Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Battlefield V
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
A veterán ruhákból nem lehetett mindent claim-elni?
-
MarioAna
senior tag
Van valami fix arra, hogy conquest meccs után most már nem csak a continue után "fagy be" a játék, hanem a quitre is? Elkezdi tölteni a következő mapot/menüt és nem csinál semmit. Mutatja a jobb felsőben a BFV logót, meg jobbra-balra tudom is léptetni az assignmenteket, de ezen kívül semmire sem reagál.
[ Szerkesztve ]
-
Leon77
őstag
válasz MarioAna #7154 üzenetére
Meccs után nyomjál folytatást, ha ez elmarad, akkor bizony néha ezt csinálja. Nekem is.
Nálam olyan jelenség van, hogy néha összeomlik a játék, a kép megáll 1 másodpercre, majd bezárul az egész bf v . Ha csinálja, akkor 5 perc után. Restart és órákat is játszhatok. Valamit nem szerethet, ami háttérben fut.
Bf1-el nincsen ilyesmi.
Mert van élet a halál előtt:P AMD Ryzen 7 3700x, Asus x370 pro, MSI GTX 1080 TI GAMING 11G, 16Gb(2*8) trident z f4-3200c16d-16gtzb, Samsung M2 960 evo 250GB épített vízhűtés és saját készítésű kuckó
-
CS1GA
csendes tag
válasz voodoo98 #6808 üzenetére
helló van egy rtx 2070 es msi kártyám... és nekem nincs ilyen DXR menü a játékban.. mi lehet a probléma ? 416.94 es nvidia driver van fent... és nagyon durva fps dropjaim vannak, gtx 970-essel szebben fut a játék mint a 2070-el... felháborító, ha valaki valami jó megoldást tud, azt megköszönném
-
voodoo98
addikt
3 dolog kell:
- RTX-es kártya, ez meg van
- RTX-es driver BFV-hez, ez is meg van (316.94)
- és Windows 1809-es (októberi build), ezt csak külön tudod feltenni, windows update-ben elvileg még nincs benne.
és meg egy dolog: DX12 !Ha ez meg vannak, akkor nyílik neked egy DXR on/off menü és még egy meg: ahol a minőséget lehet állítani: low, medium, high és ultra
[ Szerkesztve ]
Gangsters on the Boardwalk http://play.google.com/store/apps/details?id=com.hattedskull.gangsters
-
Leon77
őstag
Csak nálam van most minden szervernek 200 körüli pingje? (eu természetesen)
Mert van élet a halál előtt:P AMD Ryzen 7 3700x, Asus x370 pro, MSI GTX 1080 TI GAMING 11G, 16Gb(2*8) trident z f4-3200c16d-16gtzb, Samsung M2 960 evo 250GB épített vízhűtés és saját készítésű kuckó
-
-
duronx
senior tag
A Dx11 ès DX12 kôzt van valami különbsèg játèkon belül?
Melyiket èrdemes használni? köszi"Jobb a sorból őszintén kilógni, mint a megfelelési kényszer miatt egy életen át hazudva kínlódni"
-
BullKoxa
őstag
válasz FollowTheORI #7143 üzenetére
Várjuk a beszámolódat a DX12 ,és az új Nv driverrel kapcsolatban . . Akár majd ki is emelheted az egész írás róla !
-
Leon77
őstag
válasz CptAdamica #7163 üzenetére
Restart. Amúgy jó router. Ilyen: RT-AC68U
-
Recsee96
csendes tag
Sziasztok ! Csak engem nem enged online bejelentkezni ?
-
bul07
nagyúr
-
ForRedGlory
félisten
válasz Sayiid919 #7173 üzenetére
Én is így látom. A tankot leginkább hanyagolom, pedig BF1-ben nagy "spíler" voltam, vagy legalábbis jól ment. Titkon amúgy valahol ezt is vártam, mert két játékonként elbasszák a tankot. BF3-ban jó volt, BF4-ben szar, BF1-ben jó volt, BF5-ben megint szar. Mivel nekem a BF4 sem adta (minden buzi a ház tetejéről lőtte) és a BF5 is modernebb (minden buzi szétkapja), mint a BF1 tank osztály, ezért nem ért meglepetés, hogy nem jön be.
Az röhejes, hogy a tanknak semmi tekintélye van, mindenki csak egy egyszerű prédát lát benne. Szarul forog a torony, belső nézetből szaggat, plusz ha jó helyen találnak el, akkor még az a lassú mozgás is kb nullára redukálódik és onnantól ha kiskéssel kezdenék el szétszedni sem tudnék mit csinálni. Szóval agyvérzés, függetlenül attól, hogy tegnap pont beadott vele egy 16-0-t. Ez a folyamatosan vissza rohangálás lőszerért szánalmas (pont nem érdekel, hogy a vasló életben sem vételen lőszer volt), plusz az, hogy nem lehet belülről 100%-ra feljavítani a tankot. Menjenek a pcsba.
Helyette a medicet erőltetem, mert jó dolog feléleszteni az embereket, de a fegyvereik valóban nem erősek. Kb egyszerre kezdjük el lőni egymást, de mire tőlem két golyó kirepül, addig a másik szénné darál. Mondjuk eddig csak az alap fegyvert maxoltam ki, majd meglátjuk.
Grátiszban most még a rohadt Origin sem megy, folyamatosan offline lép be és nem tudok átlépni online módban. Örülök, hogy csak a Premier Accesst vettem meg és nem a teljes játékot.
[ Szerkesztve ]
-
-
Máté_89
újonc
Sziasztok az lenne a kérdésem a trial verzióval játszok de kilepés után ha újra belépek a grafika módosítások vissza állnak az eredetire miért van ez?Ja meg újra kell játszani az introt az elején.
-
Juhasz27
tag
válasz ForRedGlory #7180 üzenetére
Amit Bf5-ben nem is bánok
[ Szerkesztve ]
Psn: Juhasz27 I Xbox: Juhasz27
-
Fitzgerald
veterán
Tényleg kalapáltak a DX12-n. Gyorsabb nálam mondjuk nem lett a játék, mint DX11-ben (1080Ti), de hozza ugyanazokat a számokat kb., plusz a nagy robbanásoknál, V1 rakéta becsapódásnál most már nem zuhan be 1-2 másodpercre a framerate, mint DX11-ben.
-
Juhasz27
tag
-
Leon77
őstag
-
CS1GA
csendes tag
válasz ForRedGlory #7166 üzenetére
azért ez elég szomorú, hogy a 1080 tivel jobban fut a játék mint 2080ti-vel, remélem jön majd valami fasza driver és update ami helyre hozza
-
CptAdamica
veterán
-
Topikgazda
-
Topikgazda
Nos, elég béna a statom (még? )...
Sebaj, a lényeg hogy jókat játszunk.
[ Szerkesztve ]
Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
-
BullKoxa
őstag
válasz FollowTheORI #7191 üzenetére
hello! te csak átkapcsoltad DX12-re és kész? minden más ugyan úgy marad min Dx11-ben?
ui: repcsizéshez van érelme Joystick-t venni ?
[ Szerkesztve ]
-
Topikgazda
-
Topikgazda
-
zzola
titán
válasz FollowTheORI #7192 üzenetére
EZ még az én kádémnél is gagyibb!
-
ForRedGlory
félisten
Az enyémnél is, ráadásul rengeteggel
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
(Nem csak) Prohardver!-es BF közösségi discord szerverünk:
Battlefield Buddies
Battlefield V Reddit
(nem hivatalos)
Battlefield Discord
(nem hivatalos)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Lexus, Toyota topik
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Milyen monitort vegyek?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- PlayStation 5
- Intel Core i3 / i5 / i7 8xxx "Coffee Lake" és i5 / i7 / i9 9xxx “Coffee Lake Refresh” (LGA1151)
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Steam Deck
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I3 10105F / GTX 1070Ti 8GB / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- Sigma 150-600mm Sports objektív ( Nikon ) -Újszerű-
- MICROSOFT SURFACE LAPTOP 2 - MEGKÍMÉLT ÁLLAPOTBAN (ajándék tok + USB hub)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest