Hirdetés
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Android másképp: Lineage OS és társai
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Építkezünk 6. rész (2024)
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Szárítógép szösszenet (hogy Te ne járj pórul)
- Szólánc.
- Trump vagy Harris
Új hozzászólás Aktív témák
-
zack
nagyúr
válasz Doki-HUN1978 #13408 üzenetére
Jaja. Egész jó körök voltak este.
Végig egy csapatban toltuk, jó volt, bár az ellenfél erősebb volt, és bár nem "gyalogolt át" rajtunk, de szinte mindig behúzták a köröket.
Vannak dolgok amik kurvára idegesítenek, és nem tudom mitől lehet. JCSR-es fiúknál, LACAHUN-nál és még 1-2 embernél volt csak. Elkezdem pumpálni a felsőtestüket medic-kel lézer spottal 5-10m-ről, tisztán látszik hogy én kezdtem el lőni, erre lő kettőt és leszed. Nem hinném hogy hitbox hiba, mert csak és kizárólag JCSR-es fiúknál és 1-2 másik játékosnál tapasztaltam. Medic géppuskái pedig nem gyengék. Első pár alkalommal azt hittem én vagyok a béna kuki, de ez többször is előfordult, más fegyverekkkel is, csak a Medic-et azért emeltem ki, mert a géppuskáknál nincs erősebb.
Kizártnak tartom hogy olyan hitbox hiba legyen, ami csak a játékosok egyik felénél jön elő.
Volt több furi dolog is velük kapcsolatban, de az nem konkrétum, ezért felesleges megemlítenem.
Félre ne értsetek. Nem az a fajta vagyok, aki ha a másik jobb, megvádolom hogy csíter. Ha jobb, akkor jobb. Én még egyébként is csak tanulom a játékot, messze van még az a szint, hogy minden pályán jó legyek, és mindig. Néha vannak körök ahol elkapom a fonalat, de vannak nagyon gyatrára sikerültek is, ahogy minden kezdőnél.
Nem szándékozom a JCSR-es fiúkkal versengeni mert mi valószínűleg sosem fogunk úgy játszani, de ha előbb kezdem el lőni viszonylag közelről géppuskával, akkor elvárom hogy AN94-el ne lőjjön hármat úgy, hogy ő túléli, én meg meghalok, mert így nem érzem az esélyeket egyenlőnek, még ha ők jobbak is.Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
-
zack
nagyúr
válasz Madn!ght #13412 üzenetére
De...ez is lehetséges. Én is gondoltam rá. Több külföldi szerón is tolom, német, osztrák szervereken is. Ezeken kb. 60-70 a pinggem, de 100 felett senkinek sincs. A PH-s szerókat meg nézd meg egyszer...van aki 200-300 pinggel csatlakozik, de az enyém is több mint a többi szerón...100 körüli. Ahogy nézegettem, a többségnek (valószínű a szerver miatt) 100 feletti a pingje, és amikor jön egy "ping huszár" 200-300 pinggel az mindenkinek a játékát hazab@ssza, és lehetséges hogy tényleg akkor jönnek elő ilyen gondok. 60-120 között nem hinném hogy lennének ilyen gondok. Valószínű a késelés is ezért rapszódikus, és a csipával lőtt fejesek is. Azt tudom hogy ma nagyon sokszor haltam meg úgy, hogy nem kellett volna, mert én voltam a gyorsabb. Valamit kellene ezzel kezdeni!
Adminok:
Nem lehetne olyat megszabni, hogy aki 120-as pinggel vagy magasabbal jönne játszani azt autómatán kidobja a szerver? Mert az is lehet hogy a háttérben sz@rik lelőni a torrentet, fusson csak addig, a játék meg éppen ezért tele van anomáliával, és mindenki pingjét lerontja. Mert elég csak 1 játékos akinek magas a pingje.
Azt tudom hogy Crysis Wars szerverek kihajítanak ha magas a ping, tehát autómatikusan "kicked" van. Remélem itt is van valami hasonló megoldás.[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
-
zack
nagyúr
válasz gabipaci #13414 üzenetére
Szupi. Akkor patch után remélhetőleg ez a része is megoldódik.
Bár ha nem bonyolult, patch-ig is beállíthatnád, mert ki tudja mikorra ér ide. Lehet még 2-3 hét is akár, és a játékot, ill. a játszhatóságot erősen befolyásolja.
Egyébként én csak játék alatt nézem, máshol nincs értelme.Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
-
zack
nagyúr
Felesleges támadnod. Főleg annak tudatában amit írtam, feltéve ha tudod értelmezni.
Nem tudom mi okozza, és nem mondtam hogy csíterek vagytok. Épp ellenkezőleg. Nagyon is jól toljátok. Példának azért hoztalak fel titeket, mert a tegnapi több órai játék alatt nálatok tapasztaltam. A megoldást keresem a problémára, mert többeknek van hasonló gondja a PH-s szerókon. Az is lehet, hogy szerver beállítási hiba. Mit tudom én. Egy klánt gyanúsítanék meg legutoljára csalással, és valahol ez presztizskérdés is nekik. De erre utaltam az ominózus hsz.-ben.A fov az minek a rövidítése, és hol állítod?
Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
-
zack
nagyúr
válasz petXYZW #13422 üzenetére
Na ez az. Több szerveren is jártam már, ahol pontosabban beadta a találatot. Eddig nekem a kis pinggű szerók közül eddig a PH-s szeró az egyedüli kakukktojás ami a lag és a hitbox hibát illeti. Lehet a 32 fő sok. Passz. Tényleg nem tudom mi generálja a hibát, de remélem megoldódik.
Nem tudom észrevettétek e...lehet hogy VGA hiba, de tegnap volt olyan, az utsó körök egyikében amikor védők voltunk a havas pályán (amit el is buktunk), engem amikor berakott a játékba, még az MCom-hoz se értünk de a támadók már ott voltak. Pikk-pakk leszedték az első körben odaérőket, majd az első MCom-ot 2 perc alatt sikeresen el is buktuk. Persze egyébként is elbukjuk, csak ha már védők vagyunk, nehogy már előbb érjen a támadó az MCom-hoz, amikor elvileg ők messzebről futnak rá.rankesz: Ok. Én még 10.2 használok. Nekem nagy ugrás lesz a 10.5.
[ Szerkesztve ]
-
zack
nagyúr
Lehet béna vagyok, de én nem találom magam a BC2 stat oldalán... Mivel a nevem Zack és kapcsos zárójelben a "HUN". A Stat oldalon viszont nem tudok kapcsos zárójelet írni, Zack névre meg mást ad ki. Ötlet?
Másik kérdés...UAV hogy tud géppuskázni? Mert eddig nekem csak rakétázás ment.
-
zack
nagyúr
Jah..úgy nem próbáltam. Eszembe se jutott. Folyamatosan azon kattogtam, miért nem engedi a szögletes zárójelet.
-
zack
nagyúr
válasz Balika23hun #13521 üzenetére
Ja ja...örültem is neki. Pár napja késelek még csak, de rákaptam nagyon. 140 késelésem van eddig ami sikerrel járt, és jó pár amit nem adott be.
A másik "trófeám" hamutal-tól van. A többi arany plecsnim nem érdekel, de van még egy pár, külföldi szerókról.
Egészen idáig toltam a Squad Death Match-et, szóval én még csak most fogok lefeküdni...nagyon rákaptam. Baromi jó feeling, és jó gyakorlás a célzásra, és reflexekre, ha jön a Rush mint "mélyvíz".[ Szerkesztve ]
-
zack
nagyúr
válasz Doki-HUN1978 #13550 üzenetére
Tegnap kb. 7-8 órát játszottam 10.5-ös driverrel, nálam semmi ilyesmi eddig nem volt. Ha lesz, én is visszatérek majd egy 10.4-hez.
Ilyen problémák nV-nél is vannak. Sokat írtam nV-s topikokba, és láttam, hogy ott is megy a driver csere-bere, "ne a legújabbat tedd fel mert az szar, használd ezt, mert ezzel nincs gond" címszavakkal.
Egyelőre nem tudok hozzászólni a problémához, mert eddig nálam nem jelentkezett. Hozzátartozik hogy én feltettem a CFX-hez ajánlott appprofiles progit is, amiben BC2 javítás is van.Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
-
zack
nagyúr
válasz Doki-HUN1978 #13575 üzenetére
"Gyere fel a PH-s szerverekre ott tudsz gyakorolni!"
Az nem gyakorlás, hanem mészárszék.
-
zack
nagyúr
válasz rankesz #13593 üzenetére
Én most tettem fel.
Nem tudom milyen, mert még nem futtattam a játékot, és ma már nem is fogom. Reggel jöttem haza melóból és még nem feküdtem le, holott éjszakára megyek vissza. Szóval a nap további része alvás lesz.Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
-
zack
nagyúr
válasz r-chee #13687 üzenetére
Nálam 4,3 Ghz procival, 4Gb RAM-mal és 4870X2-vel is néhol beakad 1920x1080-ban high-ban, szóval az AA-t és az AF-et nekem is vissza kellett vennem.
[ Szerkesztve ]
-
zack
nagyúr
Ma megint szóvátettem, hogy non-stop emberre van használva a Guszti, az embert is megneveztem. A többiek is szóvátették ezt, és hogy 8 csillagja van CG-re. Aztán jött a válasz Mackósajttól, a csapattárs védelmében, hogy az nem jelent semmit mert járművek kilövéséből is összeszedhette és egyébként is azzal megy amivel akar, és arra lő amire akar. Engem a 10 elhalálozásomból 7x az ember szedett le CG-vel.
De nem fogom magam idegesíteni hülyeségeken, meg "CG noobozni" hanem én is emberekre fogok lőni vele pofátlanul és bele fogok tojni az egészbe. Nem1x szóltam már, és retorzió nem volt, következetesség nincs, így pedig az húzza a rövidebbet aki a megpróbál korrekten játszani, a megbeszéltek alapján.
Ennyit erről.Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
-
zack
nagyúr
"hidd el ha 16 emberből már 8 azt használja elég zavaró tud lenni (mást nem látsz mint h megint meghaltál CG-által, és folyamatosan, only CG által..), és ha nem HC a szerver akkor meg pláne, mivel esélyed nincs más fegyverrel kilőni a másikat pont a bugok miatt... és igen sokan ezért veszik elő mert gyors, halálos, és pontos! És ahogy mondtam a többi fegyver mellett egyszerűbb kilőni azzal az ellent mint egy 30 táras xm8compactal pl., amivel még egy emberbe egy tár sem elég sokszor! el van Qrva az egész játék ezzel :/ pedig nagyon frankó gém lenne ha nem lennének benne ilyen oltári nagy hibák!"
Örülök, hogy neked, és még 1-2 hozzászólónak "átjött" mit akartam mondani, mert én is pontosan úgy gondolom ahogy ti.
Nem azok zavarnak akik belőnek a tömegbe 1x-1x hanem az zavar, aki non-stop azzal rohangál (persze nagy részben kempel is mellé), és ha kell, 2-3m-ről is CG-zik embert.
Kíváncsi lennék ki hogy viselné ha 1 körben a 10 halálból 7-8 CG általi lenne. Ez az egyik része, de még mindig nem ez a fő gond. A fő gond az, hogy minden admin másképp látja, nincs egység. Van aki kiírja, hogy CG csak épületek, és járművek ellen, és ha lát renitenskedőket, figyelmezteti hogy nem kellene. Aztán van aki úgy van vele mint mackósajt, hogy beletojik, mert ha benne van a játékban, akkor lehet használni. Ilyen ellentétes gondolkodással nem lehet ilyen jellegű szabályokat bevezetni. Vagy mindenki egységesen "egy irányba húzza a szekeret", vagy akkor nem kellenek CG korlátozási szabályok, és mindenki azt ás arra használja amire akarja. Tehát a CG noobozás is ezért alakulhatott ki..Ha az adminoknál sincs ebben egyetértés, akkor miért várják el, hogy a játékosok között legyen?Mod:
Most látom jean leírta már ezt, szinte szóról-szóra.
[ Szerkesztve ]
-
zack
nagyúr
válasz madgie #13764 üzenetére
Most jöttem le...annal durvább szituk voltak. Tuti csaltak...engem egy csipa úgy szedett le fejessel, hogy futott felém, és nem volt közel, lőttem rá, erre ugrott egyett és ugrás közben lőtte a fejest. Ilyen kizárt hogy legyen. Minden kör végén lenooboztak minket, holott okuk nem volt rá. Simán átgyalogoltak rajtunk, PH-s srácokkal ill. a magyarokkal egy csapatban voltam, de szinte semmit sem ért a támadásunk/védekezésünk. Volt olyan hogy megszületni se tudtam, csak 3 halál után, akkora volt a kavalkád, de az ellenfélnél voltak érdekes K/D arányok...25/4, 25/2 és társai. Bárki bármit mondd nekem, egy 2x16 szerveren jó játékosokkal ezt a K/D arányt lehetetlen megcsinálni, csak ha csalnak, hiába a magas rang jelzés. Játszottam magas rangú játékossal nem 1x, de ami itt ment az nonszensz.
És itt most megint nem az a gondom hogy jobbak voltak. Hanem úgy éreztem magam, mintha nem földi halandókkal küzdöttünk volna.[ Szerkesztve ]
-
zack
nagyúr
válasz madgie #13956 üzenetére
Na ja. Ha az Abakan-hoz lenne egy 12x zoom jobb fegyó lenne a játékban, mint az M95. Vicc. De sajnos ezen már nem fognak javítani, és szerintem maadni fog ez a "bug". A késelést is parádésan elbaszták, mostanában legtöbbször úgy halok meg hogy beledöföm, megfordul és lelő 100% HP-vel. A másik amikor nyiszálja és 5-6x kell megvágni mire beadja...Néha meg elsőre levágod mint egy malacot.
Annyira kezd kiábrándító lenni ez a dilettantizmus, hogy az első normális MP játékra át fogok állni, ezt meg messzire hajítom. Sok dolog tetszik, mert a környezet rombolhatósága nagyon élethű, bár ott is nem kis hibák szokták felütni a fejüket. Épületbe pl. amikor az ablaknál áll a delikvens, és bele Gusztizok, RPG-zek, amit ő észrevesz, és 3 lépést hátrább áll, majd úgy csapódik a oda a lövedék, sok esetben nem hal meg. Ez is egy vicc. A GL-t dilettáns módon legyengítették, lehet hogy alapban erős volt, de most meg túl gyenge. Vicc, ha mellé lősz 60cm-rel van hogy nem is sebzi az ellent. Azon túl épületeknél meg olyan erős, és olyan sérülést okoz bennük, mint a Guszti és az RPG.
Sajnos egyre több a mérgelődés, ami mostanában nálam már sokszor a szórakozás rovására megy.Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
-
zack
nagyúr
válasz gabipaci #13965 üzenetére
Én csak annak örülök, hogy nem vettem meg 10k körüli összegért, hanem inkább megvettem másodkézből 5k-ért. A 3. rész előtt meg meg kell várni a teszteket ill. a reakciókat, és csak utána megvenni. Bármennyire is várom a Crysis 2-öt, azt se fogom előrendelni, mert amit elkúrhatnak, azt el is kúrják. A bizalmam a MP PC-s játékok iránt a béka segge alatt van. Innentől kezdve még óvatosabb leszek vétel előtt.
A Crysis Wars-nak is vannak hibái, de aki tolta, és most BC2-zik, veri a fejét a falba, hogy ez mennyivel gagyibb mint MP, a lent említett hibák miatt.Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
-
zack
nagyúr
Nem értek veled egyet. Talán csak részben. Egy kis bevezető...
Ezek a játékok iszonyat nagy hatással vannak a pszihikai állapotunkra. Lehet vannak olyanok, akiket "nem ragad el", de a többség igen fanatikus, és szinte napi szinten tolja. A tipikus "22-es csapdája", amibe tizen évesen "beleesni" rosszabb mint a kábítószer. Mert mi felnőttek (32 vagyok) tudunk fontossági sorrendet állítani, és különböző fontosságú prioritások szerint élni a mindennapokat, ahol a játék valahol szerepet kap. Mert megtanultuk azt mi a fontos. De aki ezek mellett a játékok mellett nő fel, és esetleg a szülei is tehetősebbek, egy igazi senkiházi, mihaszna kölök lesz belőle, akinél kicsi az esélye hogy kialakul az, ami nálunk felnőtteknél már kialakult. Még a felnőtteket is képes "elragadni" egy MP játék, nem hogy egy befolyásolható tizenévest. Saját magamon is észreveszem, hogy sokszor túlzottan "beleesek" (volt egybe 8h játékidőm nem is 1x ).
Mi ennek az alapja, és miért nem értek veled egyet? Mert bár játék, de aki elkezdi, először ugye bénázik, majd észreveszi hogy egyre jobban megy neki, kezdi átlátni a lényeget, van sikerélménye, és már meg is érkeztünk a versenyszellemhez mint fogalomhoz, mert onnantól kezdve hogy ezeket átéli, még jobb akar lenni, a társainál mindenképpen. Kiben mekkora a versengési vágy. Többek között ezért is van sok "K/D huszár", mert azt hiszik, az elismerés abból fog adódni mi díszeleg az adatlapjukon. Tegnap pl. direkt megfigyeltem volt olyan kör, aminek az első felét azért buktuk el 3p alatt, mert senki se hatástalanította az MCom-ot, mindenki elvonult ész nélkül "vadászni", majd jött a pislogás hogy mind a 2 MCom élesítve van. Az nem baj ha védőként 1 Squad elébe megy a támadóknak, ezzel is lassítva őket, de az hogy mindenki úgy rohan vissza mert élesítve vannak, és persze ezek után egyszerre is robbannak, vagy minimum az egyiket bukjuk...persze stratégiai hiba is lehet, nem mindig ez az érzésem hogy K/D huszárkodás az elsődleges, de nekem tegnap részben ez jött le 1-2 körben.
Szóval lehet játékként tekinteni, de van egy fejlődési szint, ill. egy elért renomé, hogy a fegyók fizikája, és a hitbox is nagy probléma tud lenni, ill. az egyéb más felsorolt hibák is, mert tudod hogy jobb lettél volna ha nincsenek bug-ok, és néha engem is ezért idegesít, mert már erre a szintre jutottam én is. Aki nem éli bele magát, az sosem fogja megérteni. Én utólag csak mosolygok magamon, hogy ennyire el tud ragadni a játékszenvedély, de úgy gondolom, aki ezzel tisztában van, az féken tudja tartani ez irányú szenvedélyét. Aki viszont nem ismeri be, az óóóriási bajban van, mert ez a dolog tudat alatt "mérgezi".Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
-
zack
nagyúr
válasz BandiHUN #14008 üzenetére
Ne is mondd...Tegnap úgy szúrtam le KL_Atyát hogy pont ugrott be egy ablakon, már belül volt, és utánaszúrtam. Mit mondjak. Beadta, és levágtam mint egy disznót (ami nem baj). De hogy hogy nyúltam be az ablakon kívülről bökővel, és hogy szúrtam le...Még most se értem. Sok arany cetlim még nincs, de gyűlik. Valamiért mindig késztetést érzek hogy bökjek, ha kell ha nem. Még így is, hogy sokszor meghalok miatta, mert nem adja be.
[ Szerkesztve ]
-
zack
nagyúr
Gondolom mindenki azért játszik, mert szórakoztatja, ebben egyetértünk.
Az idegeskedés a játék azon szakaszában következik be, amikor már csak "fanaticból" tolod, és már rég abba kellett volna hagynod. Mert ugye ezek a szócsaták nem 1 kör alatt alakulnak ki. De ha 3-4 órán át tolod, megfeledkezel arról, hogy van megállj is, és abba kellene hagyni, és ilyenkor van hogy erölködik az ember és sok minden idegesíti. Én is már jártam így, ebből gondolom hogy másoknál sem ismeretlen ez a jelenség.Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
-
zack
nagyúr
válasz madgie #14020 üzenetére
Az fasza! Milyen 50 colos jószág lesz? Nagy élmény lesz, az biztos, de játszani túl nagy véleményem szerint, bár ez attól is függ milyen messziről fogod nézni. Én "csak" 32 colos monitoron tolom, de éppen elég ez is. Kipróbáltam a tv-n is, ami 94cm, de az már túl nagy volt..FPS alatt 10p után hányingerem lett.
-
zack
nagyúr
Igazad van...Én is kiléptem ma.
"a lehetetlen helyzetek, jaja, én is azt mondom h nem lenne bajom ha úgy lőnének ki h az teljesen érthető, de elég sokszor nem tiszta az egész!"
Egész egyszerűen, nem tudom sokszor, hogy hitbox hiba van, vagy cheat. Sokan direkt visszaveszik a grafikát, és tök más pl. nálam DX10-be fullon egy füstgránát, és más látvány lesz nála, mert ugye ki lehet kapcsolni. A növényzet dettó. Nálam olyan élethű, hogy sokszor a lapuló ellent se veszem észre, úgy beleolvadnak. De ha ez is vissza van butítva, már más a helyzet és a másik oldalon az előny. És itt még csak azt feltéleztem hogy grafikai mutyizás van...cheat-ről még szó se esett.
Meg kellene tudni oldani 2010-ben egy MP játékot úgy, hogy egyenlő esélyek legyenek.
A füstöt, növényzetet, és egyéb az ellenség dolgát megkönnyítő grafikai módosítást ne lehessen állítani. Max. akinek nem bírja a gépe az vagy visszaveszi a felbontást, vagy nem játszik vele. Lehet hogy ez most köcsögség, de hihetetlen, hogy a játékostársadalom "X" százaléka képtelen korrekten játszani, és e miatt a többségnek elrontják a szórakozását. Vagy grafikai mutyival, vagy cheattel. Simán megoldható lenne, hogy bizonyos dolgokat ne lehessen állítani, mert handicap az ellenségnek. Mert meg ne magyarázza nekem senki hogy kb. Marksman 120-130 távolságból, én, mint futó, folyamatosan mozgásban levő ellenséget, ki tudjanak szedni headshot-tal, mert úgysem fogom elhinni, főleg úgy hogy olyan a golyó röppályája, mintha parittyából dobtam volna. Ilyen nincs. Persze véletlen lehet. De több véletlen egymás utánban nincs. Főleg nem GOL, M24, M95 fegyókkal. Az hogy megsebez közelebbről, és utána pisztollyal leszed, az okés, és reálisnak mondható. Az hogy sorozatfosó roham csipa fegyókkal ölnek meg, az is egy dolog, és nem is ágálok ellene, csak azért van egy határ...Nagyon közel állok hozzá, hogy visszamenjek Crysis Wars-ba. Ott ilyen idegeskedés, és anomáliák nem voltak. A SCAR rohampuska, és nem tudnak kiszedni a pálya másik feléből, még nagy zoom-os távcsővel se. A GAUSS ami a legjobb sniper fegyver (részecskegyorsítós), és nagyon kiszámíthatóan lehet lőni vele. Felsőtest találatnál általában halál van. Van egy távcsöves golyós puska is, ebből 2 találat kell a halálhoz, kivéve ha headshot van. Persze nem "U" alakban lő.
Én biztos nem fogom BC2-ben visszavenni a graf-ot azért, hogy jobban szerepeljek.
Előbb fogom letenni a játékot, mint a grafikát visszavenni, hogy így jussak előnyhöz.Eddig komolyan vettem a játékot, és a fejlődést, de most már kezdek egyre komolytalanabbul hozzáállni. Nem motivál az előrelépés, mert nem érzem fair play-nek a játékot ill. a körök egy részét. Azt találtam ki, hogy amikor sanszos hogy nem tiszta a játék, egész egyszerűen kilépek. Crysis Wars-ban is ezt alkalmaztuk, és működőképes volt. Sajnos itt is ezt kell.
Még mielőtt megvádoltok, hogy a jobbakat meggyanúsítom hogy csalnak...amikor Clan Wars volt, és kikaptunk a sokkal jobbaktól, nem éreztem semmi ilyet, pedig a K/D arányunk csapnivaló volt. Mégis korrekt küzdelemnek éreztem. Ezt a korrektséget hiányolom a public körökből is.Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
-
zack
nagyúr
Nah..kb. erre gondoltam én is. 50 hsz.-t végigolvasva...azt hittem nem lesz aki megérti mit is akartam mondani.
-
zack
nagyúr
válasz petXYZW #14507 üzenetére
3.0 feletti verziót próbáld.... Tedd fel a legújabbat. Nem kell semmit állítani benne. Felteszed, elindítod a háttérben, és mutatnia kell az fps-t. De ne futtasd állandóan, mert sokszor van miatta lag...
A 3.0 verzió alattiak nem működnek már az újabb játékokkal.[ Szerkesztve ]
-
zack
nagyúr
Az a jó ebben a topikban, hogy mindig lesz téma.
Ha nem a játékról, a játékosok ill. a szerver szokásokról mindenképpen lehet.Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
-
-
zack
nagyúr
Okoskáék nem tudom hol tolják mert senki sincs a szerókon... Mi több, már el se érhetőek a PH-s szerverek.
-
zack
nagyúr
válasz HS 2142 #14864 üzenetére
Elég pimasz lenne, ha ezért nem lenne patch. Odébb van az még, addig jönnie kell a patch-nek. De ez, hogy lassan fél évente fossák az új részeket, több mint dühítő. Előrevetíti, hogy milyen minőséget kapunk. Mert ha a Vietnam is kaki lesz, nincs gond, mert jövő tavasszal úgyis kifossák a Vietnam 2-öt, így folyamatosan be vannak biztosítva, a pénz utánpótlásáról....Igazi férgek. Én többet nem fogom támogatni őket játékvásárlással. Előttem leírták magukat. Ráadásul a Crysis 2 is egy időben fog megjelenni a Vietnam-mal, és 1000x inkább arra fogok költeni.
-
zack
nagyúr
Mi a TS jelszó? Legutóbb még nem volt password...
-
zack
nagyúr
válasz r-chee #14922 üzenetére
Na ja...írtam is neki, hogy fejezze be. Mert már unalmas volt hogy 2m-ről állandóan pofánlőtt RPG-vel és CG-vel.
-
-
zack
nagyúr
válasz BandiHUN #14962 üzenetére
Nekem amúgy is jobban bejön, és jobban is megy a zászlózás. Csak az összes PH-s a Rush-t tolja az 1-es szerón, és így nincs affinitásom átmenni a 2-es szeróra. De ha megdumáljuk, nyomhatunk a 2-es szerón 2x8 v. 2x10 fős war-t is akár, persze csak "házon belül" PH-s tagokkal.
ADAM1337:
Jó volt a tegnap hajnal. Dilettánsokkal volt tele a csapatom, és sokat mérgelődtem. Ráadásul jóval gyengébbek voltunk mint ti. Össze vissza ment mindenki, persze hogy így nem lehet megtartani a zászlókat.
[ Szerkesztve ]
-
zack
nagyúr
Ma nekem is dühöngős volt...tele voltam olyan szitukkal hogy lövöm, lövöm...majd megfordul és pisztollyal leszed. Volt M416, MG36, volt hogy M60 lőttem...egyik se gyenge, de az nagyon pimasz volt hogy M60 beletoltam jó sokat, majd visszafordult, és M1911 pisztollyal leszedett. Arról nem is beszélve volt akinek a lábánál robbant a gránát mégis 100% HP-je maradt, ill. amikor 0% HP-vel túléli valaki...Ez tényleg az eddigi multis FPS játékok blamája. Ma már azon voltam, hogy "leteszem" a játékot, annyira irritált.
Azért voltak jó körök is, de nem sok. A mostani éjszakai játék, amikortól leléptek a PH-s tagok, meg egyenesen katasztrófa volt. Nekem is ki kellett volna lépni időben.Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
-
zack
nagyúr
válasz ADAM1337 #14995 üzenetére
Na ja...de ti még ott voltatok, amikor írtam hogy elég volt, és kilépek. Gondolom akkor utánam ti is kiléptetek.
Ritkán késelek az utóbbi pár napban. Pont azért mert egyszerűbb lőni, és nagyobb a sansz is. De lényegét tekintve a lövés se az igazi. Ha elkezdem darálni őket közelről ahol legalább 3 ellenség van, rendszerint csak sebzem őket, és egyből leszednek. Szóval nagy kupacban csak a GL, vagy a gránát a jó, hála az istenien megírt játéknak. Mert nehogy már az MG36 vagy az M60 ne tudjon lekaszálni közelről 3-4 embert...
-
zack
nagyúr
válasz SzlobiG #15016 üzenetére
VSync-et bekapcsolva hagytad? Mert ha nincs meg a monitor frekije fps-ben és be van kapcsolva a Vsync, olyankor általában felezni szokta. Kapcsold ki a Vsync-et.
-
zack
nagyúr
Nagyon jó körök voltak ma...Hála isten, nekem ma nem volt sok anomáliám. Jobban is ment a játék.
Azt viszont nem értem, ha körökön keresztül az ellen CG-vel és RPG-vel lő emberre, szinte non-stop mindenkit, ezt szóváteszem, és nagy nehezen ki van írva a falra hogy nem kellene, majd körökön keresztül továbbra is ez megy, mintha meg se hallották volna, erre beírom hogy "noob", ami érthető, miután non-stop RPG és CG-től haltam meg (2 ember volt leginkább a felelős), erre az Admin engem figyelmeztet. Már ne is haragudjatok de ez micsoda? 3 körön keresztül ment a CG és RPG emberre, úgy hogy végig volt Admin, és még engem figyelmeztetnek núúúbozásért? Amikor visszaírtam ill kérdeztem, választ nem kaptam az Admin kollégától, hogy miért nem lettek kidobva a kis pöcsök, holott már figyelmeztetve lettek. Nem is magyarok voltak...Tipikus. Én előbb lettem volna bannolva, mint a nem magyar CG núúbok. Röhej.
-
zack
nagyúr
válasz jokeman #15136 üzenetére
Nekem 60/6 UPC netem van. Semmi ilyen gondom nincs, és nem is volt soha, pedig már 2 éve használom. Jelntsd be a hibát, lehet modemet, vagy kábelt kell cserélni. De elvileg ha betelefonálsz, meg tudják mondani log alapján volt e gond, illetve a modemből a gép felé eljut e a sávszélesség. Ha az ő hibájuk akkor gariba megoldják. Ha a gépeddel van a zűr, akkor viszont kiszámlázzák a kiszállást, ill. a hibakeresést.
-
zack
nagyúr
válasz namenyicsavo #15200 üzenetére
Dehogy lettek kibaszva, ezért irritált a dolog. Végig ott voltak velünk, viszont akkor rossz játékost dobtál ki. Mert az a kettő aki non stop fosta a CG-s lövedéket, az végig velünk volt. A noobozás meg nem anyázás...sosem anyáztam és nem is fogok. De noobozásért ne figyelmeztessetek, főleg úgy, hogy tök jogos. Nézd...Ha figyelmeztetsz, és tovább nyomom a noobozást, ez egyenes arányban hozza magával a bant. Ezért írtam amit írtam. Magyar ember vagyok, Magyarországról, Magyar szerveren. Kéretik figyelembe venni. Főleg úgy, hogy amióta játszom most kértem először bant arra a két faszra, tök jogosan. A CG noobozás meg ráadásul célravezető is lehet, sugallva, hogy ez nem pálya ezen a szerveren...mást meg ezen kívül én még nem írtam tudtommal.
-
zack
nagyúr
válasz namenyicsavo #15204 üzenetére
Nem akarok vitatkozni.
Amíg PH-s többség volt, a játék jó, és élvezhető volt. Ez a lényeg.
A sok külföldi CG núbot meg leszarom.Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
-
zack
nagyúr
Ma reggel (06-10h-ig) ranked team death meccseket toltam...mit mondjak. Ég és föld, amit ott tapasztaltam, és amibe belefutok rendszeresen a PH szerveren. Valószínű más szerók kevésbé lagzanak, és ezért tünik úgy hogy jobban céloz az ember, és kevesebb skuló kell. Csak azt nem értem, ha már szerver váltás volt, akkor ezzel a mostanival hogy hogy fenn állnak ilyen gondok... Tisztán látom a lagot, pl. amikor kilövök egy humvee-t GL-el, és becsapódik a löveg, 1-2mp mire felrobban. Addig meg ott a kétely hogy beadja vagy nem adja be és állok mint fasz a lakodalomban. Más szerókon nem tapasztalok ekkora késést. Ez pedig pl. csipaként a precíz lövéseknél el is qúrja a játékélményt. Változatlanul fenntartom hogy sok a 32 fő, és részben ez okozza a lag gondokat.
Nem sírok, csak baromi jót játszottam, vagy 5 órán kersztül, és eléggé lelombozott a mai PH-s játék, a sok anomália miatt.
Persze gondolom ha nincs összehasonlítási alap, akkor nem annyira éles az átmenet, de aki tolja másik szerókon is, az tudja hogy miről beszélek.Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
-
zack
nagyúr
Egy 4,3Ghz proci kevés lenne? Kétlem. Ha meg ez kevés, akkor minden kevés.
4Gb RAM-om van, amik 1170Mhz ketyegnek, és hozzá ugye a 4870 X2, mind ez egy Asus Maximus lapban.
Bár nem I7 config, azért még a mai viszonylatokban se gyenge, és semmivel sem gyengébb fps-t nézve, mint egy I7 config.
Jelenleg a Crysis Wars-nál nincs gépigényesebb FPS játék. Ha a konfigom bírja 1920x1080 Very High DX10 2xAA-val egy 32 fős szerveren lag nélkül, akkor nehogy már a BC2 ne bírja. A szűrést így is visszavettem maximumról minimumra, hátha kevés neki az 50-60fps max. szűréssel.A netem is 60/6, és általában még a messenger-t is ki szoktam lőni. Más meg tudtommal nem kell egy multiplayeres játékhoz.
[ Szerkesztve ]
-
zack
nagyúr
Nem hiszem el. És igen, én tudom.
Nem tudom mennyire vagy benne a tesztelgetésekben, mennyire vagy képben a mi az a proci limit és VGA limit,de szinte minden általam végzett tesztben, 1-2 kivétellel többet ér a nagyobb Mhz játékok alatt mint a több mag, és alacsonyabb órajel. 1920x1080 felbontásnál sztem már 3,8Ghz se lenne proci limit. Ha 2 mag ha 4 mag. Itt a dolgok oroszlánrészét már a VGA oldja meg.
Tehát az hogy "kevés a 2 mag" és "sokkal jobban futna 4 mgaossal" ezek könnyelmű kijelentések, és nem támasztottad alá semmivel. Bár 2 magosom van, azért egy E8600 a C2D széria csúcsmodellje, és van benne bőven cache is.
De ne nyissunk vitát, mert látom 4 magost gyűrsz, és se eleje se vége nem lesz. De ha linkelsz nekem tesztet, ahol egy 4Ghz feletti E8400/E8500/E8600 2 magos gyengébben teljesít (nem 1-2 fps-sel) mint egy 4 magos 1920x1080-ban, akkor hinni fogok neked.jokeman:
Nálam nincsenek ilyen gondok UPC-vel. És ha a UPC lenne, akkor a többi szerón se lenne jó. Ha gép teljesítményével van gond, máshol is lenne lag.
Szóval kétlem hogy nálam lenne a hiba.[ Szerkesztve ]
-
zack
nagyúr
válasz Kr/\toS #15339 üzenetére
Akkor kérnék tesztet, mert ezt nem hiszem el. De ha gondolod összevethetjük a procinkat GTA 4 kivül és meglátjuk melyik a jobb...a te 3,3Ghz Yorkid, vagy a 4,4Ghz C2D. Ha nem akarsz beleölni időt, akkor boritékolom a C2D győzelmi esélyeit. Mint írtam, sok teszten túl vagyok, volt sokáig 4 magos procim is.
Milyen felbontásban játszol? Gondolom adatlapod szerint 1680x1050-ben. Itt sincs már proci limit. Erről ennyit. Nem a procin múlik az fps emelkedésed, hanem a CF rendszeredet valószínűleg nagyobb hatásfokkal ki tudja használni a 4 magos proci, ezért lett dupla annyi fps-ed. Nálam erről sincs szó, mert a CF 90-97% hatákonysággal üzemel. Tehát 3,8-4Ghz bőven elég lenne neki, hát még a 4,3Ghz...Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- VADIÚJ BONTATLAN, AKTIVÁLATLAN Midnight blue MacBook Air M3 8GB 256GB Magyar bill, GAR!
- NZXT Hue 2 RGB Lighting Kit + NZXT Aer RGB 2 140mm + NZXT Aer RGB 2 120mm
- Asus Rog XG43UQ 4k Gamer Monitor!43"/VA/10bit/144hz/1ms/G-sync-Freesync/HDR1000/KOnzolhoz is!
- Bontatlan vadiúj! 15" MacBook Air M3 16GB 512GB CTO GAR
- Corsair RM650x
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest