- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Lalikiraly: A nagy ő! Stohl...
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
Battletech Összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Shadowguard
senior tag
válasz
Shadowguard
üzenetére
Azért érnek meglepetések. Tegnap még Weldry előtt kaptam egy kétkoponyás küldetést (sima battle) erre szembejött velem két heavy mech egy Grasshopper társaságában. Oké, csak 50%-os páncél volt rajtuk, de kicsit megilletődtem, mikor láttam a szenzoron, hogy egy 70tonnás enemy jön szembe. De legalább két darabot el tudtam hozni belőle... Kicsit szerencsésebb vagyok a sorsolással már meglenne az egész.
Viszont lehet csak véletlen, de úgy tűnik javították azt a vicces dolgot is, hogy a küldetés leírásában "extremely heavy mech" szerepel és rendre egy jármű jön szembe. Már csak azt kellene megoldani, hogy a célpont ne egy firestarter legyen. Legalább olyankor ne, amikor egyébként 2 heavy mech kíséri.
Csak most kevésbé kedvez nekem a sorsolás, előző körben aránylag hamar sikerült két ON1-K-t szereznem, most meg egy darab sem jön szembe. Helyette van egy Dragon-om, egy fél JM6-S és két fél Thunderbolt. Meg összeraktam még egy QKD-4G-t a kalózé mellé. De még mediumból se jön olyan, amit szívesen használnék.
Mondjuk időm van, legalább szépen komótosan tudom szintezni a pilótákat is, meg fejlesztgetem az Argot. A Weldry után eladtam a mecheket a raktárból, rögtön lett 10 millióm. Abból már lehet gazdálkodni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Crucial Pro 32GB KIT DDR5 5600MHz CL46
- Apple Watch Series 9 GPS+Cellular
- Lenovo ThinkPad T14 , AMD Ryzen 5 Pro 4650U, 16GB DDR4, 512 GB SSD,27% ÁFÁS SZÁMLA , 1 ÉV GARANCIA
- Lenovo ThinkPad T14 , AMD Ryzen 5 Pro 4650U, 16GB DDR4, 512 GB SSD,AAM SZÁMLA (vállalkozásoknak is)
- Újszerű villámgyors 4K! Lenovo Thinkpad X1 Carbon G9 (Core I7 16Gb 512Gb 4K 100% Akku) laptop!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470s - i5-7GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- iPhone 11 64GB 100% (3hónap Garancia)
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 8GB DDR4 250GB SSD GTX 1050Ti 4GB Zalman S2 TG DeepCool 400W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Pacific Blue-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4339, 100% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H110M i5 6400 8GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 1050 Ti 4GB Zalman T3 Plus 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs