Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- gerner1
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Klaus Duran: Panelkérdés.
-
LOGOUT
Battletech Összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Egy koponyával volt erősebb mondom megnézem mi osztanak oda lent 200 tonnával zsupsz.
Egy koponya eltérés már elég komoly, akár hogy is nézzük. Bizonyos pályákon / küldetéseknél határozottan fájó lehet...
Oké lássuk a Cifu féle 600méterest, vasakat átépítem távolsági fegyverekre, majd messziről kiszedegetem őket .
Őszintén szólva nem tudom, mi az ideális látótávolság. A 300 méter (nekem) nagyon kevés. Sok a közelharc, az AC/20, MedLas, SRM nagyon hangsúlyos, a Gauss, PPC, AC/5, pláne az AC/2 ellenben nagyon gyatra - viszont nagyon is van értelme a Sensor Lock-nak, lehet taktikázni vele. Ez az a rész, ahol nem értem teljesen a koncepciót, mert a Sensor Lock nélkül az LRM nem sokat ér szvsz 300 méternél.
A 600 méter lehet már nagyon a palánk túloldala. Az LRM szinte mindent visz, a PPC, Gauss nagyon jó, az AC/2 és az AC/5-nek lehet létjogosultsága (de olyan pálya is kell hozzá), viszont a 270 méteres lőtávú fegyverek keveset érnek.
Most azt próbálgatom, hogy valahova 450-500 méterre megpróbálom belőni, hátha aféle arany középút lehet.
A játék előnyére kell ugyanakkor írni, hogy a látótáv megváltoztatása önmagában nem töri ketté a játékélményt. A JagerMech-ek sokkal veszélyesebbek nagy látótávnál, az LRM boat-ok (Catapult C1, LRM-carrier, stb.) is jobban szerepelnek, stb.
és innentől már legenda, mert megszületett a Mesterhármas
LoL. Nem is tudtam, hogy meg lehet változtatni a Mech-ek neveit.

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BestBuy topik
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Elektromos autók - motorok
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Suzuki topik
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Valami baja van a tápomnak
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Messze nyolcezer fölött!
- Tiltott lett Lufthansa-csoport repülőin power bankot használni
- További aktív témák...
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3060 12GB / 16GB D4 / 256+512GB SSD
- Samsung galaxyS8ultra
- MacSzerez.com - 2021 MacBook Pro 14" Retina / M1 Pro / 16GB RAM / 1TB SSD / Astro/ AppleCare+
- GF63 Thin 11UD 15.6" FHD IPS i5-11400H RTX 3050 Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Eladó Dell Latitude E6220 HD i5-2520M 4GB 128GB új akku 6 hó gar
- Apple Watch Series 10 42mm Jet Black 96% (1év Garancia)
- 100/100! - 0 Perc! WD BLACK SN850P 2 TB! Playstation 5
- iPhone 12 64GB 100% (1év Garancia) Több színben is elérhető!
- Xiaomi TV Box S 4k 2gen 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Beszámítás! Acer Nitro 5 AN515-58-75F8 Gamer notebook - i7 12700H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs