Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Battlefield V
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dtomka
veterán
Sorold, miért is? Már most kezdenél fikázni vmit ami még meg sem jelent?
Ha a másik FPS jobb (Call of Duty - de gondolom ezt mindenki tudja), vagy annak tartod miért is vagy itt?
Sosem volt és sosem lesz tökéletes játék, a BF egyik része sem volt és nem is lesz az....De szórakoztató, izgalmas, és az egyik legjobb fps marad\lesz - legalábbis számomra. Kötekedni, elégedetlenkedni nem nagy kunszt, de uncsi 1 idő után olvasni az ilyen kommenteket.
Valami nem tetszik, jelezd van rá esély\mód. Gondolom megtetted, mert ha ide írod az=0-val.Én a Beta után kitöltöttem, sőt wordben készítettem 1 pár oldalas leírást a tapsztalataimról melyet el is küldtem. PL a squad-ba való csatlakozás a béta-ban nem így volt...én azt tanácsoltam, hogy 2x katt, de Ök jobbat találtak rá ki...
-
bul07
nagyúr
Meg a társaság is jó volt, volt ám akkoriba PH-s csoportkép is játékon belül, linkelhetem a hozzászólást ahol vannak a képek de sajna imageshack lettek felrakva és már nem elérhető [link]
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
Ármester
válasz Dave567 #1215 üzenetére
Hát egy BF CQ-ban jobban számít a pontok foglalása és védése, társak felélesztése, csapattárs tank javítás, stb...
A k/d egy dolog csak.
„És akkor csodálkozunk a rendőr vicceken! Mi ez, szerencsepatkó? Az! Eddig jó kabala volt. Nem gondolod, hogy egy kicsit hülyén néz ki egy magyar rendőr 1980-ban egy lópatkóval a kocsijában? A materialista világnézet nevében lefoglalom!”
-
guftabi96
addikt
válasz Dave567 #1460 üzenetére
-újra normális recoil lesz, nem random spread
-kevesebb ammo-val éledsz
-a hp csak bizonyos szintig töltődik újra automatikusan
-a squad társakat bármilyen kaszttal játszva fel tudod éleszteni
-élesztés: egy hosszabb animáció lesz (bármikor abba lehet hagyni). az éleszteni kívánt csapattársat el is tudod húzni egy nyugodtabb helyre
-építés (homokzsákok, fedezékek, supply depo stb)
-3d spot teljesen átalakul
-az ammot, hp-t fizikai interakcióval tudod "felvenni"
-ragdoll (szerver oldali lesz, mindenki ugyan azt látja)
-lövedékek át tudnak majd hatolni bizonyos anyagokon, felületeken
-lehet vontatni (pl motorral az anti airt stb)
-mozgás teljesen átdolgozva (guggolva sprintelés, háton fekvés stb)
-nem lesznek behemótok és elite classok
-gránátot vissza lehet dobni
-teljesen átdolgozott rombolhatóságÉs ez csak az, ami így fél1-kor eszembe jutott... de nyilván könnyebb rámondani, hogy ez egy átskinezett Bf1, mint utánanézni a dolgoknak
#KeepFightingMichael
-
blaca83
őstag
válasz Dave567 #1460 üzenetére
Amennyi energiát fektetsz a felesleges ìrogatásba, annyiból akár utána is olvashatnál a dolognak, ha tényleg érdekel a játék.
Valóban komoly átalakuláson megy végbe a BF sorozat és többek között én is csak reménykedni tudok abban,hogy ezután az "elkefélt" BF1 után végre egy jó játékot kapunk majd.
[ Szerkesztve ]
A technika eszköz. Egy gép. Amely nem ad semmit, és nem vesz el semmit. Az ember az, aki a technikával rombol vagy épít.
-
kisselandras
senior tag
válasz Dave567 #4689 üzenetére
Neked a bf3 se jó de ahogy olvastam a topikba pbbans-t kaptál neked a bf4 bf5 se jó mi jó neked?
Másik ne hasonlítsuk már össze a játékot bf4 el itt az élet nem töltődik mint az Energizer elem
Nekem tetszik hogy mindenki egyenlő eséllyel indul noha bár sok vad paraszt el bassza .
Az tény és való egy sniper limitet dobhattak volna mert az egész pályán 25 sniper volt nem is értettem minek
Enginer voltam s fől tudtam éleszteni a társaim mindég nem tudom másoknál mért nem lehetett
Én mint írtam is nem mondom vissza a rendelést nekem bejött a játék akinek nem az mennyen rambozniPiros pont a vevőnek is jár egy sikeres üzlet után !!írd oda a hirdetésedbe posta on off !!kösz :) Tel:szám az adatlapomon ha sürgős !
-
Bjørgersson
félisten
válasz Dave567 #5044 üzenetére
Életcélod meggyőzni mindenkit, hogy márpedig igenis minden Battlefield rész szar meg telespamelni az összes kurva Battlefield topikot?
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Samsung Galaxy S9, Fractal Design Define C, Kefine Delci HiFi IEM, Donner Dobuds ANC TWS eladóak: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
prokxy
veterán
válasz Dave567 #5157 üzenetére
Ne viccelj már a miért baj ez kérdéseddel!
Nézd, mutatok vmit:
BF3 release date: 2011. október 25.2018-at írunk, ez 7 év +1 hónap lesz a BF V, csúnya lenne, ha ugyanazt várnánk el tőle.
Origin/Uplay/RSC/XBOX: Pr0kxY ; BattleTag: Pr0kxY#2203 ; PSN: x_Pr0kxY_x ; YT channel: Pr0kxY_Gaming_HD
-
AAtt1la
aktív tag
válasz Dave567 #5860 üzenetére
Nem hiszem,hogy az igénytelenség miatt nem jutott ez eszébe.
Szóval akkor egy revive után fél lábbal ugrálnánk tovább,vagy hirtelen visszanőne? Végig is gondolod legalább amit írsz?
Vagy ne legyen revive,mert az miért is kéne egy BF játékba,a lényeg,hogy a testrészek repkedjenek,mert attól lesz jó egy játék.
Ja,és flashbang nem volt a második vh-ban,szóval ezt főleg nem értem miért követeled.[ Szerkesztve ]
-
kisselandras
senior tag
válasz Dave567 #5895 üzenetére
Mi értesz És mint mindig, ki is irtottátok a játékot ez alatt ?
Az hogy neked csak a cod széria jön be erről senki nem tehet
Gondolom ez se jön be nekedPiros pont a vevőnek is jár egy sikeres üzlet után !!írd oda a hirdetésedbe posta on off !!kösz :) Tel:szám az adatlapomon ha sürgős !
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
(Nem csak) Prohardver!-es BF közösségi discord szerverünk:
Battlefield Buddies
Battlefield V Reddit
(nem hivatalos)
Battlefield Discord
(nem hivatalos)
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I3 10105F / GTX 1070Ti 8GB / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- Sigma 150-600mm Sports objektív ( Nikon ) -Újszerű-
- MICROSOFT SURFACE LAPTOP 2 - MEGKÍMÉLT ÁLLAPOTBAN (ajándék tok + USB hub)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest