Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Asszociációs játék. :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Szólánc.
- Öregszem
- eBay-es kütyük kis pénzért
Aktív témák
-
H.Ezredes
őstag
válasz Cybertrone #14053 üzenetére
A steam azért jóval jobb az origin egy gagyi steam koppintás.... ( Nekem abszolút ez volt az első benyomásom... )
►Herman Ezredes™◄►BMW Garage™◄► BMW szervizelés és tuning ◄► Minden ami BMW !! ◄
-
Cybertrone
veterán
válasz H.Ezredes #14054 üzenetére
A steamet közel 10 éve fejlesztik, az origint, meg szerintem nincs 2 sem... sőt... mit vársz? Az elején gondolod minden fasza volt a steammel? Még most sem fasza, néha ha le akarsz tölteni egy gamet siralmasan jön az adat, pedig világszerte vannak szerverek...
Hidd el nekem az origin is eljut normális színvonalra majd 10 év múlva, most nem kell tőle semmi mást várni, mint azt hogy partner legyen a BF3 futtatásában... slussz!
Ez nálam tökéletesen ment Beta alatt, így nem panaszkodom rá![ Szerkesztve ]
"Pisztolycsővel a szájában az ember magánhangzókban beszél" ~Harcosok klubja! Origin: Cybertrone, Steam:nLali85 * HTC One X white...
-
Bazzzs
senior tag
Nem tudom mennyire hülyeség, de most eszembe jutott valami a hivatalos Origin ID változtatási lehetőség kapcsán. Ha ezt bármikor lehet váltogatni mostantól fogva, akkor szerintem nem valószínű, hogy az Origin ID ténylegesen egyenlő lesz a játékban a katonád nevével. Ez most nálam azt sejteti, hogy lehet az Origin azonosítótól eltérő katoná(ka)t létrehozni és elnevezni.
Battlelog: theSaint87 | BattleTag: theSaint#2596
-
H.Ezredes
őstag
válasz Cybertrone #14055 üzenetére
Tudom milyen a steam CS 1.6-óta steam-ezek... Volt kitől lopni az érződik az Origin-en... ( Én főleg azt hangsúlyoztam,hogy ez Steam koppintás az Origin ennyi ) De az,hogy nem tudok normális nevet beírni ez nem tetszik... Miért nem lehet szóközt rakni a névhez...
►Herman Ezredes™◄►BMW Garage™◄► BMW szervizelés és tuning ◄► Minden ami BMW !! ◄
-
H.Ezredes
őstag
válasz janihunk #14058 üzenetére
Nálam nem azon az 5-10percen múlna,hogy végignézzem a programot Az,hogy nem tudom az avatarom változtatni arra amire szeretném és a nevem se ez nem tetszik :S Mind1... menjen a BF3 aztán ennyi..
-
Cyberbeni
addikt
válasz Cybertrone #14053 üzenetére
csak egy q6600-asom van 4gb rammal, és nem csak origint kell pluszban futtatni, hanem chrome-ot is. 64-bites firefoxra nem tudták összehozni a támogatást, meg originből is túl egyszerű lett volna a battlelog kezelése, hogy az ingame megoldásról ne is beszéljek.
szóval elférni elfér, csak nem mindegy, hogy amúgy is futna a háttérben a steam, vagy +1/2GB ramhasználat elmegy az origin+chrome-al
egyébként nem lenne rossz, hogy böngészőben IS lehet a statokan nézni, meg böngészőből IS el lehet indítani a játékot, meg szerverekre felcsatlakozni. csak sajnos is nélkül ez így elég gány. (ha mondjuk ingyenes lenne, mint a battlefield heroes, akkor megérteném, hogy böngészőből kell indítani, így viszont finoman szólva kapják be, és ha már előrendeltem, akkor legalább csináljanak rendes kezelőfelületet hozzá, és ne azzal menjel el a megfelelő szerver keresése, hogy 10-szer betölti a memóriába meg kilövi, amikor kilépek) -
oriic
HÁZIGAZDA
Akiket érint:
Cdkeyshere-n egy válasz:
We'll get the keys on 24 October.
SZóval utána már kapjuk is elvileg a kulcsokat...
Live-Die-Respawn
-
oriic
HÁZIGAZDA
Live-Die-Respawn
-
ProEvoFan
nagyúr
Nem tudom, volt már?
-
Neoteric
addikt
-
medvezsolt
senior tag
válasz Neoteric #14072 üzenetére
facebookos linket nem biztos, hogy megtud nézni mindenki. Egyébként ez is volt már sokszor. Jobb minőségben is.
Nagyon izgalmas játéknak nézünk elébe.)(#14066) orichalcos Huu, nagyon jól sikerült videó!
[ Szerkesztve ]
" A processzorok füsttel működnek. Ha kijön belőlük a füst, nem működnek tovább. "
-
kertsa
senior tag
Igazán lehetne már 2011.10.26 Elméletileg akkor hozza a futár az előrendelt fémdobozos csomagot Szerintem CoD4 óta ez az első értelmes online játék, és egy jó darabig megint nem semmi
-
GeneraL_XTX
veterán
Még egy kis bónusz azoknak akik Limited-et rendeltek: idő előtti hozzáférési kód lesz a csomagban a Mass Effect 3 béta/demo-jához
[ Szerkesztve ]
-
Malachi
addikt
válasz GeneraL_XTX #14077 üzenetére
Úúú, na ez a nap híre. elhúzzák a mézesmadzagot...szerintem az ME3 lesz a következő, amit megveszek.
-
Chabe89
addikt
Zsír!!
-
sittes79
addikt
[ Szerkesztve ]
-
JSaN
addikt
Na az jol hangzik, ME 1-2CE itt a polcomon 0 day vetelel. A trilogia zaro darabja sem fog kimaradni.
Steam profile: https://steamcommunity.com/id/1106198411061984/
-
ForRedGlory
félisten
Kiraly... Azt ugyis meg akartam vennk csak az a baj hogy nem tudom melyikkel mikor jatszom majd, mert ezeket veszem meg a kozeljovoben es egyik sem 5 oras jatek lesz: B3, ME3, DiabloIII
-
M3nyus
aktív tag
én megjelenésig "Az elit alakulat" (Band of Brothers) csapom el az időt nagyon jó kis háborús sorozat
Én vagyok M3nyus!
-
JSaN
addikt
válasz sittes79 #14080 üzenetére
UUuuu nagyon durva lesz a single, latszik hogy grafikailag ide mindent bele adnak.
Haa netan az elso napokban szarakodnak a szerverek, akkor en is singlet tolok. Amugy multival kezdem, remelem lesznek jo kis ossze jovetelek az itteni tagokkal.Steam profile: https://steamcommunity.com/id/1106198411061984/
-
JSaN
addikt
Eszrevetel a CDG-n, elfogyott a dobozos LE!!!
Mar csak sima Battlefield 3 van ugyan annyiert, ami 1 nappal kesobb jon.
Digitalsisan meg kaphato, dlc-k es femtok nelkul nem az igazi. Max a karkland miatt eri meg.
szerk:
Ez meg no comment, kapasbol 3k-t dragult tegnaphoz kepest
[ Szerkesztve ]
Steam profile: https://steamcommunity.com/id/1106198411061984/
-
Föcsök
aktív tag
Hát az Activision már csak ilyen drága játékokat ad ki. Le kell szokni rólunk, mert rossz hatással vannak a szervezetre.
én nekem is egyik kedvenc minisorozatom. Akárcsak a The Pacific, ugye ez a "folytatása" (csendes-óceáni hadszíntéren is bemutatnak néhány századot.) Ha még azt nem láttátok nézzétek meg azt is. (2010-es, ugyanúgy Tom Hanks, és Steven Spielberg közreműködött, de szerintem nem olyan jó, mint a BoB.
[ Szerkesztve ]
-
kertsa
senior tag
Az MW3 elbújhat a BF3 mögött, pedig nagy CoD fun vagyok 14k-t elkérni egy 10éves motorral készített játékért ráadásul már a megjelenés előt árulják hozzá az cheat programot.
CoD2 és CoD4-be már nem lehet felmenni egy pub szerverre, mert 1-2 idióta biztos valami nyomorék csalással játszik. És nem csak pub... ELS, CB, ESF... és még sorolhatnám az újabbnál-újabb ladderek, amik azzal várják a csapatokat, hogy nekik a legjobb az anticheat programjuk.
[ Szerkesztve ]
-
edgR
őstag
-
RockHaRD
addikt
Friday, October 28 at 9:00am at Your platform of choice: PlayStation 3, Xbox 360, or PC!
Be advised: Battlefield 3 launch is around the corner! The team at DICE can't wait for you to get your hands on the gametehát pénteken reggel 9-től lehet elvileg tolni a gammát
Aktív témák
Hirdetés
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Ukrajnai háború
- LEGO klub
- Politika
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Autós topik
- Hisense LCD és LED TV-k
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- Belépűszintű Gamer PC Eladó + Monitorral + Billentyűzettel és Egérrel
- XBOX ONE FAT 500 GB gyári tartozékaival, 2 kontrollerrel és 2 játékkal
- XBOX SERIES S KONZOL 512GB-os Játékkonzol - Azonnali termékcsere garanciával
- Vegyes filamentek PLA/PETG/ASA
- Legion 5 15ARH7 15.6" FHD IPS Ryzen 5 6600H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest