Hirdetés
- Milyen mosógépet vegyek?
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Építkezünk 6. rész (2024)
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Szabad e használt OLED televíziót venni?
- 🖥️⛅
- Szárítógép szösszenet (hogy Te ne járj pórul)
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
ciry
őstag
válasz namenyicsavo #10649 üzenetére
Én mennék, de nem tudok
Játszani is csak a 4-es szerverre enged fel a PH-sok közül
Már felhivtam a jupiszit, csináltam trészert is(ez nem a tankok kifingatásához szükségeltetik ), el is küldtem nekik, csak megóggyák valahogy"Csak semmi buzulás!"...
-
Doki-HUN1978
senior tag
válasz namenyicsavo #10849 üzenetére
Inkább vettél volna használt de minőségibb tápot!
Pl.: ilyet
[ Szerkesztve ]
"A szórakozottság a zsenik erénye"
-
Zolás
addikt
válasz namenyicsavo #10849 üzenetére
Majd hamar lecserélheted és van egy igen drága ajtókitámasztód. Esetleg ha elég erősek a kábelei lehet vele verekedni. Másra ne használd.
Csere érdekel komoly cucokra?Mik azok a Cucok??"A cucoknak két alfaja van.Van a komolytalan mindenhol megtalálható.A másik a komoly(cucokusz komolyikusz)na ez van neki ez sokkal ritkább"By:5teve
-
Doki-HUN1978
senior tag
-
Doki-HUN1978
senior tag
válasz namenyicsavo #10935 üzenetére
Mihez képest voltam utolsó?
(utolsó belépő a szerverre?)
[ Szerkesztve ]
"A szórakozottság a zsenik erénye"
-
Doki-HUN1978
senior tag
-
WhiteWalker
nagyúr
válasz namenyicsavo #10945 üzenetére
heeee???? te keversz vkivel, ritkán szoktam tankot vezetni,nem hogy "kölcsönvenni" , inkább máshoz csapódok....
-
WhiteWalker
nagyúr
válasz namenyicsavo #10957 üzenetére
neeem , de tegnap este voltunk egy csapatba olyan 11 körül...akkor elöl nyomultál enginerrel én meg utánad medickel....elég jól tartottuk a frontot...
-
Fortissimus
őstag
válasz namenyicsavo #10961 üzenetére
ahhoz is jo pedig
''He who controls the spice, controls the universe''.........¡ buenas nochesssssss! Kényes bugyli,komisz kinyírt levágják Boci baja az is itt lett elvág… GIGGITY! Az élet nem habostorta...
-
Źşë'
addikt
válasz namenyicsavo #12190 üzenetére
én meg azt nem értem h mikor 3 zászló miénk cq ben akkor miért megy le továbbra is a pontszám
"Nem abban van az élet mértéke, hogy mekkorát tud kérdezni az ész, hanem abban, hogy milyen nagyot tud felelni a szív."
-
Joe-T
tag
válasz namenyicsavo #12190 üzenetére
Az egy nagyon érdekes dolog volt! Szerintem egy-két tizedmásodpercen múlott a dolog! Izgalmas volt!
Olyan még sohasem volt, hogy sehogysem lett volna!
-
Yany
addikt
válasz namenyicsavo #12711 üzenetére
Célkereszt azért lenne jó, ha NEM lenne, mert egyedül a GL esélyein ront jelentősen, amiért viszont mindenki hőbörög, hogy túl erős. A spot is talán túl nagy segítség, de a killcam az szerintem roppant kártékony egy HC szerón. Mind1, ez egy vélemény. Csak ne üssetek.
Remélem, az új peccsben az M-COM élesítést és robbantás/defuse-t SOKKAL jobban díjazzák. Jót tenne a játékmenetnek, nem is kicsit.
[ Szerkesztve ]
Építs kötélhidat - https://u3d.as/3078
-
lala42
őstag
válasz namenyicsavo #12733 üzenetére
Nem itta meg a szenteltvizet?
Ami működik, azt nem kell megjavítani ___"A háború olyan, mint a mozi, hátul vannak a jó helyek. Elöl kicsit vibrál."___ BfBc2 " [PH!]MesserHUN "
-
gabipaci
őstag
válasz namenyicsavo #12738 üzenetére
Felülbíráltalak, végleges ban-t nyert.
Akit érdekel a chat.log privátban elküldöm.Logitech hardware tester
-
WhiteWalker
nagyúr
válasz namenyicsavo #12753 üzenetére
tényleg klassz volt, elég jól haladtunk és aprítottuk a jó népet, na és az M-com állomásokat
respect -
petXYZW
tag
válasz namenyicsavo #12779 üzenetére
Egy-két érdekes dolog a sniperek számának korlátozásáról.
AA3-ban csak 1db "Designated Marksman (M16DMR+ACOG4x) " lehet az akár 12 fős csapatban.
-Először is megy a harc a puskáért. Ki klikkel gyorsabban.
-Aztán a könyörgés.
-Ha valami béna szerzi meg, az anyázás.
-Aztán van aki egyszerűen nem is harcol csak követi a snipert és várja mikor hal meg, hogy felvegye a fegyvert.
-Aztán a legdurvább, hogy lelövi saját csapattársát a puskáért.Remélem tanulságos...
-
Perillustris
senior tag
válasz namenyicsavo #12779 üzenetére
a játékost ne sebesítse csak a járművet
Nem igazán értem az ilyen fokú ellenszenvet a Gustavval szemben, hiszen az nem kifejezetten járművek ellen van, hanem bunker robbantásra is, ahol értelemszerűen jó eséllyel bújik valaki.
Elég lomhává teszi az ellenfelet a használata, az újratöltés kifejezetten lassú, s eközben abszolút sebezhetővé válik a használója.
Jómagam csak néha, a változatosság kedvéért használom, nem kedvelem, de azt sem tapasztalom, hogy nagyon zavaró lenne a játékban a mások általi használata..
[ Szerkesztve ]
Perillustris
-
Źşë'
addikt
válasz namenyicsavo #12788 üzenetére
mondjuk én nem nyúlnék az egész kaszt dologhoz mivel kiegyenlítik egymást, pl gusztival kilehet szedni a snipereket is, mivel túl pontos és erős is... ha meg nem akkor sniperrel jövök be és akkor vissza ólom repül a fejbe, sok minden mást viszont ki kellene javítani
pl az is elég irritáló h én lövöm az ellent vagy 30 skullóval hal, észrevesz nekem meg elég 2-3, na akkor most wtf de megfigyeltem ez ,mindig így van, nekem sok kell az ellebe, belém meg sokkal de sokkal kevesebb :/
szerver dolgokat sem értem igazán... miért nem lehet pl magyarhonban szervert hostingolni...
conquesten miért van az ha az ellen visszaszorul a bázisára akkor miért csak onnét jöhetnek?! (baserape) kellene egy neutral bazis is ilyen esetekre, h onnan is tudjanak jönni az emberek ki... de csak akkor ha már minden kötél szakad, ez a játék is csak van telis tele hibákkal, de minek ha nem csinálnak vele semmit... most visszarakják azokat a fegyó sebzéseket amik régen voltak? épp olvastam itt.. ez is milyen már, tuti nem játszanak ezzel a játékkal, csak a fórumokat olvassák, azt oda meg épp olyan vegyesen írnak mint ide[ Szerkesztve ]
"Nem abban van az élet mértéke, hogy mekkorát tud kérdezni az ész, hanem abban, hogy milyen nagyot tud felelni a szív."
-
F_Zolee
veterán
válasz namenyicsavo #13085 üzenetére
Annyira ütött, hogy még a ház oldala is kidőlt.
-
zack
nagyúr
válasz namenyicsavo #13150 üzenetére
Ja ja..pedig jó kör volt.
Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
-
ciry
őstag
-
r-chee
őstag
válasz namenyicsavo #13388 üzenetére
A szélviharok miatti felsővezetékszakadások miatt késik .
Egyesek jövő heti kijövetelt emlegettek.Origin (BF3, BF4) nick: r-chee *** BFBC2 game nick >> r-chee [HUN] --- Logout blog bejegyzéseimnél >> BFBC2 és Battlefield 4 PH! játékosnévsor és magyar szerverek listája
-
BandiHUN
veterán
válasz namenyicsavo #13642 üzenetére
Steam barátkód: 39166617 Battlenet:LorenzoHUN#2852 Activision:BandiHUN EA ID(BF-ek): BandiHUN Steam
-
madgie
titán
válasz namenyicsavo #13825 üzenetére
Ennyire nem tudod "simán" visszavenni, legalábbis szerintem.
-
r-chee
őstag
válasz namenyicsavo #13825 üzenetére
Játékbeli beállításokkal nem tudod úgy levenni a grafikát, mint ahogy a korábban linkelt videó(ko)n látszik. Kipróbáltam, minden low, és közel sem lett olyan gagyi a grafika, bokrok ugyanúgy takarnak stb. Csak kissé életszegény a környezet. Nagyon komoly butításhoz már vmi fájlokban kell módosítgatni.
namenyicsavo: Érik neki a Barátök Közt-es Magdi nénis avatar .
[ Szerkesztve ]
Origin (BF3, BF4) nick: r-chee *** BFBC2 game nick >> r-chee [HUN] --- Logout blog bejegyzéseimnél >> BFBC2 és Battlefield 4 PH! játékosnévsor és magyar szerverek listája
-
Jazzy
tag
-
madgie
titán
válasz namenyicsavo #13831 üzenetére
ejnyemá!
Jazzy: hasonló otthonka vót eccer rajtam, még megboldogult lázadó koromban. Hegyalja fesztivál, csont kopasz, saját készítésű narancs színű csillag alakú napszemüveg, Martens bakancs meg műszálas otthonka... az egyik kidobó leesett a székről röhögésében
[ Szerkesztve ]
-
r-chee
őstag
válasz namenyicsavo #13831 üzenetére
Íjjj...mindjárt szétreped a szája . Ez már vicsorgás mintsem nevetés .
Ehhez mit szóltok: link[ Szerkesztve ]
Origin (BF3, BF4) nick: r-chee *** BFBC2 game nick >> r-chee [HUN] --- Logout blog bejegyzéseimnél >> BFBC2 és Battlefield 4 PH! játékosnévsor és magyar szerverek listája
-
r-chee
őstag
válasz namenyicsavo #13835 üzenetére
Ezek frankók. Be is dobom blogomba a linket .
-
r-chee
őstag
válasz namenyicsavo #13837 üzenetére
Én meg előveszem este a sötét énemet, mellé meg nyomatok Drumm 'n' Bass-t .
[ Szerkesztve ]
-
r-chee
őstag
válasz namenyicsavo #13854 üzenetére
Akkor én mi voltam?
-
ciry
őstag
-
gabipaci
őstag
válasz namenyicsavo #13863 üzenetére
Valaki azt is írja már be, hogy mostmár meg működik, mert így nem jön senki.
Logitech hardware tester
-
Monochrome
csendes tag
válasz namenyicsavo #14225 üzenetére
Mit szóltatok volna, ha valami ilyesmi módon visszajövünk?
[link]
Nekem csak 1024es low kép van[ Szerkesztve ]
-
F_Zolee
veterán
válasz namenyicsavo #14690 üzenetére
Furcsálltam a beírást mikor sehol se kempeltem, még a domb tövébe is csak 1x mentem. Épületek környékén rohangáltam. Szóval értetlenül áll(ok)tam, hogy mi lehetett a gondod.
-
Bavid
senior tag
válasz namenyicsavo #14905 üzenetére
Igen én, mivel csak ez van (Toshiba Satellite Pro A300 1-NT) HD3650 van benne.
Nekem megy rendesen a gun club, csak szerintem hülyeség hogy megvan a bc2 és még elő is kell rendelni. És aki csak azt rendelné elő az nem betazhat?
[ Szerkesztve ]
-
BandiHUN
veterán
válasz namenyicsavo #15197 üzenetére
Neem,YouTubeon nézem...
Steam barátkód: 39166617 Battlenet:LorenzoHUN#2852 Activision:BandiHUN EA ID(BF-ek): BandiHUN Steam
-
zack
nagyúr
válasz namenyicsavo #15200 üzenetére
Dehogy lettek kibaszva, ezért irritált a dolog. Végig ott voltak velünk, viszont akkor rossz játékost dobtál ki. Mert az a kettő aki non stop fosta a CG-s lövedéket, az végig velünk volt. A noobozás meg nem anyázás...sosem anyáztam és nem is fogok. De noobozásért ne figyelmeztessetek, főleg úgy, hogy tök jogos. Nézd...Ha figyelmeztetsz, és tovább nyomom a noobozást, ez egyenes arányban hozza magával a bant. Ezért írtam amit írtam. Magyar ember vagyok, Magyarországról, Magyar szerveren. Kéretik figyelembe venni. Főleg úgy, hogy amióta játszom most kértem először bant arra a két faszra, tök jogosan. A CG noobozás meg ráadásul célravezető is lehet, sugallva, hogy ez nem pálya ezen a szerveren...mást meg ezen kívül én még nem írtam tudtommal.
Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
-
zack
nagyúr
válasz namenyicsavo #15204 üzenetére
Nem akarok vitatkozni.
Amíg PH-s többség volt, a játék jó, és élvezhető volt. Ez a lényeg.
A sok külföldi CG núbot meg leszarom.Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
-
mackosajt
addikt
válasz namenyicsavo #15381 üzenetére
Legközelebb dobd ki nyugodtan
Mai rajongónk: (és még csak nem is én akartam kidobni teljes erővel)
[18:51:15] Elevens >
.....
[18:51:29] mackosajtDB > Elevens, meg 1x ne gyere idaig hatra
.....
[18:51:44] Elevens > nem momd meg, hogy mit csunaljak vazze
.....
[18:51:53] mackosajtDB > de megmondom.
[18:51:58] Elevens > nem a spawn potra megyek
[18:51:59] Sgt Godfather - Attackers > @kivk elevens
[18:52:02] mackosajtDB > olvass szabalyokat
.....
[18:52:04] Sgt Godfather > @yes
[18:52:22] Elevens > te meg tanulj meg olvasni vazze
[18:52:24] Elevens >
[18:52:29] mackosajtDB > naaaa
.....
[18:52:38] Sgt Godfather > @kick eve
[18:52:39] mackosajtDB > en tudok valamit, amit te nem
.....
[18:52:42] Sgt Godfather - Attackers > @yes
.....
.....
.....
[18:54:47] Elevens > a mocskos kurva anytokat!!!
[18:54:52] mackosajtDB > n aaa
[18:55:02] mackosajtDB > ebbol banan lesz
[18:55:06] mackosajtDB > es nem en adom
[18:55:23] Sgt Godfather > godfather adja
[18:55:59] Sgt Godfather - Attackers - Golf > @ban eveAsszem a ban-t nem adta be, de legközelebb nem menekül.
[ Szerkesztve ]
http://www.opelforum.hu http://hkv.hu "Zuzuval társalogni olyan volt, mint sajtreszelővel rejszolni. Enyhén szórakoztató, de leginkább fájdalmas." by Ford Fairlane
-
Joe-T
tag
válasz namenyicsavo #15507 üzenetére
Én úgy fél tizenkettő körül léptem le, de addig nem volt TS-en!
Beszéltetek vele?Olyan még sohasem volt, hogy sehogysem lett volna!
-
Zsozsooooo
tag
válasz namenyicsavo #15507 üzenetére
Mindenre igen, voltam TS-en is többször is és Jcsr-ben is vagyok . A többit TS-en... véleményem szerint meg kéne beszélnünk a pályákon a határokat, vállalom a megszerkesztésüket csak annyit kéne megbeszélni honnan hova meddig lehet kilőni védőként ? Ezt ugye érdemes lenne még most hogyha a pach itt van akkor azt már csak be keljen állítani.
-
ciry
őstag
válasz namenyicsavo #15620 üzenetére
Nem jövök, mára befejeztem.
Faszom se fog kétszer egymás után védekezni vagy négyszer támadni, mert valaki adminprogival játszadozik."Csak semmi buzulás!"...
-
zack
nagyúr
válasz namenyicsavo #15643 üzenetére
Nálam se megy.
-
ADAM1337
nagyúr
válasz namenyicsavo #15646 üzenetére
t-offline most nálam is szarozik.
TS2 megy, net alig youtube és ph-t tölti csak be semmi mást. -
ADAM1337
nagyúr
válasz namenyicsavo #15648 üzenetére
Nem enged.
-
ADAM1337
nagyúr
válasz namenyicsavo #15650 üzenetére
Biztos lehetsz benne amúgy 2-3 napja is ilyen volt a t-offline, vmi karbantartást csinálnak ilyen tájt. -
mackosajt
addikt
válasz namenyicsavo #15654 üzenetére
Játék is megy, web is megy.
Nálad ma nagyon tré volt valami, és nem csak az onlány.http://www.opelforum.hu http://hkv.hu "Zuzuval társalogni olyan volt, mint sajtreszelővel rejszolni. Enyhén szórakoztató, de leginkább fájdalmas." by Ford Fairlane
-
Audifan
tag
válasz namenyicsavo #15648 üzenetére
Én az előbb még MOHáztam is. sajnos...
-
Audifan
tag
válasz namenyicsavo #15662 üzenetére
Voltam én ott minden (de főleg ideges)
Amúgy nekem NET gondom nincs
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- PlayStation 5
- Milyen mosógépet vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Társasjáték topic
- Xiaomi Pad 6 - kiapadhatatlan jóság
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Linux kezdőknek
- BestBuy topik
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- További aktív témák...
- Lenovo LOQ (i5 12th, 16 GB, 512 M.2, 4050 RTX 6 GB) gamer noti 1 év garanciával!
- Apple Watch Series 5 44 mm GPS+Cell
- PANASONIC TOUGHBOOK CF-54 7. gen. I5 katonai laptop (4X2710 Mhz, 8 GB DDR4, 256 GB SSD, WIN10)
- Csere-Beszámítás! RTX Gamer PC! I7 10700F / ROG RTX 2070 Super / 128GB + 1TB SSD!
- ÚJ / MINI PC / HP EliteDesk 800 G6 - I5-10500T, 16 DDR4 / 256 NVMe SSD / INTELUHD +SZLA! +GAR!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest