Hirdetés
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- droidic: Safe Mode az agyban
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Samus: Linkin Park - In The End (Demo)
Új hozzászólás Aktív témák
-
ChromeX
addikt
válasz
engineeeer
üzenetére
köszönömszépenn. aahhh most kcsit felbszott, délelött öcsémmel 2vE a nightmares end pályát játszottuk amikor el kell pusztitani egy rituallal a shrine-t dé ő krta el mert nem ért oda időben és egyedül védtem a hatalmas tömeg ellen azalatt az 5perc alatt akkor rohadt sokan jönnek, persze behaltam, aztán most meg errorozik itt nekem c++ visual runtime error vagy mi, biztos tudod az a pálya rossz ómen, most amugy már full game-em van elértem azt a szintet már tudok tradelni stb, csak nagyon kéne kártya mert ez igy elég hurka
most kezd már igy körvonalazódni hogy mennyire
valami szivós kis lény kéne nature vagy fire ink nature paklit akarok megtoldva egy kis tűzi segítséggel, pl a fire stalker-t nagyon hasznos egységnek találom itt a PvEben nem tom pvpben menynit ér egyet pvpztem az elején elvertem az öcsémet
mia neved amugy felveszlek friendsbe ok?egyébként bejön tényleg, veszek is majd BF pontot..
Új hozzászólás Aktív témák
- LG LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- TCL LCD és LED TV-k
- Drón topik
- Azonnali informatikai kérdések órája
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
- Milyen SSD-t vegyek?
- Hobby elektronika
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad T14S Gen1 Intel i5-10310U Refurbished - Garancia
- Bomba ár! Dell Vostro 5490 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ERAZER Cooling Kit V2 Vízhűtés - MD 62737 Beast 16 X1 gamer laptophoz
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4031
- Apple iPhone Xs 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
most kezd már igy körvonalazódni hogy mennyire
valami szivós kis lény kéne nature vagy fire ink nature paklit akarok megtoldva egy kis tűzi segítséggel, pl a fire stalker-t nagyon hasznos egységnek találom itt a PvEben nem tom pvpben menynit ér egyet pvpztem az elején elvertem az öcsémet
mia neved amugy felveszlek friendsbe ok?