Hirdetés
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ldave: New Game Blitz - 2026
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Simid
senior tag
Ez a transformation szerintem nem fog így maradni, iszonyat erős lesz pvpben. Leidézel egy 60 poweres egységet és csinálsz belöle egy 130 powerest...
A satanael vagy mi viszont szerintem nagyon durva, sok hp nagy sebzés és még ranged is

Simán UR kellene hogy legyen (mondjuk a grim helyett).
Eddig is szemeztem a shadowval de mostmár nagyon úgy néz ki, hogy az új kiadással bevásárlok belölük, csak rávesznek hogy megint vizessek
(#3444) Murder3: Komolyan már vártam, hogy miért fogsz panaszkodni, most hogy teljesült a vágyad...
-
Simid
senior tag
válasz
PowerBuldog
üzenetére
Azért az vicces, hogy az egyik aff common a másik meg rare

-
Simid
senior tag
válasz
Gyuri27
üzenetére
Ez nem hiába van így. Ugye pvpben szinte soha nem építenek 4. orbot az elsőt meg megkapod ingyen így csak kettőt kell építeni szóval az a 70-80 power az nem is annyi.
Ami ennél sokkal fontosabb, hogy a nature sokkal kevesebb egységet veszít a játék folyamán, mint a shadow vagy fire (a nature felhealeli ahelyett, hogy beáldozná és újat idézne ugyanannyi powerből). Azt meg tudjuk, hogy az egységek power költségének csak 90%át kapod vissza ha meghal. Tehát 10% permanens power veszteség van minden leidézett egység után. Ez az olcsó shadow egységek esetében lehet, hogy csak 5 power, de a játék során az önpusztító shadow vagy a kis HPs fire esetében ez elég sok lesz. -
Simid
senior tag
válasz
Gyuri27
üzenetére
Szerintem a frost.
Egy kis számolgatás: ha bekapsz egy mondjuk 100as sebzést abból frostnál lesz 75, így ennyivel lesz kevesebb HPd az ellenféllel szemben, firenél meg 100at kapsz be te és 30at az ellen, így csak 70 lesz a hátrányod. Viszont a reflect csak közelharci támadásnál műxik, spelleknél és ranged esetén nem. Szóval ezért inkább frost. -
Simid
senior tag
válasz
Murder3
üzenetére
"Azért mert pl a frostnak 3 orbra ott van 3 xl egység
a shadownak meg egy"
Akkor mostmár tényleg nem értelek. Ha csak pve szempontot nézzük akkor miért zavar téged, hogy nem XL hanem L egységek vannak? Ráadásul a shadow szerintem igen erős T3on. Erős egységek: van távolsági, siege, légi, erős tank és trükkös egység is, jól használható épület és vannak spellek is még ha nem is enlighenment szintüek. Mindez a többi színhez viszonyítva nagyon olcsón...."az egységek iylesfajta arányát meg kéne tartani mind a 4 színbe..."
Nem, szerintem nem kéne. Ilyesfajta "látszat balanszolások" teljesen feleslegesek, az egyetlen ami fontos, hogy a színek teljes egészükben(!) jól kiegyensúlyozottak legyenek (és igen, azt elismerem, hogy ebben a nature jelenleg OP, de ez nem az XL egységek aránya miatt van).Még csak az sem kell, hogy minden map-re egyformán jó legyen mindegyik, elég ha a játék egészét tekintve (PVE) hasonló erősségüek, szerintem ettől lesz változatos és szórakoztató a játék."De innen nyomja még vki pure shadowwal?"
Sosem értettem az ilyen jellegű kérdéseket, mert én próbálok minden pályára egyedi decket összeállítani, ezért még olyan sincs nálam, hogy main deck vagy ilyesmi. Szerintem így sokkal szórakoztatóbb a játék és nem feltétlenül kell ehhez 30Kt költeni, néha meglepően egyszerű lapokkal is lehet nagyon hatékonynak lenni egy-egy pályán. Hogy a kérdésre is válaszoljak: van néhány pálya, ahol az első két orbom shadow, de pure deckem egyáltalán nincs (nem vagyok "pure fan"). -
Simid
senior tag
Én nem értem miért kell pvp dolgok miatt "sírni". Szerintem a pvp a játék legjobban kivitelezett része (balance szempontjából is). Minegyik frakció másban jó és igenis van a színeknek egyfajta sajátossága, az egyik ebben jó a másik abban jó. Abba is bele kellene gondolni, hogy ezek az elvárások (swift T1 frostra, olcsóbb nature swift egység, XL egység shadownak 3. orbra stb.) eléggé felboríthatják a játék egyensúlyát. Például a frostnak vannak a legerősebb egységei T1re (ha power arányosan nézzük), igen erős spellekkel támogatva, ha még swift egységet is kapna akkor egyszerűen túl erős lenne. A shadownál meg ugye ottvan a harvester mint egyedüli T2es XL egység a játékban, ha kapna T3ra is akkor a többi játékos meg azért sírna hogy nekik miért nincs T2re XL. Ennek meg így semmi értelme nem lenne.
Én úgy látom, hogy sokan maguk sem látják át, hogy mi tenne jót a játéknak és mi nem, de abban talán mindannyian egyetértünk, hogy a "minden színnek legyen swift, meg XL egység minden orbra, meg jó kis CC, meg kiskutya f@asza" féle hozzáállás baromság. Ha minden frakciónak van mindenből akkor mi értelme a különböző színeknek?
Megszoktam nézni a top játékosok által közzétett replayeket és szerintem annál jobb bizonyíték nincs a jelenlegi jó balance-ra, hogy a legend játékosok között minden szín megtalálható az induló lapok között. Oké, a fire és shadow talán gyakrabban, de pl épp egy tegnap megnézett replayben Feagul (az egyik legjobb pvp játkos) frosttal indul. Szóval inkább azért kellene drukkolnunk, hogy a jelenlegi egyensúlyt fel ne borítsák az új lapok.
-
Simid
senior tag
válasz
Gyuri27
üzenetére
Azért azt vedd bele, hogy a twilight játszható egységekből még semmit nem láttunk. Biztos ott is lesz pár meglepi.
krómX: A curest a saját egységedre is rakhatod, így elvileg egyik erre a másik meg arra jó. Gyakorlatilag persze a legtöbben úgyis az ellenre rakják, így a shadow a jobb. Volt hasonló az előző kiadásban is (disenchant).
Az abyssal-lal szerintem megint nagyot fejlődött a nature. Eddig is a leghasználhatóbb pure deck a natutre volt és most méginkább erősödött.
-
Simid
senior tag
válasz
PowerBuldog
üzenetére
Azért az szerintem erős túlzás, hogy a thunder wagon gyenge. Az egyik kedvenc lapom, használom random PVEn, sima PVE mapokon (pl Treasure Fleet és Soultree experten elég mókás) és PVPben is enlightenment-el. Nem is értem miért találtad lassúnak, hiszen a spec képességével swift lesz, ráadásul így is tud épületeket sebezni és még a siege bónuszt is megkapja rá. Az már csak hab a tortán, hogy S-M-L knockbackel.
-
Simid
senior tag
válasz
Murder3
üzenetére
Szerintem a legfontosabb, hogy ne építsd fel az első wellt vagy orbot, ha látod hogy az ellen nem épít hanem egyből megy feléd.
Ha csak akkor idézi amikor már a bázisodnál van akkor elég egyszerű, mert kevés HPja van és pillanatok alatt lenyilazod, vagy egy jó helyre helyezett mine is végez vele mielött bármi kárt tehetne. Ha wrecker-rel jön vagy elöbb leidézi szerintem akkor is könnyen leszedheted, csak vigyázni kell, hogy szétszortan legyenek az egységeid (eruption miatt), és ha lehet menny kicsit elé scavengerrel és lassítsd le.Én ezekkel a taktikákkal, mindig könnyen megállítottam a sunderert (gyakorlatilag nem sok vizet zavar). De az igazsághoz az is hozzá tartozik, nem vagyok olyan szinten (még?
), hogy nagyon jó "sundereres" ellenfelekkel találkozzak (lvl15-16 vagyok most). Mostanában sok legend rangú replay-ét néztem meg és ott azért vannak trükkös játékosok sundererrel, de az szerintem sokat elmond, hogy ők is csak ritkán, kedvező szitukban hozzák le és így is van olyan, hogy kb a drága sunderer miatt kapnak ki, mert az ellenfele alap egységekkel lenyomja. -
Simid
senior tag
válasz
ChromeX
üzenetére
No, igen és akkor még nem is esett szó a mine-ról vagy egy jó helyre rakott mortar tower-ről. S-es egységek kb esélytelenk ezek ellen, de jó bármi ellen.
A strikers szerintem kicsit drága, az árából majdnem kijön 2 sunstriders ami szintén M-es támadású, távolsági egység és még falra is tud mászni ha kell. Monjuk a swift és looter képesség miatt lehet jó (lootert egyáltalán nem ismerem, mennyire jó?), de ezek csak támadásnál hasznosak, védekezésnél nem.
-
Simid
senior tag
Igen, szvsz nagyon jókat írsz a nature kezdéssel és a power előnnyel kapcsolatban, ez pl egy sorsdöntő taktikai kérdés, hogy melyik színnel hogyan reagálsz az ellenfeled első lépéseire.
Az nem biztos, hogy a Deep One ellen a legjobb egy Deep One. Ha shadow a másik orb akkor Nightguard, ha frost akkor phalanx, ha fire akkor fire stalker. Én így próbálnék védekezni, ráadásul ezek olyan lapok amik ezen kívül is hasznosak és érdemes berakni az adott színnél.
(#2753) Murder3: Szerintem nincs igazad, ha időben észre veszed, hogy az ellenfeled rushol, akkor már máris ő van hátrányban. Fire-rel és shadow-val biztos, hogy olcsóbban meg tudod állítani, mint amennyibe neki kerül (mindkettőnél vannak hasznos spellek vagya épület erre) és máris előnybe vagy. A nature és frost T1et nem ismerem de ezzel nem is szoktam gyakran kezdeni (főleg magasabb szinten), de ha belegondolok milyen lapok vannak T1 froston, nos szinte lehetetlen lerusholni. Szóval max a nature lehet gondban de akkor nem kell nature-rel kezdeni..

-
Simid
senior tag
válasz
phanzetomox
üzenetére
Nem tudom te hogyan szoktál játszani, de az ilyen vereségek sokszor azért vannak mert az adott játékos nem figyeli az ellenfelét. Amíg nem figyeltem az eljétől fogva az ellenfelem lépéseit, engem is sokszor lerusholtak. Viszont ha időben észre veszed mire készül, akkor nem sokra megy a rush-sal. Persze lehet hogy csak azért gondolom így, mert időközben fire-naturere váltottam, és a firet szerintem a legnehezebb lerusholni. A sunderer ellen is eddig mindig könnyen védekeztem (ezért döntöttem úgy, hogy kiveszem a saját paklimból).
Azért az sem lenne jó, ha windweavers-szel meg werebeasts-szel lehetne Deep One-t megállítani, az szintén nem a taktikáról szólna...
A játék készítői, úgy találták ki, hogy egy bizonyos szint felett már a játéktudás mellé kellenek a jó lapok és UPok is, ha nyerni akarsz. Szerintem ez így is van jól. -
Simid
senior tag
Ha már, így szóba került, akkor nekem is feltünt, hogy a starcraft esetében nem jól számoltál. Amit te számoltál az ismétléses variáció (egy elem többször szerepelhet, és a sorrend is számít, kiszámítása: n^k), ami ide kell az viszont ismétlés nélküli kombináció (egy elem csak egyszer szerepelhet és a sorrend nem számít). Te lényegében beleszámoltad pl a ZvsZ párt, amin nincs mit balanszolni ill. pl. a TvsP és PvsT párokból elég egyet balanszolni stb.
Amúgy úgye kicsit "igazságtalan" az összehasonlítás, hiszen pl a starcraftban is több egység van amiket jól kell egymással balanszolni (nem értek hozzá, de az biztos gáz ha pl az egyik fajnak van rush egysége a másiknak viszont nincs rá ellenszere), másfelöl viszont a BFben sem kell minden lapot balanszolni a többivel, leginkább a tier-enkénti balansz a lényeg itt is.
A másik, hogy szerintem a balanszolást végre kell hajtani, akár azon az áron, hogy egyesek buknak rajta (megértem, hogy ez nem kellemes de hosszútávon megéri, gondolom mindenki tisztában van vele, hogy lapokat venni nem olyan mint aranyba fektetni a pénzed...). PvPben a rossz balansz megöli a játékot (mondjuk PvPben nem is nagyon van gond az egyensúllyal szvsz), PvEben csak ront a játékélményen, de az is épp elég.
-
Simid
senior tag
válasz
hokuszla
üzenetére
1. Na ezaz amit én másként látok, csapatjáték nincs szerintem a 4p mapeken sem. Legalábbis amikor én játszottam semmi összedolgozás nem volt azon kívül, hogy a 3. orbtól ketten a 4.től meg 4en mentünk tovább és csináltuk azt amit addig is. Ha kicsit több lehetőség lenne a csapatjátékra (jó azt így hirtelen nem tudom, hogy hogyan is lehetne), akkor biztos én is azt nyomnám, bár akkor még idegesítöbbek lennének a balfékek.
2. ebben igazad van tényleg unalmas az 1p-es, csakhogy a 4p-esben még ennyi változatosság sincs.

Devestator nem egy rang? Lehet egyedül lenyomott egy egész playert

-
Simid
senior tag
Miért erőlteti mindenki a 4fös random PVEt? Diff9et egyedül átlagban 30perc alatt meg lehet csinálni. Ez lehet, hogy több mint a 4playeres, de ha belevesszük, hogy nincs kockázat, hogy valami balfékkel játszol vagy kilép valaki, akkor már bőven megéri. Ráadásul nem tudom, hogyan van ez, de én még csak ilyen bandit/stonekin keverékkel találkoztam 1p mapen (itt lehet egyáltalán más?). Az meg, hogy több fele lehet menni gyakorlatilag nem is számít, egyik úton haladsz, a másikon meg elég 2 torony vagy 2 egység a védelemre.
Diff10 eddig 5ször csináltam, de csak 3szor sikerült, 1 ráadásul ugy megszívatott, hogy szerintem azt lehetetlen lett volna bármilyen paklival (2 bázis "torkolatában" volt a 4. orb, az egyikről egy Ice Lordot a másikról egy Slave mastert húztam be egyből ahogy elkezdtem építeni a 4. orbot). Szóval az szerintem megint csak nem éri meg, nehezebb és hosszabb annyival, hogy +10tokenért ne érje meg.
(#2225) Gyuri27: Ez a 24-25 férőhelyes deck nagyon jó ötlet, annyi lap van már, hogy lassan tényleg bővíteni kellene, már csak az új kiadás miatt is.
-
Simid
senior tag
Ezzel a nature/frost túl erős a többihez képest dologgal egyet értek. Pont a wheel-t érzem én is az egyik legfőbb oknak. Egy hete mikor nagyon felment az ára eladtam, mondván legkésőbb 1-2 nap mulva úgyis visszaáll és majd akkor visszaveszem (ez nem jött be, azóta még feljebb ment, szerencsének köszönhetem csak hogy nem buktam rajta
), no elég szívás volt az a 2 nap amíg nem volt. Tipikusan az a lap amit nem értékel eléggé az ember, amíg nem tudja milyen az ha nincs. De jópár dolog van még nature ágon, ami balanszolatlan. Apróságok, de együtt elég sokat számít.Amúgy, hogy legyen ellen példa is, ha valakit érdekel...
Sunbridge expert Shadow-Shadow kezdéssel (ez már majdnem hiba nélkül megy)
Treasure Fleet expert Fire-Frost kezdés (na ez, még befektes kicsit, de ez volt a 2. próbám csak) -
Simid
senior tag
válasz
Gyuri27
üzenetére
Üdv, az általad is belinkelt promóció szerint két feltételnek kell teljesülni.
1. Veszel pontokat a store-on keresztül vagy a múltban vettél már onnan. (Retail box nem jó!)
2. Azon az accounton még soha(!) nem vettél booster, de most veszel legalább egyet.
Decemberig él a promo.
Ha jól értelmeztem
-
Simid
senior tag
válasz
ChromeX
üzenetére
Engem érdekelne, de inkább replayt néznék meg valami expert mapon vagy 8+ random PVEn (akár többszemélyes is), ha van olyanod. Kiváncsi vagyok mennyire lehet haladni fire-rel, mert én ugy gondolom, hogy sokkal offenzívebben kell (lehet) játszani mint nature-frosttal.
Egyébként én vagyok Badlegouse ingame, csak épp afk voltam mikor rámírtál, utána meg már nem voltál online.
-
-
Simid
senior tag
Hehe, érdemes sokat nézelődni az AHban. Vannak jó ajánlatok.

-
Simid
senior tag
válasz
helphelp
üzenetére
Vigyázz, asszem azt rosszul fordították. 2k bfpt kapsz ami 8 boosterrel egyenértékü de csak a 2K pontot kapod meg (+250 még ajándékba ha jól tudom). De nem ajánlom, hogy azt vegyed. Én itt vettem ma 1000bfpt és Olasza azonnal küldte ahogy megérkezett a pénz.
A kérdésre válaszolva: Igen, kódot kapsz amit a store-nál kell beíri és egyből megkapod a pontot.
-
Simid
senior tag
Na igen pont ez szúrt szemet! Jobban megnézve tényleg vannak ott jó lapok, Pachito-nak ezek közül csak az elder van (meg a Creeping ami pont helyettesíthető coldsnappel), de ti vegyes lapokat ajánlottatok neki és nem a pure lapokat. Ezért kérdeztem rá. ( Természetesen nem akarom kritizálni senkinek az összeállítását vagy játék stílusát, csak próbálok informálódni).
Na igen, ha a dreadnought-ot vagy a shadow wormöt stb. azért rakták be a készítők, hogy legyen néhány lap ami csak enlightenmenttel használható igazán akkor mindjárt más. Csak így megint az van, hogy a pure deckkeknek (natureön kívül) nincs sok értelme. Persze lehet csak én látom rosszul. Szívesen vennék néhány példát vagy esetleg replayt ahol ezeket ajánlatos használni. -
Simid
senior tag
válasz
pachito
üzenetére
"Hát, azért ez így merész állítás". Igazából nem is állítás volt, hanem kérdés, hiszen ahogy írtam is én még nem nagyon próbálkoztam pure deck-kel.

A pure paklikkal nekem az a bajom, hogy igazából azért válogatok azonos fajta lapokból, hogy berakhassak egy T4-es egységet, amihez 4 egyforma orb kell. Ez nekem pazarlásnak tűnik, mert egyik T4es egységet sem gondolom annyival jobbnak a többinél, hogy ez megérje. Nagyképüe fogalmazva, nincs bennük annyi taktikai többlet. Mondjuk pont nature tűnik a legjátszhatóbbnak, de azt pl el sem tudom képzelni, hogy miért érné meg pure shadow decket csinálni a Wrathgazer meg a shadow worm miatt, kihagyva ezzel egy csomó hasznos T3-T4 lapot. (Azt, hogy valaki 2 shadow-val indul meg tudom érteni, mert én is használom és nagyon jó lapok vannak ott.) Abban igazad van (vagyis nagyon remélem, hogy igazad van), hogy stílus kérdése is a dolog, így lesz változatos a játék. Gáz lenne ha mindenre csak egy jó taktika lenne.
A lap cserélgetést természetesen nem úgy értettem, hogy felvásárolunk mindent, hátha jó lesz valahova, de azzal szerintem te is egyet értesz, hogy experten kell a maphez finomított pakli, standardon meg sokszor advenceden meg úgysem számít annyira hogy mivel megyünk. Néhány expert pályán (nem sokat csináltam még meg
) azért volt, hogy törtem a fejem, mit vegyek ki, hogy berakhassak egy-egy fontos lapot. Főleg ha 2fős map-eket csináltam egyedül.+ Még annyit (saját véleményem ellen), hogy biztos meg van annak is a "hangulata", amikor egy előre összeállított paklival megyünk neki minden pályának és azzal próbálunk taktikát kidolgozni. Én legtöbbször fordítva csinálom és azért állítok össze egy paklit (akár + beruházás árán), mert azt láttam egy replayben, hogy így hatékonyabb. Így utólag sokszor rossz érzés, hogy nem a saját kútfőmből próbáltam kidolgozni valamit.

-
Simid
senior tag
Van értelme ilyen konkrét összeállításokban gondolkodni? Gondolom úgysem fogja minden pályához ugyanazokat a lapokat használni. Például az equlibrium is elég hasznos bizonyos pályákon, főleg ahol T1-en nem nagyon kell heal és így be lehet rakni surge of light helyett vagy ha sok ellen közé megyünk kevés egységgel akkor még hatásosabb is lehet mint a regrowt. Vagy ilyen a MotK is, sok pályán teljesen hasztalan.
Amúgy arra is kiváncsi lennék, hogy megéri-e a Forest elder miatt csak nature lapokat használni (még sosem próbáltam, nem tudom milyen). Nagyon hasznos lapok maradnak ki emiatt (pl Agressor, matter mastery stb), viszont ha elder helyett mondjuk Grimvinet használunk az nem hiszem, hogy sokkal gyengébb lenne. Még elég tapasztalatlan vagyok úgyhogy általánosságban is érdekelne, hogy van-e értelme a pure pakliknak, azon kívül hogy valakinek ez tetszik (kihívás?) és a hatékonyság másodlagos. -
Simid
senior tag
Sziasztok!
No elolvastam az utóbbi párszáz hozzászólást, sok hasznos info volt. Látom azért elég sokan játszanak rendszeresen, szívesen játszanék magyarokkal a többszemélyes páylákon.
A 2 fős map-eket inkább egyedül szoktam (sunbridget még experten is, most próbálkozom Crusade-del), még bad harvest is megvolt standardon egyedül, ugyanis nagyon idegesít a PUG-gal való játék a sok figyelmetlen meg partit otthagyó emberke miatt. E miatt nem igazán merek nekiállni adv-on és főleg experten ezeknek a pályáknak.
Szóval ha bárki szívesen játszana velem, vagy csak van éppen egy szabad hely akkor Badlegouse a nickem a játékban, szóljatok bátran.A másik: néhány napja olvastam, hogy néhányan tele vannak common lapokkal amikkel nem nagyon tudnak mit kezdeni, nekem viszont kellene még jópár az upgrade-ek miatt. Természetesen szívesen adok cserébe abból amiből meg nekem van sok.
Szóval ezekre lene szükségem:
- 1 Nomad (green)
- 1 sunstriders
- 2 rifle cultists
- 2 undead army
- 1 ice barrier
- 1 tempestEddig bfpért vettem ilyeneket szóval megköszönném ha valaki tud nekem adni ezek közül.
Új hozzászólás Aktív témák
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Revolut
- Wise (ex-TransferWise)
- Parfüm topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Call of Duty: Black Ops 7
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3576
- Apple iPhone 14 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 87%
- Apple iPhone 15 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:83%
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

), hogy nagyon jó "sundereres" ellenfelekkel találkozzak (lvl15-16 vagyok most). Mostanában sok legend rangú replay-ét néztem meg és ott azért vannak trükkös játékosok sundererrel, de az szerintem sokat elmond, hogy ők is csak ritkán, kedvező szitukban hozzák le és így is van olyan, hogy kb a drága sunderer miatt kapnak ki, mert az ellenfele alap egységekkel lenyomja.

), no elég szívás volt az a 2 nap amíg nem volt. Tipikusan az a lap amit nem értékel eléggé az ember, amíg nem tudja milyen az ha nincs. De jópár dolog van még nature ágon, ami balanszolatlan. Apróságok, de együtt elég sokat számít.

) azért volt, hogy törtem a fejem, mit vegyek ki, hogy berakhassak egy-egy fontos lapot. Főleg ha 2fős map-eket csináltam egyedül.