Hirdetés
Aktív témák
-
front3r
őstag
Azért van mitől félni.
Ez elronthatja a BF3 összképét azért ha ezt nem tudja a DICE megcsinálni.PS5, PSVR2 - iPhone 14 Plus, Watch S7, iPad Pro(2021)
-
-
kexksz
addikt
Megszereztem a 2. csipát, de aránytalanul gyengének tűnik. Legtöbb ellenfélbe 2-3 lövés kell, ami bolt actionnél nem nyerő.
-
ETOM
addikt
"Egyébként a konzolosoknak tartalmazza a játék a squadrendszert, csak a PC-seket kényszerítik a Battlelog-ra."
A végén az lesz belőle mit a Cry2-nél
[ Szerkesztve ]
-
McCartman
őstag
Battlefield 3 és az ingame squadrendszer teljes hiánya
bc2 féle lagg itt is felütütte a fejét.
Ma már többször előfordult , hogy lőttem vagy másfél mpig a delikvenst , volt is találatjelzés de 100% healthhel szaladgált tovább.[ Szerkesztve ]
Pentium I @233 Mhz MMX ; 96 Mbyte EDO RAM ; Voodoo 1 4 Mbyte ; 3,2 Gbyte Maxtor UDMA 66
-
medvezsolt
senior tag
így van egyszerüen mehet rájuk a korlát. 2 sniper per team. Az a baj, hogy egy AK-val is lehet sniperkedni ha felraksz egy rendes távcsőt. Esetleg a korlát lehetne mondjuk: 3 távcsöves/csapat.
" A processzorok füsttel működnek. Ha kijön belőlük a füst, nem működnek tovább. "
-
ETOM
addikt
Am akik felmentek a tört szerokra azokat lenullázták?
-
medvezsolt
senior tag
válasz McCartman #9156 üzenetére
eh.. szóval elvileg úgy kéne müködnie, hogy én battlelogon meghívogatom azokat akikkel egy squadban akarok lenni, akkor ugy lesz a játékban? ÉÉS ha taktikusságból át akarok lépni más squadba?
Förmedvény bughalmaz lesz ez a játék. NAGYON remélem csak a béta ilyen fostalicska. Sok minden jó benne, de tényleg rezeg néhol a léc. NAGYON.
" A processzorok füsttel működnek. Ha kijön belőlük a füst, nem működnek tovább. "
-
whiteman0524
aktív tag
válasz albert8 #8999 üzenetére
Szvsz a procid sztem teljesen rendben van. Egy VGA-t kne beújítanod és minden gond nélkül hasítana a BF3. De persze megértjük hogy nincs mindekinek pénze erre. De mint ahogy azt Cybertrone kolléga is mondta ez nem a játék hibája. Ha jönne egy ultra realisztikus FPS ami csak a NASA gépein futna de egyébként marha jó lenne az se a játék hibája lenne, csupán kell neki a kakó.
-
medvezsolt
senior tag
A kiba**tt taktikai lámpát meg kivehetnék! Kell a francnak. Az értetlen csapattársam a pofámba világít vele és nem képes kikapcsolni.
-
McCartman
őstag
válasz medvezsolt #9160 üzenetére
ja elég halva született ötlet , konzolosoknak persze battlelog híján beépítik majd a normál squadrendszert..
@polonic: nembaj elolvashatod mégegyszer , ismétlés a tudás anyja.
@Memphis79: én se tudok sehova csatlakozni , még a 0ásokra is azt írja tele van vagy nem található. A battlelog f.o.s.
[ Szerkesztve ]
Pentium I @233 Mhz MMX ; 96 Mbyte EDO RAM ; Voodoo 1 4 Mbyte ; 3,2 Gbyte Maxtor UDMA 66
-
Memphis79
aktív tag
Szevasztok!
Miért van,hogy ez a f*s szerverkereső azt jelzi VAN hely bőven közben meg nem csatlakozik azzal,hogy tele van?
Azt se értettem miért ilyen gyenge cod jellegű pályával kell bétázni
Szerk:gyakorlatilag sehova nem csatlakozik most[ Szerkesztve ]
Origin:Memphis79HUN
-
medvezsolt
senior tag
válasz McCartman #9163 üzenetére
egyébként jó jó ez a battlelog, mert meglehet nézegetni egymás statját, lehet dumálni, még az is teccik, hogy gyorsan és értelmesen egybe fogja a Szervereket. De a Squad kelezés már túlzás!. Nem fogok ki be lépkedni Windowsba, hogy átklikkeljem magam a másik squadba.. Vagy mindvégig 1 squadban lehetek?? Szomorú
-
medvezsolt
senior tag
Valamikor írták, hogy több éve fejlesztik a játékot. Nem lehet, hogy a battlelog tartott ennyi ideig?
-
Memphis79
aktív tag
válasz medvezsolt #9166 üzenetére
Hát ne úgy legyen de az az érzésem,hogy a bf2 marad az örök battlefield
De a KARKAND miatt adok neki 1 esélyt[ Szerkesztve ]
Origin:Memphis79HUN
-
strebacom
senior tag
válasz Cybertrone #9148 üzenetére
"langrejtot " az melyik is...a játékban ??
-
F_Zolee
veterán
válasz medvezsolt #9162 üzenetére
Én hasznosnak tartom, persze nekem van eszem és addig kikapcsolom míg nem kell. De így már aprítottam le pár ellent, hogy a képükbe világítottam.
-
M^xx
aktív tag
válasz medvezsolt #9165 üzenetére
Várjuk ki a végét és akkor kritizáljunk szerintem. Lehet itt még a játék megjelenése után is nagy változás, egy pachben akár az egész menürendszert át tudják variálni funkciókat felvinni stb... nem kell bepipilni
Free ts3 szerver IP:battlezone.hu
-
ETOM
addikt
Sorry, found no servers
Change your filter and try again
meg mik voltak azok a PS3 meg xbox szerverek battlelogon?
-
creedszl
aktív tag
hülyeséget írtam
mindenkinek vacakol most?[ Szerkesztve ]
Hulligaaan
-
Cybertrone
veterán
Amugy tudnak a sqadrol is a fejlesztok, igyekeznek majd valamit kreallni... Nem kell temetni a meg sem szuletett gyereket!
"Pisztolycsővel a szájában az ember magánhangzókban beszél" ~Harcosok klubja! Origin: Cybertrone, Steam:nLali85 * HTC One X white...
-
SzlobiG
félisten
Ajánlom, hogy a teljes ne legyen így szét hackelve, mer akkor asszem MW3 lesz az idei multi fps-em. Béta nem érdekel, de a teljesre figyeljenek jobban oda.
[ Szerkesztve ]
-
deter
aktív tag
Oké, hogy "béta" státusza van hivatalosan a játéknak De ez inkább egy fajta demonak kellene, hogy tekinthető legyen. Ilyen sok hibával egy játékban sem találkoztam.
-Az játékosok kiesnek a pályából és onnan lőhetnek
-Akadás és laggolás kúszás közben sok helyen
-Beakadó "átugró" animáció
-Halott játékost 100% hp-val mutatja.
-Hitbox olykor másodpercekkel a játékos után van
-Teleportáló ellenfelek
-Borzalmas fegyver karakterisztika (BFBC2 Vietnamhoz képest, ahol már BC2 finomra hangolt változata van)
-Laggoló Killcam
-stb stb stbÉs ami nem hiba, de számomra ellenszenves:
Erőtlen karakterek, BC2 hangulat, érzet hiánya és ezen a végleges változat sem fog semmit változtatni, mivel teljesen más lett az animáció és a színvilág.
Fegyver váltás
Késelés
Call of Batllefield ...
Kiegyensúlyozatlan mesterlövészek (régebbi aggályom beigazolódásaPersze biztos sikeres lesz, elvégre a 100 millió dolláros [link]marketing hadjárat megteszi a hatását. Többe kerül(t), mint maga játék fejlesztése...
-
whiteman0524
aktív tag
Azzal a bug-al találkozott már valaki hogy ha elkezded aktiválni az MCOM station-t és mondjuk már majdnem megvan de közben érkezik egy csapattárs és ő is elkezdi deaktiválni (tehát már ketten nyomjátok) akkor a tied akárhol is tartott elvész és újrakezdi a csapattárs miatt. De ugyan ez a helyzet fordítva is deaktivizációnál. Volt hogy vagy fél percig deaktiváltam egy rohadt állomást mert a csapattársak folyamatosan érkeztek mindig mikor már éppen végiért volna a processz
Szvsz ezt SÜRGŐSEN ki kéne javítani. Elég súlyos hiba.
[ Szerkesztve ]
-
+1
Nem értem a Beta miatt minek sírnak egyesek. FB-n és Twitter-en 1-2 hozzászólás bicskanyitogató, az ilyenekkel azt tenném mint Jay és Néma Bob, csak egy egész SWAT alakulat menne át rajtuk. A klasszikus squadrendszer meg van írva, nekik kb 2 kattintás lesz beletenni, ha a BattleLOG-os rendszer nem lesz tökéletes. Bár nekem szimpatikus elgondolás, mert ugye akkor ott lesz a Voice Chat külön a squadnak is. Azt a kb. 1000 embert aki az eSport miatt sír, kb. másik 3-4 (ha nem több) millió játékos lesz@rja.
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
-
őstag
Helló! Valaki lécci segítsen abban, hogy le lehet-e tölteni a bf3 bétát egy másik gépről, és úgy pendrive-on összes cumót áthozni, meg telepíteni, stb...
Láttam opciót origin letöltőnél, hogy a letöltés után telepítse-e vagy sem. Valaki szedte már így le? Elég fontos lenne, mert ha le lehet így kapni, akkor még ma meg lenne a játék, különben meg itt várakozhatnék a fél megás netemmel -
Mukorka
addikt
Teljesen megőrül a Battlelog. Most azt hiszi hogy utolsó két szerver egyik xbox másik ps3 szerver volt... Másnál is láttam hogy xbox szerveren játszik és nem engedett csatlakozni hozzá, pedig pc-je van...
Mukor#2214 --- "Ezt nem én gondolom így, EZ EGY TÉNY!"
-
őstag
válasz Cybertrone #9186 üzenetére
Már megtaláltam köszi, és megoldható az átpakolás másik gépről?
-
Tomics
addikt
A teljes játék jó lesz !
PH! addikt since 2004
-
strebacom
senior tag
válasz Cybertrone #9186 üzenetére
Erre gondoltál......
de ettöl még ugyanúgy visszarúg....
-
ETOM
addikt
[ Szerkesztve ]
-
Mukorka
addikt
Érdekes én nem találkoztam ilyen bugokkal ezen a mapon de legalább a fejlesztők látják hogy mit kell kijavítani. Amúgy megadja a hangulatot egy kis véletlen bug is. Tankok úgyis ritkán zuhannak az égből, ez már forradalmi
Mukor#2214 --- "Ezt nem én gondolom így, EZ EGY TÉNY!"
-
strebacom
senior tag
válasz Cybertrone #9193 üzenetére
Hm akkor melyik az mutasd már meg légyszi!!
-
-
F_Zolee
veterán
Ez az aero kikapcsolás nem hülyeség. Tényleg hoz plusz fpst.
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest