- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
- Boss81: Halott Torrentek keresése, törlése egyszerűen.
- t72killer: Fürdőkád kontra elektromosság: XXI.század
- oriic: A TOP 10 legtöbb hozzászólással rendelkező PH! felhasználó
- sziku69: Szólánc.
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
rankesz
veterán
válasz
Target78hu #17797 üzenetére
Szerintem ne írjunk ilyeneket, mert meleg van, mindenkinek kivan a bré...
Nálam pl ez a helyzet...BEnt a szobában 30 fok van, ha bröffenteném a PC-t (most laptop van használatban) akkorkb annyi fok lenne mint kint(34-36...)
R-chee-nek van igaza, mindenki álljon fel a gép mellől és basszon be a jéghideg fröccstől a strandon
relax meeen.
-
gabipaci
őstag
válasz
Target78hu #17797 üzenetére
Látod, ennyit tudsz, leírom a véleményem, hogy egyszer láttalak sniperkedni, és rád volt gyógyulva a távcső, erre az a válasz, hogy nem jössz többet.
Belőled azért többet néztem ki.Gonz0 lehet, hogy igazad van, de a chat-ban nem egy "ne élessz már bele a golyózáporba, te szerencsétlen" van, aminek a címzettje többnyire válaszol egy bocs-al, tehát mégiscsak célba talál az is.
De mindegy.Nem tartozik ide, de most fullon van az egyes, és összesen 3 recon van. Tehát van 5 szabad sniper hely minimum.
-
Target78hu
aktív tag
válasz
gabipaci #17794 üzenetére
Valahogy éreztem ,hogy így vélekedsz ,de ok értem ,bár egy menet alatt eldönteni ,hogy kempelek csak ,na mind1 nem mentegetőzök ,értelmetlen meg senki se kíváncsi rá. Már kezdem megszokni a sok külföldi szervert (talán ezért se láthatsz mostanában a ph-n és ezután még inkább nem fogsz). Szép napot!
-
ciry
őstag
Végig se olvasom ezt a sok hsz-t, majd később
-
gabipaci
őstag
válasz
Target78hu #17792 üzenetére
Ne haragudj meg Target, de pont miattad érzem úgy, hogy nincs rohamcsipa csapat.
Anyáthatsz, ha akarsz, de Te mindíg ezeket a rohamcsipa élményeket osztod meg velünk.
Eddig egyszer voltam bent veled egy squadban, és azt a meccset pont végignézted messziről távcsövön.
Lehet hogy az az egy ilyen eset volt, nem nézegetem a statodat, nem érdekel. Csak rosszul jött le a rohamcsipa összkép.A megoldás nagyon egyszerű.
Elsőként leszületni a kívánt fegyverrel, majd úgy rohamozni, hogy ne halj meg.
Ha meg nem fog bevállni ez a szigorítás, higyjétek már el, hogy ki lesz kapcsolva. -
Target78hu
aktív tag
Aki csak ritkán játszik az biztos ,hogy ,ha csak azt látja ,hogy hegytetőn csipa ,akkor mindig ott van
Pedig ahhoz ,hogy a pisztolyt effektíven használhassam pl.: reconnal ,ahhoz elég közel kell menni és ezt a hegyrő' igen nehezen kivitelezem + a motionért is akkor kapok pontot ,ha jelez valakit s ez szintén nem müxik a dombtetőről +a c4-et meg végképp nem tudom messze hajítani- nem léteznek rohamcsipák punk-tum ez van
D
-
Gonz0
tag
válasz
gabipaci #17788 üzenetére
Nyilván nem fegyvert fogok váltani hanem szervert, de ettől még érdekel a szerver sorsa, hiszen egy csomo jó játékost ismertem meg ott..
Medic spamra meg azért nem megy a chatre panasz mert ha kilőnek cg-vel akkor 5 mpig látod a csávót aki kilőtt nyilván tudod kire panaszkodj.. ha belefutsz egy négyes medicosztagba 2-t megölsz a másik kettő nyilván kiszed és killcamból azt látod, hogy mind a négy megy tovább mintha mi se történt volna akkor melyikre fogsz elkezdeni a chaten anyázni? Ugye, hogy egyikre se.. ettől még a jelenség létezik.
-
lala42
őstag
Én valahogy úgy vagyok ezzel a fegyverválasztással,hogy pályák és állások alapján választok fegyvert. Pl. NelsoBay támadóban inkább assaul,vagy medic. Védőben előnyben részasítem a csipát.
Valparaiso 1 m-comig mindegy, inkább assault, de onnan támadóban csipa, védőben medik, assaul. stb.Tehát nem részasítek annyira előnyben egyetlen kasztot sem, inkább az általam kialakult módszert, elosztást kedvelem. Tehát erről kell lemondanom.
-
gabipaci
őstag
Madgie leírta a véleményem, tényleg ritkán találkozni olyan 3medic egy assault squaddal.
De attól még a probléma fent állhat, nem vitatom. De eddig a szerveren nem nagyon olvastam olyat. A Sniperekre több a panasz.
Elküldök neked egy raklap chat-log-ot, ha akarod, ott olvasgathatod, mikre van panasz. CG-re, meg a domb tetején alvó csipacsapatra.Rohamcsipaként inkább válassz másik fegyvert a reconodhoz, és akkor nem veszed el a lehetőséget azoktól, akik igazi sniperek, nem egy unbalance-os egy lövés egy ember fegyverrel nyomulnak 3méterről.
Átírtam a figyelmeztető időt 10mp-re.
-
Gonz0
tag
válasz
gabipaci #17783 üzenetére
Ha csak ez kell, mondd mikor játszol és lelőlek
"Harmadrészt miért nem korlátozod a mediceket is? Szerintem sokkal zavaróbbak a zombihadseregek amiket nem lehet megölni pedig már huszonötszörösen halott mindegyik." [itt] Lásd még a témában..
Ennyit írtam, és kiváncsi lettem volna a véleményedre:
- szerinted egyeltalán nem zavaró
- medicek nincsenek is
- ez nem létező probléma
- tényleg gond, hogy minden tele van velük
...
vagy valami ilyesmire. Bár nagyjából ezek után megjelölném az A-t. Kezd kirajzolódni elöttem a számodra kivánatos csapateloszlás.. 16 emberből 4 recon, 10 medic 2 egyéb. Oké, tényleg nincs semmilyen medic probléma.Ne érts félre, nem ellened irányul amiket irkálok, csak úgy gondolom, hogy ez a fajta megoldás a kempelés visszaszorítására egyrészt nem oldja meg a problémát, másrészt árt a szervernek. Csak ezért tépem ennyit a számat
@r-chee: hol kevertem a recont a csipával? És ha a csipa aki nagy bottal jár akkor Ő csipa akkor is ha elöl jár a nagy bottal és nem csak hátul sunnyog? vagy akkor nagy botos recon lesz hirtelen. Vagymivan?
-
gabipaci
őstag
Abban a pillanatban, ha egyszer találkozom egy ilyen rohamcsipával, elhiszem, hogy létezik. De nem is túl sokat játszom, lehet a rohamcsipák pont máskor játszanak.
De lépjünk ezen túl, elfogadom, hogy léteznek.Sajnos a sniper fegyver problémáddal nem tudok mit kezdeni.
A medic korlátozásra meg semmit nem írtál, nincs mire reagálnom. Vagy korlátozam le maximum 10-re oldalanként? Mert ennyiből elképzelésem sincs, hogy mit szeretnél.
Azt hiszem van olyan lehetőség, hogy Squadonként max 2 medik például.
De nem hinném, hogy ez valós probélma lenne. -
Gonz0
tag
válasz
gabipaci #17781 üzenetére
Nem egészen értem ezt a görcsös ragaszkodást a rohamcsipa nincs elmélethez. Ha véletlenül sikerülne is leszületnem csipával, akkor se ülnék a hegytetőn. Egyrészt mert szarul lövök és baromira nem találok el semmit messziről. Másrészt mert a kempelés számomra nagyon unalmas.
A csipában számomra 4 jó dolog van:
- álcaruha: elöbb veszed észre a szembejövőt mint ő téged
- motion: lásd fenn
- sniper fegyverek: ugyanolyan halálosak mint a shotgun de jóval több töltény jár hozzájuk
- C4Ez a négy dolog egy olyan kombinációt alkot amivel lehetséges egy olyan játékstílus ami igen közel ál hozzám. És nem szeretnék sz@pni a vérpistikék miatt, akik csipával vagy anélkül de úgyis kempelni fognak. Egy dolgot hangoztatsz a korlátozás mellett állandóan, hogy tizen ülnek fenn a hegyen. Meglátjuk a korlátozás után hányan fognak a hegyen ülni. Csak annyit kérek, hogy ha továbbra is ugyanannyian, akkor lásd be, hogy nincs igazad és vedd ki ezt a tiltást.
Egyébként a medices felvetésre is várnék valami reakciót.
Az élet maga is egy nagy időutazás..
-
gabipaci
őstag
válasz
r-chee #17780 üzenetére
Ha csak nem születik le valaki fegyverzet nélkül, akkor van mire lecserélni. Mert amit Te eldobtál (vagy amit az helyett már más eldobott közben) az ott hever.
Átteszem majd 10mp-reMadgie, nem létező probléma!!!
Egy az, hogy rohamcsipa nincs, de tételezzük fel, hogy van (az időutazásban is sokan hisznek).
Abban az esetben, ha valakinek sikerül leszületnie végre M95-el, és végre sniperezhet, nem biztos, hogy odarohan az m-comhoz kockáztatni a felszerelés elvesztését, hanem a 4 sniper teszi a dolgát a dombtetőn, spotol, mortarozik, lődöz messziről, és örül a statjának. -
madgie
titán
válasz
gabipaci #17776 üzenetére
Tudom, nem létező probléma, (mivel rohamcsipa nincs
) de milyen jó poén lenne, amikor az M-Com előtt szokás szerint élesítés helyett "felvevődik" egy-egy fegyver és arcon kapod élesítés helyett, hogy öt másodperced van eldobni a csipacuccot
Gonz0: ez viszont a nap kérdése, komolyan, én is rühellem a tucatnyi, egymást élesztgető medichadat.
-
Gonz0
tag
válasz
gabipaci #17776 üzenetére
De, épphogy ez az egy szabály ami engem érint. Szeretek csipával játszani, mint ahogy az összes többi kaszttal is. És nem szeretem ha megmondják mikor melyikkel játszhatok. Ez az egyik része. Másrészt szerintem a tiltással nem fogod elérni azt ami a célod, azaz nem lesz kevesebb kemper. Harmadrészt miért nem korlátozod a mediceket is? Szerintem sokkal zavaróbbak a zombihadseregek amiket nem lehet megölni pedig már huszonötszörösen halott mindegyik.
Egyébként pont az M95-öt nem szeretem, ugyanakkor közelharcban sokkal hatékonyabb mint az abakan.
-
gabipaci
őstag
Nem értem a Te problémádat sem
Ha szerinted am M95 ugyanolyan hatékony fegyver, mint az Abakan, akkor csipulsz azza. Tehát ez a szabály téged nem érint.R-chee, nem valós a félelmed.
Ha felkapod egy sniper fegyverét a földről, akkor azonnal kapsz egy villogó feliratot, és van 5mp-ed (de felrakhatom 10-re) hogy visszaválts a sajátodra. Ilyen szinten véletlen halál nem esik be. -
r-chee
őstag
Mondjuk ez a fegyóváltogatós dolog érdekes. Én is többféle kaszt cuccait használom, ha van rá módom. Van, hogy felveszem Enginer cuccát, lövök pár rakétát tankta, visszaváltok Assaultra, dobok lőszert, aztán felveszek egy földön fekvő Medic fegyót, dobok medikit-et, vagy felveszem Recon fegyóját és dobok Motion Sensor-t, küldök mortair-t a dombra a csipák közé. Recon felvétele esetében tényleg meg lehet szívni, ha nem a kempelés az ember célja.
-
Gonz0
tag
válasz
gabipaci #17772 üzenetére
Hja, nem tudtam, hogy az a cél, hogy ne a hegytetőről kempeljenek port valdezen hanem a hegy elötti szikla mögül... És gondolom a normális játékosok akik lelépnek a tiltás miatt azok meg csak collateral damage..
Aki nem ment be M95-el élesíteni az 4x-es Abakannal se fog.
-
Gonz0
tag
válasz
r-chee #17769 üzenetére
Hja, vagy inkább miután megkapta az adminkilljét jön 4x-es abakannal és visszaül ugyanoda..
Ne gondoljátok, hogy a kempereket zavarni fogja a tiltás.. jó néhányan itthagyják a szervert, de a többség csak fegyvert vált, talán egy kicsit közelebb megy és folytatja ugyanazt amit eddig csinált. Azokat fogja zavarni a tiltást akik felmennek a szerverre, mennek egy kicsit medicel aztán váltanak assaultra és utána kedvet kapnak egy kis reconhoz.. és a pofájukba kapják hogy "te itt nem fogsz úgy játszani ahogy te akarsz...".
Szóval nem a vérpistikék fognak eltünni (mert campelni kb bármivel lehet), hanem akik azért játszanának reconnal mert épp ahhoz van kedvük. -
r-chee
őstag
válasz
gabipaci #17767 üzenetére
Lényeg, hogy a támadó csapat fele nem sniper fegyóval fog a dobtetőkön ülni, nézve a többiek kínlódását, ahogy próbálnak eljutni az M-COM-okig. Talán így több ember mozgósítja magát, és élvezetesebb lesz a game.
Egyesen él már ez a sniper korlátozás, ugye?ciry: Ha benyomnám az asztali gépet, nincs az az ember, aki kibírja azt a plusz meleget most
. Vasárnaptól van csak remény valamit érő esőre. Ehh.
-
ciry
őstag
Kicsit unalmasak már ezek a szabályok, szabályokról való viták...
r-cheenek van igaza, büdös nagy a meleg. -
gabipaci
őstag
válasz
lala42 #17766 üzenetére
Ezek a mérvadóak pillanatnyilag.
Az egyes pontban van szó arról, hogy csak sniperek száma a korlátozott, minden egyéb maradt a "régi" ebben az ügyben.Ja, a sniperekről megjegyezném, hogy aki elsőként leszület, annak sem életbiztosítás, hogy sniper marad, mert amikor meghal, valaki simán le tud születni/felveheti a kit-et, és akkor az emberünk már létszám feletti lesz újraszületéskor.
Vigyázzatok az életetekre.
Még mielőtt jönne a forró ólom, jól van ez így, mert rotálódik a sniper csapat, nem 4 fogja végigkempelni az egészet. -
lala42
őstag
Sajna lejárt az idő a szerkesztéshez.
Valahol már elvesztettem a fonalat. Én még abban a tudatban élek,amikor a csipa 200m-es hatótáva vol teritéken, meg mennyire lehet lőni, hányszor kire, mire. Szóval én ezek - javíts ki ha tévedek - ellen emeltem szót.
Végül is mindegy, mert akkor is játtszanék, ha minden tiltva lenne.( ez vicc akart lenni )
Nem vagyok az adminprogram ellen. Sőt. Kell a kontroll, csak ésszerüen.#17765) gabipaci
Minek röhögtél? A nicknevem miatt? Tudod az honnan jött? Nem a szószerinti fordításból, hanem mert amit az jelent, az volt a ( máig is ) a hobbim, és egy időben a munkám. Na nem ezzel a tipussal.
Bf-109 Messer" Captives nullos capere " ___ Ami működik, azt nem kell megjavítani ___"A háború olyan, mint a mozi, hátul vannak a jó helyek. Elöl kicsit vibrál."___ BfBc2 " [PH!]MesserHUN "
Javítva.
-
lala42
őstag
válasz
gabipaci #17763 üzenetére
Minden nap ott vagyok a héten.
Mert ezen a héten olyan a munkám,hogy du-tól estig ott lehetek.
Máskor meg sajna a meló miatt van,hogy 2-3 esetleg 4-5 napig is más területen vagyok. Tudod dolgozni kell - nem szeretek - de kell. Éhes a család.
Szóval ott vagyok én, erre sok a tanúm is. De feleslegesen nem jártatom a szám. Ha kell az infó, akkor szólok. -
gabipaci
őstag
válasz
lala42 #17750 üzenetére
Mit nem értesz a kérdésen?
Nincs új szabály! Csak a sniperek számának korlátozása van, de ez már várható volt, amint lehetőség nyílik rá.
Én nem csak a magam szórakozását nézem, hogy haha, odaát 10 sniper van, nem baj, jó ez így, legalább nyerünk...
Kicsit szopóka lehet a maradék pár embernek, aki játszani megy fel, de másodmagával nem tud kitörni Port Valdez kezdőről. Én az ő érdekeit nézem.
Tehát nincs új szabály! A CG túlzásba vitelét eddig sem komáltuk, annyi az újítás, hogy számszerűsítve lesz a tűréshatár!
Semmiféle új szabály nincs! A főbázisokat eddig sem engedtük támadni, mostmár legalább nem lesz olyan, hogy lőhatak, mert nem látja az admin.
Szó nincs új szabályról! A helik ellopása Conquesten nem megengedett.
Rush módban a védők járműve szabad préda.
Annak fényében, hogy nincs új szabály, csak a meglévőeket segít egy program betartani, miéert fogyna el a játékosközönség? Mert ugye a többség azt mondja, hogy nem kell az adminprogram, bár engem nem érint, mert úgyis betartom a szabályokat.
Ezért kérdeztem (és most nem rád célzok!!! ) hogy most aza baj, hogy a meglévő szabályainkat próbálom egy program segítségével betartatni, tehát nem csak akkor kell jól viselkedni, amikor látja az admin???"Ha magyarokkal játszunk, inkább arra kellene figyelni, hogy hangkomunikáció legyen a játékosok között." - ehhez képest nem nagyon látlak a TS3 szerverünkön..
-
F_Zolee
nagyúr
válasz
lala42 #17761 üzenetére
Teamkill valóban hasznos lenne. De sok esetben már lőttem úgy, hogy beszaladt elém a csapattárs és ilyen esetben feleslegesen is gyűlne a tk. De van amikor nem baj, hogy nincs. Tegnap előtt volt olyan, hogy szintén beállt elém egy arc de szerencsére pont jól becéloztam az ellen fejét és átvitte mindkettőt.
-
lala42
őstag
válasz
mackosajt #17757 üzenetére
Dehogy sértettél meg.
Minden vélemény fontos. Semmi sértő nincs a hsz-ben.
Voltam én többfajta szerón is. (megjegyzem a PH-s és néhány ID3-net, ha jól írom) volt a legjobb. A csapatmunka is ezeken a szerókon volt - eddigi megitélésem során - a legjobb. Azt is megfigyeltem,hogy a legtöbb esetben, de-du, amikor még nincsennek fent a PHs-ok, akkor el szokott szabadúlni a pokol, de amint átvesszük a hatalmat
perceken belül rendeződik a játékkép. Volt valamikor egy esetem, még az elején,hogy valaki nagyon "tudott". Neve nem fontos, mert nem is jegyeztem meg - jelentéktelen személy volt - de itt a topikban is vita volt,hogy csíter-e, vagy sem. Nos akkor rászóltam, ill. írtam,hogy "Te gyerek! nem lesz ez így jó" Akkor kilépett és azóta sem láttam itt a PH-s szerón.
madgie
Jó az elképzelés. Sok dologra megoldás lenne. Pl. CG, Mortar, Esztelen lövöldözés. Valszeg jobban meggondolnák az emberek ezek használatát.
-
rankesz
veterán
válasz
lala42 #17753 üzenetére
Én meg azt mndom hogy aki korrektül játszik, annak "minden marad a régiben" magyarul észre sem fogja venni hogy a program figyel a háttérben.
Aki meg k####g, az nem tud visszaélni azzal hogy épp nincs fel admin clantag-es játékos mert ott az autoadmin progi aki nem alszik, eszik, melóhelyen rohad, családdal törődik.
No para
(Messer-nek ment, de mindenkihez szól.)
-
r-chee
őstag
válasz
LifeSpirit #17756 üzenetére
Engem csak egy dolog hátráltat, hogy játszak: k#rv@ meleg van. Pff...
-
mackosajt
addikt
válasz
lala42 #17750 üzenetére
Így, első olvasatra azt érzem, hogy eddig te szerencsésnek mondhatod magad, mert nem voltál még olyan csapatban, ahol 10 csipa van, akiket támogat 2-3 assault/medic, a maradék meg próbál támadni, majd halnak halomra.
Képzeld, van ilyen, és magyarok a csipák, akiket nem érdekel a csapatjáték. Na most mivel ez elvileg olyan kéne legyen, meg kell próbálni "nevelni" a játékosokat, hogy ezzel is élvezetesebb meccsek alakuljanak ki mindkét oldal számára. Igen, jól látod, mindkét oldal, hisz biztos élvezetes a "túlerős" oldalon játszani, de a másik oldalon szenvedő (na nem a 10 csipára gondolok, abból sem a rohamosokra) játékosok biztos nem értékelik ugyanígy.Ez a "Nem azért adtam ki anno 12000 rúpiát a játékért, hogy ne használhassam a játékban elérhető cuccosokat." érdekes gondolkodás.
Na most aki dohányos, megveszi a bagóját, nem gyújt rá ott, ahol ezt tiltják. (ha meg mégis, és elkapják, akkor vessen magára.)
Arról nem beszélve, hogy Gabi megtehetné, hogy senkit nem kérdez a szabályozás terén, és saját kénye kedve szerint szabályozhatná a szerókat, hisz ő fizeti (na meg még páran, de most az egyszerűség kedvéért írtam így), lehetne akár teljesen más a szabály. De ő inkább megpróbálja a közösséget kikérdezni, hogy szerintük mi lenne a jó. Olyan úgyse lesz, hogy mindenkinek jó legyen. Ez egy lehetetlen dolog. Kivitelezhetetlen, hogy mindenki igényének megfelejen.A kommunikáció meg tény, hogy fontos.
ui: remélem nem bánt a hozzászólásom egyetlen része sem, mert nem célom, csak gondoltam, mondok már pár gondolatot én is.
-
LifeSpirit
tag
Üresek a szerverek
Gyertek gamelni.
[link] -
lala42
őstag
Annyira felbosszantottak
,hogy este mindenkit megölök
-
medvezsolt
senior tag
válasz
lala42 #17750 üzenetére
Bakker, hogy megfogalmaztad az én véleményemet is erről az egészről
Mindenki úgy játszik ahogy tud, minden helyzet ellen van megoldás, összefogás!!
Mint ahogy már milliószor kiderült, ahány ember annyi vélemény. Nem lehet ilyen szabályokat kialakítani. Max. 1-2őt. Meg egyébként van 1-2 ezer szerver, keresni kell másikat. Azért van sok szerver, hogy valahol megtaláld a kényelmes játékot.
Természetes, hogy nagyon idegesítő játékvitelnél, meg ha kö**g mód játszik az ellen, akkor kirugás, aztán ban. De semmi több nem kell.
Üdv
(Jöhet a vízözön)
-
lala42
őstag
válasz
gergo0328 #17752 üzenetére
Én adok.
Sőt. Bizonyos szinten nem is zavar, ismerve magamat, aki betartja a játékszabályokat, bizonyos szintig. De vannak korlátozások, melyek a játék játszhatóságának, élvezetének rovására mennek. Higgyétek el, nem ma kezdtem a számtechet, nem is ma kezdtem játszani. Tapasztaltam már dolgokat. Sokan közületek fiatalabbak, mint a kisebbik gyerekem. Ez nem érdem, ez csak egy állapot.
Majd, ahogy az enghlish mondja, "puding próbája az evés" -
lala42
őstag
válasz
gabipaci #17714 üzenetére
Hali!
Most akkor az a bajod, hogy nem csak akkor kell korrektül játszani, ha lesz fent admin?Nem értem. Én azt fejtegetem,hogy akkor is korrektül kell játtszani, ha nincs fent admin. Mint ahogy Én teszem. Nem hinném,hogy valaki is valamikor is ennek ellenkezőjét tapasztalta volna részemről.
Sniper korlátozás! Minek? Azokat is ki lehet iktatni, annak rendje módja szerint. Észrevetted, ha egy csapatban sok a sniper, kevés az assault, vagy medic, akkor az legtöbb esetben vesztes? Úgy kell nekik.Nem kell korlátozni a számukat. Legfeljebb veszítenek.
Ha magyarokkal játszunk, inkább arra kellene figyelni, hogy hangkomunikáció legyen a játékosok között. Eredményesen össze lehetne dolgozni. Lehet annyi csipa az ellennél, ahányat csak akarnak, akkor sem érnek semmit.CG. ki nem xarja le,hogy mivel öl meg. Ő sem hallhatatlan. Akkor tank, bredly sem jó? Mert azzal is lehet faszányosan irtani a népet. Bekempel egy dredly-bel egy védett helyre, hidd el hatásosabb (megtámogatva 1-2 enginerrel) mint a CG.
Járműlopás. -Tilos. Ha olyan bamba a támadó sereg,hogy nem védi meg, vagy foglalás után nem tisztitja meg a területet, akkor had szívjon. Itt el tudom képzelni a figyelmeztetést, kicket, esetleg sorozatos esetben a bant is, ha bebizonyosodik, hogy valaki csak erre rendezkedik be. ( de volt,hogy lapultam az elfoglalt bázison, és elfelejtkeztek rólam
Kihasználtam.) És ezzel nem vagyok egyedül, sőt nem is szégyellem magam miatta.
A helikoperek ellopása nem megengedett!
Védje meg a védő. Hisz az övé.
Anno a MW1-ben estem bele abba a hibába, hogy nem figyeltem a konzol kiírását. Tiltva volt a P-90. Nem figyeltem a figyelmeztetést sem. Kickeltek. Kérdeztem az admint, hogy miért is? Felvilágosított, hogy a szerón tíltott a P-90. Bocsit kértem, elfogadtam a szabályt. Nem mentem oda többet. Nem azért adtam ki anno 12000 rúpiát a játékért, hogy ne használhassam a játékban elérhető cuccosokat. Két hónap alatt halott lett a szerójuk. Mindenki kerülte. Talán nem kellene ebbe a hibába esni.
-
ciry
őstag
válasz
Bosszuallo7 #17736 üzenetére
Ott a pont!
(#17739) bunfi: mikor felmenetünk tegnap Bledivel kb. 5 magyar volt fent a többi noname idióta(többségében orosz) cg-s(rendesen hatásnövelt cuccal, killkamban gyorsan ujratöltve).
Bledi 5 percig birta(neki volt esze) én 5 körig. -
gergo0328
senior tag
Nah sztem egyszer legyen meg a szabály(működőképesen) megnézzük és úgy is rájövünk h efy nayg sz@r, vagy hé ez nem is olyan rossz. Ami jó jó, ami nem nem.
-
siriq
őstag
válasz
gabipaci #17744 üzenetére
Ez a tipikus magyar mentalitas. Nem irtam be 8 soros angol mondatot. Semit nem veszitek ha nem jatszok nalatok. Ha megtalalom azon serverek listajat amin elvezetes jatszani azert majd elkuldom. Azok alapjan te is be fogod tudni allitani jobbra a servereket. Ezek utan is szimplan segitseg keppen irom be.
Mas vette a faradtsagot es megnezte a statomat, majd beirta, hogy 1/4 ben hasznalom a cg-t szoval nem kell a cg miatt agodnom. Viszont en mas cg-s helyzetet is nezem nem csak magammal torodom, ugyan ugy figyelembe veszem a masikat. persze te is akit ki nyirok. Ezt nagyo nem igy kellene csinalni.Lesz majd egy eros mag, aztan szepen alabb hagy, ha ez lesz.
-
gabipaci
őstag
Not! You are a joke. If You can't follow the rules, You have to go another five thousand game servers.
This is a Hungarian forum, please use our language. You can read the rules here. If You need, use Google Translator.
I hope You don't want "shake your leg" with your English.
Thank You for your coorporation.
Regards, Gabor
Cya -
siriq
őstag
This is a damn joke, so i just leave it. Bocs fiuk.
-
siriq
őstag
válasz
Bosszuallo7 #17741 üzenetére
RPG-vel kezdi az ember, ott ereztem ra hogyan kell loni. Nekem mindegy. Mondom en alltalaban tavolabbi celpontokra lovok azok meg ugy sem mozdulnak. A tank es stb mas kategoria. Azt ugy is kilovom. "szunet" elott 10 helibol 8 meg volt 1 lovessel.
Kesobb meg az lesz, hogy tiltsuk be az rpg-t, mert azzal is lehet olni. Szamora lassan az lesz: sun=nem erdemes jatszni mert el megy az eletkedve a jatektol. Ahogy irtam az elobb, van mas server ahol jol megcsinaltak mindent, csak sajna nem tudok a win 7-s rendszerbe belepni [link].
-
gabipaci
őstag
A dolog túl van tárgyalva. Nem kérdés, hogy be fogjuk tartatni a szabályainkat. A kérdés csak az, hogy mennyire eresztjük szabadjára az adminprogramot.
Most a finomhangolás van.
És persze ha valami nem lesz működőképes, azonnal változtatni fogunk rajta, vagy ha kell, akkor kikapcsoljuk az adminprogram segítségét. -
gabipaci
őstag
válasz
Nem rossz, a CG teljes tilása sokkal egyszerűbb lenne számomra is.
Viszont abban biztos lehetsz, amíg én admin vagyok, a bázis támadása nem lesz engedve.
Se 500 méterről, se közvetlen közelről.
Mindjárt megírom a kifelé lövöldözés szabályát is a pluginban.
Most egyenlőre sniper és a tank lesz megtiltva a bázisról kifelé, mindenféle támadás pedig befelé. -
siriq
őstag
válasz
RPG-vel is ugyan ugy lovok. Szamomra mindegy. Teljesen mindegy,hogy tiltjuk a cg-t vagy sem.
-
siriq
őstag
Ha mortaloznak korulottem vagy 40mm-el lovoldoznek ugyan ugy meghalok. Nekem nincs olyanom. Imadom lovoldozni a heliket meg a tankokat stb. . Szoval ebben nem lesz igazsag. Mutatnek neked szamomra nagyon jo servert, csak sajna rendszert csreltem es meg nem oldottam meg a masik os vinyom bootolasat.
-
siriq
őstag
válasz
ADAM1337 #17728 üzenetére
Mar nem valltok kasztot. Ezzel kezdtem es ezzel fejezem be
. Ha a ph-s serveren meg anyaznak majd ha kilovom nem jovok tobbet. Ahogy irtad, 1/4 ben hasznalom a cg-t de attol fuggetlenul szolnak ram mert cg-zek. Hagyom a jatekot a fenebe ha nem ertik meg az emberek a lenyeget.
Nem is jatszottam 7 hetig. Most vagyok megint a sajat gepemnel. 10000 kill mar siman meg lenne
-
gabipaci
őstag
Ja, megtaláltam. kár hogy az egyes szerveren volt. És ott semmiféle ilyesmi nincs beállítva.
Emberünk be lehetett tépve rendesen.Ha az ellen úgy 50-60 méterre van, akkor az több mint 10 méter, tehát lőheted, Nelson Bay-en és Arica CQ-n meg el kell kerülni ezt a helyzetet
-
ADAM1337
nagyúr
Jó a statlapod.
Time:134h 08m 35s Kills:8 468
AKS-74U Krinkov 75h 19m 40s 4385 kill
CG 33h 36m 44s 2305 Kills
Ergo 1/4-ében a játékidődnek cg-zel nem kell mentegetőzni, próbáld ki az assault-ot is azzal faszán lehet szedni 4x optikával.
Amúgy ak-val tényleg sokat öltél de szerintem az ump sokkal combosabb messzire én azt használtam semmi célzóval eddig és baromi messzire is ellehet pötyögni vele..Mod: 6.18-án volt frissítve utoljára.
-
siriq
őstag
válasz
gabipaci #17724 üzenetére
Most volt kb 1 oraja. Amugy ez a cg ugyet nem ertem. Pl van hogy ott van az ellen ugy 50-60 meterre. Becelzom es cg-vel kiszedem, puskaval az osszes toltenyem el menne ilyenre.
Van, hogy 1-200 meterre van a sniper. Nekem meg nincs tavcsovem. Meg is mivel kapjam le ha nem cg-vel?
-
Bada Bing
tag
Én bármikor fordítok angolra, csak küldjétek el a szöveget privátban és postafordultával megy angolul vissza.
-
r-chee
őstag
-
gabipaci
őstag
válasz
r-chee #17720 üzenetére
Akkor átfogalmazom az üdvözlő szöveget, meg a join képernyőn lévőt, és éjszaka bevezetem a 4 Sniper szabályt.
A többi még várat magára, de CQ-n is beteszem a kifelé nem lőhetsz tankal szabályt, de az összes fegyvert majd később fogom letiltani. Mejd ha lesz olyan opció, hogy egyszerre többet le lehet korlátozni. Mert most csak egyesével lehet, és nem vagyok állat... -
gabipaci
őstag
válasz
r-chee #17715 üzenetére
Nem tudom azt megoldani, hogy a védők használhassák azt a tankot, amit a támadók athoznak hozzájuk, és javítás közben elhegynak.
Vagy letiltom a védőket a támadók járműveiről (aminek nem sok értelme van) vagy hagyom, hogy használják. Ha meg a védelem késszúrás nélkül elviszi, akkor nem tartott rá igényt senki. De maradhatunk annyiban is, hogy semmilyen körülmények között nem lehet elhozni, admin bünteti, de az adminprogram ezt nem tudja megcsinálni.Ezt nem értem:
"Sniper fegyót használók számának jó a 4, MGN lőszert nem kell odakeverni. Negyedik utáni sniper fegyót választó elen a legcsekélyebb büntit alkalmazni sem jó szerintem. Jó eséllyel nem fogja tudni, miért kapott kill-t, és a 2-3 kill után elmegy szépen máshova."
Oké, a MGN lőszer mehet, de ha a 4 sniper limit megfelel Neked, akkor hogy tartassuk be, ha a legcsekélyebb büntetés sem elfogadható nekik?
Nem csak viccből hal meg a használója, kap egy YELL üzenetet.
Ha a 3. yell üzenet és halál után sem érti, miért halt meg, nem biztos hogy bánom, ha nem jön fel többet a szerverre. -
eugabesz
őstag
válasz
r-chee #17717 üzenetére
röviden,mert nekem aztán semmi beleszólásom nincs,sem nem játszom nálatok,se admin nem vagyok,tehát:"Minden szabály annyit ér.amennyit betartanak belőle"
Ha ez van szem előtt,a Gabi munkája is könnyebb lenne,de mit tegyünk,ha ő már csak ilyen mazhoista..
Én pl. az IRAM-ot jóformán egyedül csinálom,mégis rend van.(nagyjából) -
r-chee
őstag
válasz
gabipaci #17685 üzenetére
Reakcióm: először is vettem egy levegőt, aztán egy hangos "bászkiii" felkiáltással azon gondolat kezdett el áramolni az agyamban, hogy ezeket esetleg hogy a fenébe írjam bele majd szabályzatba, lehetőleg tömören, érthetően, illetve ha beleírom, miként fogalmazzam át a mostanit, és írjam hozzá a conquest-re vonatkozó részt is, és vajon lesz-e olyan bevállalós ember, aki szabadidejében ezt is lefordítja nekem újra németre és angolra, ha már tekintettel vagyok a külföldiekre is
.
Járműlopás: Rush-nál maradva én nem nézek jó szemmel egy esetet sem, mikor támadók járművét lopják el bázisról. Nem terem újra rögtön egy másik, és a támadók így komoly hátrányba kerülhetnek, elvégre alapban is ők a mozgó célpontok, védőknek csak ki kell szedniük őket.
Ha a védők két fél között, vagy a saját bázisukun elcsórják a támadók járművét, amit otthagytak, vagy épp szerelnek a támadók, az oké.
Védők járműveinek lenyúlása miért lenne gond, ott vannak helyben, meg tudják védeni.Sniper fegyót használók számának jó a 4, MGN lőszert nem kell odakeverni. Negyedik utáni sniper fegyót választó elen a legcsekélyebb büntit alkalmazni sem jó szerintem. Jó eséllyel nem fogja tudni, miért kapott kill-t, és a 2-3 kill után elmegy szépen máshova. Kár, hogy normálisan nem megoldható.
Újra csak azt hangsúlyozom, több aktív admin kell!!!
-
gabipaci
őstag
válasz
lala42 #17713 üzenetére
Nem örülnék, ha ennyivel lezárnád!
Inkább fejtsd ki légyszíves, hogy miért baj az, ha végre be is tudnánk tartatni a szabályokat?
Mert egy új szabályról sincs szó!
Csak arról, hogy melyikért pontosan mi jár.
Itt a hsz, hogy ne kelljen keresni.1-es pont, a sniperek, ezt senki nem vitatja, hogy le kell korlátozni. CROCK mondta tegnap TS-en, hogy nem kell korlátozni, ma meg azt mondta, hogy beleszaladt egy olyanba, ahol 11 sniper volt. Korlátozva lesz, ez biztos. A kérdés, hogy mennyire.
2-es 3-as pont, CG. Most is tiltott emberre, ezután nem csak elméletben lesz tiltott.
4-es pont, főbázis támadás, járműlopás. Most is tiltott, de ezután szintén nem csak elméletben.
Az, hogy miért pontosan mi járjon, az meg képlékeny. Még be sem kapcspoltam ezt az opciót, de ha meg lesz, bármikor meg lehet változtatni, ha meg végképp nem ok, egyszerűen kikapcsolom.
Nem értem a problémádat, komolyan mondom. Most akkor az a bajod, hogy nem csak akkor kell korrektül játszani, ha lesz fent admin? Vagy mi?
Mégegyszer mondom, a szabályaink nem változnak, csak lesz segítségünk betartatni. -
lala42
őstag
A 17709-hsz-hez még annyit, hogy CG = M1A1, vagy T-90. Na ha abba beleül az ember, nagyon annas sincs ellenszere, vagy Mi-24 harciheli. Ezek is le lesznek korlátozva? Mert vannak olyanok, akik ezekkel nagyon tudnak ölni. De hát ha jók, akkor jók.
Később megkérjük az ellent, hogy ne lőjenek már amíg élesítés folyik?r-chee nem mondom,hogy nem kellenek szabályok, de nem túlzásba vittek
Ami a blogodba le van írva fő szabálynak, az éppen elég és jó. Nem kell sem több, sem kevesebb.
Én ezzel ezt a témát részemről lezárom, most is csak azért hoztam fel, mert mint írtam du. beszélgettem néhány sráccal ( főleg PHs-ok) és ők is ezen a véleményen voltak. -
r-chee
őstag
Ha az ember rágyúr kicsit a reklámozásra, annak meglátszik a hatása. Az elmúlt két napban 210 oldallekérés történt a logut blogomnál, ebből max. négyet én tettem, továbbá az angol és német nyelven is elérhető szabályzatunk oldalát is meglúkulták páran: link.
-
bul07
nagyúr
válasz
Balika23hun #17700 üzenetére
most hogy még egyszer átolvastam (#17685) gabipaci hozászolását csak cg -re
azt kell hogy mondjam hogy ott ahol métere lesz a korlátozás semmit nem fog érni és hogy miért
mert a cg ölések nagy többsége 10méteren kívül van szerintem legalábbis én 10méternél távolabbra szoktam lődözni cg-vel elég nagy hatékonysággaltudod milyen könnyen össze lehet szedni azt a pár ölést közelre
van hogy egy pályán többször is megölöm magam úgy hogy én fegyvert váltok az egér görgővel de hirtelen megjelenik valaki előttem és nem figyelem hogy hogy áll a fegyver váltás és cg-vel magamat is sírba viszem
és ezzel gondolom más is így van (hacsak nem én vagyok ennyire szerencsétlen) -
lala42
őstag
Hát ma du. játék közben beszélgettem néhány játékossal. Valamilyen szinten megegyezik a véleményünk. Éspedig.
Nem értem miért kell ezeket a különleges szabályokat hozni.
Szerintem, (és ne nekem legyen igazam, de az lesz) a szerver ennyi korlátozással ki fog halni. Elérte,hogy a szerverek listáján azért előkelő helyet sikerült kivívni. Ezekkel a szerintem értelmetlen korlátozásokkal csak ártani fogunk,-tok. Véleményem szerint ahogy eddig kialakult a játékmenet, már jó. Már nem csak M-60 és GL játszik. Az,hogy vannak akik csipáznak, Abakannal mennek, semmivel sem rontja a játékélményt. Az,hogy valaki CG-ziuk, hát Istenem
Lehet,hogy ha kell a CG-re a pont, Én is és más is előveszi.
Játék közben sok esetben hallom, hogy már megint ezzel lőnek le. De honnan? stb. Van akit teljesen mindegy,hogy mivel lőnek le, akkor is sírni fog. Ha mortar, ha M-111, vagy sorolhatnám. Ne vegyétek le a játék savát-borsát ezekkel a számomra érthetetlen korlátozásokkal. Valaki ha megvette a játékot, és nem is kis pénzért, akkor élvezni, esetleg kiakarja nyomni az összes fegyvert, a maximumra. Én annyira nem törekszem rá, mert nem ez okozza az életben a legnagyobb élvezetetde más talán igen. Ha valakivel nagyon elszalad a ló pl. CG-vel, akkor előbb utóbb csak jön egyx admin játszani és joga lesz kirugni a gyerkőcöt.
De mondom nem kellene ezeket a szabályokat túlbonyolítani.
-
madgie
titán
válasz
harry3 #17704 üzenetére
"Célkereszt helyett kör" fegyver (shotgunok) alapból eléggé szétszórják a sörétet, ezért törvényszerű, hogy tíz méterről nem lesznek halálosak. Tessék közelebb menni, vagy más fegyvert használni ,esetleg elővenni a pisztolyt, csudajó tud lenni az is, ha csak akkor lő vele az ember, ha tényleg el is találja az ellent
Esetleg 14 ezer pontot kell összehoznod Assaultként és megkapod a Red Dotot a fegyvereire, amivel azok is precízen használhatóak. Vagy lövöldözz a Medic LMG-ivel ,azok elég darálós fegyverek, kevesebb "odafigyelést" igényelnek. A shotgunokhoz meg 16-os szinten megkapod a 12 gauge-t, azzal nagyon halálos fegyverekké válnak (de baromi pontosan kell velük akkor lőni!).
-
ciry
őstag
Most voltunk a kettesen, jó nagy szar volt, akárcsak az egyes.
Mindenhol cg-s meg abakanos hájgok.
Cseppet bézrépáztunk cq-en is, de minden killre egy auto-kill jött persze kifelé lőhettek.
Remek. -
harry3
őstag
válasz
Bada Bing #17698 üzenetére
Hát ez nem volt kielégítő válasz, főleg hogy a fegyver olyan, amiből max. 2 golyónak találnia kellene. Engem az idegesít, hogy ugye van killcam, de semmi értelme számomra. Most megölnek és látom, hogy ki ölt meg és hogy hogy szaladgál. Engem az nem érdekel, úgysem fogom csak őt megkeresni és csak őt megölni. Nem is tudnám.
Viszont ahogy a MW2-ben van az jobb lenne, mert ha a BC2-ben lelőnének látnám, hogy hogy látott meg és tudnék tanulni a hibámból, de így...Sokat érek vele, hogy látom a rangját és hogy milyen fegyverei vannak.
-
gabipaci
őstag
válasz
Balika23hun #17700 üzenetére
És mi van, ha harmadikra kick helyett 10 perc bant kap.
Az alatt a 10 perc alatt meg úgyis megtelik a szerver újra.
Illetve, ha a számláló óránként nullázódna?
De nem mondom meg, hogy az óra hanyadik percében. -
v!ct0y
veterán
válasz
Doki-HUN1978 #17699 üzenetére
Látom nagyon meleg van ott is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo Thinkpad P16 G2 - i9-13980HX, 64GB, 1TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G6 - i7-8GEN I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! Asus Vivobook M1502IA 15 notebook - R5 4600H 8GB RAM 256GB SSD AMD Radeon Vega IGP WIN
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest