Hirdetés
Aktív témák
-
-
Dragon27
senior tag
soha nemfog elindulni ....
-
Def26
félisten
Mik ezek a 200 játékos szerverek?
Fanboy Status: PS4:On, Xbox:On, apple:On, samsung:Off, Microsoft:Off, Audi :On,
-
-
pohár
félisten
válasz Cybertrone #8928 üzenetére
tudom... de leszarom
kínait nem szeretitek véletlen?barna Leffe hogy csúszik?
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
Mukorka
addikt
egyik ismerősöm már fel is ment erre a magyar CQ-ra. :/
Ha valakinek van kedve tesztelni a voice chatet az szóljon.
Mukor#2214 --- "Ezt nem én gondolom így, EZ EGY TÉNY!"
-
pohár
félisten
válasz Mukorka #8962 üzenetére
én kb 3x próbáltam menni Cybertrone és namenyicsavo utan, egyszer sikerült is, elindultam, fekete képernyő és kivágott a szerver, meg mindenhonnan ahogy próbáltam felcsatlakozni, kezd elegem lenni a trágya gépemből
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
SzlobiG
félisten
Caspian mapot berakhatnák ezek az ügyes programozók.
-
pohár
félisten
-
ETOM
addikt
aimot miko adják ki?
szerver neve: your mom is a whore
omáj gád...
[ Szerkesztve ]
-
Laraxior
titán
kínait? szűk 14est maximum
normális sör legyen, ne ilyen karamellos izé"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
pohár
félisten
válasz Laraxior #8968 üzenetére
pppfff eridj már
nekem a fórumos kínainál kedvezményem van, mondom megebédeltetlek titeket, de akkor nem
mi, nem szereted a Leffét? nem tudod te mi a jó ecsém[ Szerkesztve ]
-
Laraxior
titán
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
Thome
veterán
Na, a notimon (Acer 5552G) 720p-ben, medium grafikán 25fps alá nem esik be soha az fps szám, átlagban 35 fps-sel fut a játék.
Konfig:
- AMD Phenom X3 (2,2Ghz)
- ATi Radeon HD5650 (1Gb GDDR3)
- 4Gb 1333mhz RAMCsak jelzésképp írom be, ha véletlen valaki notin szeretne vele játszani, akkor mire számítson.
Szerk: Korrekció.
Saját vélemény: Sokkal jobb mint a BC2, másabb, élvezetesebb. A fizikai motor sokkal jobb, bár vannak bugok (vagy buggerek?), hogy a csávó úgy rohan, hogy nem látszik a földből/fekszik, de sprint sebességgel megy és kb nem lehet lelőni...
[ Szerkesztve ]
-
Def26
félisten
Az előbb 4x egymás után 0% -al sétált el az ellenfél. Volt olyan is, hogy több találatot adott le és ő 100% -al futott tovább. Eléggé béta még, vagy már működnek a csalások?
Fanboy Status: PS4:On, Xbox:On, apple:On, samsung:Off, Microsoft:Off, Audi :On,
-
Laraxior
titán
nemnem...én is volt hogy feküdtem tovább és lapultam 0%-os élettel..megvártam amíg visszatöltődik és lehet továbbmenni akartam screent csinálni, aszittem nem olyan egyedi... majd legközelebb
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
-
janihunk
senior tag
11.10 fent van. De nem tudom mi lehet a gond mert az a jelenség van ha fordulok vagy bent a metróba csak futok már akad is de nagyon. Fraps videó készítés közbe meg végig 26fps alig alig ment alá. Amúgy meg 30 de nagyon be tud akadni.
Battlefield 3 Origin/Battlelog: janiHUNK464 , Need For Speed World: BRIAN66
-
-
BandiHUN
veterán
Gyerekek,ez élvezhetetlenül akad...nem vagyok képes semmit csinálni,állítottam már mindent,már 70 feletti fps-ek vannak,ha állok...de egyszerűen nem vagyok képes 15méternél többet menni,hogy ne akadjon be a 70fps-ekről 1-2 MÁSODPERCEKRE ez a szar.Ha nem tud javasolni senki semmit,akkor én részemről itt és most uninstall,a BC2 megy jól,ezért a gagyi izéért én nem fogok pénzt adni+még mellé nincs 70 ezrem egy teljes platformcserére.Álljon már meg a menet,hogy ezt a hulladékot 1 hónappal megjelenés előtt bétának merik nevezni... Gondolom konzolon ez is szaladni fog,ahogy kell,SŐT ott már most is jónak kell lennie.
Nagyon félek,hogy teljesen ilyen lesz a kiadott játék is,minimálisan lesz csak jobb.A BC2-nél is ez volt...és lényegében nem lett jobb semmivel a kiadás után,sőt alig lett jobb is,mint a béta.
Egy előny volt,hogy gyors egymásután azért mentünk 4 nyertes kört...jó squadba csöppentem.A játék jó...ha nem állna le az egész 5-6 másodpercenként másodpercekre,nem tudok futni,nem tudok fordulni,mert jön az akadozás változó rendszerességgel,winyó nem kerreg,nem swap gond van.Netgond sincs.Úgy levettem már a gémet,hogy 50% alatt megy csak a videokártya,az aero-t,stb.kikapcsoltam az exén,a beta ATI driver van fent.[ Szerkesztve ]
Steam barátkód: 39166617 Battlenet:LorenzoHUN#2852 Activision:BandiHUN EA ID(BF-ek): BandiHUN Steam
-
polonic
félisten
válasz BandiHUN #8984 üzenetére
Már ne haragudj meg, de nem az a szar.
Hanem az a két magos proci irtó gyenge.Attól egy olyan játék, ami maximálisan megfelel és kihasználja a mai modern technológitát, ne legyen már hulladék, hogy nem megy megfelelően egy elég régi és gyenge 2 magos cpu-n.
[ Szerkesztve ]
-
Cybertrone
veterán
válasz BandiHUN #8989 üzenetére
Aki nem dolgozik az ne is egyék...
Magyarul aki nem tud hardvert biztosítani a gamnek, az ne jáccon vele
Fasza ez a hozzáállás hogy szar az egész mert gyenge a gép
"Logitech G15, Roccat kone stb stb stb" Arra telik... Egy 25k-s 4 magos valamire már nem
Hát igen... tipikus magyar hozzáállás, szarból várat![ Szerkesztve ]
"Pisztolycsővel a szájában az ember magánhangzókban beszél" ~Harcosok klubja! Origin: Cybertrone, Steam:nLali85 * HTC One X white...
-
Cyberbeni
addikt
válasz GeneraL_XTX #8991 üzenetére
jaja, konzolra a játékok csak 3-4ezer forinttal drágábbak, az havi egy játék mellett évente 40kFt körül van. tehát 4-5 év alatt egy új gépre valót összespórolsz a játékokon.
-
F_Zolee
veterán
Ha már a bugoknál tartunk az emberi test animációja is eléggé érdekes. Killcamba látom ha táraz valaki és kicsit kitöri a karját, hogy a hátáról levegye a lőszert(fekvő állapotban jön ki igazán)... Meg láttam olyat is, hogy a karakter feje úgy elnyúlt a testétől... Érdekes volt.
[ Szerkesztve ]
-
@rglaaf
veterán
válasz Cybertrone #8992 üzenetére
A játékosok 84%-a nem rendelkezik megfelelő géppel a Battlefield 3-hoz akkor még is csak van benne valami és hát ha nem rendelkezik vele és éhezni sem akar igy ez a gépigény a konkurencia karjaiba löki a gémert
[ Szerkesztve ]
PSN:BiZzare_0 ️
-
Cybertrone
veterán
válasz @rglaaf #8997 üzenetére
Mennyen akkor a konkurencia karmai közé... azért mert a steames adatok alapján ezt kiszámolták attól még ez nem biztos hogy így van... Jelenleg a barátunk az egyik leg gépizzasztób gamel akar jáccani 24"-on... most erre mit mondjak? Nem jött össze kb ennyit tudok!
Örülünk neki hogy a COD az nem gépigényes, mindazonálltal mi is lenne benne az mikor idestova majd fél évtizedes motor van alatta, amit csak pofozgatni tudnak, még azt sem teljesen... beiktatunk egy új scriptvezérlést, beszúrjuk a jól megszokott pályaalkatrészeket és csumi Hát abban igazad van hogy ehhez nem kell erőmű... ehhez gyomor kell ami évente befogadja"Pisztolycsővel a szájában az ember magánhangzókban beszél" ~Harcosok klubja! Origin: Cybertrone, Steam:nLali85 * HTC One X white...
-
albert8
veterán
válasz Cybertrone #8992 üzenetére
Már bocs, de tényleg van olyan akinek nem telik rá és akkor inkább azt ami van nem erre költi
nálam is ez van, most azért nem fogok egy jobb VGA-t venni, azért hogy ezzel tudjak játszaniFlickr----https://www.flickr.com/photos/113522384@N02/? -----------------------------------Krumplistészta----https://krumplisteszta.wordpress.com/
-
Cybertrone
veterán
válasz albert8 #8999 üzenetére
De akkor nem a game a fos, csak a pénztárca a kevés... addig kell takarózni ameddig a takaró ér... ha kiláccik a lábad a takaró alól akkor nem kell erőltetni, be kell húzni a lábat, és olyan után kell nézni ami fut szépen, és nincs idegeskedés!
Mellesleg akinek a perifériái olyanok mint a kedves fórumtársé, nehezen hiszem el hogy pont procira nem tellene... Ugyan már![ Szerkesztve ]
"Pisztolycsővel a szájában az ember magánhangzókban beszél" ~Harcosok klubja! Origin: Cybertrone, Steam:nLali85 * HTC One X white...
Aktív témák
Hirdetés
- Telekom mobilszolgáltatások
- Androidos tablet topic
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Call of Duty: Black Ops 6
- Bíró: Zuckerberg nem felelős azért, amit a közösségi média a gyerekekkel tesz
- Discord
- PlayStation 5
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen TV-t vegyek?
- Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest