Hirdetés
- Szárítógép szösszenet (hogy Te ne járj pórul)
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
- Szólánc.
- Mindent a StreamSharkról!
- Asszociációs játék. :)
- Digitális Állampolgárság Program
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
Aktív témák
-
Źşë'
addikt
válasz Cybertrone #2231 üzenetére
én nem értem pl a hozzád hasonlókat (vagyis talán), itt vagyok én pl. adatlapomon a gépem, fullhdban simán eljátszok minden mai játékkal maxon, 1-2 kivétel akad is, de azért meg nem fogok százezreket /milliót/ fizetni hogy végigvigyem crysis 2 sp kampányát űber brutál dx11ben csutra tolva minden opcióval (ráadásul "csak egy kis" 27"os monitoron mikor vannak már olyan ledes tvk amelyeken sima ügy a pc's játék - és a fullhd mindenre elég, szerintem legalábbis)... kb 8-10 órát nekem nem ér meg... persze hogyha havi több százezres a fizetésed (netán 7 számjegyű), megértem ezt a fajta "hobbit", pénzt költeni nem csak plázacicák tudnak mindig vannak kivételek vagy ki tudja lehet hogy az vagy, csak jól titkolod
amúgy ez az nvidia vs ati "háború" eléggé gyerekes, aki ép eszű ember az azt veszi ami számára jobban megéri, aki meg gazdag?! az minek gondolkozzon hisz nem kell spórolnia... annyit mondok hogy mára ati vgak is eléggé színvonalasak lettek! felvették a versenyt a piacon nvidia vgakkal**, és én is azt mondom hogy hál isten, mert van verseny, a csóróbb magyar norma/átlag embereknek (ez kb az ország 50%-a a többi vagy létminimum alatt él vagy kis %ban felső tízezres rózsadombi bankár és tőzsdehuszár) is megadatik a lehetőség a számítógépes játékokra vagy épp hobbi céljából.
** ami éppenséggel nem könnyű hisz nvidia van olyan pofátlan és lefizet több olyan AAA kategóriás címet ami akár az újonnan debütáló hyper szuper duplanyákos dupla gpus vga-jára van optimalizálva... ezzel akár komoly késéseket produkálva mint pl a crysis 2 esetében is... az is külön sztori hogy miért vannak ott az nvidia logók sok sok játék elején... nem nehéz kitalálni!
//no offense!
[ Szerkesztve ]
"Nem abban van az élet mértéke, hogy mekkorát tud kérdezni az ész, hanem abban, hogy milyen nagyot tud felelni a szív."
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest