Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Cifu

félisten

LOGOUT blog (1)

válasz PitLee #252 üzenetére

Egy koponyával volt erősebb mondom megnézem mi osztanak oda lent 200 tonnával zsupsz.

Egy koponya eltérés már elég komoly, akár hogy is nézzük. Bizonyos pályákon / küldetéseknél határozottan fájó lehet...

Oké lássuk a Cifu féle 600méterest, vasakat átépítem távolsági fegyverekre, majd messziről kiszedegetem őket .

Őszintén szólva nem tudom, mi az ideális látótávolság. A 300 méter (nekem) nagyon kevés. Sok a közelharc, az AC/20, MedLas, SRM nagyon hangsúlyos, a Gauss, PPC, AC/5, pláne az AC/2 ellenben nagyon gyatra - viszont nagyon is van értelme a Sensor Lock-nak, lehet taktikázni vele. Ez az a rész, ahol nem értem teljesen a koncepciót, mert a Sensor Lock nélkül az LRM nem sokat ér szvsz 300 méternél.

A 600 méter lehet már nagyon a palánk túloldala. Az LRM szinte mindent visz, a PPC, Gauss nagyon jó, az AC/2 és az AC/5-nek lehet létjogosultsága (de olyan pálya is kell hozzá), viszont a 270 méteres lőtávú fegyverek keveset érnek.

Most azt próbálgatom, hogy valahova 450-500 méterre megpróbálom belőni, hátha aféle arany középút lehet.

A játék előnyére kell ugyanakkor írni, hogy a látótáv megváltoztatása önmagában nem töri ketté a játékélményt. A JagerMech-ek sokkal veszélyesebbek nagy látótávnál, az LRM boat-ok (Catapult C1, LRM-carrier, stb.) is jobban szerepelnek, stb.

és innentől már legenda, mert megszületett a Mesterhármas

LoL. Nem is tudtam, hogy meg lehet változtatni a Mech-ek neveit. :DDD

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés