Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Atkooo
csendes tag
Az a baj ezzel a kommenttel, hogy jó ez gyerekeknek, szülőknek, nagyszülőknek, hogy ha ez jó nekik, akkor teljesen biztos hogy jó egy felújított mittomén 12-13-14 Rejoyról sokkal olcsóbban.. szóval nem céges felhasználásra továbbra sincs szerintem semmilyen létjogosultsága ezen az áron
-
janeszgol
félisten
De csak azért jó vásár a 16e, mert az Apple a Pro szériát veszi ki mindig. Éppen írtam egy másik topikban, hogy ha nem a sima 13, meg sima 14 és ezek Plus verziói lennének bent, hanem a 13 Pro és 14 Pro, akkor nálam a 14 Pro mellett nem csak a 16e-nek nem lenne helye, de a 15, 15 Plusnak sem, de talán a 16, 16 Plus sem lenne partiképes a kamera miatt.
-
törölt tag
Hasonlóan látom. Pár hónap múlva viszonteladóknál olcsóbb lesz, ősszel Apple-nél is olcsóbb lesz kicsit. Nyugaton már most jó szolgáltatói lehetőségek, beszámítások. Az a baj, az előzetes pletykák 500 dollárról szóltak hónapokon át, aztán Trump vámok stb. (nálunk infláció) miatt többre árazta az Apple és nehéz önmagában nézni ezt a telefont, amikor a 15 Pro, 15, 16 közel árban, főleg kinti lehetőségekkel. Viszont az alap dolgokat tudja a 16e is, OLED, FaceID, remek üzemidő és az AI hype. Úgy tűnik a C1 modem debütálás miatt sem kell aggódni. A minimalista kinézet pedig nagyon ott van.
-
srs24
csendes tag
Szerintem teljesen egyéni preferencia kérdése, hogy kinek mi a fontos.
Én most a 15Pro és a 16e között vacilálok.
16e pozitívumok:
-kicsivel jobb üzemidő
-hosszabb iOS támogatás
-újonnan kapható, így hosszabb gari
15Pro pozitívumok:
-120Hz, nagyobb max fényerő
-nem kísérleti C1 chip-el szerelt
Áruk kb. ugyanannyi pl. 16e új 128Gb és 15Pro használt 128Gb-nak (legalábbis én 300-350k-ért találtam a környékemen fél év garival).
Dynamic Island, jobb kamera, magsafe, gyorsabb vezetéknélküli töltés, ilyesmi nem érdekel ahogy a #212-es hsz.-emben is írtam. -
csendes
addikt
3-4 évre lehet tervezni mobiltelefonnál. Nehéz megmondani, hoggy a fizetésnél, bankolásnál, stb. milyen változások jönnek. A jelenlegi azonosítási módszerek közül (például SMS OTP, NFC, face, touch) több is sérülékeny, és még nem tudni, hogy mi lesz helyettük.
Ha neked mindössze 300, akkor másnak mindössze 600, vagy egymillió. Nyilván minél nagyobbb valakinek a jövedelme, annál többet ér neki 1 másodpercnyi idő vagy az, hogy szebben nézzen ki, márkás legyen a telefon. -
Noukoum
veterán
Vinni fogják mint a cukrot, ugyanakkor az SE széria megszűnésével pl. Magyarországon megszűnt az elérhető árú új iPhone.
Hiába magasabbak a bérek itthon forintban mondjuk 10 évvel ezelőtthöz képest, a rekordmagas fogyasztási adók, a kiszámíthatatlan gazdaságpolitika, a csökkenő kereslet, a rohamosan gyengülő valuta stb miatt a magyar bérekhez képest megfizethetetlen a legolcsóbb új iPhone 2025-ben.
És itt most kizárólag csak a béreket néztem, miközben nyilván az is rengeteget számít hogy a megélhetési költségek az egekbe nőttek, a lakosság eladósodottsága rekordszinten van és a lakossági bevételek borzasztóan lecsökkentek az utóbbi időszakban.És akkor a forint most relatív erős, nem nagy jóslat azt mondani hogy 2 éven belül 500 forint körül lesz 1 dollár és a trump vámjai még ezután érkeznek.
Eljutottunk odáig hogy az ingatlan, a nyaralás és az új autó után az új iPhone is luxuscikké vált.

Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRCSÖKKENTÉS Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro A40-D - i5-7200U I 8GB I 256SSD I 14" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 500GB I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Netatmo Presence okos kültéri kamera / 12 hó jótállás
- Wacom Bamboo One CTF-430 rajztábla
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
.