- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
Új hozzászólás Aktív témák
-
bullseye
addikt
válasz
gabipaci #28255 üzenetére
a verseny szervezői általában kikötik, hogy a versenyt szervező cég munkatársai (esetleg azok családtagjai is) nem vehetnek részt a versenyben vagy részt vehetnek, de nem részesülhetnek nyereményből.
Ez tulképp a szervező érdeke is, főleg olyan drága jó emberek között, akik mindig mindenre csalást kiáltanak (pl. 1-5 milliós fődíjú üditőjátékra, aminek csak a tévékampánya több száz millió forint)
-
bullseye
addikt
és? valamelyik kaszt, valamelyik pozíció általában jobb, mint a többi. Ha pontversenyre mész, vagy grindelsz, akkor FOTM-t kell választani és kész. amúgy meg csapatjáték.
én pl. szeretek medic lenni, mert gyilkolásban nem vagyok jó, de segítek a többieknek, mások sokszor csak az LMG miatt medicek de nem gyógyítanak (vagy ami még rosszabb, rez droidok). néha jó helyezésem van, néha vacak, az arányom általában rossz (arra sniper/járműves a menő), na és? -
bullseye
addikt
ok...
mint már ilyen helyzetben nem egyszer volt (sőt...), talán hasznát veszitek az általam eddig nem olcsón tanultaknak:
akkor is bocsánatot kell kérni, ha nem a ti hibátok. ez a PR...
érdemes előre elkészíteni egy rövid, udvarias nyilatkozatot a helyzetről, és onnan csak copy-paste. az esetek 95%-ban ez elég. -
bullseye
addikt
ez komoly? én aszondom jól jönne egy bocsánatkérés, és ez a válasz? ráadásul hivatalos?! Mondjuk én is szívesen válaszoltam volna ilyeneket - nem is egyszer - a panaszosoknak, de állítólag hosszútávon nem a legjobb, meg karmában sem.
2009 végén viszont ha jól emlékszem egy 10 hétig tartó nyereményjátékot szerveztünk egy oldalon, és nem konvergált a nullához a végeredménye - ezek szerint jöhetek a hülyeségeimmel. Yay!offabb:
"Magyar Battlefield Közösség" ez ugye csak az oldalotok szlogenje, és nem a hazai játékosok közül kell kizáratnom magam büntiből? -
bullseye
addikt
biztos tipikus magyaros dolog, hogy nekem nem tetszik a sima sorsolás helyett a két forduló, három hét, még egy reg, még egy információforrás, mittoménmég + még harcolás.
de akkor az is, hogy a "bocs, de nem jött össze, ahogy akartuk" kifejezésnek nyomát sem leltem a lelkesítő hírben, csak azt, hogy mennyire megjutalmaznak minket, pontosabban azt a 6 embert, aki az eddigiek után még megtesz és bevállal ezt-azt.
én paraszt vagyok, én elvárom a bocsánatkérést. ha azzal kezdték volna, nem lenne akkora bajom a maradékkal sem, simán nem indulnék.
-
bullseye
addikt
válasz
Odin_James #20675 üzenetére
13 összesen. de hamar vége, a multi a lényeg...
különben is, hogy mersz itt értelmes kérdést feltenni? ez a fölösleges/anyászós topik! -
bullseye
addikt
Attól tartok pont erről beszélek. Nem, nem szoktam ráhagyni valakire, ha szerintem lényeges dologban téved. Csak ha - épp nem vagyok direkt gonosz hangulatban, és - szeretném simán, békével lezárni a vitát, akkor kihagyom az olyan elemeket, amik hangulatosak ám feleslegesek ("gőzöd sincs az egészről"), vagy nem tényeken, hanem félig megalapozott feltételezéseken alapszanak ("ha gondod van, nem vagy hajlandó megoldani"). Sőt, már a párhuzamokkal is visszafogottabb vagyok, mert ha valakinek nem esik le (mint nekem ez a sulis-wc), akkor még félreérti, és megsértődik.
-
bullseye
addikt
-
bullseye
addikt
válasz
eugabesz #20457 üzenetére
helyesbítek:
Egyszerű
Rohadt játék még a 10.5 hotfix mellett is akad, szarik ránk a DICE, de szerencsére így is sikerült tegnap egy 24/5-öt menni, csítereztek is, főleg egy multikilles bombázás után. PH szerveren viszont nem lehetek scout mert már 4 lúzer ül a hegytetőn, és boldogan lődözget mellé.Kötelező
ide: Rohadt játék még a 10.5 hotfix mellett is akad, szarik ránk a DICE
új topikba: sikerült tegnap egy 24/5-öt menni, csítereztek is, főleg egy multikilles bombázás után.
szervertopikba: PH szerveren viszont nem lehetek scout mert már 4 lúzer ül a hegytetőn, és boldogan lődözget mellé.
moderatopik: amúgy tuti minden játék ilyen szétbontva vagy fegyelemmel van tárgyalva itt a PH-n, vagy csak ma valaki úgy ébredt, hogy belénk rúgna? -
bullseye
addikt
válasz
Bunyosmonk #20053 üzenetére
ha a haverodé eredeti a játék, akkor valszeg a joystickkal akadt, és javítható a dolog.
-
bullseye
addikt
válasz
Integra #20013 üzenetére
van erről egy videó, itt is linkelték már asszem. Tudd mi a kasztod, és annak megfelelően játssz. Ha jó játékos akarsz lenni és nem eredményes, akkor válts kasztot, ha úgy hozza a csata. és spottolj! csapatnak is segít és az elején különösen jól jöhet neked is, amíg nincsenek meg a jó kis szakmai cuccok. 50 pont egy kill, de 20 pontot kapsz ha spottolsz valakit és azt lelövi bárki a Te oldaladról...
-
bullseye
addikt
én ma Bradley lövészként tudtam - hozzám képest - meglepően jól irtani oldalt és hátra kb. 300 fokban a sunnyogó rakétásokat. De hogy azt mikor oldják meg végre, hogy a fő ágyú villogása mellett lássak valamit? Vagy van erre valami titkos beállítás?
-
bullseye
addikt
válasz
Bosszuallo7 #19192 üzenetére
hát ez az az eset, amikor szegény ártatlan ember bizony ráfarag, hogy az ő becsületes neve, önhibáján kívül persze, hasonlít valamire, amit nem illendő leírni. pl. norvég barátom, Aynja Picsjaa, is sokszor pórul járt már emiatt. mennyit bánkódtunk ezen együtt...
ja, és ne felejts el azzal is védekezni, hogy ez csupán idézet, Fekete Pákótól.
-
bullseye
addikt
válasz
Bosszuallo7 #19190 üzenetére
alpári: faragatlan, primitív, közönséges, durva
a kocsog természetesen senkire nem sértő, de a köcsög, amit helyettesít, a homoszexuálisokra használt, sértő, megalázó (sőt, csakis a kedvedértpejoratív) kifejezés.
-
bullseye
addikt
válasz
Bosszuallo7 #19188 üzenetére
és az adminnak ezt tudnia kell, és erre tekintettel eltűrni a neved, amikor az egyik legalapabb szabály, hogy sértő/alpári néven nem lehet játszani?
amúgy most Bosszuallo vagy kocsogok???
-
bullseye
addikt
hiába a sok tiltás, ami az ellenfelet visszafogja az ocsmánykodásban, a lényeg a saját csapat összjátéka. lehet nyerni CG (Carl Gustav rakétavető) ellen, tanklopók ellen, baserape ellen is (mondjuk nem könnyen, de lehet). A csapatmunkát viszont nem lehet szabályokkal kikényszeríteni.
legyen PH klán, és ott tagsági feltétel lehet, hogy ne pontra, meg k/d-re gyúrjon valaki az ellenség hátában, hanem élesítse, vagy legalább fedezze az mcomot; oda lehet szólni chaten, hogy túl sok a csipa, stb. stb.
-
bullseye
addikt
válasz
Mrdevil #17150 üzenetére
azért egy jó multi térkép elkészítése nem kis feladat. singleben még a vonalon, amit megszabnak, jönnek a triggerelt cselekmények, ozt annyi, de multiban figyelni kell, hogy igazságos legyen pl. conquest, több úton, módszerrel lehessen eljutni rushban az MCOMhoz, stb. stb. nehezebb, bonyolultabb, már-már művészet egy igazán jó pálya felépítése.
-
bullseye
addikt
válasz
belaazallat #16994 üzenetére
@belaazallat
az lehet, hogy 1-2 embernek előjött már legál is, de ez akkor is tipikus warez bug.@Sziszka_88
hát izé, volt aki megvette a játékot - és nem bánta meg. Viszont az nfo elolvasása is segített már sokaknakaztán ha rákapsz, úgyis megveszed a multi miatt...
-
bullseye
addikt
válasz
Sziszka_88 #16989 üzenetére
ez a warez bug....
-
bullseye
addikt
up?
-
bullseye
addikt
ezt a patchtot le lehet valahonnan direktbe varázsolni? mert az updater az harmadánál-negyedénél kihal...
-
bullseye
addikt
miért ne tehetné meg az 576? aztán felírja azokat, akik utána visszamondják, és tőlük majd foglalót kér a későbbiekben...
-
bullseye
addikt
hiába veszekedtek, én tényfeltáró újságíró vagyok, így simán kiderítettem mi történt a tankkal...
-
bullseye
addikt
béna próbálkozások, de legalább szabadon feliratozhatóak...
-
bullseye
addikt
-
bullseye
addikt
CG ellen remek megoldás olyan map, amin csak alapfelszerelés van. ott a csapatmunka is jobban kijön... + gránát spam, se medic rush, se magnum a kicsik orcájába...
-
bullseye
addikt
válasz
gabipaci #13707 üzenetére
a havas pályán valahol van egy olyan pont a rushban, ahol a a két mcom viszonylag elől van, az újraéledés hátul, és hátul 1-2 épület is, amibe néha beül egy 3-4 tagú támadóék, és az újraéledők első mozdulatára lő.
ez szerintem eléggé rapevilágítótornyos pályán, amikor a legvégén valaki oldalról besunnyog hátra és (főleg az egyik mcom kiszedése után) a hátsó fedezékből lövi a másik mcom-ot, és az így néha a kereszttűzbe került respawnolókat is, az meg nem.
De ha a második ponton a kerités mögé megy, és onnan lő, az nemtommi, azon kívül, hogy szopás a védőknek
-
bullseye
addikt
válasz
mackosajt #13441 üzenetére
tegnap olyan csapatban voltam valahol, hogy könyörögtem az ellenségnek, végezzenek ki minket gyorsan. Port Valdez támadás, 1-2 normális attacker elől, sniper sehol a dombon, felmentem spottolni. nem bírtam magammal, csináltam pár killt is a sárcokat fedezve, meg mortarral, de így is hatástalanították a bombát. átmentem túloldalra, spottoltam ezerrel, senki le se tojta. Bokorban guggoltam, mégis elkezdtek rám lőni, nem értettem, amíg észre nem vettem, hogy már 3 csipa állt közvetlen rajtam, és lődözgetett. akkor átmentem medicbe, de 2 másik támadó volt összesen a 16 emberből, szóval első akadálynál kihaltunk. és innen csak lejjebb ment.
védőként is fél csapat sniper, motion mine nélkül persze, a tankot felkapta valami idióta és berohant az ellenség sűrűjébe vele, végül bejött az ellen tank is, meglőttem tracerrel, látta nincs hova futnia így maradt hősnek - és nem történt semmi, mert az engineerek elől CGztek a vakvilágba (ekkor akartam először csapatot váltani - aztán engi lettem és kilőttem én...). Ahogy szorultunk hátra, volt hogy ketten védtünk egy mcomot, mert mindenki elől próbált pontokat szerezni, az ellen viszont szépen lekötötte őket pár emberrel és a maradék besunnyogott oldalt. stb. stb.
én ehhez képest meglepően jól toltam, sokat öltem, meglett az első arany csillagom, a 100. headshot, összesen vagy 13000 pont két kör alatt, de nem tudtam örülni neki, annyira xar volt az egész... -
bullseye
addikt
én a maradék 10% vagyok, de nem is megy a sniper kitolása túl gyorsan. spot pontok kicsik, egy csomót nem kapnak le, mortar meg néha sniper ellen megy, vagy fedezőtűz, de sokszor csak épületet bontok a rohamosztagnak...
közben aki csak lődöz, 5x annyi pontot kap, + k/d is jobb. ezt mondjuk nem irigylem, de frusztráló, hogy 1 lövéssel jóformán nem tudok ölni (mondjuk az én hibám is, nem érzem még mennyivel lőjjek fölé embereknek...), kettő alatt meg ő elszalad, amúgy is spotni kell, stb. stb. igazán csak védőként a motion mine jövedelmező
-
bullseye
addikt
válasz
ThePoweR #13276 üzenetére
ha arra gondolsz, hogy a védők egyik másika felsunnyog a támadók bázisára, és ott a spawnolókat egyeli, akkor az olyat SZVSZ nem bannolni kéne, hanem kezét levágni
támadóknál meg jól látható a különbség, hogy valaki az Mcom közelében, a htástalanítókat lövi, vagy a tábor végében az újjászülető védőket...
sniperekhez viszont kéne valami forced kill, vagy kasztváltás, tegnap a világítótorony tetjéről lőtt minket egy profi sniper, de nem izgultunk, mert két ember is volt a toronyban. csak éppen sniperek, és *-tak felmenni egy emeletet, hogy leszedjék a másikat...
-
bullseye
addikt
válasz
Gripper #13185 üzenetére
hát én ált. medic vagyok, de nem vagyok túl jó lövész, és ez a bug sem tűnt fel, legalábbis simán ledaráltak ma is sokszor. néha én is nyertem, ha maxon volt az életerőm, de hát hadd nyerjen már néha a géppuska...
viszont a medic rush az tényleg erős, amikor mindenki élesztget mindenkit, és úgy védik be az MCOM-ot. az ellen csak koordinált gránáttámadás, vagy szerencse segít.
-
bullseye
addikt
válasz
DieHard #13123 üzenetére
megadnád a címedet, hogy ha egyszer kizárják Mo-t ebből a garanciális körből, és nekem éppen elszáll valamim, tudjam kit keressek?
@bonat
régebben elég volt levágni az USB csatit és kiszedni a két kis emelőt, és azokat levélben/digi fotóval elküldeni, de gondolom azt már elegen játszották ki, hogy többet várjanak el... -
bullseye
addikt
szerintem gabipaci tényleg rosszul kezelte a helyzetet, mink a psp topicban előtte el szoktunk búcsúzni az illetőtől aki warezt emleget, és jobbulást, felnövést, eszesedést kívánunk neki.
Van egy qrva nagy különbség aközött, hogy valaki III/III és rohangat a modikhoz jelentgetni bármiért, meg aközött, hogy a kisközösségi, deklaráltan tiszta játszótérről igyekszik kiszórni a minigengsztereket, ha kell, modi segítséggel.
-
bullseye
addikt
válasz
ígyvanferi #13023 üzenetére
a spottolásra gondótam, amire közelharcban sokszor idő sincs (nekem...), és néha a sok gomb miatt be sem adja a progi.
amúgy pont ez a gondolat ötlött fel bennem is, mert ált. aki pár lövésből megöl, az 25-30+ rangú, meg magnumos, meg mittomén. De amikor folyamatos mozgásban kap le olyan kezdő sniper, aki minimális rangú, és semmi extrája nincs - akkor kissé gyanakszom. Főleg ha később látom az üzenetet, hogy hackért/aimbotért kirúgta a rendszer
-
bullseye
addikt
közvéleménykut: szerintetek jó avagy hülye ötlet lenne, ha a progi autó bejelentené, akire lősz közelharcban?
-
bullseye
addikt
válasz
WhiteWalker #12629 üzenetére
mivan, mivan, mivan?!
-
bullseye
addikt
válasz
LifeSpirit #10159 üzenetére
thanx, sajnos ezen túl vagyok már, és már az 1942 óta szociálisan felelősségteljesen játszom
inkább a k/d arányom meg a pontszámom nagyon gyenge.
-
bullseye
addikt
amíg a javításra várunk, nem lenne valaki olyan kegyes, hogy összegyűjt pár oktató hozzászólást és belinkelgeti őket az 1 hsz-ba? a hozzám hasonló nooboknak...
Új hozzászólás Aktív témák
- AppleCare+ biztosítás és kiterjesztett garancia - Apple hivatalos biztosítás - Számlával
- Új Acer Predator HELIOS NEO 16 Gamer Tervező Laptop -60% i9-14900H 32/1TB RTX 4070 8GB 2,5K 240Hz
- ASUS Vivobook Pro 14 OLED - RTX 3050 - R7 5800H - 16GB RAM - 500GB NVME SSD
- Lenovo Legion 5 15ACH6H
- Aki kapja marja! HP Pavilion X2 tablet alkatrésznek 1.990ft/db töltővel!
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG B450-F R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB CM MasterBox NR600 650W
- Samsung Galaxy S20 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest