Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- LordAthis: Mission: Imposible? - Együtt 1333 és 1600 MHz, ECC/Non-ECC
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
tl-x
addikt
Pont most mondta a kollégám, hogy sznob lett mert most már lenézi azt akinek "csak" két kamerája van, remélem csak viccelt
. Most vett életében először iPhone-t és rögtön 16 pro-val kezdte. Mondtam is neki, hogy én meg az egykameráson gondolkozom mert az kb. fele annyi és amire fogom használni arra bőven jó. -
mhydas99
senior tag
A legtobb gyarto az elovasarlasi arat alacsonyabbra lovi be, mint a veglegeset.
Ezek szerint az Apple nem ilyen, mea culpa.
Attol fuggetlenul most erosnek mondhato a forint, de gyengulni fog hamarosan. Akkor arat emel itt az Apple, ahogy regebben is megtette.
De ne legyen igazam. -
-
Húúú, azért itt valami mélyen elnyomott dolog lehet nálad a háttérben.
Alapból, hamis énkép az, hogyha azt hiszi valaki, hogy az általa birtokolt tárgyaktól lesz több, mint a másik.
Bármennyire is fáj az Apple termékek birtoklásával semmivel sem lesz az ember feljebb a társadalmi ranglétán (mondom ezt egy iPhone 16 Pro, egy MacBook, egy AirPods Pro 2 tulajdonosaként, mielőtt jönne, hogy irígy vagyok, mert nekem nem telik Apple cuccokra).
Ugyanakkor a kommented egy gyönyörű kvintesszenciája annak, hogy miért köpködi a mai napig jó pár ember az Apple tulajokat. Pedig ti csak a hangos kissebség vagytok.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi 11 Lite 5G NE 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 16e 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 16 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Dell Latitude 3530 üzleti notebook - i5 1235U 8GB DDR4 512GB SSD Intel Iris Xe WIN11
- Honor X6a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Vadiúj Dobozos Asus Lap! Kèszleten!
- Wacom Bamboo One CTF-430 rajztábla
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4078, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
. Most vett életében először iPhone-t és rögtön 16 pro-val kezdte. Mondtam is neki, hogy én meg az egykameráson gondolkozom mert az kb. fele annyi és amire fogom használni arra bőven jó.
, most fog átesni a tűzkeresztségen.