- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- t72killer: Fürdőkád kontra elektromosság: XXI.század
- gerner1
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Boss81: Halott Torrentek keresése, törlése egyszerűen.
- oriic: A TOP 10 legtöbb hozzászólással rendelkező PH! felhasználó
Új hozzászólás Aktív témák
-
Źşë'
addikt
a lehetetlen helyzetek, jaja, én is azt mondom h nem lenne bajom ha úgy lőnének ki h az teljesen érthető, de elég sokszor nem tiszta az egész!
pl ezt már írni akartam régebben is!!! : kajak ott csücsültem egy kő mellett és egy kur*va nagy bokor közepében XD szó mi szó nehezen láthattak volna meg! nagyon nehezen! (mert sűrű volt a bokor és meg sem moccantam! pont vakaróztam!
észrevettek és kapásból arra gondoltam tuti whzik a srác, de elképzelhető az is h tiszta játék folytán vett észre mégpedig úgy hogy az említett hitboxom kijjebb volt mint a bokor közepe és ő ott látott nem pedig ahol eredetileg voltam-hála a asszinkronizmusnak és talán a lagnak)!
miért mondom ezt? csak mert láttam tegnap előtt egy csapattársat összeesni, szimpla !összeesés! és nem repült semmit sem=0!!, valszeg head shot (ezt nem figyeltem). srác összeesett mire a squadomból egy doki rohan a defivel érte, és feltűnt h valami 3 méterrel arrébb futott, és keltette fel a srácot! én meg csak néztem, és a semmiből szinte odatermett a feléledt játékos!! és ezt már többször is tapasztaltam... azaz maga a hitbox úgy kerül szinkronba hogy az helyileg elvándorolhat, amit valójában bizonyos emberek máshol látnak meg. nem sokkal arrébb mint amiben egy másik látja, de látja és mivel ott van a hitbox azt lövi - azaz amit lát csak nem pont úgy látja mint ahogy mások (kvázi különbözhetnek helyileg a karakterek, de a hitboxra lőve azt mindig eltaláljuk, legyen az akárhol.... ezzel korrigálva a játék a lagot...)
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RX Nitro+ 6700XT 12GB Corsair 4000D ASUS ROG 650W
- Cisco Catalyst C1000-48T-4G-L 48xRJ45 4xSFP switch, CISCO refurbished
- AKCIÓ! GIGABYTE AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 - 6 hónap Garancia
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest