben veled. Egy senki vagy. Es erre meg idejossz eloszor leoltod Koscska89-et de nagyon paraszt modon es utana meg oldalakon keresztul beszelsz a nagy budos semmirol. Semmit nem mutatsz, semmit nem tudunk rolad, semmit nem is mondasz csak beszelsz.

"Azt mondja szemetszúró többesszámban ielektromos "
    Neniked az ielektromos... Bar orulok, hogy szurom a szemed. ES IGEN BASZD MEG tobbesszamban mondtam mert a tobbieket is erdekli a geped ha nem vetted volna eszre. De mar tudom, hogy nincs neked egy szaros tangad se, nem, hogy geped. Reszemrol nalam bann. Innentol mesz egyenest a /dev/null-ba, szoval ha kerhetlek akkor ne eroltesd a reakciot.

Mindemelett a szohasznalatod mar az enyemnel is durvabb. Nem kerek a "kurasodbol" meg a tobbibol itt. Majd ha valamit mutattal.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés