Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Mindent a StreamSharkról!
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
- Android másképp: Lineage OS és társai
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Linuxos topikok Összefoglalójának szerkesztése
- Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Aktív témák
-
feka007
veterán
válasz Scholes9 #2417 üzenetére
Azért van értelme, látni, hogy 4 magot használ és hogy kell is neki. Ha nem lenne cpu orientált, akkor nem is lenne ekkora különbség.
"Ma egy korrekt eredmény 1920-as felbontást takar..."
1920-as felbontásba azért nem játszik még mindenki.. A legtöbben sztem még mindig 1280-ban játszanak.Egyébként meg annyira úgy se fogják eltúlozni, nem kell paráznia mindenkinek. Ez amúgy is alfa volt..
-
McCartman
őstag
-
Laraxior
titán
válasz Scholes9 #4187 üzenetére
beállítja az magának... nekem a BC2 is 100FPSel megy, holott hozzá se nyúltam, és szép is. Bár a mai napig nem tudom milyen beállításon van
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
Gergosz2
veterán
válasz Scholes9 #4827 üzenetére
én is úgy gondolom hogy elég lesz a mostani konfigom.Mondjuk vga-t akarok újítani mert szerintem hd 4890-es nem nagyon fogja bírni , de az i7 920 meg 6 gbram + ssd bőven elég kell hogy legyen.
Reméljük az nVidia nem nyúl közbe mert akkor szívhatjuk a fogunkat.
MInap néztem a bc2 dobozát és megtaláltam rajta az nvidia logóját.Aztán vga driverfrissítés közben meg az ATI a bfbc2Vietnamot reklámozta nekem bőszen.
Így elsőre vicces volt , reméljük a játék mindkétcég kártyáit kedvelni fogja.Nokia 6030 Hardcore User // I Panic Restaurant by Taito
-
Petya2900XT
aktív tag
válasz Scholes9 #6414 üzenetére
Ősömnek belőttem egy fél éve egy gmail fiókot megy flottul soha semmi baja nem volt vele...Freemaillel nem az első eset,h szívok...elküdtek egy hivatalos mail-t és napokkal később jött meg ilyen lehetetlen időpontba,mint pl hajnali 3...nem hiszem,h a p.hivatalba dolgoznak akkor meg amúgy is egy sima mélt küldtem magamnak és kellett neki 4óra míg elment egy 4betűs szöveg...vicc
[ Szerkesztve ]
6800K+6870–XboxSX—PS5–Switch
-
ProEvoFan
nagyúr
válasz Scholes9 #9295 üzenetére
Gainward GTX 570 vgad van.
Azt ne mond, hogy ezzel a vgaval nem tudsz játszani.Nem értelek.
MW3hoz add el a Gainward GTX 570et, és vegyél 17Kért egy 4870et, azon is el fog menni.....Komolyan mondom nem értek egyes embereket.Az a baj ha valaminek szar a grafikája, de elmegy pl 4870en (Crysis 2), máskor meg az a baj, ha egy kicsit komolyabb (modern) grafikához kell egy újabb vga pl 6850 (BF3).
Nem értelek benneteket Közben meg fikázzák a konzolos grafikát, de PCre nem akarnak költeni...Bocsi, ez nem neked szólt 100%osan, de már uncsi ami itt a fórumon megy...
-
Cybertrone
veterán
válasz Scholes9 #11782 üzenetére
Mi nem futott nálad a gammel kapcsolatba értelmesen? Ha a bugokra célzol akkor azokat előbb utóbb majd javítják.... hameg arra hogy mégjobban optimalizálják arra is van esély, bár már szerintem így is fut mindenen szinte!
"Pisztolycsővel a szájában az ember magánhangzókban beszél" ~Harcosok klubja! Origin: Cybertrone, Steam:nLali85 * HTC One X white...
-
Cybertrone
veterán
válasz Scholes9 #11786 üzenetére
BFCB2 szerintem nem szebb... caspianon az erdős rész, a sziklák mind mind odavernek az elődnek... Szép az is, de a frostbite 2 szerintem jobb! Persze mindenki maga dönti el!
"Pisztolycsővel a szájában az ember magánhangzókban beszél" ~Harcosok klubja! Origin: Cybertrone, Steam:nLali85 * HTC One X white...
-
Cybertrone
veterán
-
Cybertrone
veterán
válasz Scholes9 #11809 üzenetére
És ne legyünk annyira biztosak benne hogy 2 magos cuccon jól fog futni az mw3... az bo-t ugyan a treyarch kreállta, de az iw is csak azt csinálja amit mondanak neki...
-
válasz Scholes9 #11822 üzenetére
XD Na neee. Ott valami más gubanc lesz. TF2-nek egyáltalán nincs nagy gépigénye.
(#11823) madgie: na igen, mondjuk nem fullhd-ben de azzal én is el tudtam játszani 1-2 kört integrálttal amíg nem volt VGA-m a nyáron.
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
-
boogie84
veterán
válasz Scholes9 #11827 üzenetére
Első időszakban nekem sem ment fényesen. H mit csináltak vele nemtom, de jobb lett ez tény. High v ultra beállítások tökmind1. Legalábbis ez volt a tapasztalatom a végére..
Kíváncsi leszek h milyenek lesznek az első tapasztalatok a végleges változattal.Mit gondoltok ez is úgy fog menni mint az előző Frostbite motorok, hogy gigás peccsek jönnek majd hozzá?
A sütiknek is szükségük van szeretetre.
-
Mukorka
addikt
válasz Scholes9 #13285 üzenetére
Nem feltétlen összeadódás, inkább a szükséges mennyiséget felezi a két kártyára a CF. Ez lenne a lényege az Eyefinity megoldásnak is, oda kell a vram 3 monitorhoz és bőven nem lenne elég 1 gb, akkor meg minek a cf?
Mukor#2214 --- "Ezt nem én gondolom így, EZ EGY TÉNY!"
-
Aktív témák
Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Autós topik
- Google Wear OS (Android Wear) okosórák topicja
- Hálózati / IP kamera
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Mindent a StreamSharkról!
- Helyenként instabil lehet az Arrow Lake, de ez eleinte normális
- Béta iOS-t használók topikja
- Politika
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Thrustmaster T300 Ferrari alcantara t-lcm pedálal
- RPI 4 és 5 Service: komplett gépek (2, 4 és 8 GB RAM) összeállítása, alkatrészek
- AKCIÓ! HP ProDesk 600 G5 SFF számítógép, CPU: i7-9700, 16 GB RAM, 512GB SSD, Win10/11 PRO, telepítve
- 31.5" 2K QHD AORUS FI32Q G-Sync Super Speed (SS) IPS Panel 170Hz HDR400 + HLG Valós 1ms Garancia
- Hibátlan Lenovo Thinkpad X270 (I7-7500U, 16GB/256GB, 12,5 FHD) eladó!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest