Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Battlefield V
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gery9112
őstag
válasz peterson79 #2549 üzenetére
Szerintem nem kell félned attól, hogy nem fogsz tudni a nyílt bétáról. E-mail, origin értesítő, az összes gamer weboldal biztos írni fogja amint lesz valami info.
PSN: KGery91 | https://psnprofiles.com/KGery91 | Origin: G3ry_HUN | BNet: Gery#2832
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz peterson79 #2549 üzenetére
Allitsd be ezt a topikot kedvencekbe, kb azonnal ki lesz posztolva ha megvan beta datuma.
[ Szerkesztve ]
Live-Die-Respawn
-
Dtomka
veterán
válasz peterson79 #3702 üzenetére
"mert forró lett a talaj és inkább kiugrottam belőle"
Annó (2005-ben) engem úgy tanítottak az akkori klántársak, hogy ép járműt elhagyni nem szabad! Max belehalni, vagy, ha kritikus az állapota....és egyből meg kell semmisíteni, nehogy az ellen megkaparintsa.
Igaz, az V-ben pikk-pakk szétkapják, de attól a fenti szabály betartása sztem mai napig ajánlott
Sry a kérdésre a választ nem tudom, alphaban 1x beültem és 1 percen belül alatt kinyírtak....
[ Szerkesztve ]
-
Dtomka
veterán
válasz peterson79 #3707 üzenetére
OK!
Köszönöm, hogy nem támadásnak vetted!#3711) peterson79
Úgy tapasztaltam és gondolom a többség 30+ -os. De nem mindenki így fogja fel...[ Szerkesztve ]
-
Topikgazda
válasz peterson79 #3727 üzenetére
Van amikor ad neki csomagot, de szerintem ez inkább bug.
Valószínű a lőszer és a medpack nincs még szétválasztva, és ugyanazt a szöveget írja ki.A láda elvileg nem gyógyít mellette... aktívan ki kell venni belőle a csomagot.
De amúgy igen.
Supportnál a lőszeres dettó.[ Szerkesztve ]
Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
-
voodoo98
addikt
válasz peterson79 #3738 üzenetére
Meg van, köszi!
Egy csomó dolgot lehet állítgatni és fegyókat lehet upgradelni, kisebb recoil, gyorsabb reload, stb.Gangsters on the Boardwalk http://play.google.com/store/apps/details?id=com.hattedskull.gangsters
-
voodoo98
addikt
válasz peterson79 #3854 üzenetére
Fegyverzet:
Igen, ez nem úgy van, mint a cod2-ben. Egyébként nem feltételen baj, mert valljuk be a gameplay a legfontosabb.Viszont, ami idegesítő:
nem lehet megkülönböztetni az egyenruhákat, de még csak nem hasonlítanak az eredeti német/brit egyenruhákra.Gangsters on the Boardwalk http://play.google.com/store/apps/details?id=com.hattedskull.gangsters
-
fuvi
senior tag
válasz peterson79 #3868 üzenetére
alapból nem gyógyít. lekurcsiztam tömegbe és egy gramm pontot nem kaptam érte, pedig körbeállták rendesen
leraktam csak magamnak lowhp-n hogy na majd jól felhealel, persze nem történt semmi (ezután jöttem rá h nyomni kell az E-t)#3871 X Factor
90 nekem bevállt[ Szerkesztve ]
-
Dtomka
veterán
válasz peterson79 #3987 üzenetére
Engem is!
Tegnap csak este tudtam pár kört játszani. De már az első körben volt pár élményem. Amit észrevettem, hogy sokkal jobb a hitbox. Volt, hogy 3-an jöttek 1más után, és én voltam a túlélő. Na BF1-ben normal szerón már a 2. ellenfél leszed többségében. Tetszik, hogy a megölt ellentől automakikusan felveszi a cuccot.
Remélem itt is lesznek 200% dmg szerverekÉn még nem építettem semmit, de persze ki fogom próbálni. (Forest, stranded deep )
A grafika tényleg fura. Pl a folyóba ugorva érdekes a víz kristálytiszta? Viszont magam sem értem, az ellenfeleket egész jól kiszúrom. Nyomkodom a Q-t még nagyon sokszor... kell még idő az új spot rendszer megszokásához.
Nem értem aki a hangra 10/10 -et ad, nála nincs olyan hogy:
-látom pár méterre lő a csapattársam valakit, de olyan mintha én meg lennék süketülve.
-szaladok a pont fele mikor észreveszem a torkolattüzet az ablakból természetesen
semmi hang
és még nagyon sokszor tapasztaltam. Remélem ezzel csinálnak valamit, mert hiába jók a hangok, de zavaróbb, hogy sokszor nincsenek. (Nálam headphone-ra van állítva)Lehet lesz olyan aki vétel után azt mondja, hogy mégsem tetszik.
-
addikt
válasz peterson79 #3987 üzenetére
Én ilyet is építettem ([link]), javítja a morált. Mondjuk akkor lenne igazán poén, ha nagyobbra tudnám gyúrni és el lehetne benne bújni védéskor.
-
Snooker
senior tag
válasz peterson79 #4005 üzenetére
Amúgy voltak vágott szeműek (türkmének, mongolok, stb) a nyugati fronton. Szovjet hadifoglyokat besoroztak a németek azt elvitték őket Franciaországba harcolni. De igen, kicsit durva, hogy a standart brit assault egy néger, a medic úgy néz ki, mintha a jövőből jött volna, a supportra már nem emlékszem, míg a recon pedig egy ázsiai nő. Hát nem tudom, tény hogy eléggé kiterjedt volt a brit birodalom, de azért mégis a fehér férfiak haltak meg közülük legtöbben a FRONTON. A németeket még nem volt szerencsém kipróbálni.
szuk_jozsef, nekem a BF1 esetén akkora wow érzés volt, hogy hihetetlen. Ennél semmi. Legalábbis eddig.
[ Szerkesztve ]
-
protegum
aktív tag
válasz peterson79 #4033 üzenetére
Már bocs, de az emancipáció az általánoságban vette egyenjogúságot jelenti. A női emancipáció az a feminizmus, de ott van még a vallási etc. Ne keverjük a szezont a fazonnal.
-
CptAdamica
veterán
válasz peterson79 #4033 üzenetére
Ugyan úgy háborúzhatsz attól, hogy a plakáton egy nő szerepel, vagy egy női karakter ellen harcolsz. Én tudom, hogy a világ nagyon elment a liberális irányba. De addig örüljetek, amíg nem tranzikkal, meg ki tudja milyen nemű emberekkel töltik meg a játékot...
[ Szerkesztve ]
Megyen!
-
fuvi
senior tag
válasz peterson79 #4447 üzenetére
• holnap du 4-ig tart a béta
• stg 44....
• újra meg tudod venni upgradeletlenül a fegyvert, így 2 (v több) verzióban tudod különféleképpen upgradelni
-
Leon77
őstag
válasz peterson79 #4447 üzenetére
Ha jól tudom, holnap délután 4-ig.
Mert van élet a halál előtt:P AMD Ryzen 7 3700x, Asus x370 pro, MSI GTX 1080 TI GAMING 11G, 16Gb(2*8) trident z f4-3200c16d-16gtzb, Samsung M2 960 evo 250GB épített vízhűtés és saját készítésű kuckó
-
prokxy
veterán
válasz peterson79 #4454 üzenetére
Én origin only. Lehet drágább, majdhogy duplája a szürke boltoknak, de:
- deluxe csak ott van
- ezt tuti nem banoljákSajnos van ismerősöm, akinek a játéka eltűnt az Ubi fiókjából, mert nem hivatalos forrásból vette.
Mivel nem egy single player és kb 10-20 óra után kuka, hanem egy több 100 órás multiról beszélünk, én nem kockáztatok.Origin/Uplay/RSC/XBOX: Pr0kxY ; BattleTag: Pr0kxY#2203 ; PSN: x_Pr0kxY_x ; YT channel: Pr0kxY_Gaming_HD
-
@rglaaf
veterán
válasz peterson79 #4643 üzenetére
Főleg ha ki se adják novemberbe se valami itt nagyon nem oké jön egy ujabb béta nem szokott ilyen lenni BF kiadás előtt
PSN:BiZzare_0 ️
-
törölt tag
válasz peterson79 #4659 üzenetére
p2p? És az hogy? A leggyorsabb nettel rendelkező playernél megy vagy, mi?
-
l.skywalker
félisten
válasz peterson79 #4659 üzenetére
P2P nagyon nem új, az elég elavult. Konkrétan Destiny 2-ben az van és hát megy a lag-switch még konzolon is...
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
Lendova
őstag
válasz peterson79 #4671 üzenetére
Nem lesz p2p. Elstartol majd a novemberben dedikált official szerverekkel. Később pedig meglátjuk, hogy lehet-e bérelni.
All fiat goes to zero.
-
IntelKiller7
veterán
válasz peterson79 #4673 üzenetére
BF3-4-ben volt a legjobb megoldás a szerverekre. BF1-ben is tiszta vicc volt az egész.
Battlefield Hungary FB csoport: https://tinyurl.hu/OrvU/ | XO GT: Alwin4K
-
Popes
őstag
válasz peterson79 #4706 üzenetére
Ez szép és jó amit leírsz a csapatjátékról csak nagyon sokan nem tudnak vagy nem is akarnak csapatban játszani.
Mikor sikerült végre felcsatlakozni valahová mindenkinek(két squad) akkor hoztuk is a köröket, viszont ha éppen csak ketten voltunk vagy egyedül akkor már siralmas volt az a kép hogy mennyire nehéz megfelelő társakat találni.(medicek taposnak a hullámon úgy hogy már sehol egy enemy, idegen support talán kétszer dobott lőszert, spotot meg csak elvétve láttam)
A battlefield előző részeibe is azok voltak előnybe aki csapatban játszottak most csak annyi a különbség hogy próbálják jobban rákényszeríteni az embereket a csapatjátékra. (szerintem nem túl sok sikerrel mert elég sokan választják inkább a kempelést aminek kedvez a pályák kialakítása és ez a fél hardcore mód hogy nincs killcam és spot)
Nem feltétlenül lenne ez rossz irány de akkor az lenne az alap hogy oldják meg hogy ne legyen szenvedés egy csapatnak normálisan egymáshoz csatlakozni és nem ártana ha újra öt fős squadok lennének mert ez a négy fő néha kevésnek bizonyult.Deus ex machina
-
Qtya123
őstag
válasz peterson79 #4710 üzenetére
Ez így van. Én nem vagyok egy pro játékos, de mikor olyan squadban voltam, ahol mindenki normális volt szétdaráltuk 4-en a másik csapatot. Mindig együtt mozogtunk, volt medik, volt support, csak úgy repkedtek a kis csomagok egymásnak. A lelőtt embereket meg szedtük fel. Nem igazán tudtak megfékezni.
Ha egyik félen van 2 ilyen sqad, akik mondjuk még TS-en is segítik egymást, akkor könnyedén átgázolnak 20 sznájperpistán, meg a maradék 12 egyéb emberből álló kaszton, akik 12-en 30 felé rohannak. -
Dtomka
veterán
válasz peterson79 #4720 üzenetére
Erről kell szólnia a BF-nek.
-
juve600
nagyúr
+1
-
bul07
nagyúr
Na igen de ez hányszor is fordul elő 100 játékosból 1ilyen
Elcseszett az ilyen rendszer hogy ennyire másokra vagy utalva, mert a játékosok 90-95% csak úgy felmegy játszani szórakozni, és nem azért hogy egyből lőszerért szaladgáljon ahogy leéled vagy hogy azt figyelje hogy juj erre nem lövök rá mert elfogy a lőszer
Az elején lesz is játékos bőven , de ha nem lesz sikerélmény bárkinek akkor nagyon hamar le fog morzsolódni a társaság
És ha nem lesz játékosszám a EA is tojni fog a játékra
És tényleg 2019-be végén vagy 20elején jön a következő(#4725) k.zozo.
Hiszed
Játékosok nagy többsége nem úgy játszik ahogy kell BF1- be is ott tapos a medic de nem éleszt fel, és nem ám több másodperc a felélesztés mint a BF V volt hanem pakk és kész de annyira se hajlandó
Akkor majd pont fog azzal szenvedni hogy hosszú ideig élesztgessen( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
prokxy
veterán
válasz peterson79 #4849 üzenetére
"inkább játszanék a nácikkal megint" => nekem a BF V-ből annyi sem jött át, hogy milyen nemzettel vagyok, ha török lett volna vagy ukrán vagy mittudomén, az is kb annyit ért volna, mint a német.
Köze nincs a WWII-höz, hangulata egy nagy nulla, ha csak ezt nézem, egyébként elég jó kis lövölde!Origin/Uplay/RSC/XBOX: Pr0kxY ; BattleTag: Pr0kxY#2203 ; PSN: x_Pr0kxY_x ; YT channel: Pr0kxY_Gaming_HD
-
Polllen
nagyúr
válasz peterson79 #4855 üzenetére
Nem ezzel akarjak eladni, de a trendnek megfelelően bedobják ezt a feature-t.
"Odamentem egy párhoz...négyen voltak!"
-
voodoo98
addikt
válasz peterson79 #5092 üzenetére
Állítólag volt CS-pro gamer...biztos...nehéz elhinni, de attól még lehet.[ Szerkesztve ]
Gangsters on the Boardwalk http://play.google.com/store/apps/details?id=com.hattedskull.gangsters
-
l.skywalker
félisten
válasz peterson79 #5102 üzenetére
Én az ilyeneket Twitch-en is alapból tiltom. Találtak egy piaci rést, hogy egyszál semmiben bohóckodnak játékokban és ezzel keresnek egy valag pénzt. Nem vagyok hímsoviniszta, de ha én lennék térdzokniban a kamera előtt mennyi idő alatt bannolnának? Amúgy teljesen joggal mert bűnronda lennék
[ Szerkesztve ]
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
lofagi
addikt
válasz peterson79 #5120 üzenetére
Nem azt írja,hogy szemből, vagy legalábbis én nem látom ebben amit te belinkeltél. Hanem azt írja,hogy minden melee támadás megöli az ellent. Ergo az összes szúrás halálos. Lehet 100%-os hpja is az ellenfélnek. Mert ugye azon nem halálosak ha épp előről szúrsz. Ha hátulról, akkor ahogy eddig is, nyilván lemegy az animáció mindenki számára és kész. Na most ez az animáció a medicnél előlről is le fog játszódni. Vagyis gondolom,hogy lejátszódik, de nem ez a lényeg, hanem hogy egy szúrásból öl.
Eat sleep game REPEAT | Origin/Uplay : L0Fgi | BN: Lofagi#2966 | YT: https://youtube.com/user/lofagi
-
wolf13
őstag
válasz peterson79 #5256 üzenetére
SZia.
Ezt nem tudom. Ha megrendelek valamit, nem nézem változik -e az ára.
-
Topikgazda
válasz peterson79 #5317 üzenetére
Régiós kiskapukat használják általában ki...
A többit meg mindenki eldönti, nincs is ezzel baj... csak tisztában kell lenni vele az a lényeg (ügye kvázi ez az apróbetűs rész a szerződésben).
[ Szerkesztve ]
Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
-
törölt tag
válasz peterson79 #5317 üzenetére
Végül bevállaltam egy ilyen akciós oldalt:
Egyelőre csak az új TombRaidert próbáltam, de simán megy Steam-en
Mostmár csak ilyen helyről fogok vásárolni
[link] -
fuvi
senior tag
válasz peterson79 #5353 üzenetére
"Note that if you’re new to Battlefield V, Specializations should never make you feel that you’re at a disadvantage compared to seasoned players. That’s why the four starter weapons (one per class) have Specializations unlocked from the get-go. These starter weapons will initially be on Rank 0. At Rank 4, you can go back and re-spec them as you see fit."
Ez kb azt jelenti, igen
persze lehet h szarcsik lesznek a kezdő fegyverek[ Szerkesztve ]
-
fuvi
senior tag
válasz peterson79 #5356 üzenetére
Bf4 bétára emlékszem, mikor imba volt a kezdő MX4, megjelenéskor meg elég gyengus lett a többihez képest
persze még mindig jobb, mintha nem lenne kilockolva fullra[ Szerkesztve ]
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz peterson79 #5414 üzenetére
Ismert angol színész.
(#5415) IntelKiller7
Nekem az összes karakter animációja furcsa valamiért. A sieléses részre no comment, a tengeralattjáró felbukkanása viszont tetszett.
[ Szerkesztve ]
Live-Die-Respawn
-
Lendova
őstag
válasz peterson79 #5576 üzenetére
Ne fűzz hozzá nagy reményeket, az ilyen módok nagyon hamar kihalnak, legalábbis az előző részek trendje ezt sugallja.
All fiat goes to zero.
-
zzola
titán
válasz peterson79 #5927 üzenetére
Nem lesz bukta! PP 6 hónapig visszatérít, utána meg úgy sem bannolnak már kulcsot.
Én nem tudok róla, hogy cdkeys-es EA kulcsot bannoltak-e valaha... -
Topikgazda
válasz peterson79 #5964 üzenetére
Hát ez nézőpont kérdése, az EA most ebből tervezi hogy megél...
Nyilván aki nem szereti az ezzel buzulást, vagy nem "kompletionista" gyűjtő, azoknak felesleges megvenni.
Hosszútávon sem hiszem hogy bármi másban többet adnak majd a Dlx vásárlóknak.
Max ebből a weekly cuccból lesz több, vagy a ládákat adó assignmentekből.Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
-
törölt tag
Delux-al 5 nappal korábban nyomhatod. Nov.15.
-
Gery9112
őstag
A Deluxe kiadás ezért van.
PSN: KGery91 | https://psnprofiles.com/KGery91 | Origin: G3ry_HUN | BNet: Gery#2832
-
atee
őstag
-
zzola
titán
válasz peterson79 #6144 üzenetére
Muhahahaha! Csak a szokásos béta teszterek vagytok.
-
vtomi2
őstag
válasz peterson79 #6249 üzenetére
Fair logika, akkor még nem olvastam a topikot.
-
BullKoxa
őstag
válasz peterson79 #6636 üzenetére
nekem is voltak mikrolaggok pedig 6hónapos volt a rendszerem, és kb 2-3 drivert tettem fel rá, mikor a Beta-hoz kellett , most pedig a végleges BFV játékhoz, hogy elinduljon. Most újra tettem a rendszeremet szombat éjjel , mert nem mentett el semmit sem a játék , a felhasználói nevemben voltak ékezetek, most nincsen és elvileg jó ez a mentés dolog . ( save kereső miatt )
-
Gery9112
őstag
válasz peterson79 #6662 üzenetére
Hát azt nehéz szűrni. Viszont sajna jó sokáig tuti, hogy ez probléma lesz mert megkavarták annyira az alap BF mechanikákat, hogy idő lesz míg leesik az embereknek.
Sokan még az alap dolgokkal sincsenek tisztába a régebbi játékokból. lásd. medicként nem éleszt fel, supportként nem ad lőszert, nem javítja a légelhárítót stb. stb.
-
warcat
veterán
válasz peterson79 #6662 üzenetére
BF1-nél hónapokig ment ezen a panaszkodás,aztán vagy tanultak (akik maradtak) vagy esélyesebb,hogy leléptek az erre képtelenek.
Persze azt hozzá kell tenni,hogy meg sem jelent a játék, tehát azért panaszkodni,mert még mindig nem értenek hozzá, azért kifogásolhatóEA: It's in the crate!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
(Nem csak) Prohardver!-es BF közösségi discord szerverünk:
Battlefield Buddies
Battlefield V Reddit
(nem hivatalos)
Battlefield Discord
(nem hivatalos)
- Házimozi belépő szinten
- Politika
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Érintésnélküli fizetési megoldások - PayPass via NFC
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Hálózati / IP kamera
- Milyen processzort vegyek?
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- További aktív témák...
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I3 10105F / GTX 1070Ti 8GB / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- Intel Core i7-7700K (8M Cache, up to 4.50 GHz) OEM Processor!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest