Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
toza
senior tag
válasz bitfarago #11548 üzenetére
igy van.. gondolom ami egetnek tunik erdemes cserelni igyisugyis.. nekem ez csak hobbi lenne. penzkereset nelkul..egyebkent eleg lenne egy link alapokkal.. nem is titkok ezek hiszen minden fennt van a neten.
az akut meg toltodik pcrol atalakitoval.meg megnyaltam es rosszizu volt szoval van benne aram..
azert koszi..[ Szerkesztve ]
szegyen a futas,de faraszto...
-
bitfarago
csendes tag
Bocsánat, az előzőekben nem fejtettem ki mire is gondolok.
A probléma nem ott van hogy kérdést tesz fel, segítséget kér, én is kértem már mert volt hogy akármit csináltam nem volt jó. És a fórum ezen része is szerintem ezért van.A probléma szerintem ott kezdődik, és ez verte ki nálam a biztosítékot és kaptam fel a vizet, hogy "hány fokra melegítsük az ic-t"? Ez egy olyan kérdés ami azt sugallja hogy 99% biztos, hogy eddig ilyet és hasonlót nem csinált. Akkor most egy tök amatőrnek magyarázzunk el mindent az alapoktól???
A ...... tele de komolyan, ha valaki használ valamit egyből azt hiszi ért is hozzá. Jelenleg kb 20 noti dekkol a polcon, a csoki barna chip, helytelen - zárlatos forrasztás és egyéb barmolás miatt. Igazából ezen húztam fel magam.És ha valaki kérdez, általában segítek neki, de ha ilyen melóhoz hozzáfog, akkor legalább az alapokat tudja, ne pedig még nagyobb munkát/kárt csináljon. Szerintem ti sem örültök az ilyen készülékeknek, ha elviszitek hozzátok, de elötte már szétbarmolták.
Kb így ennyi. És bocs ha bárkit is megsértettem volna, nem volt szándékos.
-
toza
senior tag
válasz bitfarago #11552 üzenetére
nem ertek hozza egyertelmu.nem tudom alapokat.nem is erdekel.. csak az a resze ami a problema megoldasahoz kell..biztonsagosan levegyem es vissza rakjam a csipt..ha nem jo akkor tok mindegy.. a telefont a foldon talaltam feldarabban..izgalmas projektnek tunt osszerakni.. es megigerem h ezekkel soha a budos eletben nem fogsz talalkozni,ha csak nem jarsz london kornyeken..
[ Szerkesztve ]
-
JSHammer
tag
válasz bitfarago #11552 üzenetére
hát igen
Hány fokra?
sajnos mivel erre nincs állandó recept így ezt senki nem fogja garantálni vannak kirívó esetek.....
iránymutató szám van ,de itt annyi minden számít hogy távtanulásban ezt sosem fogod megérteni
[ Szerkesztve ]
MINDEN PROBLÉMÁNAK VAN EGY EGYSZERŰ ÉS EGY ROSSZ MEGOLDÁSA!
-
JSHammer
tag
Ez olyan mint a szertorna!
ha profi csinálja könnyűnek látszik
mm-es elcsúszásokkal már galibát lehet scinálni, főleg ha fesszabályzóknál matatsz...
Főleg ha mr rég hazavágta a lap a cpu-t is
azért ez nem olyan hogy nah vezsek egy ilyet alkatrészt, a másikat meg leszedem valahogy
Azt úgy leszedni hogy ne szakadjon és égjen a nyák, kell tapasztalat, és megfelelő szerelés...
Azért meg nemfogsz több 100k-t beefektetni hogy ezt úgy "megcsináld" más esetben úgyis kókány lesz...:S
Nem akart kolléga sem rosszat , csak ismeri Yoda tanítását:Tedd vagy ne tedd de sose próbáld, következtetve:ha csinálod ,csináld jól , annak meg ilyen gátjai vannak
-
Router
őstag
-
ielektros
senior tag
válasz Router #11556 üzenetére
jééééézusom hol járunk már. csodás. 10millio műszerész országa
Megyek megnyalom egyenként a fázisokat, hogy megvannak e. Együtt nem szabad megnyalni a 3 fázist csak haladóknak mert akkor az ember szemei azonos időben a tér ugyanazon pontját szeretnék elfogllalni. És szó szó egy kicsit "fura" érzés profiknak is
Remélem lesz aki komolyan veszi....
[ Szerkesztve ]
-
-
Gigabyga
aktív tag
Valaki küszködött már Prestigio multipad 7.0 ultra+ (PMP 3670B) tablettával szoftveresen??
Le lett jelszavazva, semmilyen gomb kombóra nem reagál, csak úgy van valami ha rádugom usb-re és úgy nyomom a power(+) v. power(-) gombot de se linux se windows alatt nem találja az adb parancsfájlból.Alaplapot nem akarok nekik cserélni.
-
ielektros
senior tag
válasz KillHates #11561 üzenetére
En egyszer bekerultem ket fazis koze egy trafoban. Jobb konyok L2, bal csuklo L1. 5-6 masodpercre "csak" es megusztam mert ugy randult ossze mindenem, hogy a kezem izmai szerencsere abba az iranyba randultak ami a szabadsagot jelentette. 3 nap korhaz lett belole. Az elso napon ugy ereztem magam mint HULK csak azt sem tudtam ki vagyok. Ossze vissza remegett minden izmom es a szivem azt sem tudta, hogy most akkor az 50Hz a tuti vagy nem. Nehezen de szerencsere eldontotte, hogy mi lesz az idealis tempo Akkor nem volt mondjuk ennyire vicces Na azota mashogy allok a dolgokhoz.
[ Szerkesztve ]
-
Gigabyga
aktív tag
Ez akkor is überelhetetlen
Amikor építették az üzlet helységet furán látott a villanyász -
ielektros
senior tag
válasz zorroka74 #11567 üzenetére
Szeretem a villamossagot Bar soha nem tudtam eldonteni, hogy mit szeretek jobban. Az ipari villamossag es vezerlestechnika szamomra egy kedvelt dolog csak sajnos az iparhoz tartozik par olyan faszsag amit nem tudok elviselni. Peldaul a tudatlan vezetoseget ami sajnos az esetek 90%-ban jelen van. Itt nemetben is. Akik valamire is valok altalaban azok a kivitelezok. De az osszes tervezot es irodai majmot en szivem szerint flahoz allitanam. Fejnehez baromsag az egesz es ez 10szerezi meg az arakat. pfujjjj.
-
JSHammer
tag
Sziasztok!
Ha a noti kijelzőjén alsó szögből nézve képzajt látok,(voltak piros ugráló sávok is,de a csatit megigazgattam, a tekeredést kiigazítottam,azóta van kép)az kábel hiba vagy kijelzőhiba?
egy aspire 5738zg, van szó, hálaistennek egy 5720as van, de az nem jó hozzá tesztnek,és a szalagkábel sem egy típus
külső hdmin tűéles képe vanIdegeimre megy már
[ Szerkesztve ]
-
ielektros
senior tag
Vaze ilyen nincs... Hat emberek. Leirom mert nem terek magamhoz.
Delutan elugrottam 4db 512Gb SSD-t venni mert egy cegnek kicsereljuk a notikban a hdd-ket szep sorjaban. Elbringaztam mert nincs messze, vittem zsetont meg az egesz penztarcam. Nem akartam szamlara vasarolni mert ugyis ott volt a penz. Volt a tarcamban relativ sok penz mert nem fizettem be 2 napi bevetelt. Bemegyek rendelem az ssd-ket, okorkodtunk kicsit. Megkaptam a cehhet de kozben a szokas szerint atutalasos szamlat kaptam mert csuklobol azt utotte a gepbe. Mondom faja. Sebaj ezen nem mulik. Huzok az ssd-kkel a noti taskaban a varos iranyaba. Csorgott a telefonom, haver hivott, h merre jarok meg amugy is pentek van es hat karcol a torka. Melegitsunk be estere, aztan majd ha jartunk otthon akkor utana este folytatjuk. Ok. Rajtam nem mulik. Isszuk a bort meg az Unicumot ("jobb" helyeken lehet kapni) es mondom STOP mert asszony megol. Hagyjad fizetek. Turom a zsebem, tarca sehol. Fasza. Nagykerben nem vettem elo. Hol lehet. Tudja fene. Kicsit kiborultam mert minden fontos irat benne van. Oooo ember mondom ilyen hulye nem lehetek. Haver fizetett irany haza hatha nem is raktam el. Hazaerek a haz ele. Rendorauto. Semmi sem erdekelt csak hogy hol a tarcam. Felmegyek a harmadikra hallom mielott nyitom az ajtot, hogy ferfiak dumalnak. Na mondom mifasz asszony egyedul erezte magat? Tenyleg ezres pulzussal rugom be az ajtot, 2 faszi meg egy csaj (nem is volt rossz) rendor all az otthoni muhelyemben ami egyben iroda is... Hat ez mi a csecs. A csaj a kezeben a tarcammal meg egy A4-es lappal vigyorog. Guten Abend. Mi a rak van? Kesz vagyok, miert van az nalad???A sztori kibogozva: kiesett az a szar a zsebembol mert en hulye oda raktam nem a taskaba. Anger 1-nel valaki megtalalta majd odaadta egy jarornek. Azok bejelentettek amit atvett egy masik jaror majd kivitte a regisztralt cimemre. Az A4-es lap pedig egy rovid papir a megtalalotol amit a zsaruk irtak, hogy mi volt benne atvetelkor. Plussz egy zaradek, hogy NEM ILLIK NEM JUTALMAZNI a becsuletes megtalalot. Megtettem amirol szinten irtak egy cetlit aminek egy peldanyat megkaptam. A penzt postan kikuldik a megtalalonak. Rola annyit tudok, hogy 1942-es szuletesu es es es es es nem hiszitek el. "Gy. Kolompar" itt is koszonom... Ennyi. Ma berugok.
-
-
JSHammer
tag
Sziasztok!
Olyan kérdésem lenne ,hogy van-e használható módszer arra hogy akku nélkül acer bios update-et hajtsak végre??? dosban sem jó neki, eeprom írom sajna nincs..Az ellenálásforrasztást az akkucsatira mennyire tartjátok javasolhatónak?
-
toza
senior tag
hello!
hozza jutottam egy telefonhoz.. aminel fuse csere helyett ossze forrasztottak a pontokat (nem laccik jol de a ket aranyszinu ize mellett ossze lett forrasztva,ahelyett h csereltek volna.)
.. milyen kovetkezmenyei lehetnek ennek ?! felrobban aksi?! toltesnel szetsul!? le eg a haz?! megcsinaltassam rendesen vkivel!? vagy nem sok eselye lehet a problemank!?
koszi!
-
fero02
nagyúr
-
ielektros
senior tag
válasz Tamás9x #11593 üzenetére
En csak azt nem ertem, hogy miert remeg mindenki a szemelyeskedestol. Mar bocsanat de ha marhasagot irok akkor barki mondja ram barmikor, hogy marha vagyok. Persze ha ezt alatamasztja valami indokkal. Hamarosan vege annak a vilagnak, hogy fedoneven irkal mindenki (remelem)... Es akkor mar az aki online hulyeseget irkal annak nyoma lehet a valo eletben is. Az ilyen szakinak a Linkedin falara kell szogezni majd egy ilyen hozzaszolast. Egyszeruen szemelyes adathoz kell regelni minden nick-et. Pont. Visszaesne a trollok szama. (a betoresek meg none de ez egy masik tema) Akinek meg fosni valoja van az is elhallgatna es nem jatszana az agyat.
Mondjuk az inteligencia nem biztos, hogy a szakmai tudassal egyenesen aranyos...
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos hirdetni!
- Sigma 150-600mm Sports objektív ( Nikon ) -Újszerű-
- MICROSOFT SURFACE LAPTOP 2 - MEGKÍMÉLT ÁLLAPOTBAN (ajándék tok + USB hub)
- Újszerű Asus TUF F15 FX506HE - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 8GB -512GB - RTX 3050 Ti - 2 év gar
- AMD Ryzen 7 5700X3D 3.0GHz (96MB Cache, up to 4.1GHz) OEM AM4 Processzor!
- Samsung Galaxy Buds 2 Pro, vadonatúj, bontatlan, 2026.03.07.-ig garis
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest