- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Négymagos Xeon(!) CPU LGA775-ös deszkában
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MasterDeeJay: Asus Q170M-C coffeetime mod!
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- talmida: Változások 2. rész
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ChromeX
addikt
válasz
engineeeer
üzenetére
köszönömszépenn. aahhh most kcsit felbszott, délelött öcsémmel 2vE a nightmares end pályát játszottuk amikor el kell pusztitani egy rituallal a shrine-t dé ő krta el mert nem ért oda időben és egyedül védtem a hatalmas tömeg ellen azalatt az 5perc alatt akkor rohadt sokan jönnek, persze behaltam, aztán most meg errorozik itt nekem c++ visual runtime error vagy mi, biztos tudod az a pálya rossz ómen, most amugy már full game-em van elértem azt a szintet már tudok tradelni stb, csak nagyon kéne kártya mert ez igy elég hurka
most kezd már igy körvonalazódni hogy mennyire
valami szivós kis lény kéne nature vagy fire ink nature paklit akarok megtoldva egy kis tűzi segítséggel, pl a fire stalker-t nagyon hasznos egységnek találom itt a PvEben nem tom pvpben menynit ér egyet pvpztem az elején elvertem az öcsémet
mia neved amugy felveszlek friendsbe ok?egyébként bejön tényleg, veszek is majd BF pontot..
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Óra topik
- Fogyjunk le!
- Yettel topik
- Gyúrósok ide!
- Hardcore café
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- MWC 2026: Meglepően jó áron jön a kicsi, de erős, illetve a nagy és fotós Xiaomi
- Titan Quest II
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- További aktív témák...
- Eladó több darab 8GB DDR4 SODIMM laptop memória modul.
- Újszerű iPhone 17 Pro Max 256GB silver ezüst független Apple 1 Év garancia
- DELL Precision 7550 ntel Core I7-10750H, 64 GB, 1TB SSD MAGYAR VILÁGITÓS BILL
- Lenovo Thinkpad T14 GEN5 Ultra7 165U, 1 tb, 32gb ram, MAGYAR VILÁGÍTÓ BILLENTYŰZET GARIS
- Új MSI 15 Katana FHD IPS 144Hz i7-13620H 10mag 16GB DDR5 1TB SSD Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
- AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7560 i9-11950H 32GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 6GB 1 év gar
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- ÚJ AKKU! Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év gar
- HP EliteBook 840 G7 i5-10210U 16GB 512GB FHD 400nit 1 év garancia
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max 128GB Space Gray használt szép állapot 100% akku 6 hónap garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
most kezd már igy körvonalazódni hogy mennyire
valami szivós kis lény kéne nature vagy fire ink nature paklit akarok megtoldva egy kis tűzi segítséggel, pl a fire stalker-t nagyon hasznos egységnek találom itt a PvEben nem tom pvpben menynit ér egyet pvpztem az elején elvertem az öcsémet
mia neved amugy felveszlek friendsbe ok?