Hirdetés
Aktív témák
-
LamaCube
addikt
válasz Cybertrone #9038 üzenetére
Összegezve nem számít, hogy valaki 50 fps-el játszik vagy 120-al?
Vagy , ha fix 50 és nem ugrál annak nincs semmi hátránya egy fix 120-as játékossal?
Itt most csak fps-ről írok nem játékosról.HyperCube< ModernWarfare 2 baráti kör >Az elv olyan mint a fing, tartja az ember, amíg bírja...
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz Cybertrone #9046 üzenetére
Nem nagyon izgat. Minden játékban megkapom egy idő után hogy cheater vagyok. Bár nem csak én a társaim is.
strebacom:
Soha, semmilyen esetben. Inkább nem játszanék.
[ Szerkesztve ]
Live-Die-Respawn
-
Hell
tag
Valaki #9026?
[ Szerkesztve ]
Üdv, Hell..............................................BC2, BF3, BF4 nick: WarthogHell
-
Thome
veterán
-
Mukorka
addikt
Megeszi de ezt lenne jó tudni hogy mi történik az fps-el emiatt. Ha tudja hogy csak 700 megából csipegethet akkor nem fogja szívatni a usert hogy csak azért is többet akar szerintem. Ehhez a vram részhez nem sokat tudok hozzászólni mondjuk. A nagyobb gond az hogy a játék rohadt sok mindent számoltat a procival és ehhez már nem elég két mag.
(#9054) Hell: Nézd meg jóval lowabb beállítás mellett hogy fagy-e.
[ Szerkesztve ]
Mukor#2214 --- "Ezt nem én gondolom így, EZ EGY TÉNY!"
-
Cybertrone
veterán
válasz LamaCube #9051 üzenetére
Abu is megmondja hogyha a motor jól meg van írva, és le van optimalizállva akkor egy fps szám fölött nem veszel észre külömbséget elvileg4 És igen lehet ez akár 50 fps is!
Viszont ilyen motorral megáldott game nem sok van... Talán egyik sem...
Összegezvén minden a programozókon múlik... ők döntik el hogy ezt most milyen fps melett fogja az user úgy élvezni hogy igen ez fasza folyékony, vagy úgy hogy hiába van 80 fps-em, de valahogy olyan lagymatag a játékmenet!
( természetesen mindehhez az kell hogy egy hardverkomponens se korlátozza be ezt az élményt... Ha a proci gyengébb, és nem tud lépést tartani a dolgokkal, akkor előjön az amiről itt már beszélünk egy pár HSZ óta! Lehet 200k-s sli is a gépbe, ha a proci olyan harmatgyenge hogy nem bírja meghajtani a vga-kat... vagy fordítva lehet egy bivaj proci hogyha a vga nem tudja oly mértékben számolni a rá bízott feladatokat hogy az elfogadható legyen! Meg kell találni a balanszot a rendszerben... Jelen esetben én azt mondom az ideális balansz az egy 4 magos processzor, és egy középkategóriás akármilyen vga, és akkor nem lehet majd azt mondani hogy a komponensek gyengítik egymást!)"Pisztolycsővel a szájában az ember magánhangzókban beszél" ~Harcosok klubja! Origin: Cybertrone, Steam:nLali85 * HTC One X white...
-
Cybertrone
veterán
válasz janihunk #9058 üzenetére
Mint ahogy írtam a 2 mag az csak 2 mag, lehet az 5 ghz-s orajelen is... a fizikai 2 magot nem fogja behozni sosem!
Ezenkívül az előzetes tesztek alapján az l3-as chacet szereti a game, és ez csak i5-i7-ben van meg, illetve az amd-kben! c2d-ben nincs meg!"Pisztolycsővel a szájában az ember magánhangzókban beszél" ~Harcosok klubja! Origin: Cybertrone, Steam:nLali85 * HTC One X white...
-
strebacom
senior tag
-
Hell
tag
Köszi. Leveszem amit lehet, hátha. Idővel úgy is gépcsere lesz.
Üdv, Hell..............................................BC2, BF3, BF4 nick: WarthogHell
-
LamaCube
addikt
válasz Cybertrone #9057 üzenetére
Köszönöm a kimerítő válaszokat
HyperCube< ModernWarfare 2 baráti kör >Az elv olyan mint a fing, tartja az ember, amíg bírja...
-
janihunk
senior tag
válasz Cybertrone #9061 üzenetére
I3 2100-at tudnék venni csak ha váltanék is. Amúgy tényleg HT-vel hogyan boldogul a játék? Számít valamit fps ben? Mert mint ha mondtak volna olyasmit hogy HT támogatás lesz.
Battlefield 3 Origin/Battlelog: janiHUNK464 , Need For Speed World: BRIAN66
-
Cybertrone
veterán
válasz janihunk #9068 üzenetére
Jelnelg nálam 6 mag, és be van lőve a HT ami azt eredméynezi hogy 12 szálon képes elvileg kerregni a proci... namost ebből még nem sokat ahsznál, viszont a HT-nek akkor van értelme ha a magok közel fullon számolnak, akkor tud gyorsítani a virtuális szál... egy 2300-as cucc ami ha jól tudom HT-s tehát 2 mag+ a virtuális 2 mag az annyit tesz hogy ha kihasználja a game akkor pörögni fog 4 szálon használat közben... annyit nem fog gyorsulni ez sem mint egy fizikai 4 magoson ugyanazon a körülmények közt, de van benne l3 chace, és rugalmasabban tudja lekezelni azokat a számításokat, amiket egy adott c2d már esetleg nyögvenyelősen!
"Pisztolycsővel a szájában az ember magánhangzókban beszél" ~Harcosok klubja! Origin: Cybertrone, Steam:nLali85 * HTC One X white...
-
janihunk
senior tag
válasz Cybertrone #9070 üzenetére
Hát ez az meg amúgy is csak 1155 re lenne értelme váltani. quad on is menne de a 775 már kihal lassan sőt. Meg szerintem a ddr3 is gyorsítana valamit a dolgon.
Battlefield 3 Origin/Battlelog: janiHUNK464 , Need For Speed World: BRIAN66
-
bzsolt99
tag
Most kíváncsiságból utána olvastam a törésnek és olyat is meg lehet csinálni hogy felcsatlakozik valaki a saját szerverérre és kiad egy parancsot minden elérhető cuccot megkap.Nem semmi azért...
-
nanorambo
őstag
Nekem kint a parkban átlag 60 FPS-t produkál, de legrosszabb esetben sem megy 50 alá.
Bent a metróban a jobb pillanataiban felugrik 100-ra is, de 70-80 az átlag. Minden highon van.
AMi viszont nagyon "LOL" az, hogy kikapcsoltam az aerot és dobott rajta 10fpst.[ Szerkesztve ]
-
Cybertrone
veterán
válasz bzsolt99 #9073 üzenetére
Semmi védelme nincs a betának... nincs pb sem semmi... ezel kedveskedni akarnak a fejlesztők, és úgy vannak vele hogy örül a gyerek ha elvan... nem nehéz töréseket kiadni ahhoz aminek szvsz semmi védelme nincsen... ez a beta még alpha koddal fut, a full game kapja majd meg a full kodot, és akkor megsütheti mindenki a kis hackerkedést!
"Pisztolycsővel a szájában az ember magánhangzókban beszél" ~Harcosok klubja! Origin: Cybertrone, Steam:nLali85 * HTC One X white...
-
ETOM
addikt
Most akkor ezekkel az egyedi szerverekkel mi van még mindig látok párat..
-
Cybertrone
veterán
Nem hivatalosan az egyik fejes azt mondta hogy nem tudjuk azoknak az accját biztonságban garantálni akik ezekre felmennek!
Magyarul ha elkapnak mert ellenőríznek mondjuk akkor ban... kb ennyi van! Amúgy azon sem csodálkoznák ha ezek után a beta shut down lenne... és akkor mindenki szívhatná a fogát!"Pisztolycsővel a szájában az ember magánhangzókban beszél" ~Harcosok klubja! Origin: Cybertrone, Steam:nLali85 * HTC One X white...
-
BandiHUN
veterán
válasz Cybertrone #9077 üzenetére
Ha ezt már megszerezték,akkor félő,hogy ehhez is jön majd a tört szerver,stb...a beta lekapcsolása meg csak az embereket b...bá fel,épp elég,hogy a jogosultak nagy része nem kapta meg a +2 napot például...arról nem is beszélve,hogy beta gyanánt odalökték az alfát minimális javítással(?),az alfához meg random kiszórták a kulcsokat annó...
A beta meg ha így marad,akkor lehet is zárni,ha nem jönnek updateok.Lehet,hogy már szükség sincs az egészre,mert le van adva gyártásra a gém,csak kilöktek a népnek egy fél-1 ével buildet,amit kábé az első zártkörű bemutatókon futtattak.Steam barátkód: 39166617 Battlenet:LorenzoHUN#2852 Activision:BandiHUN EA ID(BF-ek): BandiHUN Steam
-
pohár
félisten
elkapnak? ellenőriznek? ne légy már hülye
felmész, accot lopnak, te sírsz nekik hogy csúnyarosszbácsik ellopták az accom és oda az összes origines játékom, ők szarnak a fejedre, mert megmondták hogy nem biztonságosak a hackelt szerókGB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
Cybertrone
veterán
válasz BandiHUN #9078 üzenetére
Tegnap volt szerverupdate... Biztos azért mert nem csinálnak semmit...
Mellesleg azért mert az alpha kodján alapul ez a beta, még fényévekre áll tőle, és mondjuk ha te rakosgatnád a kártyákat, minden lapot kitennél egyből? Talonban hagyott dolgokról, amik majd megőrítik a jónépet még nem halottál?pohár:
Elkapás= Látják hogy hol gamelsz... 1 kattintás és volt nincs acc... elég érthető, vagy fejtsem ki részletesebben?[ Szerkesztve ]
-
pohár
félisten
válasz Cybertrone #9080 üzenetére
ők nem azt nézik hogy játszol-e rajta, hanem hogy ha ott ellopják az Origin accodat, akkor sírhatsz nekik, fölöslegesen
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
BandiHUN
veterán
válasz Cybertrone #9080 üzenetére
Jaja,például engem rohadtul megőrjít a pályán levő lukakba való leesés és a suicide,no azt talonba hagyhatták volna,meg a rohadt zseblámpát is.Legalább a csapattársaké ne vakítaná az embert
A spotolást meg írhatnák ki töltéskor,hogy te marha,ez csapatgém
Előrendelést vissza is mondtam,majd ha megjelenik,kiderül,milyen,mert ez eddig nem győzött meg.A játék nem rossz lényegében,de a map tervezése nekem nem tetszik meg a kempelősdi,vegyes brigáddal nehézkes,rendes squaddal meg túl könnyű mondhatni haladni.
A szerveroldali piszka meg nem javít az userek alap élményén,ráadásul csúszik az egész,ez főleg olyankor látszik,ha az ember fedezékbe menne,és furamód lelövik a szikla mögött eltöltött 1mp után,avagy ha lelőnek,a hulla csúszik tovább a semmiben arra,amerre úton volt a delikvens.Irtómód hiányzik a CoD-ból az azonnali élmény,hogy az ember fedezék mögül kiugrik,lő spotol,itt ha kidugod a fejed,utána hiába ugrasz vissza,kinyúlsz a fedezék mögött.
A lövés meg dettó BC2 hangulat,pötyögtet az ember,hal az ellen,ha meg az előtte,háttal levő ellenfélre nekiáll húzni a ravaszt,kell bele 1 tár az AK-ból,pedig az orra előtt van,a szórás se befolyásol,mert mindennek bele kell mennie.Sokkal rosszabb közelharcolni,mint távolról.Simán le lehet pötyögtetni a spotolt snipereket fán-bokron át egy mezei fegyóval,2-3 pöttyintés.Az acc meg 1 dolog,1 perc,csinál az ember egy másodlagost is,és gó törtszeró
Steam barátkód: 39166617 Battlenet:LorenzoHUN#2852 Activision:BandiHUN EA ID(BF-ek): BandiHUN Steam
-
pohár
félisten
válasz Cybertrone #9082 üzenetére
na elolvastam a képen látható dolgokat, az EA bannolja az accokat szabálysértés, negatív xp meg ilyenek miatt stb miatt, amik a tört szerókon keletkeznek, akkor nem lehet sírás-rívás
ezt a kicsillagozott dolgot nem tudtam kivenni, lehet én vagyok a hülye
úristen, megint villódzik a gép, pedig csak kint vagyok a winben
aero asszem lehalt, a tálca megváltozott egy 5mp-es fagyás után, míg ezt a hsz-t írtam
jé, megjavult a tálca, mi lehetett ez[ Szerkesztve ]
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
ETOM
addikt
Én nem akarok felmenni csak láttam volt egy két kevesebb slotos szero jó lenne haverokkal tolni kisebb meccset.. ezért érdekelt.
[ Szerkesztve ]
-
Mukorka
addikt
Ezzel a formával mi van ? Alá hackelt a Battlelognak?
-
bul07
nagyúr
Valószínű hogy frissül az az alkalmazás amit telepíteni kellett a böngészőhöz mert nálam is ez volt
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
Mukorka
addikt
Nem is érdekel engem a globál statnál lévő első helyezett. Képzeld még egy Dirt3-ban is képesek az emberek rommácsalni/exploitozni a gamet hogy ott legyenek a ranglista elején. Mindenki tudja hogy csak pubik és nem mások.. az a fontos hogy a "barátaid" közül legyél te jó helyezésben ha versenyezni akarsz Amúgy az is lehet hogy csak beszívta valamivel, volt és van ilyen sok játékban. Egy dolgot kívánok csak : ahogy BC2-ben itt se tudjon velünk tört játékkal rendelkező játszani. Nem érdekel hogy van tört szerver de velem ne játszanak ilyenek.
-
Punisher15
tag
haliho
valaki tudna nekem tippet adni hogy ilyenkor meg az esti órákba miért nem enged be a game
joining és csak pörgeti initalizing néha elmegy és kész az összes szervernél.De ezt tapasztaltam hogy reggeli hajnali órákba pedig jó bármelyik szervere fölengedOrigin/Psn ID.: HU_Bunyec ....Az élet egy szar játék. De a grafikája nagyon ott van!
-
Cybertrone
veterán
válasz Punisher15 #9091 üzenetére
Amcsiban ilyenkor van nappal... és mivel este a fejlesztők is alszanak jobbhíján nappal pofozgatják ezt a szemétládát...
-
kexksz
addikt
Valaki linkelhetne valami oldalt, ahol le van írva, hogy mikor kapok új fegyvert és milyet?
-
Punisher15
tag
Ezt vágom de ez csak nálam megy így már az elejétől kezdve haveroknál teljesen jól muzsikál.
Origin/Psn ID.: HU_Bunyec ....Az élet egy szar játék. De a grafikája nagyon ott van!
-
Cybertrone
veterán
kexksz:
-Felmászol Blogra
-bemész a profilodba
-ott a soldiers felirat alatt rányomsz a nevedre
-és a weapons, and equipment fülre kattintol... voálá!
( frissitsed a lapot ha sokáig loadingol!
Ennyi minden van a betában... a teljesben még lesz pár cucc...[ Szerkesztve ]
-
strebacom
senior tag
A scart az milyen ebben a játékban jó??
Most lesz meg, mert eddig csak a scope-kat adogatta ez a f o s ......van már annyi hogy.. -
kexksz
addikt
válasz Cybertrone #9095 üzenetére
Köszi. És azt hol tudom megnézni, hogy pl. mennyi Assault Score-om van?
Edit: Megvan. 1-2 kör és meglesz a 2. csipa
[ Szerkesztve ]
-
Cyberbeni
addikt
az hogy lehet, hogy nekem lett a legtöbb pontom (ellenfél legjobbjánál is több), és csak MVP 2 kitüntetést kapok?
meg van egy pár dogtag, amire írja, hogy unlocked, de nem kapom meg, gondolom ezt azért mert a bétában nincs benne, igaz?[ Szerkesztve ]
-
SimonYana
addikt
Tiszta MOH2010 dejavu-m van! Kilőnek a fedezékből! Halhatatlan nagy rangosok.
Én kínlódok a nyílt irányzékkal mások meg 12× , meg 8×-os zummal szedegetnek!
De úgy látom ez a trendi a mai világban.® SimonYana ®
-
bul07
nagyúr
válasz SimonYana #9099 üzenetére
Mozogva kell távcsövezni, nem hátul a francba egy helybe lődözni , nekem még egy lövésem sincs távcsövessel(na jó ez túlzás 23db lőszert lőttem ki, kettőt öltem és kész, elég is volt)
Egyszerűen jó támadni , vagy védekezni sima fegyverrel mert öl , nemkel mindenkibe egy tár
Remélem ugyanúgy lehetőség lesz korlátozni a recon számot mint a BC2-be , mert előfordul hogy túl sok van belőlük[ Szerkesztve ]
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
Aktív témák
Hirdetés
- Androidos tablet topic
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Call of Duty: Black Ops 6
- Bíró: Zuckerberg nem felelős azért, amit a közösségi média a gyerekekkel tesz
- Discord
- PlayStation 5
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen TV-t vegyek?
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Házimozi haladó szinten
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest