- bitpork: Meglátjuk mit hoz a jövő
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- bambano: Bambanő háza tája
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Luck Dragon: Utazásra tervezve – Anker Zolo gallium-nitrid töltő
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
33600 - 33501
34780 - 34701 34700 - 34601 34600 - 34501 34500 - 34401 34400 - 34301 34300 - 34201 34200 - 34101 34100 - 34001 34000 - 33901 33900 - 33801 33800 - 33701 33700 - 33601 33600 - 33501 33500 - 33401 33400 - 33301 33300 - 33201 33200 - 33101 33100 - 33001 33000 - 32901 32900 - 32801 32800 - 32701 32700 - 32601 32600 - 32501 32500 - 32401 32400 - 32301 32300 - 32201 32200 - 32101 32100 - 32001 32000 - 30001 30000 - 28001 28000 - 26001 26000 - 24001 24000 - 22001 22000 - 20001 20000 - 18001 18000 - 16001 16000 - 14001 14000 - 12001 12000 - 10001 10000 - 8001 8000 - 6001 6000 - 4001 4000 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2023-05-25 08:58 Téma összefoglaló
-
(rögzített hozzászólás)
BestSecret vagy bármilyen más meghívó kérés/felajánlás TILOS!
Új hozzászólás Aktív témák
-
pietrrr
senior tag
Nike.com-on van lehetőség forintos fizetésre?
Sokszor rendeltem már, de minden alkalommal csak euróban. -
Bigemperor
senior tag
Amúgy a Nike.com vásárlás esetén mindig ilyen botrányos átváltás van? +20 Ft a középárfolyamhoz képest? Paypalon sem tudtam a kártya kibocsátó árfolyamát választani, a Revolut későn jutott eszembe sajna, my bad.
-
Herczi
senior tag
-
pietrrr
senior tag
Nekem a Lidl farmerokkal sajnos pont ellentétes a saját tapasztalatom.
A rövidgatyáikat, melegítőiket kedvelem, de a farmerok szabása gyakran rossz, fakulnak és nyúlnak a mosástól. Többet is próbáltam, de le kellett róluk szoknom farmerban.
Azóta ha olcsón akarom megúszni, de mégis minőséget akarok, akkor a vintedet veszem elő (egyébként eddig nagy megelégedéssel). Nyilván ez jellemzően más kategória, mert leggyakrabban nem vadiúj címkés termék az alany, tehát tudom, hogy sokaknak nem valós alternatíva. -
margithid
veterán
Én is inkább cipőre vagy kabátra adok ki többet.
Múltkor eladtam egy replay farmerem, címkés volt még és drágábban adtam el mint ahogy 2 eve vettem.
Nem volt jó a fazonja és kényelmes se volt.
Aki megvette az meg örült neki hogy ennyiért meg tudta venni, mert amúgy 30-40k- ért veszi a replay farmereket.
Hozzáteszem hogy nem éreztem azt a nagy minőség különbséget mindjuk egy gap farmerhez képest.
Egy boggi milano pl sokkal minőségibb. (az is15k volt kb) -
nightzone
aktív tag
-
deltaa97
tag
-
deltaa97
tag
-
MaddeNNNN
addikt
-
margithid
veterán
Persze, azért is írtam a lidl-t, szerintem 4-5k-ért az is rendben van.
De azért aki kicsit is minőségibbet akar, az 15-20k alatt nem nagyon ússza meg.
De BS-en sokszor van 10k körül jó vétel.
Az előbb linkelt cross jeans pl jó lehet egynek, de láttam már tizenpár ezerért brax, hiltl, drykorn nadrágokat is, igaz lehet nem farmer, de ezek azért minőségibb cuccokat gyártanak mint a fast fashion gyártők. -
MaddeNNNN
addikt
-
Scale
őstag
Én c&a-nál tapasztaltam ezt a gyors kopást a zsebnél, ~szürke farmer.
H&M meg fixen szakadt a zseb pár hónap alatt. -
Soulfly842
addikt
Én is sprinfield-et hordtam sokig, de az utóbbi két évben minősíthetetlen lett.
Átálltam Tom Tailorra. Sokkal jobb minőség és iszonyat strppabíró. Springfiled egyenesen már nevetséges volt, hogy telefon/tárca stb helyén milyen gyorsan kifakul - ezzel ilyen gond sincs.Furcsa egyébként, hogy az m3 outlet polgár-ban sokkal gagyibbakat visznek pl. mint amit a sima Debrecen Fórumban találtam.
-
Zeki
nagyúr
-
Szabi®
veterán
-
Scale
őstag
-
blueye
veterán
-
margithid
veterán
-
Scale
őstag
Hát javarészt nem az a lényeg hogy nagyon olcsó legyen hanem aránylag akciós, a minőséget azért tartanám.
Régebben volt sok C&A és H&M farmerem, azok iszonyat szar minőségűek voltak és már ugye ezek is 12-15k/db áron mozognak akció nélkül.
Levis és hasonló minőség lenne az igazi.
Springfield/reserved talán ami jó volt a múltban. -
margithid
veterán
-
Szabi®
veterán
-
mate317
tag
mountex más kategória, szinte csak prémium márkák, nagy választék, nem fog csődbe menni
intersport nem tudom kihúzza-e, mert drága, de viszonylag jobb termékeket árulnak
a hervis pár éve nagyon megzuhant, borítékolható volt, hogy csődbe mennek, csupa gagyi dolgot árultak drágán, néha 1-2 jobb dolgot méregdrágán -
Szabi®
veterán
Én úgy tudom belső forrásból, hogy nagyon visszaesett a kereslet. A Patagonia az egyik legjobb márka a világon, tekintettel arra, hogy ha használtat is veszel, azt is életed végéig javítják, ez egyedülálló a világon de sajnos ezek a márkák ott érvényesülnek, ahol létre is jöttek, és a fejlettebb országokban. Magyarország egy szegény lecsúszott ország, ez az igazság. Tonnányi terméket kell eladni ahhoz, hogy egy Mountex szintű helyet és az alkalmazottait magas minőségben fenn lehessen tartani.

-
Szabi®
veterán
-
xEon1337
őstag
-
Scale
őstag
Valahol valami értelmes farmer akciót látott valaki? Akár 1et fizetsz 2t vagy 2t fizetsz hármat kapsz akcióban
-
Zeki
nagyúr
-
Szabi®
veterán
Ahogy írta ott egy hozzászóló "Szerintem simán azon bukott el a Hervis, hogy magasabb árkategóriában van, mint a Decathlon. Amúgy jó cuccok vannak, csak a magyar pénztárcának drága."
Igaza van, így jár majd a Mountex is, és jó pár bolt. A magyar vásárlóerő összezsugorodott, felcsúti kisgömböc megmondta, nálunk az emberek nem költik hülyeségre a pénzüket, SPÓROLNAK!
-
Traxx
őstag
-
Xtomi
tag
Nem sajnálom öket sosem vettem ott semmit. De sajnos a Sportdirect üzletek sem kápráztattak el. Valamikor sok éve bezárt egy újpesten ott tudtam olcsón pólókat venni a végkiárúsításon.
Online meg a szállítási díj horribilis 🙁 -
Soulfly842
addikt
Túl nagy üzletterek ahhoz. totális gazdasági zsákutca lenne. Üzletszerűen - és jól - csak csak egy nagyobb hal meri ezt szerintem bevállalni, mint a Frasers Group.
Egy olyan árérzékeny piacon nemzetközi tapasztalat és hátszél nélkül ezt nem meri más bevállalni egy kartelljogi engedélyekkel sem lesz szerintem probléma.
-
haiduo82
aktív tag
Én tegnap megkaptam, de számomra sajnos nagy csalódás. A keskeny lábfejemre sehogyan sem tudtam ráigazítani, pedig a hossza megfelelő lenne. A "cipőfűzőnek" tűnő valamikkel sem sikerül rendes lábzárat elérni, nemcsak a sarkamnál, de a lábfejemnél is olyan érzés, mintha le akarna esni a cipő a lábamról, kinézetre pedig még csúnya is, mert a fűzők összegyűrik az anyagot. Volt már kötött felsős cipőm (Ultraboost, Infinity RN FK4) de ilyen rossz illeszkedést sehol sem tapasztaltam. Mindezt megfejeli a számomra túlságosan magas drop, kb olyan mintha orra akarnék esni. Biztos minőségi lábbeli, de én egyértelműen küldöm vissza.
-
istnag
addikt
Ha jól olvastam GVH jóváhagyás szükséges, ezért nagy összegben fogadnék, hogy nem engedélyezik majd és egy NER -es kezére kerül. Lesz belőle Turul márkabolt.(ne legyen igazam)
-
Soulfly842
addikt
Kivonul Magyarországról (és romániból) az egyik nagy sportszerlánc
A vevő: Frasers Group, tehát Sports Direct lesz a hervis üzletekből
-
blueye
veterán
Nagyon minőségi Pierre Cardin és Meyer nadrágokat kaptam BF áron, 7 darabot 6x ezer forintért, érdemes megnezni a méreteket.
-
margithid
veterán
Remélem azért valakinek sikerül majd megkapnia.
Nekem igazából külsőre nem tetszik, talán a [szürke] ami bejön valamennyire.
Meg én inkább funkcionális cipőket veszek már, futócipő, vizlepergető, vizálló cipő.
Most is ebben az esőben elég nagyra értékelem, hogy a Puma velocity nitro vizlepergetős
Esetleg még Zalando lounge-on van pár Gant cipő 20k körül, fekete felső, fehér talp, nyárra pont jó lenne, de ezt most kihagyom, most vettem két asics GT1000-et -
szarnyasdino
tag
Küldtek BS invite-et 3-4 nap volt csupán. Nézelődtem sportalsó ügyben látom ilyan 3-5-ös pakkok vannak 4xxxFT-ért... erre 99%-uk gyerek méres S-es pff
-
nightzone
aktív tag
-
Szabi®
veterán
-
deltaa97
tag
BS-en 14750 volt amelyiket néztem, 1-2 másik szín pár ezer forinttal drágább volt.
Itthon 30 alatt nem nagyon találtam, csak szélsőséges méretekben.
[link] [link]Egyébként annyira nem extra (nem tűnik annak), csak szimplán megtetszett és az ár is rendben volt.
Nekem abszolút nem sürgős, jó lesz néhány hónap múlva is, lévén tavaszi/nyári viselet. -
Szabi®
veterán
-
deltaa97
tag
Én délelőtt dobtam ügyiszolgálatnak egy teljesen korrekt mailt, hogy legalább specifikálják miért törölték (hivatalosan Out of Stock (ami láthatóan nem igaz) or Other Reason), arra jött egy AI sablonmail, tovább kérdeztem, hogy az okát árulják már el, mert szeretném a cipőt. Arra nem válaszoltak (még).
Mind1, bosszúból kifigyelem mikor még ennél is olcsóbb lesz legközelebb és újra megrendelem.
Ha egyszer eldöntöttem, hogy Arkk cipőm (is) lesz abból nem fogok engedni.
-
Gigi01
őstag
-
margithid
veterán
-
Szila|H|
tag
-
Mercutio_
félisten
-
margithid
veterán
Hát ja. Sajnos ez a hátránya a sportsdirectnek.
Meg ugye a visszaküldés is a vevő terhére megy
De azért vannak nagyon jó dealek, én régen rendeltem onnan és a szállítással együtt is megérte.
Tavaly pl Merrell Jungle moc volt 15k körül, az még szállítással is nagyon megérte volna, de kihagytam végül. -
Xtomi
tag
-
storm3
senior tag
-
INGJOKE
veterán
Adidasból a sétáló cipőből 41 1/3-os kell, a nikeból 41-est vettem először (alpha trainer 5) és utána az r4 sox 41 nyomta a nagyujjam, így ebből inkább 42-est vettem. 42-es adidasból csak a stoplis csukából kellett, az is elég vékony hosszú cucc.

-
Horec
tag
A hivatalos appból rendeltem meg, gondolom eredeti lesz.
-
LendvaiFeri1
veterán
-
INGJOKE
veterán
Köszi mindenkinek nekem is a 270 tetszett a legjobban asszony is azt mondta meg is rendeltem. Ebből most eggyel nagyobbat rendeltem, mint az előző r4 sox-ból, mert ez is szűkebb fejűnek néz ki, elméletben 4mm van a 41 és 42-es méret között.
-
Studi
veterán
Mi baj az NB magyar webshoppal?
-
LógaGéza
veterán
-
Ringman
félisten
-
zgospel
őstag
-
Szabi®
veterán
-
INGJOKE
veterán
-
margithid
veterán
-
hyperspace
őstag
-
Horec
tag
UnderArmour cuccok akár 50% kedvezménnyel plusz 25% még lejön az UABENU25 kuponnal.
-
haiduo82
aktív tag
-
margithid
veterán
Vannak ilyen elírások.
Tényleges akciókra kell figyelni, nem mindig a % a fontos.
Érdemes rákeresni a márkákra, elég sok ismeretlen van, amikről kiderül, hogy bizony minőségi ruhákat gyárt.
Pl amit a BS-en ismertem meg: Bomboogie, Ad hoc, Dekker, Milestone, Baldessarini, Hiltl.
De van Brax, Joop!, Drykorn is.(ezeket még AY-ról ismerem) -
Cheesy
őstag
BS = bullsh*t?

szerk:
most látom, hogy tele van az oldal több millió HUF-ról pártízezres tételre leértékelt cuccokkal, ugyhogy ez valami global gond náluk. -
deltaa97
tag
Sziasztok!
Múlt héten rendeltem néhány cuccot BS-ről, köztük egy Arkk Raven sneakert is.
A többi 3 tételt elküldték ma, viszont az Arkk cipőre az írják, hogy "Undeliverable", úgy is hogy továbbra is van 44-es méret.
Létezhet az, hogy Arkk cipőt valamiért nem szállít Mo-ra a Best Secret?
Ha jól emlékszem akkor ez már egyszer volt itt téma. -
szarnyasdino
tag
-
Zeki
nagyúr
-
margithid
veterán
-
margithid
veterán
-
Szila|H|
tag
-
margithid
veterán
40 km tőlem a legközelebbi deca, olcsóbb lenne ha buszoznék, de nincs kedvem hozzá

Mindegy, megrendeltem a futárt.
A deca mératajánlója azért elég vicces.
Próbálgattam 186/85 mérettel is és arra is L méretet javasol, ami kizárt hogy jó lenne.
Mindenhol szűk, vállban, ujjban is hiányzik 1-2 centi, meg derék is nagyon passzentos, háthossz is rövid.
15 éve felmentem 100 kg körülre, akkor kellett utoljára XL-es ruha
Ezért szeretem BS-t, AY-t és Zalando-t, ingyenes a visszaküldés.
Egyébként Zalando lounge-on is érdemes nézelődni, elég jó árak vannak! -
Peterhappy
addikt
365 napon belül visszaadják az árát blokk ellenében (avagy e-mail vagy Deca app, amelyikben látszik a számla vagy a hűségkártya, amivel vásároltad). Nem jársz esetleg a közeljövőben olyan városban, ahol van Deka, vagy valaki nem tudja elvinni?
Ha szerencséd van, talán még méretre is cserélnek, ha van készleten.
-
Szabi®
veterán
Nekem 2 éve egy kedves külföldi shop nem küldte a packeta csomagfelvevő kódját a visszaküldéshez, úgyhogy küldhettem ki postán lengyelországba a csomagot 9000ft-ért, úgy, hogy ebben az árban még biztosítás, elsőbbségi sem volt. 6 munkanap alatt ért ki. Inkább ezt választottam, mint hogy bukjak 60-at.
-
margithid
veterán
Jó drága lesz a visszaküldés, 2500 Forint.
Nem tud esetleg valaki olcsóbb megoldást?
Dpd-t néztem, háztól házig. -
margithid
veterán
-
fekomat
tag
-
margithid
veterán
Megjött az mt100 kabát decatól.
Sajnos kicsi lett az L-es, de a kabát amúgy nagyon jó, testhezálló, vékony.
Rendesen alul van meretezve, Columbia kabátból M-es kell, ebből úgy néz ki hogy XL . -
INGJOKE
veterán
-
margithid
veterán
-
INGJOKE
veterán
-
margithid
veterán
-
SOAD19
addikt
Jó megoldás, alternatíva lehet a magasított, állónyakas nyakú pulóver.
-
j.bravo
addikt
Tehát sima kerek nyakút keresel, csak szűk legyen a nyakkivágás. Nem tudok róla hogy lenne külön neve, azaz nem tudok keresőszót rá

Nekem pont ellentétes a nyűgöm, alig találok V nyakút vagy gombolhatót; engem az zavar ha szűk, nyilván nem fojtogat, de az érzet olyan; annyira zavar. A legtöbb kerek nyakú cucc nekem kényelmetlen. Ezért gallérost/fombolhatót vagy V nyakút keresek mindig. Mondjuk a probléma főleg pólónál van; a klasszik pulóver helyett zipzáros változatokra szoktam rá, kapucnival vagy anélkül; azokból legalább van választék.
Tudom, nem ezt a workaroundot keresed, de remekül működik a V nyakú pulcsi inggel vagy galléros pólóval. Igaz, mivel ott tudatosan kilátszik a gallér, a színekre figyelni kell. -
szarnyasdino
tag
-
szarnyasdino
tag
Nem látott valaki valahol akár nem akciósan is olyan pulóvert aminek a nyaki része "nyakra" simuló gumirozott vagy hogy mondják ezt azaz nem látod az alatta lévő polót?
-
evilskati
aktív tag
Sajnos Premiumom még nem volt tőlük, de ahogy nézem premiumból van bambusz és pamut verzió is.
Én a sima fekete bambuszt vettem, van ami már 5 éves és még mindig rendben van, pedig szárítógépezve vannak. Szárítás során kicsit összemegy szerintem, de hordva visszaáll.
Színt is tartják, mondjuk nem érdekelne, ha nem :-DHa valaki tud ennél olcsóbb bambuszt akkor szívesen kipróbálnám, de pamutot nem hordtam vagy 5 éve, nem állnék vissza rá.
-
margithid
veterán
Jó kérdés. Talán a forclaz mt1000 a jó választás.
Vintidre rakd fel a cipőket, ott jó eséllyel el tudod adni.
Asics gt 1000-ért jó ár a 31k (kuponnal ennyi ugye)
25k alatt nem nagyon van normális futócipő, esetleg bs-en, de én már ragaszkodom az asicshoz, az én lábamra ez a tökéletes -
goodboy007
senior tag
Nálam a CK mind kilyukadt egytől egyig 1-1,5 év után a seggemnél (és nem azért, mert vakaróznék).
Érzetre ennyi idő után már nagyon elvékonyodik az anyaga. Hugo hasonlóan lyukad, viszont az anyaga nem vékonyodik.
Nekem a Nike vált be, érzésre vékonyabb, mint a Hugo, mégis tartósak. Kb. 6 3db-os pack-ot vettem eddig 3 év alatt és 1db lyukadt ki összesen, mellé árban is oké, Zalando-n 10-11k általában ès szabásra is tökéletes, nem az a nagyon rövid szárú, feszülős fazon. -
nightzone
aktív tag
-
rbalint88
veterán
Hosszu tavon valik el a szar a majtol, ujonnan tenyleg szinte mind jo, bar a fast fashion markake meg fazonra se volt az igazi nekem. Viszont a H&M, Reserved, Lidl, Hilfiger, Puma, Columbia, Polo Ralph Lauren mind szetnyult fel ev alatt, a Calvin Klein ellenben tartja a fazonjat. Plusz a nyulas melle volt ami meg bolyhosodott vagy a varras elengedett, esetleg lyukadt. CK legnagyobb jellemzo hibaja, hogy a ranyomtatott szoveg lepereg, az se mindrol… Aztan persze lehet nekem van csak szerencsem, de eddig nem volt rossz szeriam CK-bol - 3 v 5db-os csomagokat szoktam venni.
-
betyarr
veterán
-
nightzone
aktív tag
-
Mercutio_
félisten
-
Mercutio_
félisten
-
margithid
veterán
Nekem a kappa és a tezenis tűnik a legjobbnak.
-
Lackki
őstag
-
pietrrr
senior tag
Szabásban, méretben szerintem is full egy kaptafák a lidlisek, színekben/mintákban vettem észre csak különbséget.
Köszi mindenkinek a gatya-update-et!
Új hozzászólás Aktív témák
-
33600 - 33501
34780 - 34701 34700 - 34601 34600 - 34501 34500 - 34401 34400 - 34301 34300 - 34201 34200 - 34101 34100 - 34001 34000 - 33901 33900 - 33801 33800 - 33701 33700 - 33601 33600 - 33501 33500 - 33401 33400 - 33301 33300 - 33201 33200 - 33101 33100 - 33001 33000 - 32901 32900 - 32801 32800 - 32701 32700 - 32601 32600 - 32501 32500 - 32401 32400 - 32301 32300 - 32201 32200 - 32101 32100 - 32001 32000 - 30001 30000 - 28001 28000 - 26001 26000 - 24001 24000 - 22001 22000 - 20001 20000 - 18001 18000 - 16001 16000 - 14001 14000 - 12001 12000 - 10001 10000 - 8001 8000 - 6001 6000 - 4001 4000 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Hirdetés
- Megújult mobilos felület, fórumos ráncfelvarrás a PROHARDVER! lapcsaládon
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Filmvilág
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Diablo IV
- LEGO klub
- Mikrotik routerek
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- Erős, !GARANCIÁLIS! Acer Nitro 16 AI gamer laptop! -Ryzen AI 9 365, RTX 5070 8gb, 32gb DDR5, 1tb SSD
- Xreal Beam
- Gigabyte Z170X-Gaming 7 Rev 1.1 / Beszámítás OK!
- Apple MacBook "BlackBook" (2007) - 2,16GHz Core2Duo, 4GB RAM, gyári töltővel (Retro / Projekt gép)
- Realme Realfit F3 ANC aktív zajszűrésű Bluetooth fülhallgató
- 209 - Lenovo Yoga Pro 7 (14APH8) - AMD Ryzen 7 7840HS, no GPU
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- TAVASZI AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- Windows 10 / 11 Pro Retail aktiváló kulcs Azonnal szállítással, számlával, garanciával!
- HP X360 11 G7- Intel N6000/8GB RAM/ 11.6" HD érintőkijelző, passzív hűtés - garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
).

Mr.Csizmás