Hirdetés

2024. június 20., csütörtök

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Battlefield V

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 03:22:04

LOGOUT.hu

Battlefield V

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#23451) prokxy válasza l.skywalker (#23450) üzenetére


prokxy
veterán

Nem persze, ez az egész szar már haldoklik...

Origin/Uplay/RSC/XBOX: Pr0kxY ; BattleTag: Pr0kxY#2203 ; PSN: x_Pr0kxY_x ; YT channel: Pr0kxY_Gaming_HD

(#23452) lofagi válasza prokxy (#23451) üzenetére


lofagi
Topikgazda

Nem nem, már meghalt. :D

Eat sleep game REPEAT | Origin/Uplay : L0Fgi | BN: Lofagi#2966 | YT: https://youtube.com/user/lofagi

(#23453) BullKoxa


BullKoxa
őstag

Ez mi takar F2P ? Nem értem ezt.

Szerintem ha nem lenne DC akkor már én is valami mással játszanék. Az INS banda már ritkán van fent, így ti vagytok a játszó társak . :DDD

[ Szerkesztve ]

(#23454) zzola válasza BullKoxa (#23453) üzenetére


zzola
félisten

Free to Play.

(#23455) prokxy válasza BullKoxa (#23453) üzenetére


prokxy
veterán

"ha nem lenne DC akkor már én is valami mással játszanék" => dettó, fent sem lenne a gépen a BF. :)

Origin/Uplay/RSC/XBOX: Pr0kxY ; BattleTag: Pr0kxY#2203 ; PSN: x_Pr0kxY_x ; YT channel: Pr0kxY_Gaming_HD

(#23456) Tegla80 válasza lofagi (#23452) üzenetére


Tegla80
addikt

Poen vagy sem,de kihaloban van barmennyire is szereted vagy szeretem.
Ez az uj palya nalam "kivalo" jelzot erdemel es jo rajta jatszani. Viszont azota kihalt az elotte is sovanyka grand op jatekmod amit jatszanek.
Szval szamomra a legnagyobb hiba a palyak forgasa es az,h pl nemtok rotterdam,metro,solomon,marita,panzerst. palyakon csak brektrotty es grand op jatekmodban jatszani. Nem nagyon erdekel mas palya vagy jatekmod es azok a xar variaciok amik vannak kezdet ota raeroltetve a nepre! Inditsanak mar mas rotacioban is szervereket ha mar normalis privatra nem adnak lehetoseget es ne eroltessek ra az egesz foshalmazt mindenkire. Ezen kellene valtoztatni kulonben kihal ezen jatekuk is ,mint a bfh. (ezen reszleg vezetosege nyugodtan elhuzhat a busba mert nem ertenek hozza,h mitol marad jo egy jatek..... Vannak jo palyak es elvinne a hatan a jatekot ha engednek,h jatszunk rata,de idiotak meg ahoz is,h ezt eszrevegyek)

Sony® & PlayStation®

(#23457) l.skywalker válasza Tegla80 (#23456) üzenetére


l.skywalker
félisten

+1 én csak "hobbi" BF-es vagyok. Néha rámjön, hogy kéne játszani, akkor előveszem és tolom. BF1-el kezdtem (shhh!) és amikor ott is először kiesett a Vaux a normál ritmusból és nekem kellett szervert vadásznom már nem tetszett. De ez, hogy a BFV-ben van olyan pálya, amin jó ha 3x voltam összesen és már nem is kerül rendesen elő, na ez furcsa.

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.

(#23458) prokxy válasza Tegla80 (#23456) üzenetére


prokxy
veterán

Amikor jön Marita, Metro, Fjell egymás után, vagy Hamada, Panzer, Al sundan trió, na akkor kezd nálam is az altf4 irányába menni, ahogy tegnap este is. Ráadásul mind ugyanaz a fos rotáció, nincs votemap pl, szánalom az egész. Solomon még tetszene is, de a CQ mellé berakják a BT módot, ott a dögunalmas Wake map is.
Este kb arról szól a szerverkeresés részemről, hogy egy Rotterdam, Arras, Narvik, Twisted mapra betaláljak, néha sikerül is ha épp nem failed to join és egy OK gomb nem veri ki a szemem, gg.

[ Szerkesztve ]

Origin/Uplay/RSC/XBOX: Pr0kxY ; BattleTag: Pr0kxY#2203 ; PSN: x_Pr0kxY_x ; YT channel: Pr0kxY_Gaming_HD

(#23459) Qtya123 válasza prokxy (#23458) üzenetére


Qtya123
őstag

"ott a dögunalmas Wake map"

Bakker és tényleg. Rendesen már el is feledtem, hogy van ilyen map. Pedig mennyire vártuk sokan, hogy na milyen jó lesz a régi map új köntösben. Aztán az is csak az adott küldetésekig tartott ki. :(

(#23460) protegum


protegum
aktív tag

RIP
Csak még nem vették észre.
A breakthrough azért nyomokban bf1-es operation-t is tartalmaz. Egy jó csapattal mindkét oldalon szórakoztató szokott lenni.
Az az elképzelés a dice-tól, hogy megpróbálnak új játékosokat bevonni a Battlefield világába az jó. De a bf1-gyel, hiába jó a játék, de nem volt igazán custom server és mire lett valami már baromi késő volt, elveszték a veteránok felét. A bfv-vel a megmaradtaknak a fele is lelépett. Aki meg még játszik az az újoncokkal szenved, akiknek úgy általában csak a kádé a fontos. Tisztelet a kivételnek persze. Semmi harcászati, taktikai tapasztalata nincsen. Nem is akarja. Ha meg rossz lesz a kádé akkor vagy lelép vagy csalni kezd. Régebbi bf-eknél ez nem volt gond mert meg volt a "törzsgárda". Ha a következő bf-re nem csinálnak hátraarcot akkor akkor egyből kukázhatják is a játékot. :W

(#23461) prokxy válasza Qtya123 (#23459) üzenetére


prokxy
veterán

Meg a táncoló rákokig! :D

Origin/Uplay/RSC/XBOX: Pr0kxY ; BattleTag: Pr0kxY#2203 ; PSN: x_Pr0kxY_x ; YT channel: Pr0kxY_Gaming_HD

(#23462) prokxy válasza protegum (#23460) üzenetére


prokxy
veterán

Én úgyis instant megveszem a BF kövi részét, kivéve ha jövőbeli robotos TF2 szerű szar lesz.

Sokszor nagyon jókat játszunk a jelenlegivel is, de én már egyre többet unom, ennyit afk már rég voltam és hiába jó a csapat, hiába jól toljuk, nem tudom már úgy élvezni, mint régebben.

Origin/Uplay/RSC/XBOX: Pr0kxY ; BattleTag: Pr0kxY#2203 ; PSN: x_Pr0kxY_x ; YT channel: Pr0kxY_Gaming_HD

(#23463) #93187072 válasza protegum (#23460) üzenetére


#93187072
törölt tag

Ez a komment igazából csak a "bezzeg régen minden jobb volt" mintapéldája. Mondom úgy, hogy BF2 óta játszom (kivéve Bf 2142 és Hardline) és ezt a kommentet szó szerint minden rész megjelenésekor lehetett olvasni, és szó szerint minden részt állandóan temettek az emberek. A ma már visszasírt BFBC2 is szörnyű volt az elmékezetes közel 3GB-os patch-ig, amit majdnem 1 évre a megjelenés után adtak ki

[ Szerkesztve ]

(#23464) bul07 válasza #93187072 (#23463) üzenetére


bul07
nagyúr

BC2 esetén a játék futásával volt gond, és nem tartalommal
BC2 esetén nem volt olyan érzés hogy a játékból hiányozna valami, mert olyan sok minden volt hogy mindenki megtalálta a magának valót, és a pályák is nagyon jók voltak
Tank, helikopter, drón, mortar strike, jó fegyverek

Itt már kezdéskor gond volt a tartalommal, például hogy a tankok semmit se értek egy bf-be
És azóta is csak csordogál hébe hóba valami

( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette

(#23465) #93187072 válasza bul07 (#23464) üzenetére


#93187072
törölt tag

"Itt már kezdéskor gond volt a tartalommal, például hogy a tankok semmit se értek egy bf-be"

Emlékszel-e a BF4 megjelenésére vagy akár a BF1-re? A tankok olyan kurva erősek voltak (főleg a BF1 bétában), hogy 5 perc volt kilőni őket 8 embernek. Sírt is mindenki, hogy nerfeljék, mert hát egy tank mégis hogyan lehet erős, hiszen csak egy TANK... El kell fogadni, hogy nem lehet megfelelni mindenkinek és nem is kell.

Én még emlékszem arra, amikor a BF2-t pár havonta eltemette a "közösség", mert kijött hozzá egy új DLC.

A hitbox ugyan olyan szar BF V-ben, mint az összes korábbi BF-ben. A mapok túlnyomó része pontosan ugyan olyan szar, mint az összes korábbi BF-ben, azaz sok minden nem változott.

[ Szerkesztve ]

(#23466) l.skywalker válasza bul07 (#23464) üzenetére


l.skywalker
félisten

Én nagyon casual játékos vagyok, de pl. ami az V-ben zavart az 1-hez képest, hogy a fegyverek feloldása és fejlesztése mennyire más ill. új lett. Azóta sem találtam meg azt a fegyvert amivel szívesen megyek...

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.

(#23467) Tegla80 válasza l.skywalker (#23457) üzenetére


Tegla80
addikt

Azert nem jon elo pl grand op-nal sem rotterdam vagy brektrottynal marita,metro mert annyira hatul vannak a rotacioban,h elobb kihal erdektelensegbol a szerver.Ami ujraindul kezdve ugyan azon xart elolrol. :W
Jatekot csinalni egy dolog es fenntartani is...gyartani meg tudnak(mondhat barki barmit,mozgasra a bfh jo volt es a bfv is jo),de jol uzemeltetni mar nem. Ezen amazonos szervermegoldas egy akkora felrelepes jelen formaban,h azt fel nem tudom fogni.Ezt nem latni es ezen dontes miatt kirugni azt a marhat aki ezt alairta meg megnagyobb.
Konzolon indulaskor ugye rogton squad-ba illeszt es a 4embert partiba...... normalis margit? Rakjon palyara azt majd belepek ahova akarok,amugy is egyszerubb 1embert jatekba tolni,mint4-et. En nem is hasznalom es szerverkeresozom,mint minden okosabb jatekos. Ilyenkor latszik pl,h mekkora erdeklodes van pl bizonyos palyakra es +2-3-4(,de 5-6 varakozo is latszik neha) all sorban zarojelben,h Ő oda bekeruljon.

[ Szerkesztve ]

Sony® & PlayStation®

(#23468) l.skywalker válasza Tegla80 (#23467) üzenetére


l.skywalker
félisten

Na igen, ez a squad az V-ben megint egy trágya. 1-ben legalább tudtam váltani, vagy bármi. Itt csak azt látom, hoyg kész.

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.

(#23469) protegum válasza #93187072 (#23463) üzenetére


protegum
aktív tag

Olvasd el még egyszer hátha megérted amit írtam.
A bf1 óta nem azért döglődik a bf sorozat mert nem tökéletes a játék, sose volt az, de legalább dolgoztak rajta.
A bf1-gyel sem "technikailag" volt probléma a bfv-nél sem az az igazi probléma, hogy nem játszható vagy rosszak a mapok és az is csak kisebbik rossz, hogy a mapok többsége inkább infantry.
A gondok ott kezdődnek, hogy megölték a community-t, nincs custom server, csak piszkálgatják a hibákat, nincs anticheat, hogy inkább kemperfield mint battlefield, hogy inkább egy mutáns cod-ot csináltak etc.

(#23470) protegum válasza prokxy (#23462) üzenetére


protegum
aktív tag

Tegnap este gondoltam játszok egyet. Solomonhoz kellett volna még 6-7 ezer pont. A dc is tele volt, elinditottam és míg indult elvégeztem amit biológia megkívánt. Mire visszatértem, pár perc csak, senki nem volt már a dc-n. Negyedórát kellett keresgélnem mire találtam egy szervert ami el is indult. Egy kör után el kezdett leürülni, de látványosan csak az egyik oldal. 18-25-nél megkezdődött a dice balance. Végig csak a többségi oldalra rakott embert. Az utolsó A pontnál 7-31-ben voltunk, akkor ott hagytam. Újabb negyedóra szerverkeresés.

(#23471) prokxy válasza protegum (#23470) üzenetére


prokxy
veterán

Mi ebben a probléma? Mert ezt nem értik a DICE-nál! :D

Origin/Uplay/RSC/XBOX: Pr0kxY ; BattleTag: Pr0kxY#2203 ; PSN: x_Pr0kxY_x ; YT channel: Pr0kxY_Gaming_HD

(#23472) protegum válasza prokxy (#23471) üzenetére


protegum
aktív tag

Hát az a probléma, hogy ez nekik nem probléma. :N

(#23473) Gyula84 válasza prokxy (#23462) üzenetére


Gyula84
veterán

ha jövőbeli akkor én sem :N

Nem rossz, de nem is jó, de legalább nem rossz.

(#23474) lofagi


lofagi
Topikgazda

Pacific Ocean pálya talán????

Eat sleep game REPEAT | Origin/Uplay : L0Fgi | BN: Lofagi#2966 | YT: https://youtube.com/user/lofagi

(#23475) Aventador91


Aventador91
őstag

(#23476) bul07


bul07
nagyúr

Gusztustalan egy trágya játék lett ez

Repülőzni normálisan már nem igen lehet
Régi pályák már nincsenek is, ahol a nagy bombázókkal lehetett menni, ki van halva
Van a két japán pálya ami még él, csakhogy aki repülni tudnak nagyon azokon játszanak, így akik kb közép szinten tud esélyük sincs egy jót repkedni

De tényleg most próbáltam régi pályát keresni találtam is pár szervert, vagy csaló volt az egyik oldalon, vagy annyira jó volt a balanc hogy egyik oldal olyan erős volt hogy elnyomta a másik oldalt, vagy szokásos módon vagy 4-5 játékossal kevesebb volt

Annyira de annyira felidegesített ez a sz@r hogy nem igaz

[ Szerkesztve ]

( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette

(#23477) smokiii1 válasza l.skywalker (#23468) üzenetére


smokiii1
aktív tag

Ezt most lehet hogy félreértem, de már hogyne tudnál squadot váltani? Esc és ott van a menüben. Vagy másra gondoltál?

(#23478) l.skywalker válasza smokiii1 (#23477) üzenetére


l.skywalker
félisten

Nem úgy mint a BF1-ment. Én konzolon játszok. Ott simán Respawn előtt volt ilyen lehetőség. Itt ilyet nem látok.

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.

(#23479) EczkE válasza l.skywalker (#23478) üzenetére


EczkE
addikt

Siman jatek kozben is tudsz squadot valtani: megnyitod a menut ott van egy squad menupont ott tudsz valltani koztuk vagy ujat letrhozni.

Asszem mindenféleképpen!

(#23480) zzola válasza EczkE (#23479) üzenetére


zzola
félisten

+1, konzolon is működik a squad váltás.

(#23481) l.skywalker válasza zzola (#23480) üzenetére


l.skywalker
félisten

#user error: most beléptem gyors egybe és tényleg ott van, pedig másfél hete ezen dühöngök, hogy miért nincs ott. Köszi a türelmes rávezetést :D

Bezzeg most mentem egy Salamon szigeteket és k.va jó volt. Bezzeg amikor "direkt" ülök le nem csak a menüt megnézni, akkor meg bleh.

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.

(#23482) zzola


zzola
félisten

Model 37 shotgun az alap fegyver, vagy unlockolni kell?

(#23483) EczkE válasza zzola (#23482) üzenetére


EczkE
addikt

Alapbol megkaptuk, nem kell kioldani.

Amugy egy bugnak koszonheto hogy se ezt se az M2-t nem kellett kioldani. :D Dice rendes volt es hagyta hogy mindenki hasznalhassa. :))

Asszem mindenféleképpen!

(#23484) zzola válasza EczkE (#23483) üzenetére


zzola
félisten

Köszönöm

(#23485) Találtgyerek válasza bul07 (#23476) üzenetére


Találtgyerek
addikt

Lehet nekem volt szerencsém,de a mai 4-5 kör játékomból mindegyik alap pálya volt.

06-3o/9759I39

(#23486) EczkE válasza Találtgyerek (#23485) üzenetére


EczkE
addikt

Meg van fixen a map rotacio. Most lehet par embernek ujat mondok de ha jatek kozben beleptek a menube ott van hogy game info. Itt mutatja a kovetkezo palyakat.

Asszem mindenféleképpen!

(#23487) Találtgyerek válasza EczkE (#23486) üzenetére


Találtgyerek
addikt

Nekem nem mondtál újat. Csak arra reagáltam,hogy ő nem talált egy szervert sem,amin alap pályák mentek volna. Nem egy szerveren játszottam és mégis végig régi mapokra dobott be.

06-3o/9759I39

(#23488) kisza25 válasza Találtgyerek (#23485) üzenetére


kisza25
félisten

én is most mentem régi pályákon 3 kört, nagyon szoros meccsek voltak

Eladó Tarrington House TH AD3020 páramentesítő, használt, jó állapotú. Ár: 25000Ft 600W Napi akar 20liter 3,5 literes tartály Max 52 m² 30cm x 35cm x 52cm 14kg

(#23489) lofagi


lofagi
Topikgazda

Minden infó, amit tudni lehet a közelgő pályáról! Ha egyáltalán lesz olyan! :)

Eat sleep game REPEAT | Origin/Uplay : L0Fgi | BN: Lofagi#2966 | YT: https://youtube.com/user/lofagi

(#23490) FaTHI


FaTHI
őstag

Vannak élvezetes körök, de a pofám leszakad mikor ma és tegnap is belépek igy délelőtt Solomon Conquestbe, és már van egy gyerek 100-7 es stat-al :W

(#23491) prokxy válasza FaTHI (#23490) üzenetére


prokxy
veterán

Én is voltam 3 kört, ebből 1-ben lewis gun-nal osztotta a fejeseket, 87-7 lett a vége :)

Origin/Uplay/RSC/XBOX: Pr0kxY ; BattleTag: Pr0kxY#2203 ; PSN: x_Pr0kxY_x ; YT channel: Pr0kxY_Gaming_HD

(#23492) Aventador91 válasza prokxy (#23491) üzenetére


Aventador91
őstag

ilyen valaki megcsinál cheat nélkül is. ez is jól mutatja hogy még a cheathez is agyhalottak sokan

(#23493) prokxy válasza Aventador91 (#23492) üzenetére


prokxy
veterán

Ez cheatelt, 100%.

Origin/Uplay/RSC/XBOX: Pr0kxY ; BattleTag: Pr0kxY#2203 ; PSN: x_Pr0kxY_x ; YT channel: Pr0kxY_Gaming_HD

(#23494) Gyula84 válasza prokxy (#23491) üzenetére


Gyula84
veterán

ez voltál te? :D

Nem rossz, de nem is jó, de legalább nem rossz.

(#23495) l.skywalker válasza prokxy (#23491) üzenetére


l.skywalker
félisten

Én 2 és felet :D Az első menet közepén mindenkit kidobott a pályáról a rendszer. Felment 200-ra a pingem és 4 percig ott is maradt :D

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.

(#23496) #93187072


#93187072
törölt tag

Hülye kérdés:

Ha én most nem unlock-olom a bazooka-t, akkor később meg se fogom tudni szerezni?

(#23497) bul07 válasza #93187072 (#23496) üzenetére


bul07
nagyúr

Van rá nagyon sok heted hogy felvidd addig a szintet
Ha megcsinálod a heti küldetéseket akkor kb meg is lesz

( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette

(#23498) FollowTheORI válasza #93187072 (#23496) üzenetére


FollowTheORI
Topikgazda

Valószínleg majd valamikor valahogy meg tudod szerezni.
De egyszerűbb most megcsinálni. :)

Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m

(#23499) smokiii1 válasza #93187072 (#23496) üzenetére


smokiii1
aktív tag

Szerintem ugyanugy ki lehet majd oldani később company coinnal.

Egyébként ha már felmerültek a pályák? Kinek melyik a kedvence? Vagy mit tart a legjobb/legrosszabb pályának?
Én személy szerint Arrast tartom még mindig a legjobb pályának. De Hamadát is szeretem (tudom sokan ezt pl pont nem), Aerodrome-ot, Mercuryt, meg az új Solomon Islandet. Nagyrészt CQ-t játszom szóval az alapján mondom csak. De nálam itt ki is merül a jó pályak listája, a többi csak a játszható és a fos kategóriába esik.

(#23500) FollowTheORI válasza smokiii1 (#23499) üzenetére


FollowTheORI
Topikgazda

Al Sundan messze a legrosszabb szerintem.

A többin el lehet lenni... ha nincs jármű akkor a Panzerstorm is unalmas eléggé. Bár néha azzal is. :D

Amiken én többnyire szeretek játszani az Arras, Devastation, Rotterdam, Fjell, Narvik, Twisted Steel... meg a Pacific pályák elfogadhatóan jók lettek.

A többi amolyan "semleges".

[ Szerkesztve ]

Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Battlefield V
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.