Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Battlefield V
Új hozzászólás Aktív témák
-
jety91
őstag
válasz peterson79 #7881 üzenetére
Nalam sincs semmi ahogy a kollega linkelte. Vicc amugy, hogy kesznek nyilvanitottak a gamet, ami igazabol a betaban levo bugokkal van meg mindig teli.
Felre ne ertsetek tetszik a jatek, de nevetseges hogy sikerult ennyire bugosan kiadni, ugy hogy meg toltak a megjelenesen majdnem 2 honapot...
-
jety91
őstag
Újabb bug: Grand Operation 3. nap végén lejárt az idő és az ellenfél éledésének számlálója is. Bomba nincs nekik, egy pontunk maradt, de 30perce így vagyunk benn...
-
-
jety91
őstag
Azért durva a know bug list: [link]
Aventador91
"When you reach Max Rank you no longer earn Company Coin." -
jety91
őstag
Ugy latszik amneziatok van akkor. BF4-nel volt a legnagyobb hiszti a netcode miatt, es kellett hozza fel ev mire rendesen megcsinaltak. Azota vannak 64 es 128 tickrates szerverek. Kb olyan volt akkor jatszani mint PUBG-ben par honapja.
Itt is van jo par bug, de a frontlines vegjatek bugon kivul egyikre sem mondom azt h jatszhatatlan lenne a game.
[ Szerkesztve ]
-
jety91
őstag
-
jety91
őstag
Nem értem miért nem kap inkább újra DMR-t mint a BF1-ben... Tuti többen játszanának vele ha megkapná pl az M1A1 Carbine-t ő is. (köztük én is). Eddig az összes BF-ben medic-el volt a legtöbb pontom, itt a legkevesebb van ha az összes class-t összehasonlítom. Egyszerűen nem élvezet vele menni, mert long range-ről (KE7 és társai ugye...) ellőnek anélkül, hogy tudnék bármit is csinálni velük.
-
jety91
őstag
Első aimbotos akivel találkoztam: [link]
Ha tudtok valahogy (nem ingame nem tudom hogy kell) pls reportoljátok
-
jety91
őstag
Nektek nem bugos a Tides of War? Nem volt időm kipróbálni még ma sokat, de medic-el nem adja a self healing-re a küldetést... Gondolom másik kaszttal menni fog, de akkor is fura ez
[ Szerkesztve ]
-
jety91
őstag
Szerdán cseréltem be az RX470-emet egy GTX 1070-re mondván több min. fps + stabilitás lesz mindenhol. Utolsó 3 kártyám AMD-s volt, de hogy az nvidia még mindig nem képes értelmes drivert írni az azért hihetetlen Mikrolaggos foshulladék minden játék jelenleg a 417.xx driverekkel. Régebbivel meg ugye nem nagyon lehet játszani BF5-öt... Lehet szidni a DICE-ot, hogy nem képesek értelmes játékot összedobni, de eddig az RX470-es kártyával mikrolag nélkül játszottam 1 pályától eltekintve (Rotterdam) mindenhol...
[ Szerkesztve ]
-
jety91
őstag
válasz ForRedGlory #9721 üzenetére
Feljutottál? Miért, csak kiváltságos emberek járhatnak oda?
Vicces félre téve van Advanced Search a play menü alatt, ahol tudsz direkt arra a map-ra szűrni amire csak akarsz
[ Szerkesztve ]
-
jety91
őstag
válasz ForRedGlory #9724 üzenetére
-
jety91
őstag
2 hete cseréltem kártyát a gépben XFX RX 470 -> MSI GTX 1070 azóta szinte játszhatatlanul laggol minden játék... De viszont ezt fps-ben nem látom sehol, hogy droppolna, hanem szemre nézve mintha kimaradna 1-1 képkocka frissítés. Nagyrészt BF-el játszok, és azt figyeltem meg hogy ha akármit állítok (low->ultra) mindig előjön ez a probléma. Viszont ha bekapcsolom a V-sync-et tökéletesen működik minden...
Kipróbáltam 4k-s TV-n a játékot (FHD-ban) ott egyáltalán nem éreztem ezt, v-sync nélkül sem.Amiket eddig próbáltam:
- Mindegyik DP port a kártyán
- Másik kábel
- utolsó 5 nvidia driver (mindegyiket DDU után raktam fel)
- Újratelepített windows
- MSI Gaming appban az összes módot kipróbáltamVan ötletetek hogy mi lehet a probléma?
Megpróbálok a héten szerezni egy másik monitort tesztelés képp, de egyáltalán lehet, hogy egy AOC monitor (ami se nem FreeSync és nem GSync-es, szimpla 60Hz-es) nem "szereti" az nvidia kártyát
-
jety91
őstag
válasz #65537792 #11149 üzenetére
DX12 és FFR off van, de attól még a probléma ugyanúgy fenn áll
És igen, MSI App-al lehet állítani a kártyát, hogy hogyan működjön. Mivel használtan vettem, az előző gazdája bármit állíthatott rajta....Egybként Afterburner-rel monitorozom a gépet és ott sem látok semmi FPS dropra utaló jelet, tehát tényleg csak a kimenő jelre tudok már csak gondolni, hogy ott nem lesz valami rendben.
-
jety91
őstag
Valaki magyarázza ez az assigmenteket komolyan...
Mai nap a negyedét kb megcsinálom a küldiknek és a map végén megadja, hogy megcsináltam... Bugos
Nem mintha nagyon nagy gond lenne, mert eléggé extrém dolgokat kell csinálni pl egy assault mastery 3-nál, de akkor is furcsa, hogy ez a 3. amit így megadott ma -
jety91
őstag
válasz FollowTheORI #11531 üzenetére
Nekem a kedvencem az amikor dominationban senki sem el es nem tudok leeledni a random pontra...
-
jety91
őstag
válasz nagybá #11734 üzenetére
Nekem tegnap voltak az eddigi legjobb meccseim Volt 2 Last Stand az operation végén, illetve 2 breakthrough meccsen is oda-vissza ment a foglalás
Revive-ok tekintetében meg nagyon ingadozó az h a medic-ek mennyire értelmesek. Általában elmondható hogy teszik amit tenniük kell, de nagyon kevesen játszanak velük. Sokszor szólni kell, hogy igazán jöhetne még pár ember medic-el mert ki fogunk kapni.
-
jety91
őstag
"Nálatok amikkor a Twisted Steel pályán leugrotok a hídról kinyitja az ejtőernyőt, vagy nem és meghaltok?
Nálam nem nyitja földet érésig és instant halál, nem értem hogy ezt se tudták megcsinálni"Ez megint inkább user error lesz. A való életben sem tudod kinyitni úgy az ernyőt hogy ne csapódj neki a földnek ilyen magasságból...
A vízbe bármiféle probléma nélkül bele tudsz ugrani még ernyőt sem kell nyitni hozzáEgyébként tényleg nem értem miért játszol vele ha állandóan csak panaszkodni jössz ide
[ Szerkesztve ]
-
jety91
őstag
Ennyi erővel legyen benne légpárnás tank és wing suit (lásd COD) minden katonának. Attól hogy egy játékelemen változtatnak és picit próbálják a valósághoz közelíteni nem tudom miért fáj egyeseknek.
Az elején meg lett mondva a fejlesztők részéről hogy próbálják a valósághoz közelíteni a mechanikai működéseket a játékban amennyire a játékdizájn engedi.
"Amúgy van már hír a hibajavításról hogy mikkor jön, már lassan február lesz, és lenne mit foltozni
Bár lehet hogy még rosszabb lesz ha hozzányúlnak"
Tényleg nem értelek. A leírtak szerint szeretsz a játékkal játszani, de minden apró bugot megszólsz hogy mekkora egy fos a játék, nem érted hogy adhatták ezt ki így Nézz körül a játékpiacon, mindenhol ez megy, a kiadók pusholják a fejlesztőket, hogy minél nagyobbat kaszálhassanak. Ők sem rendelkeznek szupererővel és nekik is szükségük van alvásra így a napi 8 óra áll csak rendelkezésükre a hibák kijavításában. Most volt karácsony + szilveszter, a héten álltak neki javítani a dolgokat gondolom. Ha tippelni kéne hónap végére el jutunk egy olyan pontra, amivel a kritikusabb hibákat kijavítják. Addig menj játsz mással ha ez téged zavar.[ Szerkesztve ]
-
jety91
őstag
válasz protegum #11833 üzenetére
Senki sem mondta hogy realisztikus a játék, csak próbálják abba az irányba terelni míg a játékdizájn engedi. Ezt meg ahogy te is írod marketingszöveg is meg nem is. Engem is van, hogy felidegesít pár bug a játékban, nem védem őket... De még mindig messzemenőkig jobb játékot dobnak össze mint a konkurensek
[ Szerkesztve ]
-
jety91
őstag
És ezek a statokat miért asszociálod csalással Bárki tud ilyeneket összehozni 1-1 jobb körben, főleg ha az ellenség buta mint a föld... Keress rá youtube-on Shroud is csinált 1 conquest meccs alatt 100 killt 10 alatti halállal... Attól hogy te még nem értél el ilyet statot, attól még nem feltétlen csalnak.
Csak hogy ne hidd hogy állandóan ellened vagyok, én is találkoztam múltkor a csapatomban egy csalóval. Nem a stat-jával tűnt ki (0/0 volt) a tömegből, hanem azzal hogy, aki meghalt a csapatban azt teleportálva instant felélesztette. Ment rá a report, következő körben már nem volt a szerveren...
-
jety91
őstag
Valaki tudja esetleg, hogy a ki nem unlockolt heti küldis fegyvereket, hol lehet megvenni?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
(Nem csak) Prohardver!-es BF közösségi discord szerverünk:
Battlefield Buddies
Battlefield V Reddit
(nem hivatalos)
Battlefield Discord
(nem hivatalos)
- Sigma 150-600mm Sports objektív ( Nikon ) -Újszerű-
- MICROSOFT SURFACE LAPTOP 2 - MEGKÍMÉLT ÁLLAPOTBAN (ajándék tok + USB hub)
- Újszerű Asus TUF F15 FX506HE - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 8GB -512GB - RTX 3050 Ti - 2 év gar
- AMD Ryzen 7 5700X3D 3.0GHz (96MB Cache, up to 4.1GHz) OEM AM4 Processzor!
- Samsung Galaxy Buds 2 Pro, vadonatúj, bontatlan, 2026.03.07.-ig garis
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest