Hirdetés

2024. június 20., csütörtök

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Battlefield 3 - Archívum 1 (téma lezárva)

Hozzászólások

(#8251) Xaels válasza q13579 (#8248) üzenetére


Xaels
félisten

Az alapban 9 pálya lesz amin minden játékmód menni fog. A Karkand kiegészítő meg majd 4 térképet fog tartalmazni.

(#8249) medvezsolt: jó dolog a TS és a társai, de nem mindenkit hallgatnék órákon át játék közben.

[ Szerkesztve ]

PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL

(#8252) quasarus válasza medvezsolt (#8247) üzenetére


quasarus
tag

Akkor elég szarúl van megoldva, hogy leszedi az egész 2,5gb pakkot, holott a játék a legutóbbin kívűl frissítve van.

PL, ha 100kb a legfrissebb patch, akkor minek szedne le 2,5gb-t??? hogy sz@passa a gamert, mert nekem pl 40perc volt valamelyik nap ez a kis akció.

(#8253) zack


zack
nagyúr

Nálam most "generic game error" van, és nem indul el (error code 1). :U

Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3

(#8254) DjDanee87 válasza zack (#8253) üzenetére


DjDanee87
addikt

Igen, van még mit csiszolni ezen a Battle Logon.

(#8255) q13579 válasza medvezsolt (#8249) üzenetére


q13579
senior tag

Saját tapasztalatból tudom, hogy ha nem war volt, csak simán felmentünk egy szerverre, akkor legtöbbször csak 4-5-en voltunk ismerősök.

Ha a 16 főböl 10 már óhajtott csapatszerűen játszani, akkor volt a commandernek 3 mozgatható squadja, amiket elég volt parancskiadással irányítani.

Abszolút kezelhető és HATÉKONY volt. Iszonyatosan érezhető volt pár jó taktikai "vezető" egy csapatban.

Most ezt nem tudod megtenni, mert max 3 játékosra tudsz hatni egy mapon, többre egyelőre NEM. Az meg igen sovány, ha beindul a nagyüzem. 2 squad sem látja már egymás munkáját.... Szerintem ez igenis nagyon nagy hiány, mi rendkívül sokszor éltünk vele és nagyon megadta a játék savát borsát...

A spotted lehetőségről. Most ugye - meglehetősen bután szerintem - spottolhatsz enemy-t, ha LÁTOD. Egyébként nem... Imádtam a BF2-ben, hogy tetszőleges elemet tudnál spottolni, még akkor is, ha csak sejtetted, hogy ott van.

Spottoltad a csipát a domboldalban, ahova elbújt, ezt látta valamelyik pilóta és meg is szórta... Ennyi volt. Életszerű volt.

Jelenpillanatban ezt sem találom. Félre ne értsetek, amit eddig láttam is messze jobban tetszik, mint bármelyik COD, de a BF3 név erősnek tűnik az elődhöz képest. Eddig nekem inkább BC3...

(#8256) kexksz


kexksz
addikt

A generic game error was reported, please try again. ( code: 1 )

Ezt írja mikor quick matchre nyomok, miért? :(

(#8257) ADAM1337 válasza q13579 (#8255) üzenetére


ADAM1337
nagyúr

Jogos amit írsz, eleinte túlzásnak éreztem a hsz-edet.
De tényleg butítják a játékokat, nem az az atom taktikus, a squad része aggasztó nagyon viszont az igaz és már nem tudtam spotolni hogy melyik pontot támadjuk csak a squad leader tud aki meg random.
Bc2-ben 3 ember is letudta hozni a meccset 16v16-ba pubon, itt már nem annyira mert nem tudunk ugrálni a squadba ez zavaró eléggé.
De ez béta szerintem még sokat fog javulni, amúgy tényleg bc3 illett volna inkább a játéknévhez. Remélem több hp lesz a véglegesben mert ez elég hc, eddig 1x tudtam rendesen visszarántani emberre aki lőtt engem oldalba és én szedtem le végül, bc2-ben is jobb volt hogy nem csak ráfingottál az emberre azért kellett bele valamennyi, több reflect kill volt mint itt..

UAG Metropolis LT MagSafe Apple iPhone 15 Pro Max tok eladó

(#8258) rankesz válasza kexksz (#8256) üzenetére


rankesz
veterán

Ez elég sokszor így van, keress szűrővel egy európai szerót amin a refresh pillanatában még nagyon kevesen vannak, és arra próbálj joinolni, mire belépsz a játékba már tele is lesz.

(#8259) Zohan


Zohan
senior tag

caspian jelszot tud valaki?

Cooler Master, Asus & Corsair User - Powered By AMD

(#8260) rankesz válasza Zohan (#8259) üzenetére


rankesz
veterán

shoppingcartsareagoodride

(#8261) whiteman0524 válasza Xaels (#8199) üzenetére


whiteman0524
aktív tag

Nem érti hagyjátok. Azt hiszi hogy ezt fogja kiadni az EA :D Had higgye. Majd maximum kellemesen fog csalódni. Biztos hogy nem lesz hibátlan a végleges verzió sem és hónapokig jönni fognak a durva patch-ek hozzá. De nem egy ilyet fognak kiadni mint ez. A fejlesztés nagy idejében általában arra fektetik a hangsúlyt hogy legyen meg minden amit terveztek lehetőleg. És ha minden megvan, akkor lehet arra koncentrálni hogy csiszoljunk rajta, és kijavítsuk ami nem jó.

[ Szerkesztve ]

(#8262) Zohan válasza rankesz (#8260) üzenetére


Zohan
senior tag

:R

Cooler Master, Asus & Corsair User - Powered By AMD

(#8263) Cybertrone válasza ADAM1337 (#8257) üzenetére


Cybertrone
veterán

Az nem normalis hogy soroznak oldalrol, es te egyet fordulsz rs lelovod mar ne is haragudj... Pont jo a sebzes, nem kell egy tar helyes... Senki se jatszik pancel modban, es mindenkinek van eselye olni! Jobb ezt megszokni mint azt hogy egy tarat beleengedven meg az ellen lo le...omg!

"Pisztolycsővel a szájában az ember magánhangzókban beszél" ~Harcosok klubja! Origin: Cybertrone, Steam:nLali85 * HTC One X white...

(#8264) Illusion1010


Illusion1010
senior tag

Láttátok már hogy az MSI Afterburner újabban tud videót is felvenni? Nem fogja meg a gépet úgy mint a FRAPS. Bár a fájlok itt is nagyok.

(#8265) DjDanee87 válasza ADAM1337 (#8257) üzenetére


DjDanee87
addikt

Igaz, hogy nem ismertem korábbi BFeket, csak a BFBC2 volt meg azzal sem sokat max 20-30 órát toltam. Viszont nem értem, miért kezd el ellenkezni mindenki ha valahol valaki azt írja ez BFBC3. Mondják általában erre válaszként, hogy: nem, ez teljesen más játék.

Mondom nincs nagy múltam BFben, de nekem nagyon egyforma a kettő. Tényleg ami valóban eltérés látszik az a megnövelt sebzés. De a pályák mérete, rombolhatóság, járművek, brutál grafika, squadok, válaszható kitek, minimap kb minden mint a BFBC2ben, nem?

(#8266) madgie válasza Cybertrone (#8263) üzenetére


madgie
titán

Reálisabb, de nagyon kedvez ez a sebzés a kempereknek. Valamelyik nap is felnéztem egy BC2 HC szerverre... hát, csipabújkálás a köbön, egy lövéssel lekapnak a világ végéről, izgi (normál módban túlélheted és szépen bespotolod majd odamégy a házak között és kifilézed :D).

(#8267) ADAM1337 válasza DjDanee87 (#8265) üzenetére


ADAM1337
nagyúr

Igen, mivel arra a motorra épül szerintem is találóbb a bc3 név mint a bf3 ahhoz túl könnyű játék szerintem.
Nekem sincs sok órám a bf2-be maximum ha 10órát játszottam, de egyből lejött hogy sokkal taktikusabb mint amikkel játszottam addig, viszont bc2-vel majd 1350órát toltam igaz az inkább infranty-ra megy rá nem csak a jármüvekre, ahogy a bf3 is és szerintem nem baj.

UAG Metropolis LT MagSafe Apple iPhone 15 Pro Max tok eladó

(#8268) Zohan


Zohan
senior tag

lol éppeg h felmentem caspianra és le állt az ö9sszes caspian szero :S

Cooler Master, Asus & Corsair User - Powered By AMD

(#8269) q13579 válasza DjDanee87 (#8265) üzenetére


q13579
senior tag

Ott a pont.

A BF2 után BF3-ra pont azért vártam, mert bíztam benne, hogy nem egy "egyszerű" pontfoglalós, vagy rush játékot kapunk.

Speciel én az elejétől kijátszottam a BF összes részét, kezdve az elképesztően maradandót alkotó 1942-vel, bezárólag az igényes látványvilágot és fizikát nyújtó BC2-ig. Mindegyikkel.

Ezidáig a BF2 abszolút etalon és ezt nem csak én mondtam. Még akkor is az, ha a legtöbb játékos áttért BC2-re. Miért? Én egyértelműen a taktikai repertoárjának tudom be. Utolérhetetlen élményt ad az, hogy nem kell egyedül akcióznod.

Baromi jók voltak szerintem a kis nyilak... Ha már commander nincs, akkor legalább a nyilakat visszahozhatnák, úgy, hogy lássam a másik squad leendő mozgását is. Ez mind szükséges ahhoz, hogy egy mapon hatékonyan mozogj, támadj és védekezz. Ne csak a vakvilágba mászkáljatok, lesz ami lesz alapon.

No mindegy, ez csak BÉTA. Bízzunk benne, hogy ennél azért több opció lesz. Az 99 %, hogy a BF2-t nem kapjuk vissza, de csak alakul a dolog.

(#8270) capulet75 válasza q13579 (#8237) üzenetére


capulet75
addikt

Összefoglalva eddig a BF3 sz@r. Rushmapon kb mint a cod, és én nem azért bf-ezek hogy cod klónnal játszak. A BF2-őt akarom szebb graffal, új mapokkal és pár új lehetőséggel. Commander ,squadok, taktika és stratégia. Az meg hogy nem lehet bejutni a conqestre az vérlázító. :(((

[ Szerkesztve ]

Intelligencia kell ahhoz hogy egy ember belássa a tévedését. És gerinc, hogy be is ismerje.

(#8271) BalaNce87 válasza ADAM1337 (#8257) üzenetére


BalaNce87
addikt

Miért az hogy ő előbb kezd oldalba lőni még jó hogy te neked kéne meghalni, és nem fordulni egyet és te ölöd meg, épp ez a hülyeség, bc2-be sajnos még gyakoribb mint codokba. Reflex játéknak szerintem maradjon meg a cod oda már jobban passzol, én nem szeretem ezeket a 360 ugra bugra killeket, k..va gáz.
A játékkal kapcsolatban meg az hogy nincs parancskiosztás, lehet bf2-ben figyeltek rá az emberek de azt is kétlem, max kis hányada a játékosoknak. Bc2-be is meglehet adni hogy foglaljátok már pl B zászlót, de kb ott is nem azért mennek oda mert te adtad meg hanem mert ő oda akar menni, azt látja helyesnek vagy csak oda tévedt.
Egy játék lehet alapjaiban jó, de azt az emberek alakítják jobbá illetve rosszá.

(#8272) Xaels válasza capulet75 (#8270) üzenetére


Xaels
félisten

"Az meg hogy nem lehet bejutni a conqestre az vérlázító. " - Eredetileg még ennyi lehetőség sem lett volna a Caspian-on való játékra. Sőt ha igaz akkor mindenkinek elérhető lesz, pedig nem volt róla szó.

(#8271) BalaNce87: ott a pont. Én sem szoktam odafigyelni, ki milyen "parancsot" ad. Ránézek a térképre és haverral megbeszéljük mi lenne a jobb. Ha azt látjuk, hogy jobban kell a segítség máshol akkor oda fogunk menni.

[ Szerkesztve ]

PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL

(#8273) megint én válasza capulet75 (#8270) üzenetére


megint én
őstag

Sajnos nagy vonalakban, de igazat kell, hogy adjak. A FOS CODnál azért jobb, de nem az igazi BF!!!! De ne felejtsük el, ez RUSH!
A RUSH mod eleve egy rakás szar. Counques az igazi BF!

(#8274) ADAM1337 válasza BalaNce87 (#8271) üzenetére


ADAM1337
nagyúr

Anno nekem ez is tetszett bc2-ben is, meg az összes fps-ben amit játszottam hogy volt válasz idő tényleg le kellett tudni lőni a másikat nem csak oda fingik az emberre véletlenül 3 golyót és hasal mint hc-ban, de ez egyéni vélemény szerintem jobb ha kihívás lelőni valakit mint hc mód csak 1-2 golyótól feküdjön, és pont ezért is jó ha tudsz reagálni de lehet a véglegesben jobb lesz ez.

UAG Metropolis LT MagSafe Apple iPhone 15 Pro Max tok eladó

(#8275) Locutus


Locutus
veterán

It´s been 3 days full of win!
Thank you everyone who participated in testing Caspian Border with us during the Open Beta. We of course cherish and appreciate the time you have put into supplying is with good feedback. We will of course read it through and discuss it internally.

Testing has now been completed and we are shutting down the Caspian Border servers.

Baszki :(

Komplett hangrendszerem eladó - https://hardverapro.hu/apro/mackie_studio_monitorok_mr5mk3_mr10s_mk3_sub_asus/hsz_1-50.html

(#8276) madgie válasza Locutus (#8275) üzenetére


madgie
titán

Akkor mehetünk vissza BC2-zni, a Metro egy lufi :DDD

(#8277) Mukorka válasza madgie (#8276) üzenetére


Mukorka
addikt

Nagyon szidod azt a pályát pedig kiválló rush map. CQ-t mondjuk nehezen képzelem el rajta de szerintem elég egyedülálló lett. :)

Mukor#2214 --- "Ezt nem én gondolom így, EZ EGY TÉNY!"

(#8278) keIdor válasza Locutus (#8275) üzenetére


keIdor
titán

Nem erőltetem akkor annyira tovább már a beta-t, mert a Metro szerintem is hoki. :)

¡GLORIA A LAS PLAGAS!

(#8279) capulet75 válasza megint én (#8273) üzenetére


capulet75
addikt

Jah, ám én nem azért veszek battlefieldet, hogy "a fos cod"-nál jobban nézen ki. A BF legyen BF. Attól BF. Na még egyszer: BF. :)

Ui: BF

[ Szerkesztve ]

Intelligencia kell ahhoz hogy egy ember belássa a tévedését. És gerinc, hogy be is ismerje.

(#8280) feka007 válasza keIdor (#8211) üzenetére


feka007
nagyúr

Nem vagyok egy nagy SW fan, de a régi részek tényleg jobbak voltak mint az újak. :D Az animált joda kb. szarabb volt az új részekbe, mint a régiekbe a mozgatott saláta :D

(#8281) polonic válasza megint én (#8117) üzenetére


polonic
félisten

Minimum grafikán alacsony felbontással a cpu számít.
Ez cpu limit.

(#8282) rasoio


rasoio
csendes tag

Nekem sikerült tegnap kicsit játszogatni Caspianon [link]

Origin: MinimumGame | youtube.com/MinimumGame | SE Xperia arc S

(#8283) polonic válasza Pantok (#8154) üzenetére


polonic
félisten

Szerinted a készítők és a QA teszterek még a bétával játszanak? Biztos, hogy nem!
A béta már rég kész volt. Nem úgy megy az ahogy sokan elgondolják.
Lehet, hogy már a végleges kódot hegesztik a DICE-nál és azt tesztelik.

(#8284) madgie válasza Mukorka (#8277) üzenetére


madgie
titán

Klausztrofóbiás vagyok FPS játékokat tekintve, Atacama Desert-nél kisebb/szűkebb pálya nem kell :D

(#8285) medvezsolt


medvezsolt
senior tag

Vissza térve a parancsok kiadására. Én személy szerint tuti nem figyelnék arra, hogy egy vadidegen játékos társam egy pub szerón mit parancsolgat nekem. Had döntsem már el én önállóan. Az más, ha egy ismerős haver akivel feljöttünk a szeróra kiad nekem egy parancsot..

ez nem azt jelenti, hogy én agyatlanul fogok játszani, mert szerintem az ember függő amúgy is. Hanem, hogy nem szeretem ha parancsot osztogat egy idegen. Olyan emberekkel jó összefogni akit ismerek. Ezért se hiányzott pl. bc2ből a parancs osztogatás. Ha valaki akar akkor parancsok nélkül is tud taktikusan, értelmesen játszani

[ Szerkesztve ]

" A processzorok füsttel működnek. Ha kijön belőlük a füst, nem működnek tovább. "

(#8286) polonic


polonic
félisten

Egyébként valaki kipróbálta már a battlelog saját voice chat-jét?

A másik kérdés pedig, hogy aki capsian borderen játszott, az nézte, hogy gépigényesebb-e az operation metro térképnél?

[ Szerkesztve ]

(#8287) Mukorka


Mukorka
addikt

Csináltam egy kis tesztet most , leírom hogy mi jött ki .

LOW Grafikán 1200Mb vga ramot használt a játék, 150-200 FPS 1080p
Medium grafikán 1400Mb vga ramot használt 100-150 FPS 1080p
High grafikán 1950 Mb vga ramot használt 40-80 FPS 1080p
Ultra grafikán 1950 Mb vga ramot használt 30-60 FPS 1080p

High beállításokon egyáltalán nem szaggat a játék de ultrán már észrevehető hogy valami kevés neki. Lehet a vga ram de nehogymár ne legyen elég egy monitorra 2GB...

Egyéb konklúziók: Low grafon a játék már látványosan csúnya ultrához képest , viszont a medium beállítás látványosan szebb mint a low és nem sokkal csúnyább mint a high.
Itt megjegyezném hogy low beállításokon is szebb a játék mint a COD...

Mukor#2214 --- "Ezt nem én gondolom így, EZ EGY TÉNY!"

(#8288) medvezsolt válasza Mukorka (#8287) üzenetére


medvezsolt
senior tag

Nálam nagyon max vitt el 1000 MB Vramot. Nincs ott valami roszul állítva??

" A processzorok füsttel működnek. Ha kijön belőlük a füst, nem működnek tovább. "

(#8289) medvezsolt válasza medvezsolt (#8288) üzenetére


medvezsolt
senior tag

vagy csak mivel a 560ti-nek eleve 1 gigája van, így nem tudott többet vinni:P
De nem is éreztem, hogy igényelne többet...

" A processzorok füsttel működnek. Ha kijön belőlük a füst, nem működnek tovább. "

(#8290) pohár válasza madgie (#8284) üzenetére


pohár
félisten

kis fosos... ;]

GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |

(#8291) polonic válasza medvezsolt (#8288) üzenetére


polonic
félisten

Nincs, ez ilyen.
Minél több van, annál többet eszik.
Nálad jóhogy nem tudott többet, ha annyi a max.

(#8292) Laraxior válasza Mukorka (#8287) üzenetére


Laraxior
titán

ez eléggé fals eredmény....
1920x1200ban nem eszik ennyi ramot... van 1536MB-om, de nem láttam 1300 felett...

[ Szerkesztve ]

"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."

(#8293) Mukorka válasza polonic (#8291) üzenetére


Mukorka
addikt

Najó de akkor honnan tudom hogy elfogy? milyen számadatból? oké hogy afterburner azt írja van 2048 mb és abból használ a játék 1950-80 mb-t de akkor ez azért ennyi mert hagy pár megát szabadon mivel tudja hogy nincs több vagy azért ennyi mert elfogyott

(#8292) Laraxior: tekintve hogy 2 Gb-van nekem ennyit eszik már High beállításon is.

[ Szerkesztve ]

Mukor#2214 --- "Ezt nem én gondolom így, EZ EGY TÉNY!"

(#8294) ETOM


ETOM
addikt

Akik jelölnek originen sory nem lehet visszaigazolni.. 100 barát a max.. :O Battlelogon még tudok..

[ Szerkesztve ]

(#8295) polonic válasza Mukorka (#8293) üzenetére


polonic
félisten

Az a vram elfogyásának a tünete, hogy hirtelen lecsökken az fps, aztán visszaugrik, tehát beakad a játék.

(#8292) Laraxior

Nem biztos az, hogy fals. Proevonál alacsonyabb felbontásban 1488 mb vramot evett a játék.

(#8296) Laraxior válasza polonic (#8295) üzenetére


Laraxior
titán

hát nem tudom..Crysis 2-nél egyértelműen kiírta nekem is az Afterburner hogy 1500MB..de itt nem láttam 1300 felett... Pedig nekem is csak 60FPS-el ment..még annyival sem..55 inkább.

"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."

(#8297) Mukorka válasza polonic (#8295) üzenetére


Mukorka
addikt

Mivel highon egyáltalán nem akad és a fent mutatott képen épp high beállítás van így nem hiszem hogy elfogyott. Ultrán viszont érezni sokszor hogy behal, apróbb de sűrűbb akadások vannak.

Mukor#2214 --- "Ezt nem én gondolom így, EZ EGY TÉNY!"

(#8298) Locutus válasza Mukorka (#8297) üzenetére


Locutus
veterán

Ultra szint nincs implementálva a bétába.

Komplett hangrendszerem eladó - https://hardverapro.hu/apro/mackie_studio_monitorok_mr5mk3_mr10s_mk3_sub_asus/hsz_1-50.html

(#8299) SzlobiG válasza Mukorka (#8287) üzenetére


SzlobiG
félisten

Ezeket az értékeket felezd meg mert CF esetén dupla annyit ír mint amennyit használ.

Nálam pl fullon 2600mb-ot írt. Jobban mondva össze adja az ab mind2 kártya esetén.

[ Szerkesztve ]

(#8300) Winne


Winne
nagyúr

Urak most próbálnám, lehet egymásra joinolni?

Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal...

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Battlefield 3 - Archívum 1 (téma lezárva)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.