- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- t72killer: Fürdőkád kontra elektromosság: XXI.század
- gerner1
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Boss81: Halott Torrentek keresése, törlése egyszerűen.
- oriic: A TOP 10 legtöbb hozzászólással rendelkező PH! felhasználó
Új hozzászólás Aktív témák
-
bul07
nagyúr
válasz
harry3 #17499 üzenetére
szerintem csak meg kell szoknod olyan 10-12ragtól kezdtem én is élvezni a játékot addig estem buktam
egyszerűen nehezen szoktam meg a fegyvereket cod-ozás után
nem tudom hogy említette e már valaki neked hogy ha lősz rövid sorozatokba tedd mert úgy több golyó talál és hamarabb hal az ellen és ez minden fegyvere igaz -
harry3
őstag
válasz
E1even #17494 üzenetére
OFF: Azt is nézd, hogy a 17000 hozzászólás között egy embernek legyen 200db, de azok szét vannak 'szórva ', te meg szinte egymás után írtad, lett volna szerkesztés gomb is.Na mindegy.
BC2-ben vannak olyanok, hogy gyorsabban cserél tárat, gyorsabban fut stb. ? Mint a MW2-ben.
Van egy olyan érzésem, hogy azért vagyok olyan rossz, mert a fegyverek nagyon ugrálnak és sok golyót is ki kell lőni. -
gabipaci
őstag
válasz
E1even #17495 üzenetére
Elvileg meg, de nem tudom, hogy jónak számíthat-e... Ezzel az AI-vel, amivel a single rendelkezik, nem nagyon mennek messzire...
Adminok!
Amit privátben küldtem linket, kitöröltem, mert találtam benne hibát.
Itt van az új, ezt szedjétek.Bárki más is letöltheti, és megnézheti a mapokat, lehet hibákat keresni. Nem jó helyen jelölt járművek, rosszul megjelölt térfél, stb.
A színes határvonalak az épp aktuális csatamezőt jelentik, hogy a játék meddig engedi az embereket. Ebben még semmi egyéni módosítás nincs.Ja, az kettesen most nem megy a védett zóna opció elvileg.
Este sort kerítek rá. -
E1even
senior tag
válasz
WhiteWalker #17493 üzenetére
Örülök, hogy tetszik!
Pedig nem annak szántam.
Egyébként nem tudja valaki, hogy az a bizonyos konzolos mod (3 coop) meg fog e jelenni PC-re? -
WhiteWalker
nagyúr
ez jobb volt mint a showder klub , nagyszínpad!
-
E1even
senior tag
válasz
Target78hu #17486 üzenetére
Nem is az volt a szándékom, hogy levetessem a ban-t csak a tisztázás, de megköszönöm gabipacinak, ha leveszi.
UTÓLAG IS ELNÉZÉST KÉREK MINDEN KEDVES FÓRUMOZÓTÓL, HA ZAVARTAM HOZZÁSZÓLÁSAIMMAL ŐKET!!!
Következő alkalommal odafigyelek rá. Nem vagyok gyakori fórumozó, bár a prohardvert már 2004 óta olvasom/követem figyelemmel.
Megfogadom a tanácsaidat. -
r-chee
őstag
válasz
E1even #17485 üzenetére
Ajánlom figyelmedbe a következő topikot, az itteni sok offolás elkerülése végett
: sun ph ranked moderalas
-
Target78hu
aktív tag
válasz
E1even #17473 üzenetére
Teljesen jogos ,hogy megvéded magad ,de tisztán emlékszem ,hogy ahányszor fent voltál "akkoriban" a PH-n pl. amit idéztél ott épp white pass cq volt és folyamatosan irkáltad a trágár szöveget. Ha egyszer kicsúszna egy-egy beszólás tőled az még ok belefér ,de rendszeresen az már zavaró "volt" -számomra. De lehet már kinőtted ,bár egy fórumon chatelni az se egy pozitívum s a ban-t se így kell kérni levetetni
No jómagam se vagyok szent természetesen ,mert felhúz eléggé a játék néha (szegény maci tudja) ,de mégsem a chatbe nyomatom bé' a nagyvilágba.
Még japó nadrágszoknyás botostáncon tanultam annó pl.: a jó légzés csodákra képes , beszív orron és nagyon lassan ki szájon le a pocakon préselve - 5-10 ilyen és elszédül az ember őő ill. nyugodás lesz a lelkibenCiry: a ventrinken a honlapunkon és a saját szervereinken vagyok adminféle.
-
-
E1even
senior tag
válasz
Doki-HUN1978 #17483 üzenetére
-
E1even
senior tag
Bocsi, kicsit félreérthető voltam. Az amit linkeltem az Target hozzászólása, és nekem abból az derült ki, hogy ő admin.
Konkrétan ebből a sorból: " A gta :sa szerónk logját néztem naponta annó és hasonló színvonalú megnyilvánulásokat olvastam ,de ott az vicces ,mert kitudtam dobni a embört sec-perc"
-
gabipaci
őstag
válasz
E1even #17476 üzenetére
Ne haragudj már lécci, hogy ilyen nyers és egyszerű vagyok.
De szeretném megkérdezni, hogy tulajdonképp azért jöttél, hogy levegyem a ban-t, de csak később szeretnél rátérni, vagy csak simán most érezted alkalmasnak az időt a beilleszkedésre.
Már csak azért kérdem, mert ha a ban-t szeretnéd levenni, akkor térjünk rá gyorsan. Volt már rá péda, hogy vettem le valakiről hasonló ügyben, és nem bántam meg. (nandor90 például)
Ha nem ez a szándékod, akkor vedd figyelmen kívül ezt a hozzászólást. -
E1even
senior tag
válasz
Doki-HUN1978 #17461 üzenetére
Örülök.
-
E1even
senior tag
válasz
Doki-HUN1978 #17458 üzenetére
Háááááááááááát. Egyébként nem.
És Tőled is elnézést kérek gabipaci.
-
E1even
senior tag
válasz
Target78hu #15384 üzenetére
Gratula ahhoz is, hogy Neked jó felbosszantani más embereket.
-
E1even
senior tag
válasz
Target78hu #7598 üzenetére
Kicsit beszél magyar (röhögséges).
Nem baj, kijavítom helyetted NEVETSÉGESRE. -
E1even
senior tag
válasz
Target78hu #7285 üzenetére
Gratula az írásodhoz, nagyon mélyenszántó volt.
Jó lenne, ha nem állítanál valótlant, mert amikor többen voltunk (ha voltunk), akkor is beírtam legalább 3x, ha nem többször, hogy team balance pls.
Bocsi, de ha ilyenek a magyar serverek adminjai, mint TE akkor nagyon sajnálom a magyar BC2 játékos közösséget.
Egyébként is a német és lengyel serverek szerintem köröket vernek sajna a magyarokra (nem csak saját vélemény)Nagyon sajnálom, hogy így van.
És azt is, hogy ha megbántottalak. SRY. -
Gonz0
tag
Az a 10 másodperc igazából 20 és hidd el, hogy kell az. Bevallom sose codoztam multiban így nem tudom ott hogy van, de spawn delay nélkül az egymásra spawnolás elég brutális lenne. Képzelj el egy kiirthatatlan squadot. Ahogy meghal a 4-ből az egyik, máris kibújik valamelyik squadtársa seggéből. Kb. mint a medic spam csak 10x durvábban.
-
Źşë'
addikt
válasz
simi762 #17447 üzenetére
HC- szervereken játszottál már? ott csak pár skulló kell az ellenbe, én szinte már csak azokra járok fel, mióta voltak ezek a lagos problémák (am a cod multija merőben más tényleg, sztem ott sokkal könnyebb fraget szerezni, na meg nincs ez a 10sec újjáéledés spawn idő, picit feleslegesnek is tartom, mert ha normálisan meg lenne írva a játék ki lehetne szedni)
-
Gonz0
tag
Mindkét helyre viszonylag egyszerűen fel lehet menni:
Az elsőhöz a bázison jobb hátul kell felmenni a híd lábához, majd a híd ívén fel lehet ugrálni a híd tetejére.
A másodikhoz C bázison kell a bázis elötti zöld konténer tetejéről felugrani a hegyre, majd a szürke sávban a hegyen átvágva lehet eljutni oda.
Volt valami jumping video amiben egy csomó ilyen helyre felugrált a csávó bár az első asszem pont nem volt benne. Érdemes lenne megkeresni.
-
simi762
tag
Öszintén szólva, az MW1-2 multia, engem is rendesen kiakasztott,ezért nem is nyomtam az 1-et. A 2-nél, viszont már amikor kezdem ráérezni a dolgokra, akkor lett igazán gyere be.
A BC2-ben az tetszik, hogy nagyon nagy a játék tér, amit az MW szerintem sosem fog csinálni, nade tök más karakter a kettő.
Lehet hogy Én vagyok a béna, de talán ha már egy kicsit tovább jutnéka a BC2-ben, akkor talán kapnék olyan fegyókat, amivel nem egy tár kell, hogy meg is pusztuljon az ellen. -
gabipaci
őstag
Tóbi és Okoska, köszönöm a segítséget!
-
Źşë'
addikt
válasz
simi762 #17418 üzenetére
engemet az MW2 akasztott ki de kegyetlen mód! a bevérző szem, és hogy a botok látnak bárhol vagyok, annyira butára csinálták meg az ai.-t h az fáj. 1mm-t kidugom a fejem, és már véres a szemem
nem is beszélve az agyontúlzott jelenetekről! Vadászgép úgy lelassít majd gyorsít a heli mellett mint egy f1es versenyautó! na meg láttam olyat is h 2 heli rotorja 1másba ért) és arról nem is beszélve h a Humvee-n lévő gépágyút úgy forgatod mint ha 20g-os lenne
röhejes h mit kihoztak abból a játékból!
Visszatérve a BC2re, igen voltak részek amik engem is kiakasztottak, pl. mikor teherautóról kellett lövöldözni a havas pályán a quadosokat+ a harci járműveket gl-el asszem! Ott van elcseszve h scriptelt az egész, mondjuk máshogy el se tudnám képzelni azokat a jeleneteket mivel nincs olyan ai ami magától megcsinálná az ember cselekvéseit. + a játék vége felé volt necces, mikor helikoptereket kellett rpgvel és at-vel leszedni! na az durva volt, kb 15x kezdtem újra, igaz hardon, de akkor is durva volt!
kb ennyi a ciki a gameplayben, de sztem nagyon állat lett, és fontolgatom h harmadszor is végigviszem. És azt is megemlíteném h a szinkronja "mestermű", igaz ehhez kell érteni picit legalább angolul. Bár az 1. részé állítólag messze lekörözi ezt, de telis tele van jó humorral! és passzolnak a szituációkhoz! szóval sztem jó lett az, messze jobban élveztem mint MW2-t. -
simi762
tag
Isten ments, hogy tüzet akartam volna szitani, csak annyira felb@szta az agyam ez a game, hogy ezt ki kellet irnom magamból.
Sajna már egy klavim bánta ezt a játékot, bár nemvagyok egy hirtelen tipus.
Sajna ez már ki tudta hozni belőlem a legrosszabat is.
Bocsika mindenkitől, ha egy kicsit alpári voltam, de legalább egy kicsit fellendült a topic!
simi -
DieHard
senior tag
Éljen megvan a tizedik platinám
-
DieHard
senior tag
válasz
kretenallat #17410 üzenetére
Ez sose lesz jó
ezért is szeretjük
Ha jó játék lenne, fórum fele se jönne ide.
-
Doki-HUN1978
senior tag
válasz
WhiteWalker #17430 üzenetére
Én el sem kezdtem még...
-
WhiteWalker
nagyúr
nálam a single része a játéknak,szavatosságban kiváló,mert még nem vittem végig 4 hónap alatt
, olyan hosszú.....
-
bul07
nagyúr
single részel ki játszik ha multiba is játszhat
én személy szerint már nem is csinálnék single részt minek , inkább fektessék a munkaórákat a multi részbe mindenki jobban járna legalábbis az eredetivel játszók -
gergo0328
senior tag
Single-t én csak akkor tolom ha elmegy a net 1-2-3 órára de az ritkán van szval kb 1 órát toltam vele(az is warez volt
)
-
v!ct0y
veterán
Azért ne vegyétek már át mások alpári szaokásait ilyen stílusú hsz-ekkel.
-
Zolás
addikt
válasz
simi762 #17418 üzenetére
Szépen összeszedetten leirtad a játék hibáit köszönjük neked
Van CS:S-om de köze nincs ehhez a játékstilushoz. Az másban jobb.
Habár jogodban áll beirni hogy szerinted szart sem ér a játék mivel bárki bármit beirhat de megkérnélek hogy vagy ird le pontosan hogy mi a gond vagy tedd át offba hogy tudjuk hogy nem érdemes olvasni.... -
simi762
tag
Hát gyerekek!
Ezt a játékot a megjelenés napján vettem meg, de rá kellett jönnöm, hogy csak pénzkidobás volt az ablakon.
Ennyi erőval akár egy csövesnek is adhattam volna azt a pénzt, és Ő még örült is volna.
A single egy katasztróf, a multi meg arra sem méltó hogy leköpjem.
Ekkotra gagyi játékkal már rég játszottam, talán a cs is jobb ennél. -
Kr/\toS
senior tag
válasz
gabipaci #17398 üzenetére
A mumble-ben nem is a 3d hangzás a nagy extra hanem az extrém tisztaságú voip és a nagyon alacsony ping. Nem is nagyon találkoztam más programmal ami támogatna voip-t asio-n keresztül. Minden ilyen jellegű programot ( ts, ventrillo, skype, xfire) kipróbáltam/használtam, ez a legjobb.
-
jean
csendes tag
Történt most egy furcsaság , havas mapon toltuk a server fullon jött a 2. kör elment vagy eltünt 20 ember. Maradtunk 10 en . 5v5 be leszenvedtük a mapot , kövi mapra már csak 5vs3 maradt . Most is üres a szerver . Szal , ha valami technikai hiba miatt nem tudnak csatlakozni az emberek akkor utána kellene nézni . Felmegyek picit hátha elindul valami .
-
Doki-HUN1978
senior tag
válasz
Szerintem próbáld meg, kicsit jobb lett.
-
ciry
őstag
válasz
Nem rossz.
Vannak új pályák is. -
kretenallat
senior tag
hali
na milyen az uj patch? erdemes mar jatszani a jatekkal?
-
gabipaci
őstag
350-400m-ről tankal kilövi az m-comot....
Ha már a csalásnál tartunk, aricán az m-comot kezdőről ki lehet lőni. Mindkettőt. A jobb oldalit úgy kiszedtem (üres szerveren) hogy a faépület szét se ment, csak egy lyuk volt rajta.Ami a mapváltás utáni pontozást illeti, ha nem ér véget a meccs (több mint négyen bejoinolnak, és akár játék nélkül ki is léphetnek) akkor akár 10szer is válthatsz mapot, egy ember esetében is számolni fog.
De ha végigviszed a pályát, a következőn már nem indul el a pontozás. -
mackosajt
addikt
válasz
gabipaci #17400 üzenetére
Bocsi, én pont azért próbáltam ki és mutattam meg, hogy védőként figyelni kell azokra is, akik nem csak bejutni akarnak, hanem a tetőn ténykednek.
A pontlövést én is csak videón láttam, és mivel más is alkalmazza, megtanultam.
Amúgy a rejtőző tankokat ki lehet iktatni, csak több tracer-es kéne, meg az rpg/cg-t okosan lőni, hogy ne a fedezéket nyújtó buszt lődd, hanem a tankot. Vagy mortar eső.Ezt a tetőt robbantósat sem én találtam ki, hanem a szerveren láttam, és mivel nem hittem el, kipróbáltam. Ezután ha a tetőn mozgást látok, gránátozni fogok, meg a többi.
A házat lekéselőset meg szintúgy csak lecsekkoltam, és azt már a DICE kijavította... eltakarították a bug-ot okozó fakorlátot. Ezt is javíthatnák majd.
-
Źşë'
addikt
válasz
Doki-HUN1978 #17403 üzenetére
de ha nincs kirobbantva a garázs és sérül a láda legalább lehet tudni h hol keresse az ember a támadókat.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- A Panasonic Toughbook CF-54 i5-5300u i5-6300u TN, IPS touch Budapest, MPL Foxpost
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest