Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Battlefield V
Új hozzászólás Aktív témák
-
Topikgazda
válasz MarioAna #3673 üzenetére
Teljesen reális ezzel a géppel... sajnos ez van.
Főleg a proci kevés, de a RAM és a videókártya sem épp acélos ehhez a játékhoz.
De elsősorban az első kettő miatt stutterel.Olvasd el amit írtam fentebb az egyik teszt alapján.
[ Szerkesztve ]
Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
-
k.zozo.
tag
válasz MarioAna #3867 üzenetére
Mindenképp megéri. Én I5 2500k-t váltottam I7 2600k-rá, mindkettő húzva volt, van. Nálam már Bf4-ben a 64
fős multinál kevés volt az I5. 2600K-t a BF V azért tekeri rendesen, 90% körül vannak a szálak. Sajnos a 4 mag 4 szál már kevés a multihoz. De lassan a 2600k fölött is elmegy az idő. Full hd, Rx480 videókártyával.[ Szerkesztve ]
-
Memphis79
aktív tag
válasz MarioAna #3861 üzenetére
Lóf@szt kell gépet cserélni!
Veszel +4GB RAM-ot meg kicseréled a meglévő xeon-t egy 1275-re az ugyanaz lényegében mint a i7-2600.
A lényeg,hogy legyen 8szálad legalább ugye.De sandy i7 et is tudsz lőni már 20k körül szokott lenni az aprón.
Full Hd-ig egy Gtx 1060at tuti kihajt ez a vén proci..[ Szerkesztve ]
Origin:Memphis79HUN
-
Gery9112
őstag
válasz MarioAna #4401 üzenetére
Tökéletesen egyetértek veled. Az ember hibázik/hibázhat. Anno COD 2-ben nem egyszer játszottam olyan ember ellen aki brutálisan jól játszott és személyesen ismertem (gimiben mellettem ült, így bármikor mehetett az agresszív véleménycsere ) durva statjai voltak de sose csalt, egyszerűen profi játékos volt.
Amire próbáltam rávilágítani, hogy egy hosszú távon játszható multiplayer játéknak az egyik feltétele az, hogy lehessen szervert bérelni. Adjanak a játékosoknak lehetőséget egy saját "környezet" kialakítására, ahol a maguk urai lehetnek és privát meccseket játszhatnak. Engem személy szerint nem bántana (annyira) a rossz csalásvédelem ha van lehetőségünk páran összeverődni és saját szervert üzemeltetni.Így, hogy mindent csak a kiadó/fejlesztőcsapat akar irányítani szerintem nagyon rossz úton haladnak.
[ Szerkesztve ]
PSN: KGery91 | https://psnprofiles.com/KGery91 | Origin: G3ry_HUN | BNet: Gery#2832
-
Gery9112
őstag
válasz MarioAna #4754 üzenetére
Jó kérdés, nem lennék benne biztos, hogy beleszámolják.
Egyrészt azért, amit mondtál, hogy te is bérelted de nem csak kimondottan 1 játékkal játszottál. Oké, biztos lehet monitorozni a felhasználót, hogy 1 évig bérelted de abból 500 órát BF-eztél 2 órát meg FIFA de ez macerás.
Valamint Origin Access/Premier PC-n és XBOX-on van, Playstation-on nincs, ami azért eléggé nagy platform.
De való igaz biztos, hogy árnyalja a képet az Origin Access mert sokan gondolkodnak így hiszen ez a logikus.
Ettől függetlenül valami biztos van mert nagyon befeszült az EA/DICE.
PSN: KGery91 | https://psnprofiles.com/KGery91 | Origin: G3ry_HUN | BNet: Gery#2832
-
bul07
nagyúr
válasz MarioAna #6555 üzenetére
Már Bf1 egy retek volt ez a ellem.
Egyszerűen kettévágja a játékot, megy szépen a csata, ekkor bejön egy ilyen és vége onnantól kezdve csak szenvedés(főleg Sinai Desert pályán a homokvihar)Azt hittem ezt nem látom viszont
Legyen eső legyen hó, legyen korlátozott látás de ne olyan ami megakassza a játékmenetet
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
Topikgazda
-
Leon77
őstag
válasz MarioAna #7154 üzenetére
Meccs után nyomjál folytatást, ha ez elmarad, akkor bizony néha ezt csinálja. Nekem is.
Nálam olyan jelenség van, hogy néha összeomlik a játék, a kép megáll 1 másodpercre, majd bezárul az egész bf v . Ha csinálja, akkor 5 perc után. Restart és órákat is játszhatok. Valamit nem szerethet, ami háttérben fut.
Bf1-el nincsen ilyesmi.
Mert van élet a halál előtt:P AMD Ryzen 7 3700x, Asus x370 pro, MSI GTX 1080 TI GAMING 11G, 16Gb(2*8) trident z f4-3200c16d-16gtzb, Samsung M2 960 evo 250GB épített vízhűtés és saját készítésű kuckó
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
(Nem csak) Prohardver!-es BF közösségi discord szerverünk:
Battlefield Buddies
Battlefield V Reddit
(nem hivatalos)
Battlefield Discord
(nem hivatalos)
- T14 Gen1 14" FHD IPS Ryzen 5 PRO 4650U 16GB 256GB NVMe ujjlolv gar
- Nintendo Switch RP2040-tiny Picofly 2.74fw CFW chip készlet eladó!
- Eladó XBOX SERIES S 512GB Fehér // Dobozzal
- Új 4K Atom Gamer PC Ryzen 5 7600X/RTX 3090 24Gb/500Gb M2 SSD/16-32Gb DDR5 6000Mhz/850W 2-3 Év Gar
- PlayStation 4 Pro CUH-7116B - 2db kontroller - 5db játék
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest