Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- RetepNyaraB: Kávés szöszölés, az élet, a világmindenség, meg minden
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Rap, Hip-hop 90'
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Őskoczka
-
LOGOUT
Topicban gyakran előforduló webáruházak linkjei a szabályzat után:
>> BestSecret meghívó: topicban nem szabad!
Reddit, Facebook, Google percek alatt lehet találni kódot.
-
PROHARDVER!
(rögzített hozzászólás)
BestSecret vagy bármilyen más meghívó kérés/felajánlás TILOS!
Új hozzászólás Aktív témák
-
erdey_a
addikt
válasz
Mr.Csizmás #3124 üzenetére
hát ezer hála a croppos tippért... igazából kellett egy szövet öv, de mondom rendelek pár pólót meg pulcsit 11ezerért, hogy ingyen fuvar legyen, aztán majd jól visszaküldök mindent, de annyira faszányos a minősége és a mérete mindennek, hogy mindent megtartok. 3 póló, 3 pulcsi, 1 öv, 11.400 Ft. És piszok jó minőség...
Köszi... -
betyarr
veterán
válasz
petipetya #3144 üzenetére
Az biztos, hogy a következő nyárra valami olyan túracipő jöhet szóba, ami sportcipőnek néz ki, van benne EVA középtalp, a talpa kopásálló, a tetején pedig bőr és szövet alkotja az anyagot, hogy szellőzzön is, és bírja a gyaloglást.
ha megtalálod ezt a tökéletes cipöt,akkor mindenképp szólj!
-
petipetya
nagyúr
válasz
petipetya #2824 üzenetére
Xiaomi Amazfit Antelope hosszútávon:
Avagy "longterm ikszperiensz", ahogy az orosz jutuber mondaná. Azt már korábban írtam, hogy mivel menetközben hajlik a cipő teteje is, így az eső belepréselődik az anyagba, és ugyanúgy beázik. Ám ez nem számítana, hiszen fillérekért vettem. Viszont a nagylábujjam fölött elkezdett kopni az anyag, melyet belülről érzek is a kezemmel (jobb és bal cipőben egyaránt). A szövet legfelső része még nem lyukadt át, és a mindig fekete zoknijaim miatt nem is látható, ám pár napja mégis észrevettem. Ez már nálam válóok, és mivel a Xiaomi Mijia Amazfit sem jött be (a talpa túl puha, nem tartja meg a bokámat, illetve vizhólyagot is okozott), így szereztem egy nyár végéig kitartó olcsó Kappa Rocket-et az ecipőről. Ami azóta egy ezressel olcsóbb is lett, grrr.
A Kappa fűzője egy vékony műanyag valami, szinte bántotta a fülemet bekötés közben, úgyhogy gyorsan át is tettem rá az Amazfit fekete fűzőjét, illetve a talpbetétet kicseréltem a Mijia betétjére, így piszok kényelmes lett. A cipő felső részén van egy másfajta anyag a szöveten kívül, ezért is ezt a modellt választottam olyan helyett, melynek plusz védőréteg is van a talpán - jelenleg fontosabb, hogy őszig ne lyukadjon át a szövet a gyaloglástól. Ugyebár hétköznap alapesetben ez összesen kb. 50 percet jelent lakáson és irodán kívül, de sokszor megtolom 70 percre is. Hétvégén ez naponta 50 perc a lakáson kívül. Kicsit félek a Kappa talpától, mert ezzel nem lehet csak úgy mindenen keresztülmenni, mint az Amazfit Goodyear talpával (főleg amikor lomtalanítás volt az Üllői mentén, és minden szanaszét volt b.szva a járdán, ezzel szemben nálunk a lakótelepen legalább egy kupacba van hordva ilyenkor...).
Az biztos, hogy a következő nyárra valami olyan túracipő jöhet szóba, ami sportcipőnek néz ki, van benne EVA középtalp, a talpa kopásálló, a tetején pedig bőr és szövet alkotja az anyagot, hogy szellőzzön is, és bírja a gyaloglást. Értelemszerűen nem 1 nap alatt járok ennek utána, hanem inkább hosszasabb utánaolvasással, és egy téli akciós vásárlással, amikor mindenki más már bakancsot keres. Tippeket szívesen fogadok.
-
Azie
őstag
voltam croppban, meg house-ban, meg reservedben - egy értelmes méretű/fazonú sortot nem találtam :S
-
Azie
őstag
válasz
Mr.Csizmás #3140 üzenetére
igen, az ingek is kurvajók, csak 1., fogás nélkül nem merem berendelni 2., nem annyira banki irodai konform
mármint a cropposak
mangonál normális fazonú szintén nincs "konzervatív" mintával -
MittuDomain_
őstag
válasz
Eltapsoltam 13 Mátyás királyt, köszi.
-
-
erdey_a
addikt
válasz
ez a cropp is ilyen egységsugarú legóemberkékre szabott bolt, mint a pl. a zara, vagy normális a méretezés?
szinte mindenhol xxl-es pólót veszek, de az ilyesmi üzletekben gyakran az xxxl is kicsivan pár póló meg pulcsi is ami teccik... csak nincs kedvem többezerér visszapostázni
szerk: hopp, most olvasom, hogy ingyen futár van... akkor tuti a buli
-
motoflug
őstag
válasz
Mr.Csizmás #3129 üzenetére
Mostanában nem járok arra.
Neked azonos a méret (Reserved vs Cropp)?
-
Azie
őstag
válasz
Mr.Csizmás #3131 üzenetére
-
Mr.Csizmás
Topikgazda
-
Azie
őstag
válasz
Mr.Csizmás #3129 üzenetére
van cropp BOLT? na ez új hír
a boxerek kva jók, bár csomóból nincs méret az akciósból -
Peterhappy
őstag
válasz
Mr.Csizmás #3126 üzenetére
Hopp
Hát, köszi!
Félő, hogy össze fog jönni a 11K, Zasszony már rácuppant a női cuccokra. -
motoflug
őstag
válasz
Köszi. Egy Reserved-hez képest van méretkülönbség? Ott XL-es kellene.
-
Mr.Csizmás
Topikgazda
válasz
Peterhappy #3125 üzenetére
szerintem jobbak. 3-4 pénz körül vettem chino nadrágot náluk, érzésre hozza a mango-s minőséget.
-
Peterhappy
őstag
válasz
Köszi! Akad egykét egész jóféle minta.
Minőségre ezek milyenek? Pl. a Qwertee-szinthez képest.
-
Mr.Csizmás
Topikgazda
#akció
CROPP mintás/design pólók 1995 huf
-
csanady97
tag
Sziasztok!
Ecipőre van most valami kuponkód? -
Jumbozorz
senior tag
Sziasztok.
Qwertee-hez hasonló oldalt tudnátok ajánlani?Az a baj a fent említettel, hogy v nyakú pólót nem árulnak.. -
petipetya
nagyúr
Nekem 6e volt akciósan darabja a Denim farmernek a C&A-ban. A méret príma, télen pedig megfelelően vastagnak bizonyult.
-
Popes
őstag
Szívesen! Nekem három-négy évet simán ki szoktak bírni, na meg tényleg nem mindegy hogy nem kell kompromisszumot kötni mert egész jó a méretezés és nem is kell sokat próbálgatni ha már tudod kb mi a tied.(nekem 36/34 a bevált)
Az akciósak néha idegesítően mérethiányosak, de üres kézzel még nem jöttem ki ha betévedtem. -
Azie
őstag
köszi a tippet, nagyon jó a méretválaszték és a típus/fazonválaszték is.
a kicsit sötétebb árnyalatból 7k-ért volt és van 36/30as méret, így nem kell hajtogatni/levágatni, meglátjuk mennyire bírja.az akciós (4-6k) cuccok között csak 38+ straight volt, 36ból csak slim sz*rok
-
Azie
őstag
válasz
Mr.Csizmás #3102 üzenetére
sajnos 36os straight sötétkék farmer nincs sehol
ha valaki lát ilyet, ne tartsa magában:
https://www.desigual.com/en_FI/18SMDD03.html
https://www.2tall.com/camel-active-hudson-stone-blue-tall-jeans.html
https://www.paisawapas.com/p-gas-blue-hacker-jeans-8925782Upto 16k pénz szánok rá. mangoban is csak 38tól van :S
-
Drughi
addikt
válasz
Mr.Csizmás #3102 üzenetére
Pedig ez még nem a 900Ft-os bőr bakancs árszint
-
Heavyrain
őstag
Egyszerű, egyszínű, lehetőleg olcsó ingeket hol szoktatok venni?
Stílusra elsősorban ilyen Oxford inget , vagy hasonlót keresek amire rá lehet fogni, hogy "business casual".
Márka nem számít, inkább csak az árKöszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen TV-t vegyek?
- LCD, plazma és projektoros TV-k hibái
- BMW topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Parkside szerszám kibeszélő
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- Új 512GB WD SN5000S Gen4 x4/ Steam Deck ready/ garancia/ ingyen fox/posta
- Alpine iLX-W690D
- Új DELL Inspiron 16 Fémházas Multimédiás Laptop 16" -40% Ryzen 7 8840U 8mag 16/1TB FHD+ IPS
- Nvidia RTX 3080TI Founder Edition
- Eladó jóárísított vízhűtők, Lian Li, Artic, Enermax, Alphenpön! LCD-s is több féle!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470s - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! Gigabyte A620M R5 7500F 16GB DDR5 512GB SSD RX 6700XT 12GB InWin 301 Erazer CM 650W
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 8/16/32GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest