- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- tordaitibi: Moltbook- az AI közösségi platformja
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
-
LOGOUT
Battletech Összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ry0K3N: Az utolsó résznél a wolverine DFA-zta a mentoromat a centurionba mert őt sprinteltem előre. Nem tudtam scriptelt szarság lesz, hát mission faliled
Ha nem rajongsz a közelharcért, javaslom te is állítsd fel az alap látótávolságot és az alap szenzortávolságot legalább 450-500 méterre. Nálam az a harc úgy nézett ki, hogy a saját karakterem Blackjack-je lőtt, és kilőtt egy Jump Jetet a Wolverine-en. Aztán jött Mostiff, és kilőtt még egy Jump Jetet. Utána a Wolverine egyhelyben állt és onnan lőtt. Gondolom a script szerint várt, hogy majd én közelebb megyek.
Na de az eredeti ár 10%-át adják csak érte egyenlőre, úgyhogy ez nagyon nem buli
Tényleg érdemes átnézni a JSON fájlokat. Szó szerint minden átírható. A fegyverek, Mech-ek tulajdonságaitól kezdve mindenféle marhaság.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Assetto Corsa EVO
- VGA kibeszélő offtopik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sony WF-1000XM6 – ez évi etalon?
- Érdemes elővenni a Diablo II-t: érdekes újdonságot kap a játék
- BestBuy topik
- HTPC (házimozi PC) topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Honor 200 Pro - mobilportré
- További aktív témák...
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- Amazfit GTR Mini okos óra
- iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen
- MSI Prestige A16 AI+ Ryzen AI 9, 32GB DDR5 7500, QHD+ 165Hz csúcskategóriás ultralaptop!
- iking.hu Apple MacBook Pro 14 (2021) 32GB/2TB használt, karcmentes 90% akku (108 ciklus)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest