Hirdetés
Aktív témák
-
zack
nagyúr
válasz Cybertrone #8549 üzenetére
Hanyas ranggal? Nem hinném hogy 8-as ranngal scope nélkül.
Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
-
oriic
HÁZIGAZDA
Na de azért 50-10-es arányt sem hiszem hogy csinál a délutáni srác, bármilyen segítség nélkül...
Live-Die-Respawn
-
cellpeti
nagyúr
válasz ProEvoFan #8558 üzenetére
mert ő már hyperkocka Én is sokat nyomtam a BC2-vel, néha megy néha nem!
Van amikor 34-12 meg ilyenek de van amikor fordítva van, sajnos
[ Szerkesztve ]
Tigris, tigris, csóvafény...
-
Cybertrone
veterán
2 nap alatt 22-es lettem( kedves barátom is tolta míg zárt volt, nem hagyok ki senkit a jóbol )... megjártam a kezdő rangokat Scopot nem használok mert nem szeretem, kivéve reacon nyilt irányzék a tuti, és azzal is lelövök bárkit, csak gripp kell a fegyverrekre... Ak74 M16 ez mind alap fegyver, és ezekkel tolom most is
ch003067:
Beta alapján mondassz te is véleméynt mint a többi agytröszt... a negyede nincs ebben benne mint amit a full tartalamzni fog, de azért többet vártál tőle... OMG!!!
Többek közt ezért is várom hogy letisztuljon a topik, és tényleg csak azok maradjanak akik értelmesen is tudnak a gameről beszélni, nem csak a szőrszálhasogatásból állnak ki![ Szerkesztve ]
"Pisztolycsővel a szájában az ember magánhangzókban beszél" ~Harcosok klubja! Origin: Cybertrone, Steam:nLali85 * HTC One X white...
-
cellpeti
nagyúr
-
ch003067
addikt
válasz Cybertrone #8562 üzenetére
Nem hinném, hogy olyan nagyon sokat fognak változtatni a dolgokon. Azt hogy a normális verzió milyen lesz, valszeg nem tudni, mert a béta után már biztos, hogy nem fogom megvenni a játékot.
Az, meg hog a negyede nincs benne, kit érdekel? A teljes játék se lesz jobb mint a béta, max annyival, hogy az már fullos lesz, nem csak egy része a teljesnek....
[ Szerkesztve ]
-
ADAM1337
nagyúr
m416 grip niv(thermalscope1x) heavy barrel legyőzhetetlen kombó.
-
ProEvoFan
nagyúr
Kicsit nyers vagy, de igazad van!
Ez egy béta, a játék minimális része van benne.Nem értem ezt a sok elhamarkodott, negatív véleményeket. -
F_Zolee
veterán
Na én is kipróbáltam a játékot. Kicsit furcsa BC2 után. De már itt is voltak olyan szituk, hogy én kezdtem el lőni és mégis az ellen röhögött a képembe a végén 51% hp-val. Fegyvereken még csiszolni kell.
-
válasz ch003067 #8566 üzenetére
"Az, meg hog a negyede nincs benne, kit érdekel? A teljes játék se lesz jobb mint a béta, max annyival, hogy az már fullos lesz, nem csak egy része a teljesnek...." - Ajánlom figyelmedbe a BETA és a DEMO fogalmak közötti különbséget értelmezésre. Ez még mindig nem DEMO, hanem BETA...
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
-
F_Zolee
veterán
Most felmentem egy jó pingű szerverre de egyszerűen játszhatatlan volt.
-
Mrdevil
addikt
Véget ért a Caspian Border bétatesztje.
[link]-{PoH}- Patriots of Hungary - Tatyla and Friends ( TaF ) Hardcore PS5 klán.
-
megint én
őstag
válasz ch003067 #8575 üzenetére
Amúgy szánalmas. Tegnap pont warozunk párat CSben és 5-0ra vezettünk, és hírtelen az egyik gyerek elkezdte nagyon osztani az ívet, de úgy képzeld el, hogy USPvel kiszedte az AWP-st, és még a maradék 4et is, megnéztük az adatlapját, és a VAC status: banned..... Na monduk BB.
-
cellpeti
nagyúr
kiléptem mielőtt összetörök valamit. Újraéledek és leszednek rögtön ez ment 15x és kiléptem! Remélem ezt megoldják valahogy
Tigris, tigris, csóvafény...
-
válasz megint én #8581 üzenetére
Én az ilyenek miatt sem WAR-ozok már. Volt anno COD4-ben egy klán, legalább 1 tucatszor bealáztuk őket, aztán összeszedtek valahonnan 1 embert aki lehozta egyedül ellenünk a WAR-t nekik aztán meg mindenhol ezzel dicsekedtek.
Mostanság már csak a saját szórakoztatásom a cél ha multizok és arra jó a PUB is. Ott ha van 1 csaló mehetek minden gond nélkül másik szerverre.
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
-
F_Zolee
veterán
Nálam minden high élsimítások levéve jobban és 60-70 fps körül van 1280x1024es felbontásban. Ez jó lehet?
-
pohár
félisten
gyerekek, kipróbálná nekem valaki, hogy lehet-e a kurzornyilakkal mozogni? nem ismeri fel a nyíl billentyűket, vagy nem tudom mi a baja, de nem jó vele
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
ittakary
nagyúr
a sok gusztustalan ragyás kocka p.csöt... hogy lehet valaki máris 33as?
-
-
-
Mukorka
addikt
-
Ventur@
senior tag
pohár: Valaki itt írta, hogy ha a grafikai beállítást custom-ra állítod, akkor lehet a bill. beállítást is variálni . Talán neki annyi nem sikerült, hogy egérgombra tegyen késelést meg gránát dobást. Nem próbáltam, hogy működi-e, de egy próbát megér .
Nekem bejön ez a beta. Tény, hogy vannak benne néha egetrengető hibák, de a látvány, hangok és a feeling nekem nagyon tetszik. Nincs egy erőmű vga-m és csak low-ba nyomom (1280x1204-ben, 11.9-es CCC-vel), de még így is nagyon szép nekem .
Várom a teljest és előrendelést nem mondom vissza. Kell nekem .
Csalók témához: Találkoztam ma én is érdekessel: lvl2-es az arc és 38/2-vel végzett védőként. Volt egy pár érdekesség még, hogy szikla mögött hasalok, erre a sziklán át!!! kiszednek. Na itt kiszaladt egy pár b*d*sk*rvaanyádat belőlem .
Steam: m3h4n1k | Battlelog: m3dm4n | Uplay: m3h4n1k
-
tombar
senior tag
csalók ellen nincs valami admin secure? mármint bejelnetni meg bannoltatni a hulladékokat? remélem lesz vmi ipban.
Everybody knows, you dance like you fuck. So let me see you dance!
-
ittakary
nagyúr
válasz Cybertrone #8595 üzenetére
Most jutott eszembe mit felejtettem el tegnap kérdezni: az 5870es ismerősöd felrakta ezt az AMD csoda hotfixet?
-
Neoteric
addikt
Végre én is ki tudtam próbálni a játékot, sajna a Caspianról lecsúsztam.. DE nekem k*rvára bejön még ezzel a kaki pályával is.
Fegyverek rúgása fura volt először, BC2-ben kicsit más volt.. de megszokható. A látvány meg.. eszméletlen. Minden opció highon, csak az ilyen hbaot meg anti aliasingot offoltam és így fullhd-ban megvolt a 30-40-50fps az adatlapomon szereplő konfiggal.. szal lehet nem is kell konfigot újítanom a játék miatt. Igaz majd a rendes tesztelés a 64fős cq pályákon lesz..
Tuti vétel lesz nekem a játék.PSN: ne0teric_sAN
-
Cybertrone
veterán
válasz ittakary #8598 üzenetére
Le is szedte... csak szarabbul ment neki tőle... és még fagyott is!
Mára amúgy befejeztem... 25. szinten vagyok elégedett vagyok magammal pár kép következzék:
( Aki ezek után azt mondja hogy a game grafikája szar az nem ép) És pár statot is belecsempésztem ha nem gond! :[ Szerkesztve ]
"Pisztolycsővel a szájában az ember magánhangzókban beszél" ~Harcosok klubja! Origin: Cybertrone, Steam:nLali85 * HTC One X white...
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest