Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- sziku69: Szólánc.
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- Mr.Csizmás: Bestbuy travel, utazós, kirándulós topic - szállások, jegyek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
-
LOGOUT
OFF beszélgetős topic nyílt, a nem Battlefield 4 témákról kérjük, hogy ott beszélgessetek, ez a téma maradjon meg szakmainak! Cheatek a topikban szintén tiltottak!
Kérlek olvasd el mielőtt kérdezel, köszönjük!
Új hozzászólás Aktív témák
-
gali777
őstag
válasz
Bjørgersson
üzenetére
Kérlek.
Ezt te se gondolod komolyan, hogy zökkenőmentes lesz 
(#70291) VAN der BOSS: GTA V startol el hajnal 1kor.
-
válasz
spanglee001
üzenetére
Nekem nics leállás bugom. Szóval jó a béta... De csak nekem mert jól raktam össze a gépem.

És még a mantle is működik.

-
gali777
őstag
válasz
spanglee001
üzenetére
Nem tom megéri-e fent maradni, nagy valószínűséggel le lesznek halva a szerverek, bár lehet megnézem magamnak én is

-
spanglee001
addikt
válasz
Bjørgersson
üzenetére
ahelyett hogy minkdenki itt offolgat, jó lenne jáccani, mert hajnal 1 ig el kell ütni az időt

ja az exe leállás a játék legvégén. van rá megoldás? 3.20 án jött ki uj beta driver, jobb lett vagy valamit csinál? azt még nem raktam fel -
Jeollam
aktív tag
válasz
Bjørgersson
üzenetére
te csinálod a legjobban, és neked van a legnagyobb arcod. nevetséges vagy.

-
marilllyo
veterán
válasz
Bjørgersson
üzenetére
Azt hogy kell? Nem vagyok ám olyan kocka mint Ti. Ilyen hekker dolgokhoz nem értek.
-
marilllyo
veterán
válasz
Bjørgersson
üzenetére
Hát igen. Jó lenne ha visszatérnénk ON-ba mert ez így marha unalmas már.
Szóval tehát.. A BF4 szar. Hűje Dice. Ja és exe hibám is van. Rohadt zöldek.
Mi lehet a gond? Eddig minden játék jól ment. ( i7-4790,16GB, GTX990,Win98 SE.
-
-
Jeollam
aktív tag
válasz
Bjørgersson
üzenetére
Szanaszét van offolva a topic miattatok

-
Bjørgersson
félisten
válasz
pulyka jocó
üzenetére
Vegre egy ertelmes jatekos!

![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
pulyka jocó
senior tag
válasz
Bjørgersson
üzenetére
Az nekem is kéne,az a kedvencem bf3-ba.

-
Bjørgersson
félisten
válasz
Snip3r_HUN
üzenetére
Akkor megyek es szetutom oket.

-
Snip3r_HUN
addikt
válasz
Bjørgersson
üzenetére
Csak azért nem lesz mert neked annyira kéne.
-
Bjørgersson
félisten
válasz
Snip3r_HUN
üzenetére
M4A1 meg mindig nincs?

-
Gyula84
veterán
válasz
Snip3r_HUN
üzenetére
én már ki is próbáltam

-
pohár
félisten
-
Snip3r_HUN
addikt
-
-
marilllyo
veterán
válasz
FollowTheORI
üzenetére
Ja jó...ok.
OMG defos.

-
-
Enton
addikt
válasz
@rglaaf
üzenetére
Heliből rádobták csak ki is lőtték szerencsétlen c4est, gránátot meg tankra érdemes ha sok a spawn lehetőség a másik oldalon, hátha van aki pont csak spawnolni jön a tankba. Végülis a jármű olyan mint egy zászló csak kb egy fix kijárattal, nincs sok random spawnhelye.
-
@rglaaf
veterán
valaki magyarázza már el mi értelme van a jetre c4-t pakolni és ugy repkedni?
vagy gránátot dobálni a tankra ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
marilllyo
veterán
Nincs hír arról, hogy lenne ilyen támogatás majd a BF-ben [link]
CTE hír nincs? Én nagyon szeretném... -
Gyula84
veterán
válasz
FollowTheORI
üzenetére
megyek eszek is fagyit

-
@rglaaf
veterán
válasz
Bjørgersson
üzenetére
nekem azota se

-
-
odorgg
addikt
válasz
Bjørgersson
üzenetére
AMD+Mantli és nem fagy. Kipaccsolták az Nvidiát a játékból
-
Edem05
őstag
válasz
Bjørgersson
üzenetére
ámen
-
Bjørgersson
félisten
Bekaphatod Bizarr, az uj driverrel is kifagy ez a szar.

-
-
törölt tag
Valakinek van kedve közössen játszani? Egyedül nem mindig jó. Aki gondolja jelöljön bl-on.
-
Helloka, ma azzal a problémával nézek szemben minden egyes alkalommal amikor csatlakozok valamilyen szerverre, hogy töltőképernyő... és amikor betölteni a windows bezárja hibával a játékot.. Mi van ilyenkor? PB-t újra raktam már.
Sőt, az előbb be is töltötte kattintottam a 'deploy'-ra aztán úgy zárta be.

-
csa33ee
aktív tag
válasz
}{3@Đ$}{0ot
üzenetére
T mint Thanks! Vettem

-
csa33ee
aktív tag
Halló Kollégák!
Csak egy hülye kérdés: sniper-nél az állítható zoom-ot melyik gombbal lehet aktiválni?Most kezdek ismerkedni ezzel a kaszttal, persze instant nagy mennyiségű elhullásokkal tarkítva.Köszi.
-
Viper26
nagyúr
Az elmúlt 5 hónapban javult valamit a hitbox / hitreg?

-
válasz
FollowTheORI
üzenetére
Egyetértek veled nagyon, ha a 13 évvel ezelőtt megjelent Medal of Honort egy az egyben kiadnák mai technológiával, én biztos, hogy elsők között venném meg. Kb. jó 2 éve vittem újra végig, és még mindig annyira lekötött, hogy két-három hétig, amig végigvittem, a BF3-at is hanyagoltam.
-
válasz
marilllyo
üzenetére
Én nem...

Annyi ilyen modern meg sci-fi shooter volt már mostanában, multi is (igaz nem BF, mert a BF az BF ugye
), hogy igencsak elkélne egy jó kis II VH BF / multi FPS.És úgy néz ki az idei COD sem lesz II.VH. hanem megint black-ops kémsztori. Pfej...
Én partra akarok szállni normandiában, meg japán szigeteken csatározni, meg sztálingrádban a romos városban... kell a hangulati változatosság.

-
Edem05
őstag
válasz
}{3@Đ$}{0ot
üzenetére
Én úgy hallottam, hogy a 2142 volt a legjobb.
De kinek mi tetszik. -
-
marilllyo
veterán
Az idő megszépíti az emlékeket. A BF4 Sosem crashelt annyit ebben a 800 órában mint a BC2 az első két hétben. Akkor x évvel ezelőtt az volt a csúcs. Most leültem elé nem rég. Hááát... nem mennék mar vissza. Simán jó a 4. Max kigyalulnék belőle pár noskill cuccot. Pl.stinger és hasonlók.
-
CsonkaImo
addikt
válasz
}{3@Đ$}{0ot
üzenetére
Ott a pont! Egyébként folyamatosan hanyatlik a széria. Lehet valaki nem veszi észre, vagy nem zavarja, de szerintem sokan vannak, akik egyetértenek velem. Sajnos a tömegcikk már csak ilyen.
-
}{3@Đ$}{0ot
addikt
A legjobb BF a 2 volt.

-
pohár
félisten
válasz
blaca83
üzenetére
jet mitől lenne elpusztíthatatlan? elég gyorsan le lehet kapni egy másikkal, cserébe nagyot sebeznek
heliben ha kifogok egy jó pilótát, akkor gunnerként igen rendesen aprítom a járműveket a laser guideddel, de a sima löveget erősíthetnék gyalogosok ellen kicsit
mi volt jobb béta idején? én nem tudom miről beszéltek egyfolytában, hogy hátrafordul, aztán egyből kifektet mindenkit

nekem az első nagy patch óta nincs vele az égvilágon semmi bajom, csatlakozni is tudok mindig, meccs közben se crashel, se utána...
-
blaca83
őstag
Én pedig ilyenre a BC2-ben nem emlékszem mint amit a BF4-ben folyamatosan tapasztalok, hogy a találatomat jelzi az ember meg nem fekszik el.

Meg valakit lövök 2 méterről hátba amit szintén folyamatosan jelez majd az megfordul és a másodperc töredéke alatt úgy lesebez, hogy "elfekszem".

A járművek sebzése és "arányossága" is katasztrófa a BF4-ben. A Jet elpusztíthatatlan, az Attack Heli gyalogos ellen és járművek ellen is annyit én mint egy molyfing. Ráadásul minden pillanatok alatt lesebzi, mintha egy papírsárkány lenne. Az irányításáról meg ne is beszéljünk.
A "kisheli" pedig túl erős lett.Összességében elég sok javítás érkezett már a játékhoz, de azt kell mondjam, hogy a béta idején sokkal jobb volt. Mivel a pénzt már beszedték, túl nagy csodát már nem várok, nem lesz belőle jó játék mert nem fűződik hozzá érdekük.
A Battlefield sorozat szégyene ez a 4. rész.

Eddig minden rész megvolt prémiumban és a "0. naptól", de ez többször nem lesz így részemről.

-
válasz
fornettisuti
üzenetére
Úgy-úgy...

-
pohár
félisten
-
blaca83
őstag
válasz
iMaverick
üzenetére
Szebbnek szebb lett, de azon kívül Nekem személy szerint mindenben gyengébb.

Játékélményre talán a BC2 volt a legjobb, a BF3 hozott újítást és egész tűrhető volt. De hitboxra biztosan a BF4 a legrosszabb és a járműveket is az utolsó részbe rontották el a legjobban.
(Lásd: "attack heli"
)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PlayStation 5
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Xbox Series X|S
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Pixel plus ultra: teszten a 6K-s LG UltraFine monitor
- Óra topik
- Milyen videókártyát?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- 2db Kolink kontinium 1200w platinum
- Bomba ár! Dell Vostro 15 3515 - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Precision 7560,15.6" FHD,i7-11850H,32GB DDR4,512GB SSD,RTX A3000 6GB VGA,WIN11
- Yurbuds Ironman fülhallgató
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

nekem postás hozza vagyis futár