- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- bitpork: Meglátjuk mit hoz a jövő
- potyautas: Sára és a párja.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Tóth Olivér: VGA... Avagy honnan és hová?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2023-12-13 06:07 Téma összefoglaló
OFF beszélgetős topic nyílt, a nem Battlefield 4 témákról kérjük, hogy ott beszélgessetek, ez a téma maradjon meg szakmainak! Cheatek a topikban szintén tiltottak!
Kérlek olvasd el mielőtt kérdezel, köszönjük!
Új hozzászólás Aktív témák
-
jacint78
addikt
-
gyiku
nagyúr
-
gali777
őstag
-
zzola
titán
-
stoon
addikt
az a baj hogy az már szinte múlt drónok már ,vagy az első vh-ban is voltak, csak bf 4 ben nem csak a gyengített változat!: suav
a következőben jön a skynet meg a termonátorok radiátorok meg valami eredeti "balatoni" halcsoda: hekk, vagy mi.
azokkal kell mókolni !(#88835) Prosector: az pont egy picivel több modernizáció, mint amire szükségünk van!

-
techpor
tag
És szerinted ezek mennyire befolyásolják a játékot? Nyilván ki lesz balanszolva egy vh-s játékban ez, mert pont a hasonló játékosok miatt nem engedhetik meg azt, hogy pl. egy garand ne legyen tárazható (illetve csak körülményesen) vagy azt, hogy a bren alap ironsightja kb. használhatatlan.. jó lenne egy vh-s játék, de ezeket tuti balanszolni fogják és akkor meg felesleges, hogy modern warfare vagy nem, mert kb. kuka lesz megint a szarrá balanszolt dolgokkal
-
techpor
tag
Hurrá. Én örülnék neki ha azok nem vennék meg akik mbt low nélkül nem tudnak élni.
(#88832) dokee78: hangtompítóhoz flashlight meg lézer ha füst van, hogy lásson mindenki mi? Jó is az.
(#88837) NetTom: jelenleg azt sem tudják rendesen megoldani, hogy ha a katona átugrik egy akadályt (már ha át tud és nem szerencsétlenkedsz vele ott egy fél órát, mint egy autista, hogy egy kerítést átmásszon) akkor ugyanazt lássa az ellen meg te is. Neki még megy az animáció meg eleve nem is ott vagy, de aki ugrik már lent van és lelő simán.. de legalább paracelen gyönyörű a víz meg a hullámzás, de alap dolgokban meg gyerekcipő.. először ezeket kellene megoldani és elfogadható szintre hozni szerintem

-
Prosector
addikt
Tul nagy ugras nem lenne, tekintve hogy mar ebben is van ugye mav meg eod bot, vagy mi...(lehet van meg mas is, nem tudom, meg 1x sem hasznaltam ezeket).
Nettom: en a jarmuvekhez hulye vagyok, szoval nekem meg jobban hasonlit a 2 jatek egymashoz annyiban, hogy ebben is szinte csak infezem es azt sem szoktam tulvarialni, vmilyen rds, grip, esetleg compensator oszt ennyi.
Viszont attol, hogy ilyen fapadosan jatszom a ww-os korites nekem sem jonne be, ez a modernebb kor jobban tetszik.
-
FollowTheORI
nagyúr
-
iMaverick
addikt
-
Gyula84
veterán
-
Gyula84
veterán
-
}{3@Đ$}{0ot
addikt
-
zzola
titán
-
fornettisuti
veterán
-
guftabi96
addikt
Most teljesen komolyan: miért akarsz XP boostot venni?
Semmi értelme.
Szintlépéshez? Nincs semmi különbség a lvl 97 és a lvl 136 között. Szintet lépsz, ad egy Battlepackot és csókolom. Nem kapsz semmi olyat, ami miatt megérné pénzt költeni ezekre. (szvsz)
Én se vagyok még 140-es (asszem most 135 vagy 136 lehetek), de megvannak a jól bevált fegyvereim, kiegészítőim, és semmi hátrányát nem érzem annak, hogy nem vagyok lvl 140. -
Prosector
addikt
-
zzola
titán
-
gali777
őstag
-
kisza25
félisten
-
Prosector
addikt
-
Prosector
addikt
-
kisza25
félisten
-
}{3@Đ$}{0ot
addikt
-
@rglaaf
veterán
-
Snip3r_HUN
addikt
-
LLD
aktív tag
-
techpor
tag
-
Kolbi_30
őstag
-
Kolbi_30
őstag
-
zzola
titán
-
Bjørgersson
félisten
-
kisza25
félisten
-
kriszpontaz
veterán
-
Kolbi_30
őstag
Isten hozott a battlefield világában...nekem még nem sikerult normális servert találni..mindenhol vagy csak kampelnek, vagy végtelen véglények a csapattársaim akik azt se tudjak merre van az előlre...és már leTKznak a bazison vagy kilovoldoznek a tankbol/helibol..es nekik ez a fun..tegnap 7 meccsbol 6 ment el a sok kis faszkalap miatt..zsinórban..

-
törölt tag
-
}{3@Đ$}{0ot
addikt
-
eugabesz
őstag
-
}{3@Đ$}{0ot
addikt
-
eugabesz
őstag
-
zzola
titán
-
dokee78
félisten
-
fornettisuti
veterán
-
beers
addikt
-
psq
tag
Szvsz. feltétlen nézz körül a használtak között is. És igen, természetesen gyorsabban betölt, ezek után te fogod várni a többieket... az is ideg őrlő ám

+
Az első 64GB-os Samsung SSD-t pont annyiért vettem, mint egy évvel később a 128-ast és háromszor annyiért mint a negyed éve, használtan vett 250GB-osat. Mind hibátlan, pedig a 64-es sokáig kb. 97%-ig tele volt. -
törölt tag
-
CsonkaImo
addikt
-
techpor
tag
-
Venyera7
senior tag
-
CsonkaImo
addikt
-
kisza25
félisten
-
eugabesz
őstag
-
kisza25
félisten
-
Gyula84
veterán
-
törölt tag
-
kisza25
félisten
-
Bjørgersson
félisten
-
beers
addikt
-
guftabi96
addikt
-
törölt tag
Lehetséges, nálam most jött csak elő telepítésnél, mivel az előző Windows olyan volt, hogy előtte az Agnitum volt rajta, csak azokat felvásárolták, így lett Kaspersky. Viszont ebből adódik, hogy a KIS installálásakor, már régen installálva voltak a játékok.
Most Viszont az új Windows 10-nél eleve a KIS telepítésével indítottam.
-
zzola
titán
-
spanglee001
addikt
-
fornettisuti
veterán
-
zzola
titán
-
Bjørgersson
félisten
-
Bjørgersson
félisten
-
Prosector
addikt
-
@rglaaf
veterán
-
@rglaaf
veterán
-
M@rdel
őstag
-
eugabesz
őstag
-
Prosector
addikt
Pedig jo tudni ki a leader, mert ha raszuletsz, megy fel a squad perk. Bar nalam nem mindig mukodik.
Egy pelda: lockeren, indulaskor, ha van egy olyan squad, ahol mindenki medic es az offensive perk van beallitva mindenkinek es mindenki raszuletik a leaderre, akkor ok jo esellyel elobb ernek B-re, mint az ellenfel, mert 10%-kal gyorsabban fognak futnak es helyzeti elonyuk lesz.
-
Gyula84
veterán
-
Bjørgersson
félisten
-
Bjørgersson
félisten
-
Bjørgersson
félisten
-
Prosector
addikt
-
zzola
titán
-
zzola
titán
-
törölt tag
-
jacint78
addikt
-
psq
tag
-
techpor
tag
-
törölt tag
-
gali777
őstag
-
venomka1
aktív tag
-
}{3@Đ$}{0ot
addikt
-
Gyula84
veterán
-
Dogengar
aktív tag
-
CoolBoy323
nagyúr
-
HollyBoni
veterán
-
guftabi96
addikt
-
meszike91
senior tag
-
}{3@Đ$}{0ot
addikt
-
Popes
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Hirdetés
- Megújult mobilos felület, fórumos ráncfelvarrás a PROHARDVER! lapcsaládon
- War Thunder - MMO Combat Game
- Kerékpárosok, bringások ide!
- TCL LCD és LED TV-k
- Cyberpunk 2077
- OLED TV topic
- Formula-1
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Napelem
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- További aktív témák...
- MSI Thin 15 B12UC - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5-12450H - 16GB - 512GB -Win11 - RTX 3050 - 1+ év garancia
- Sigma 60-600mm f/4.5-6.3 DG OS HSM Sports objektív ( Canon ) - Újszerű -
- Sigma 150-600mm Sports + 1.4x Telekonverter ( Canon ) - Újszerű -
- Tamron 18-400mm F/3.5-6.3 Di II VC HLD objektív ( Canon ) - Újszerű -
- Eladó Apple iPhone 12 Pro Max 512GB (Graphite) - Karcmentes, újszerű állapot
- BESZÁMÍTÁS! Asus Z390 i7 9700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2080 Super 8GB Aerocool P500B Digi ARGB 750W
- Dell Latitude E6410 i5 M560, Nvidia NVS 3100M 512MB GDDR3, 4Gb RAM, 250GB HDD, jó akku, számla gar
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- iPhone 17 256GB - BONTATLAN - (3év)
- Samsung Galaxy S21 Ultra / 12/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)