Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hcl: Amúgy mi a terv?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Meggyi001: Amire figyelned kell Párizsban is...
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- drsanya: Simsonn Plus X pedálszett beszámoló vagy “teszt” egy szimulátoros szemével
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- GoodSpeed: Ebes, a megtervezett falu!
Új hozzászólás Aktív témák
-
L_ajos
őstag
Nos, én beszereztem a játékot és eddig nagyon tetszik
Régen Magic the Gathering-eztem, és játékmenetben hasonlít hozzá ami számomra pozitív, a grafika szép, a küldetések változatosak ( pve és pvp is cool
bár eddig csak 2v2-t próbáltam). A bétával nem játszottam, igy nem tudok az előzményekről. A szerverek stabilak ( bár van hogy random dobálnak); partyt eddig mindig találtam 
Egy Fire / Frost paklit kezdtem el tuningolni
Fire 7, Frost 6Bár még gyakran kell gyakorlatoznom hogy kiismerjem a lapok minden tulajdonságát, de pont ez is hozzájárul a feelinghez
. Eddig egy kék ( nagyon ritka ) cuccot dobott a gép 
Majd összeállítom a paklimat és belinkelem!
Amugy pakli builder itt: [link]
Aki esetleg játszik dobjon már rám privit vagy vegyen fel friendnek játékban

Nevem: FoxxiHuNt
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
- Felsőkategóriás AMD Gamer PC-Számítógép! Beszámítás! R7 9800X3D / 9070XT / 32GB DDR5 / 2TB SSD!
- Keresünk iPhone 15/15 Plus/15 Pro/15 Pro Max
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Régen Magic the Gathering-eztem, és játékmenetben hasonlít hozzá ami számomra pozitív, a grafika szép, a küldetések változatosak ( pve és pvp is cool
bár eddig csak 2v2-t próbáltam). A bétával nem játszottam, igy nem tudok az előzményekről. A szerverek stabilak ( bár van hogy random dobálnak); partyt eddig mindig találtam