Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- LordAthis: Mission: Imposible? - Együtt 1333 és 1600 MHz, ECC/Non-ECC
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ricardo
titán
-
törölt tag
válasz
Zsolt,72
üzenetére
Igen. Bár most nem rohannék megvenni nyitóáron, pár hónap múlva, és ősszel lesz ez olcsóbban is. Nálunk idén lesz esedékes az új telefon vásárlás, 13 mini és SE 2020 lesznek nyugdíjazva. Szóval dilemma várni még őszig: a sima 17 valószínűleg drágább lesz az LTPO kijelző miatt, behozzák az Airt drágábban az átlag vásárlót nem annyira érinti, a 16 és 16e valószínűleg olcsóbb lesz. Taktikázni kell most mi jobb, vagy várni, melyik típus milyen szempont fontos:
legolcsóbb kell? 16e pár hónap múlva viszonteladótól
AI nem érdekel? 15
kamera számít? 15 vagy 16
csak egy alap iPhone kell időtálló chip és RAM, jó üzemidő? 16e
LTPO számít? várni 17-re
ráér a vásárlás? várni az őszi kínálatot, árakat
most azonnal kell valami? na ez a legnehezebb kérdés11, SE userek számára a 16e is óriási ugrás lesz, a hiányosságai ellenére, szóval valóban van helye.
-
hegedus001
aktív tag
válasz
Zsolt,72
üzenetére
Hőmérsékleti szempontból lehet, amúgy szerintem cseppet sem extrém az, hogy egy szakadt szar autót ad egy cég amivel A ből B be kell eljutni gyorsan úgy hogy ismeretlen helyen navigálsz a telefonodról.
Konkrétan Százhalombattáról tartottam Pomázra egy platós furgonnal nyáron a 38C fokban rendezvény építésről a raktárba. -
hegedus001
aktív tag
válasz
Zsolt,72
üzenetére
Én a 13 minimet párszor túlhevítettem már. Nyáron navi az ablakban egy olyan autóban amiben semmi hűtés nem volt. Totál túlmelegedett, ki is kapcsolt, magsafees pb (istyleos) szintén durván forrósítja így télen is.
A legtöbb/durvább melegedést viszont minden esetben a WC okozza.
-
Stauffenberg
nagyúr
válasz
Zsolt,72
üzenetére
A 14PM-em jól érezhetően melegebb a 30W-os* töltés közben, mint bármelyik Androidos telefonom 60W (vagy akár gyorsabb) töltéssel. Párom sima 15-öse egy kicsivel hűvösebb, de az nincs is annyira körbebugyolálva luxus hőszigeteléssel.

*Ami valójában 27W és azt is csak egy rövid ideig éri el, nem véletlenül végez a teljes töltéssel szinte ugyanannyi idő alatt, mint a 20W-os.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi 11 Lite 5G NE 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 16e 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 16 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Mi 10T Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 13 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3963, 100% Akkumulátor
- Microsoft Surface Pro 7+ - Újszerű, billentyűzettel és ceruzával
- Apple iPhone 14 Pro Max / Kártyafüggetlen / 256GB / 12Hó Garancia / 87% akku
- LG 32GS95UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
. A mostani 11-ben se használom a másik kamerát. Volt, hogy használtam a széles látószögű kamerát kis teremben de abból megy olyan torz képek lettek
.