- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- WhrlpoolMind: Az eredeti lemez utánozhatatlan illata
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gerner1
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- t72killer: Fürdőkád kontra elektromosság: XXI.század
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
Új hozzászólás Aktív témák
-
lala42
őstag
Tirpák Tudod a jelentését?
Mármint google nélkül!
De viccen kívül.
Egyébként volt valamikor egy Sláger Rádió itt magyarországon. Volt abban egy Bumeráng címü műsor, melyben hetente feltünt a néhai Dubcsek. ( mint riportalany) szlovákiából. Na Ő is így beszélt, mint a srác a linkelt videóban. Ezt úgy nevezik, hogy tájszólás.
(mellesleg Budapest lakosságának egy jelentős hányada Szabol-Szatmár-Bereg megyei, valamint Borsod-megye területéről származó személy. -
lala42
őstag
Vége a bf3 bétának?
-
lala42
őstag
válasz
gergo0328 #35329 üzenetére
Gyusza egy elég erős játékos
És tud teleportálni is, valamint ő a hegylakó.
Én is toltam vele.
Lehet hogy jó fej, de egy kis csaló, akinek ennyi sikere van az életben.
Tegnap a Bf3-ban egy gyerek, valami Maximanius, vagy ehhez hasonló 58/0-át csinált. Egy fél menetben, aztán vagy kirugták, vagy lelépett. Hárman lőttük, nem ártott neki. ( egyszerre.) Ő meg minket egyenként szedett le. Na itt is elkezdődött. Nem tudom érdemes-e beruházni, ha már a bétában is ez megy? -
lala42
őstag
válasz
///Krisz\\\ #35278 üzenetére
Na jó akkor tegyek 5 Gb-ot a gépbe?
, vagy 4,5-öt? Ilyen RAM árak mellett?
-
lala42
őstag
válasz
///Krisz\\\ #35276 üzenetére
Mert közben kell egy kis zene is. Úgy jobban megy az ölés.
No meg néhány háttérben futó elfelejtett dolgok is mehetnek. ( értem itt msn, face, meg ilyen xarságok.) Szerinted mennyit fognak még optimalizálni ezen a játékon? De mint írtam az előzőben pont csapatváltás volt, az-az semmi mozgás harc, füst stb.
-
lala42
őstag
válasz
v!ct0y #34152 üzenetére
Nos ez nem teljesen igaz. Nálam megy az MSI AB 2.0-ás verziója. Nem tudom már kitől kaptam a tippet arra vonatkozóan, hogy a 2.0-ás kell és akkor nem fagy ki a játék. És igaz. Más verzió nem jó. (megj. a TRIXX sem.)
Nálam akkor csinált ilyen képfagyást (csak reset segít ) ha rosszul volt beállítva a gép. Húzva van a proci és vagy a mem. kapott kevés feszt, vagy a proci.
Tehát a fagyást nem tapasztaltam szerver hibaként, csak a gép rossz beállítása alatt jött elő. ( A lagg az más.) -
lala42
őstag
Én a regisztrációs időmet tekintve már lehetnék főhadseregadjuntánstábornokifővezér is.
(hú de nehéz volt
)
De ez a rang itt a ph.-n jelent valami előnyt? Jobban elhiszik egy őstagnak, vagy magasabb rangúnak amit ír, vagy mond?
Találkoztam már itt olyan nagy rangú emberrel is, aki égbekiáltó baromságot írt, azt bizonygatta, viszont kezdő játékos is tudott számomra értelmes és hasznos tanácsot adni. Pedig csak újonc volt az illető. -
lala42
őstag
válasz
madgie #32758 üzenetére
És milyen? Jó a sötét oldali cucc?
Más!
Valaki tapasztalt már olyat, hogy a Bc2-ben egyszer csak a kép a monitoron ketté vállik? Olyan, mintha elcsúszna jobbra vagy 10-15 cm.-t és közben baloldalt látszik a jobboldalt nem látható kép részlet.. Ami jobbra elcsúszott, az megjelenik baloldalt. Próbáltam screenshot-ot csinálni, de ott meg normálisan mentette ki. Döglődne a monitorom? -
lala42
őstag
válasz
}{3@Đ$}{0ot #31772 üzenetére
Meguntad a 2142-t?
-
lala42
őstag
Nálatok van olyan, hogy menet közben megáll a kép? Olyan mintha 2000-es lagg lenne.
Vársz egy kicsit és akadozva megindul és utána már megy folyamatosa. -
-
lala42
őstag
Cybertrone ment privi.
-
lala42
őstag
Nem kell e-mail fióknak élni, hogy játszhass. Megszünhet az e-mailod, attól még a játék megy. A szerver egy buta gép és nem ellenőrzi, hogy van-e olyan szolgáltató, vagy sem.
Nekem az egyik játék freemail-os fiókon van, oszt hol van már az.Annak ellenére megy.
Úgyhogy semmi para -
lala42
őstag
Ja és nem a moddolt biossal.
-
lala42
őstag
válasz
Cybertrone #29569 üzenetére
Én nem a gépedet szapulom. Csak a számok törvénye alapján ha az eladott - mondom nem tudom a - példányszámot veszem alapul, akkor ha a játék lenne xar, mindenkinek gondja lenne. És akkor már valaki (ismerjük Amerikát
) a DICE már rég bíróság előtt vagy a kínpadon lenne. Beperelték volna annak rendje-módja szerint. De nem ez történik. De hát nem ez történik. Csak vas hibára, vagy tuningra lehet gyanakodni.
Ugyanis csak azokban a topikokban keresgélünk, ahol a gondok jelentkeznek. Ez természetes, mert csak akkor kérünk segítséget, ha baj van. De mint írtam több tízezer embernél nem jelentkezik.Vagy ne így látod?
Ja és még 1. A kor nem érdem. Ez csak egy állapot.
( és egyre szarabb
)
-
lala42
őstag
válasz
Cybertrone #29565 üzenetére
Nem még nem volt I7-em. Csak raktam már néhányat össze.
Amíg ez elég nekem mindenre, amire használom, nem is nagyon ruházok be. ( talán most a CoD-hoz egy vidkari) Pl. a 2-es konfigom irodainak használva is elég. Hogy mit hoz a jövő, még várok. Kb 2-3 év alatt a családi költségvetést borítottam volna fel. No meg így 50 évesen nem igazán sietek sehova. Eddig sem volt sürgős dolgom
. De azért ismerd el, hogy i7ide i7oda nálad -valamint olvasva néhány hsz.-t -és másnál olyan gondok fordulnak elő, amit én a régi 775-ös konfigon nem tapasztalok. Eddig talán 2-3 alkalommal volt connection lost. De olyankor másnál is előjött.
ciry
Nemrég tapasztaltam ill. olyan gond volt az egyik helyen, hogy az előfizetett net. sebesség csak a töredékét adta le, mint amit kellett volna. Kiderült, hogy a router nem volt kompatibilis a modemmel. Ha routeren vagy, akkor megér egy próbát. D360-as modemet nem szerette. Csere után minden jól ment.
-
lala42
őstag
válasz
Cybertrone #29561 üzenetére
Csak egy tipp volt.
De ahogy látom, csak nem olyan kóser az a rendszer
-
lala42
őstag
válasz
Cybertrone #29555 üzenetére
Csak azért javasoltam, mert nálam 1600 fölött, minden floppul ment, de a Cod4 egy kb 10 perc után kifagyott, anno. Búgott a hangszóró, kifagyott minden, csak a reset segített. De mondom, minden más tökéletesen ment, tesztprogramok futottak le rendesen, nyúzva volt a gép, de az az egy játék kihalt alatta.
-
lala42
őstag
válasz
Cybertrone #29552 üzenetére
Azzal az 1680-as ram frekivel lesz a gond.
Oszd vissza, ha lehetséges, vagy vegyél vissza az időzítésből. nem igényel ennyit a játék. Én visszaosztottam a ramokat 1500-ra. Bőven elég.
Még az Il-2 CoD-re is
-
lala42
őstag
válasz
HUNRONIN #29183 üzenetére
Ezt telepítsd fel.
Előtte un-installáld a már fent lévő játékot, takarítsd ki a temp. könyvtárat, valamint a reg.adatbázist is. De ne valami takarító progival, hanem kézzel. Ezután játék feltelepítése, patch ( a link arra mutat) felrakása és mehet is. ( ez csak a nem jóárasított verzióra érvényes.) -
lala42
őstag
Háááát, a gyerek nem semmi. Igaz némi furcsaságot tapasztaltunk vele kapcsolatban. Jól játszik, csak időnként teleportál, némileg túl sok az életereje, valamint róla mintáztak egy filmcímet. ( A golyóálló szerzetes.)
Amúgy sajnálom a gyereket. Valami hihetetlen gyerekkora lehetett,(vagy van) Elhanyagolt lelkivilág, -talán molesztálás a felnőttek részéről - sikerélményekben (sport-tanulás, lányok) sivár élet. Szóval megértem,hogy kell a játékokban a segítség, hogy valahol kitűnjön.A fiam mellettem volt, és közben nevetett a hihetetlen megmozdulásain.
-
lala42
őstag
Gyerekek. Ez ilyen vérkomoly?
Olyan mint a FIDESZ. Ott is ha valaki nem Orbi szájíze szerint nyilatkozott repült.
Szerintem ha valaki ismeri személyesen ezt a Gyuszát, vagy hogy is hívják? el kell kapni egy sötét sikátorban, eltördelni a két kezét szilánkosra, ha a gyógyulása után is ezt az eredményt hozza, akkor csal. Ha béna marad, akkor profi játékos - volt.
De szerintem hagyni kell a fenébe. Ha fellép egy szeróra, ott kell hagyni mindenkinek. A klántagjaira is vonatkozik, tisztelet a kivételnek.Egyébkét beléptem az elmúlt egy-két napban a versenyszerókra. Hááááát
Azt sem láttam,hogy honnan lőttek le. Igaz fel van húzva a grafika minden szinten a maxra, de akkor is.
Persze 15-20 évesekkel ellentétben én már nem vagyok olyan fürge. Kopnak az ízületek, no meg a reflexek is.
Annak ellenére jó volt. -
lala42
őstag
Gyerekek!
Kell ez ellen két játékos. Az egyik az ellen csakapban a másik vele játszik. Aki vele van, folyamatosan tracerezi a sügért, a másik csak eregeti vaktában az RPG-t.Egy idő után úgyis megunja a csórikám, és lelép.
-
lala42
őstag
sith7
Esetleg még lehet olyan problémád is, hogy a BIOS-od van rosszul belőve. Minden megy, de egyes játékok kiakadnak. Főleg akkor, ha húzva van a rendszer. (lehet kevés a fesz a procinak, vagy a memóriáknak. Esetleg rossz a memóriaidőzítés, stb. Arra is kellen vetni egy pillantást.
-
lala42
őstag
válasz
madgie #28053 üzenetére
Én most gondolkodok egy 6870-es beruházáson, de nem tudom megéri-e. Lehet jön a 7000-es sorozat. Ki tudja mit hoz a jövő. De egyébként ez a 4890-es ugyan nem tudja a dx-11-et, annak ellenére jól sikerült egy darab lett. (Powercolor) Nincs olyan nagy hangja sem, nem is melegszik annyira. Igaz a hangját Atakamán nem is nagyon hallanám
közben a mama is csacsog, a gyerkőcök sem némák
úgy-hogy a hang az utolsó szempont.
-
lala42
őstag
-
lala42
őstag
Azt nem próbáltam. Én a tavalyi 10/11-et írtam. November havit, de nagyon jó az augusztusi is. Igaz nekem 4890-em van (még
). Te próbálhatod az idei januárit, ha nem lenne stabil, akkor egy korábbit. Ki kell tapasztalni, hogy a kártyád, melyikkel fut a legjobban. Én is ezt csináltam.
Kicsit türelem játék, de hát ez van.
Nekem húzva van a procim, és nem piszkáltam a BIOS-t mert az is egy kb két hét volt, mire stabillá lőttem be. Semmi köze a videokártyához, kivéve abban az esetben, ha eleve rosszul van beállítva.
Nekem még a 2010 augusztusi van fent. Korábban linkeltem képeket a fraps-ból. és ott azért látványosan 120 körüli FPS-ek voltak.
-
lala42
őstag
Egyébkén a 10/8-as volt a jegjobb. Emlékezetem szerint. de jó volt a 10/11-es is.
-
lala42
őstag
Olvasom itt a gondodat. Nos talán az segít, hogy a videokarid driverét takarítsd le. És !!!! Ne a legújabbat tedd fel, hanem nézd meg, hogy a ( ha jól látom )5770-hez melyik volt a legutolsó amit kiadtak. Nos azt szedd le, majd telepítsd. Ugyanis, az ATI valami miatt nem csinál visszafele kompatibilis drívert. Én is beleestem abba a hibába, hogy felraktam a legújabbat, és lassúlt a rendszer. Visszatettem a 4890-hez legutoljára kiadottat és ég és föld a különbség. A 2-es konfigommal is így jártam. (adatlapon) Rejtélyes kékhalálok és fagyások voltak, amíg nem raktam fel egy régebbi meghajtót.
Az FPS-ek ról csak annyit, hogy korábban linkeltem be fraps-os képeket, a rendes driverrel valami 120 körüliek voltak (90-120 között) a legújabbal februári- pedig ugyanolyan grafón néha elérte a 70-et is. Most már visszaállt a rend.
Full grafót értettem ezalatt.
-
lala42
őstag
válasz
jansky1 #26317 üzenetére
Az a videokarid (ATI HD) hangillesztője. Egy valamilyen adis telepítő CD-ről feltelepítheted, de ha azt nem használod, akkor le is tilthatod az eszközkezelőben.
Más!
Nekem ilyen van.[link]
Nem rossz és jól behatárolhatóak a hangok irányai. ( főleg, hogy jóárasítva jutottam hozzá.
)
-
-
lala42
őstag
válasz
Prison85 #25084 üzenetére
Hű! de flancos kuckó.
Más!
Nem Dx 10, hanem Dx 10.1Egyébként pedig nálam is előjön ez a jelenség, de nem driver hibának tudom be, hanem az utolsó frissítés után jelentkezett először. Legalább is nálam. Nem cseréltem meghajtót, nem változtattam a konfigon. tehát szerintem a patch tett be neki. Néztem dx9-ben, dx 10-ben és dx10.1-ben is. ( config.ini-ben állítva.)
De lexarom, mert nem zavar. Ha a kiálló téglákban nem akadok el, akkor olyan amilyen.Én inkább a túlélésre szoktam figyelni. ( több-kevesebb sikerrel)
-
lala42
őstag
Hali!
lehet,hogy baromság a kérdésem, de nálatok full grafikán ( most nem tudom, hogy hányszoros élsimitás, stb.) mennyi FPS-t hoz? Én tegnap próbáltam a fraps-al mérni, és minden mapon, ahol voltam 80 alá egy-két alkalomma (nagy füst) esett. Akkor is a 70-75-öt tartotta. Valamit nem jól mértem? -
lala42
őstag
Köszi mindenkinek a választ. Csak arra voltam kíváncsi, hogy hátha van valamilyen okosság a fraps-ban.
De akkor marad az ashampoo konvertálója. Az elég jó.
-
lala42
őstag
Nektek a Fraps a video felvételnél milyen méretben veszi fel a vidit? (tárterületre gondolok.) Nekem GB-ban mérhető
Választ köszi, de már csak holnap olvasom. -
lala42
őstag
B.U.É.K.
-
lala42
őstag
Az EA store-n vagy a STEAM-en mivel lehet fizetni? csak euroval és dollárral?
-
lala42
őstag
Boldog Karácsonyt és jó öldöklést mindenkinek.
Én sajan melózok az egyik nap. -
-
-
lala42
őstag
válasz
BalaNce87 #23917 üzenetére
az hogy m60-al le lehet szedni egy 100 hp-s helit elég meggondolatlan döntésnek bizonyult.
Pedig ez a valóság. Ui. az UH-1 (HJUI) nem kimondottan egy páncélozott szerkezet. Sem akkor, sem most. Kimondottan arra írták ki a tendert, akkoriban, hogy csapatszállításra legyen alkalmas, könnyen szállítható legyen - hajón - Melynek eredménye a két rotorlapát, ami adja azt a furcsa kerepelő hangot, mely az UH-1 jellegzetessége. Páncélozottság nem volt kitétel, viszont könnyű fegyverzet felszerelése igen.
Ha sierült, akkor egy AK-val is ki lehetett szedni. -
-
lala42
őstag
válasz
Neoteric #23887 üzenetére
Megközelítőleg ennyi.
Igaz helivel egyszer voltam, akkor is kiszedtek a földet éréskor. A tank, meg olyan, amilyen Vietnamban volt. Aluötvözet, és könnyen kiszedhető. A T-55 valamivel jobb.
Persze fog ez alakulni, csak attól félek, hogy ezt a kieg.-et kiadták és erről ennyit. Javítás már szerintem nem fog kijönni a BC3-ig.Ellenben a bf4free az az ingyenes nem lesz annyira rossz. A minap toltam, igaz csak egy pálya megy a bétában - Karkand - . Ébredés után nagy a lagg, de utána beáll. Nincs egérkurzor a nyitóképernyőn, valamint kasztot csak kilépés után lehet váltani. Persze lehet, hogy a pontszámaim miatt. (kevés még
) Ha assaultot választasz, végig az maradsz, vagy medik, vagy más.A grafika a bf2-höz képest javúlt, sebzés is. Nos ingyenességhez képest, jó lesz az.
-
lala42
őstag
Xaels!
Már én is tudok néhány épületet bontani
De megfigyeltem,hogy a bambuszt, ha a tövénél lövöm, akkor a felénél törik el, mindegyik. Olyan, mint a Dragon Rising-ben az előre modellezett épület összeomlás. Vagy anno az OFP-ben. -
lala42
őstag
Nos mentem néhány menetet.
Nekem megmaradt a rangom, ellenben a gyerkőcnek, csak frissítés után állt vissza.
(láma volt a lelkem egy menet erejéig)
Kezd tetszeni, de nem tudom,Ti hogy vagytokvele, de én nem érzem a BC2 varázsát, filingjét.Valahogy többet vártam. De lehet,hogy én vagyok telhetetlen.
-
lala42
őstag
válasz
pschio #23861 üzenetére
Nos átbaszott az EA!
Beírom a kódot, és semmi letöltés, csak be a játékba miután megköszönte a cd kúlcsot és ennyi. Eddig is itt volt a gépemen, sak nem tudtam róla.Vélemény a játékról. Nem érte a pénzt.
Rövid pályák, kb 5-7 perc egy menet, (rush) még csak ezen voltam.
Nem tudom,hogy single változatban megy-e, de még nem volt időm megnézni. A szalmatetős viskók állnak, mint valami atombiztos bunkerek, ellenben a BC2-ben lerombolható változattal. A háncsból font keritést szétlőni sem lehet, nem,hogy késsel átvágni. ( lehet az én késem életlen)
Láthatóan könnyen megközelíthető helyekre felugrani lehetetlen.Pozitívum: Új mapok.
Összegzés, Játékélmény 4, grafika 7, fegyverek 9, egyébként összességében olyan 6-ot adnék rá.
Szigoruan saját vélemáény.
Megyek is próbálgatni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- iKing.Hu - Apple Retina Macbook Pro 16 - 2019 - Használt, megkímélt
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 55CS6 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest