Hirdetés

2024. április 30., kedd

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#14370) Źşë'


Źşë'
addikt

huhh itt ezer meg egy hsz re tudnék most hirtelen válaszolni ezért írok általánosságban mindenkinek :))

ez a dolog h le lehet butítani az nem az usrek hibája, hanem a fejlesztőké, mivel bizonyos debug dolgokat végeznek vele (hiba keresés, szűrés, javítás) -> és ebből származnak a csalással kapcsolatos dolgok is! szvsz az h most nagyon le lesz véve a látóhatár az már csak tényleg ilyen elcseszés, de ez mind1ik játékban benne van. A fejlesztőknek nem szabadna kiadni a kezeik közül azokat a bizonyos parancsokat amikkel ezek elvégezhetőek.

Egyre több embernél tapasztalom a negatív kommenteket a játékról és ez egyáltalán nem lep meg sajnos. így nem fognak bizonyítani a fejlesztők ha tojnak az emberek fejére... azzal h most engedélyeznek különböző játékmódokat bizonyos mapokon, az még nem fog újítást hozni nekünk (magyarán ez = 0). Ide egy erős support kell, ami bombázza a rajongói közösséget új módokkal és mapokkal.

Ez a lebutítás ez nem az a lebutítás amire itt legtöbben gondolnak. Ahogy Target78hu is írta, aki pró az tudja a konzol (config) parancsokat, és nem menüből hanem file-ból fogja mindezt a butítást elvégezni. A menürendszer ehhez semmi szinte, szimpla - egyszerű kis konzol parancsokkal úgy le lehet csúnyítani egy játékot hogy azt sokan el sem hinnék! persze mindezt valóban a játék előny kovácsolására, és ez nem jelent semmi hátrányt azoknak a bizonyos proknak. Kvázi ugye azért egyszerűsítenek a grafikán h jobban menjen a gém stb..
csak egy példa quake3ból, nagyjából ismerem a konzol parancsokat amikkel mindezt meg lehet oldani egyszerűen! ezekkel a parancsokkal: -picmip 0 -vertexLight 1 -r_mapOverbrightbits 3 -r_overbrightbits 1 -gamma 1 -intensity 1

http://img390.imageshack.us/img390/1708/1v1unknown9600hub3aeroqyu5.jpg

http://www.valar.ru/gallery/0608/2008_06_0700_05_42581.jpg

http://img528.imageshack.us/img528/5899/29545688ox3.jpg

mindezt kb ilyen grafikáról -> http://img.youtube.com/vi/CN68GQQJ3Q8/0.jpg

és hát igen, én sem használom ki ezeket a lehetőségeket, mert nem azért játszom hogy minél több fragem legyen hanem mert FUN az egész!!! és sose értem meg azokat akik ennyire vér komolyan veszik ezeket a dolgokat...

(#14365) Doki-HUN1978
Ha a te fps-ed kicsi az csak neked kellemetlen, nekem csak jó... nem feltétlen, mert ez lagot hoz létre neki, és te nehezebben találod el :))

[ Szerkesztve ]

"Nem abban van az élet mértéke, hogy mekkorát tud kérdezni az ész, hanem abban, hogy milyen nagyot tud felelni a szív."

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.