Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Battlefield V
Új hozzászólás Aktív témák
-
lofagi
addikt
válasz gyuribácsi88 #7499 üzenetére
Azért ha valaki csinál 80-2es statot, azzal csak segíti a társakat nem? kétlem,hogy azzal ne segítené a csapat munkát.
Eat sleep game REPEAT | Origin/Uplay : L0Fgi | BN: Lofagi#2966 | YT: https://youtube.com/user/lofagi
-
törölt tag
A menüben hol lehet beállítani a loadaut-ot és a fegyver specializációkat?
-
Aventador91
őstag
jé volt egy server dc
-
Dtomka
veterán
A katona sokkal jobban mászik fel objektumokra mint a BF1-ben. Sőt olyan helyekre is mint a korábbi részben nem... tetőre stb stb... De gondolom észrevettétek
Csak azért írok pozitív dolgokat is.... ha valaki még hezitálna
-
IntelKiller7
veterán
válasz gyuribácsi88 #7499 üzenetére
Egy ilyen stat nem 10 perc levegőben töltött repkedés eredménye. És mondjuk, ha pont előled lövi ki az embereket vagy járműveket akkor sem volt semmi értelme annak, hogy ő repülőgépet vezetett? Pont ez a lényege a BF-nek, hogy mindenki azzal játszik amivel szeretne vagy amivel tud. Legyen az gyalogos, szárazföldi vagy légi jármű. Van olyan ismerősöm aki a BF4-ben 5k órát ült a commenderben! 5000 óra egy kezelőfelület mögött...
De akkor ennyi erővel, ha mondjuk megölsz 5 embert meg 20x meghaltál akkor az ugyan úgy felróható a számodra.
De ez még mindig csak 1 játék. Nem értem mit kell ezen ennyire ráförmedni.
Battlefield Hungary FB csoport: https://tinyurl.hu/OrvU/ | XO GT: Alwin4K
-
BeZol
őstag
További játék utáni tapasztalatok:
- sok a kezdő, de mellettük akad 1-2 pre-orderes aki nagy szintű és darálja őket
- a fentiek miatt sok a béna, aki azt se tudja mi van
- felszedni 3ból 1szer szoktak kb
- halálaim legtöbbször vagy oldalba/hátbalövés, vagy abból adódik, h elfogyott az ammo. Ammot kb. senki nem ad, én meg előre szoktam verekedni magam, aztán egyedül maradok és végem.
- tankokkal továbbra is dög messziről lövöldöznek. Aki közel jön, pár másodperc és nyekk.
- már 2szer szorultam be úgy, h újra kellett spawnolnom
- egyik pályán fémcucc alatt campelt a gyerek, sniperrel zoomolva 0 golyó ment át, a semmiből elpattant. A srác viszont simán lőtt onnét
- hasonló baromság, mikor lövök, és a semmiben elakadnak a golyók, mert látom h előttem csapódik be a nem létező földbe, holott mennie kéne tovább, viszont itt szintén kaptam másik irányból a golyókatA hitbox sztem rendben van, ezek a láthatatlan golyófogó szarok nem kellenek. Tankok sztem így rendben.
Csapatjáték keményen, mert most h megint toltam 3-4 órát, végig csak kreténeket kaptam, akik felszedni sem akartak senkit, és csak snipereztek még rotterdamon is. Mivel minden squad teli volt, maradtam velük, szóval előre mentem, meghaltam, és spawnolhattam rajtuk úgy, h kb a kezdőn álltak...
Akinek nincsenek haverjai h velük tolja, az sztem felejtse is el, mert én haverjaim egyelőre nem veszik meg, talán battle royale érkezésekor, és így kb. egyedül rambózva szenvedés és keserűség.
Részemről néha napján belépek tolok pár mapot, de amúgy kb. ennyi elég is volt belőle.
-
bul07
nagyúr
De a lapos hangára nem tud felmenni
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
sixpak
nagyúr
válasz Aventador91 #7497 üzenetére
Én úgy vettem észre, ha valami gyökér felmászik a tankomra és elindulok, akkor meghal, többször volt már ilyen...aztán lehet bug volt.
https://www.flickr.com/photos/86396338@N05/
-
kisza25
félisten
Na nem kaptam ma meg a játékot, arra gondoltam megveszem originen, aztán lemondom az előrendelést, ha holnap meg megjön nem veszem át, nem azért rendeltem elő, hogy ma ne tudjak vele játszani
Eladó Seat Leon FR multi kormány, szép állapotú (2013 utáni leonokba benzin/diesel jó)
-
SzlobiG
félisten
Meghoztam én is az komoly, hogy 6 lemezes? Nem is szarakodok a lemezekkel, leszedem neten keresztül gyorsabb.
-
törölt tag
Mennyi hsz
Nekem még csak most tölti uh eddig csak a bevezetőt tudtam végigjátszani, minőség elképesztő, Narvik és a többi helyszín is wow!
Mondjuk 1x kifagyott meg utána magától újraindult 1x, szóval remélem hamarosan patchelik
-
CptAdamica
veterán
-
addikt
Üdv!
Lehet, hogy ideológiailag nem vagyok elég képzett még, így 38 perc játék után , de létezik az, hogy itt a multiban nincs szerver lista, meg ahhoz kapcsolódó beállítás szűrő? Ha elindítom a multit, ott pl. a Conquest módot választom, én utána csak ennyit látok. Hiába nyomok rá, az "All Maps" opcióra, vagy akár a másik kettőre, semmi nem történik.Vagy valamit még be, vagy ki kell kapcsolni a menüben, hogy elérhető legyen?
"Nem azért felejtünk el játszani, mert megöregszünk, hanem attól öregszünk meg, hogy elfelejtünk játszani." G.B. Shaw
-
kisza25
félisten
válasz Aventador91 #7517 üzenetére
Bf1-hez volt pendrive, töltény formájú
Állítólag 19.-én feladták a játékot, vidékre 2nap a PickPack Pont[ Szerkesztve ]
Eladó Seat Leon FR multi kormány, szép állapotú (2013 utáni leonokba benzin/diesel jó)
-
bul07
nagyúr
válasz pendre54 #7520 üzenetére
Kijjebb egyel a játékmódok képénél az alján van pár pötty, na ott a szerver kereső arra kat
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
SzlobiG
félisten
DX11 vs DX12 melyiken érdemes futtatni? Előző BF esetén a DX12 bugos volt, ha jól rémlik.
-
steele80
senior tag
Szerintetek ez a grafika rendben van? A BF1-hez képest matt az egész, olyan mintha temperával festették volna.
-
Fitzgerald
veterán
Na így 50 óra játék után sajnos azt kell mondjam, hogy kezdem elveszíteni az érdeklődésemet. Ebbe legalább 1.5x ennyi tartalom kellett volna már indulásra.
Még vagy 3 grand operation minimum, és legalább 4-5 conquest. Valahogy a BF1-et nem éreztem kevésnek anno, pedig csak eggyel több mappal indult.
A járművek meg az assignment-ek nem izgatnak, amelyik fegyver érdekelt azt meg már kimaxoltam.
Jackfrags-nek meg tökre igaza volt abban, hogy már indulásra is kellettek volna ismertebb csaták, illetve többféle nemzet.
Nem azt mondom hogy mindent el kellett volna lőni az alapjátékban, de pl. a franciák/lengyelek tökre bekerülhettek volna 1-1 map erejéig, vagy a Barbarossza hadművelet, Moszkva, Leningrád esetleg.[ Szerkesztve ]
-
urbi73
senior tag
Hol lehet a legolcsóbban megvenni a játékot ?
-
-
Honzi
senior tag
Az mennyire normális hogy semmi assigmentet nem kapok?
Még trial alatt is furcsa volt azt gondoltam ez ilyen de 300 pontból naponta elég nehéz felupgradelni a fegyvereket járműveket,Ryzen 3600 & GTX 1080
-
Mirakuru
tag
válasz ForRedGlory #7514 üzenetére
Köszi, már jön is lefele! Bétát próbálgattam de nem voltam oda érte. Meglátjuk lehet hogy bezsákolom előbb utóbb, mindenesetre köszi a lehetőséget.
-
STC Speed
őstag
PS4 en,hogyan lehet állítani a map méretezést? pl 300 vagy 500m
Köszi a segítséget.
-
dombi81
senior tag
Ha fixálni szeretném az aim-et, hogy ne kelljen mindig a fegyverrel rátartani jobb klikkel, azt melyik settings opcióban lehet?
-
blaca83
őstag
Most értem haza és akartam menni pár kört, de a játék indítása után csak CONNECTING van és nem csinál semmit!
Nálatok megy a játék?
A technika eszköz. Egy gép. Amely nem ad semmit, és nem vesz el semmit. Az ember az, aki a technikával rombol vagy épít.
-
SzlobiG
félisten
Nah a single az felejtős egy katyvasz az egész, viszont a multi jó lesz. DX11-el ultran nagyon jól is fut 70-100fps között a 480-al szóval nem kell cserélnem vga-t szerencsére.
-
CptAdamica
veterán
Jelentem a játék kurva jó, a prológustól pedig befostam. Köszönöm a figyelmet!
Megyen!
-
dombi81
senior tag
Multiplayerben van HC? S ha igen, azt hol találom?
-
blaca83
őstag
A medic fegyverek közül próbálta már valaki az utolsót, az MP34-et?
Én most kaptam meg, de nem igazán jön be így elsőre.Az MP40-ről mi a vélemény?
A technika eszköz. Egy gép. Amely nem ad semmit, és nem vesz el semmit. Az ember az, aki a technikával rombol vagy épít.
-
ForRedGlory
félisten
Na ma csak balfsz squadba és csapatba tudtam kerülni. Egyszer nem nyertünk kb 4-5 kör alatt. Alf+F4, mára elég is volt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
(Nem csak) Prohardver!-es BF közösségi discord szerverünk:
Battlefield Buddies
Battlefield V Reddit
(nem hivatalos)
Battlefield Discord
(nem hivatalos)
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I3 10105F / GTX 1070Ti 8GB / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- Sigma 150-600mm Sports objektív ( Nikon ) -Újszerű-
- MICROSOFT SURFACE LAPTOP 2 - MEGKÍMÉLT ÁLLAPOTBAN (ajándék tok + USB hub)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest