Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- talmida: My Art II.
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
-
gyuribácsi88
addikt
válasz
abridabri
üzenetére
A múltkor volt egy vitám a facebookos csoportba, mert kérdezte valaki, hogy melyik a jobb BR a warzone vagy a redsec, mondtam neki hogy egyik sem BR, a battle royale az PUBG és pont. Erre közölték velem, hogy teljesen hülye vagyok, mert a PUBG-vel már nem játszik senki. Ránéztem most a számokra, nyilván csak steam stat van, mert azoknak nem érdeke titkolni a számokat, és hát elég beszédes. Én a magam részéről még ma ránézek a bf6-ra az update miatt, de számomra vállalhatalan a hitreg, az egyik lobbyban ha mellé lövök is beadja, a másikban 6 fejlövést sem regisztrál. Lehet itt fanboykodni meg jönni mindenféle elfogult véleménnyel, de ez a rész is addig volt hypeolva, míg az emberek nem játszottak vele több 10 órát, most már kezd mindenkinek világos lenni, hogy ez is egy fos, pont mint a cod, csak ez másképpen fos. Pedig én őszintén reméltem, hogy ez lesz az a játék, amivel simán lehet lenni majd pár évet, beismerem tévedtem. Mondjuk az is igaz, hogy a BF-ben a multi a lényeg, nem a BR, de a számok magukért beszélnek. És még valaki elkezdene nagyon ventillálni meg személyeskedni, ez a saját véleményem, a számok meg csak száraz tények.

-
-
Gainka
őstag
válasz
abridabri
üzenetére
Ez a hátránya hogy minden meccsre uj emberekkel indit egy szerver, nem tudsz 5-20 emberrel vegig tolni egy estet mint Bf 5-ben számomra ez a legnagyobb negativum. Szoval nulláz aztan össze szed igy volt hogy Firestorm-on nem jöttünk össze mi sem és tele rakta bottal. Mint irtam fentebb nem is toltak olyan rosszul, csapattars nem jött eleszteni a bot kétszer is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Személyeskedést kerüljük, nem tűrjük itt. A téma a játékról szól és nem egymásról, ez egy barátságos BF közösségépítő téma, maradjon is így.
Játékos statisztika (tracker):
Battlefield 6 Stats, Leaderboards & More! - Battlefield 6 Tracker
Fegyver statisztikák, összehasonlítás:
Battlefield 6 Meta & Loadouts - Battlefinity
Battlefield Discord
(nemzetközi hivatalos)
(Nem csak) Prohardver!-es BF közösségi discord szerverünk:
[Battlefield Buddies]
Másik magyar discord:
[BF 6 Hungary]
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B550M R7 5700 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 Ti 8GB Lian Li Vector V100R Corsair 650W
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol extra kontrollerrel garanciával
- iPhone X 64GB 100% (3hónap Garancia)
- Samsung LH55CSPLBC 55" LCD monitor
- Lenovo ThinkPad T14 Gen2 Intel i5-1135G7 Refurbished - Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

és így hogy növekszik a K/d???

FollowTheORI
IntelKiller7