Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Daikin FTXF35E / RXF35F Sensira 3,3 kW Inverteres klíma - a Sztori
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ahh, bocs, akkor legközelebb írok ide, mielőtt felmegyek.
Igen, eddig 2x3000 pontot vásároltam, ill. most várom a harmadik adagot. Nekem eddig 7-8 ultra rare esett, de ebből igazi jó lap csak 3 volt. 2db harvester (már mindkettőt eladtam), és 1 timeshifter spirit. Ez utóbbi nem rossz, bár könnyű kiváltani varázslatokkal és épületekkel, szóval lehet, hogy ezt is eladom. A többi ultra rare amit kaptam jellemzően 100 BFP körüli áron kelt el (mint pl. parasite swarm).
Egyébként azt látom, hogy egy bizonyos lapszám elérése után már nem érdemes boostereket venni, mert a jó ultra rare nagyon ritka, és többnyire úgyis common és uncommon lapok jönnek, azok meg már úgyis vagy megvannak, vagy bagóért meg lehet venni őket. Ultra rare elviekben 6db boosterenként esik 1db, és hát elég nagy részük nem is túl jó, ami az árán is meglátszik.
A Fathom Lord amúgy mennyibe kerül?
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung kuponkunyeráló
- AMD FX
- Melyik tápegységet vegyem?
- TCL LCD és LED TV-k
- OLED TV topic
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Teljesen M5 SoC-családra vált az Apple Macbook Air és Pro
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Retro teló rajongók OFF topicja
- További aktív témák...
- Dell Precision 7550,15.6,FHD,i7-10850H,16GB DDR4,256GB SSD,Quadro T2000 4GB VGA,WIN11,LTE
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7560 i9-11950H 32GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 6GB 1 év gar
- szinteÚJ Lenovo ThinkPad L14 Gen5 i7 155U 16GB 1TB FHD+
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C Dock Gen2 (akár 3x4K felbontás)
- Bialetti kézi kávéőrlő
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest