Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Battlefield V
Új hozzászólás Aktív témák
-
szuk_jozsef
tag
válasz Bullitz #7739 üzenetére
Most megijesztettél szerintem az kártya többet is tud nem volt vajon procilimited?mennyin pörgött a vga?nekem is 1060 3gb kártyám van és a neten látottak alapján kell tudja a stabil 60 fpst full hd-n med-high beállítás mellet.Most szándékszom megvenni a játékot de ha csak ennyit tudna a vga akkor hagyom az egészet.
AMD Ryzen 2700x,Gigabyte Aorus X470,16gb Hyperx 2133@2800mhz ,Palit rtx 2060,Scythe Ninja 5,Cooler Master MB 500
-
Locutus
veterán
-
bul07
nagyúr
válasz Bullitz #8355 üzenetére
Az hogy neked nincs hibád az egy dolog
Nálam például a bf4 csak az első pár héten volt problémás, és nem is nagyon, ha jól emlékszek pár óránként volt hibám, vagy egy egy nap több, de mások meg nem is tudtak játszaniAkkor is meg most is szerencse kérdése volt hogy kinek mennyi hiba jön jött elő
Az hogy meg nem veszed észre a bugokat az a te dolgod, más meg észreveszi és bosszantja is, mondjuk a fedezék mögötti sebeződés is nagyon dühítő tud lenni
Ha egy játékot meg kell védeni sok jót nem jelent
[ Szerkesztve ]
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
kisza25
félisten
válasz Bullitz #8643 üzenetére
Szóval tankot javítani csak supportal lehet, azért nem ment eddig
Na ennyit arról, hogy mennyi szálat használ a játék
Kell vennem egy 1600x-et
Kicsit off, de pubg alatt is maxon megy a vga-d?[ Szerkesztve ]
Eladó Seat Leon FR multi kormány, szép állapotú (2013 utáni leonokba benzin/diesel jó)
-
bul07
nagyúr
válasz Bullitz #8709 üzenetére
BF1 meg az elődei megjelenés után pár nappal már kaptak hibajavításokat
És akkor szerinted 22nap elteltével gyorsak voltak? (nyolcadikán 14órakor már lehetett vele játszani)[ Szerkesztve ]
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
Zen7
tag
válasz Bullitz #8724 üzenetére
Látszik, hogy nem néztél utána a dolgoknak de itt írogatod a sok "okosságot"
Kicsi utánajárással megtalálnád, hogy a Deluxe Edition-el több kiváltság is jár, köztük a +10% movements speed, +15% bullet resistance under fire és egyebek.... ennyivel többet senki nem fizet csupán pár weapon skin-ért..., de amik már adnak abilityket, pl aranyozott MP40 muzzle = -20% recoil.
Szóval igenis megéri a Deluxe Edition!!
Amúgy meg láttam a neved tegnap a scoreboardon, hát 3-18 egy Grand Operation végén elég szánalmas főképp hogy KE7-el mész....TROLL OFF
Gunplay nagyon rég nem volt ilyen jó, BF1-ben erősen volt rng, ahol aztán szórtak a fegyók még pötyögtetésnél is erősen, itt viszont ahova célzol oda találnak a golyók (nyilván egy alap szórás távolságban itt is van az élethűség miatt ). Aki ebben a gameben nem tud lőni... hát tudjátok: "Ha lónak hívnak, mond hogy ez nem szép dolog, ha másodszor is lónak hívnak , vágd jól pofán, de ha harmadszor is lónak hívnak, el kéne gondolkodni rajta, hogy kéne venni egy hámot" ... szóval lehet nem a gameben van a hiba ha nem jönnek a fragek
A következő patchben többnyire mindent javítanak ami miatt egy kis háborgás is volt, de persze sose lesz tökéletes játék, főképp hogy ízlések és pofonok, valami mindig trash-kula lesz valakinek,de azért ez a szintű lehordása BF V-nek.... mókás
To Bullitz: "úgy hallom te se vagy a scoreboard magaslatán. A fenti kolléga írta hogy te se fényes stattal ücsörögsz a toplistán pedig aztán a leg op-b kasztot játszod a játékban." GOLD
-
Atla
senior tag
válasz Bullitz #9139 üzenetére
+1 Erre is.
Vegyük csak alapul a Dominations játékmódot. Az hogy szaladgálni kell a pontokra,zászlót húzni,annak semmi köze a győzelemhez mint az eddigi részekben,kapsz értük 200pontot ,de ennyi. A respawn-t számolja a játék,tehát ha egy csapatban van élesztés,csapatjáték akkor az a csapat fog nyerni.
-
Aventador91
őstag
válasz Bullitz #9145 üzenetére
nem tudom ti milyen szerveren játszotok. amikor ráveszem magam hogy tankozzak, általában követ egy squad assault. ha folyamatosan mozgásban vagyok a pályán, akkor is követnek. esélyem sincs. szerintem szerencsétek van 1-2 körben. vannak ilyen emberek akik egy valamire figyelnek, mint amikor repülőzünk, mindig van egy ember az enemynél aki földön, levegőben próbál minket kiszedni, körökön keresztül, sikertelenül, 1/20as stattal végez de nem adja fel. ugyan ez megvan tankoknál is. főleg ha meglátják hogy van már egy 10/0-ás statod, hú, há, menjünk má kiszedni há hogyképzeli köcsögtankos, rászállunk elvesszük a kedvét
-
Gainka
őstag
válasz Bullitz #9175 üzenetére
Pontosan ezt akartam irni meg csak nem fért bele... több ezer ora cod 2 meg kitudja mennyi bf 2-3-4 után egyszeruen olyan bénának éreztem magam az 1-ben, nem birtam meg szokni, de azért sejtettem nem velem van a probléma. Itt már az első percektől jol megy. És nagyon jók a mapok 😁 Egyet értek veled, nekem is hasonlóak a meglátásaim.
-
Dyingsoul
veterán
válasz Bullitz #9352 üzenetére
Köszi az infót! Én is ezért jöttem de csak visszaolvastam mert gondoltam már tuti volt róla szó itt.
- Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok, mivel másoknak is hasznos lehet. Erre való a szakmai fórum! -- YT: youtube.com/dyingsoulgaming -- FB: facebook.com/DyingsoulGaming/ Stream: http://twitch.tv/dyingsoul
-
Dtomka
veterán
válasz Bullitz #9474 üzenetére
Nekem gyengébb a procim, de 1070-nel játszom és az alábbiakat állítottam be:
ULTRA-ra a basic oldlon minden off! vsync off, dx 11 és Future frame on
FOV 70 (minél nagyobb a szám annál kevesebb lesz az fps!)Használok user cfg-t:
PerfOverlay.Enable 1
PerfOverlay.DrawFPS 0
GameTime.MaxVariableFps 120
Thread.ProcessorCount 4
Thread.MaxProcessorCount 4
Thread.MinFreeProcessorCount 0
Thread.JobThreadPriority 0
GstRender.Thread.MaxProcessorCount 4
RenderDevice.RenderAheadLimit 0
RenderDevice.ForceRenderAheadLimit 0
RenderDevice.VSyncEnable 0
Render.VSyncFlashTestEnable 0Nvidia control panelben maximális teljesítmény + gyorsra állítottam a függ. szink-et. Nincs képtörés!
Így szép a játék és 80-110 fps em szokott lenni.
[ Szerkesztve ]
-
Fitzgerald
veterán
válasz Bullitz #9541 üzenetére
Azért, mert ha nincs tartalom, fejlődési rendszer, motiváció, akkor gyorsabban ráunnak az emberek, ennyi. Ha nincsenek motiválva hogy belogoljanak és játsszanak, akkor nem fognak belogolni és játszani. Változik a világ, ez van. Ma már kevés a sikerhez az egyszerű mész/lősz recept. Én is jókat lanoztam a haverokkal faék egyszerű játékokkal annak idején, de elmúltak azok az idők. Manapság szinte hetente jelennek meg új shooterek, ezek sokszor már megjelenés előtt halálra vannak ítélve, még az igazán jók is bukhatnak hatalmasat pl. egy szar időzítés, vagy szar marketing miatt (Titanfall 2).
Iszonyatosan kompetitív lett a játékpiac az elmúlt 15 évben. -
Topikgazda
válasz Bullitz #10078 üzenetére
Nincs véletlen egy másik kimenet még rajta ami esetleg erősített... vagy másodlagosba dugtad véletlen?
Esetleg a beállításokban vagy a saját szoftverében erősítés bekapcsolása?
Vagy épp auto normalizáció vagy valami rajta van kapcsolva mint effekt, amit ki kéne kapcsolni... nézz szét.
Nem kéne hogy halk legyen.
[ Szerkesztve ]
Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
-
Topikgazda
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
(Nem csak) Prohardver!-es BF közösségi discord szerverünk:
Battlefield Buddies
Battlefield V Reddit
(nem hivatalos)
Battlefield Discord
(nem hivatalos)
- HP ProDesk 400 G5 Mini PC, I5-9500T, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 10, WIFI, SZÁMLA, GARANCIA
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I3 10105F / GTX 1070Ti 8GB / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest