Hirdetés
- Hieronymus: Az igaz barátság kezdete
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: MárkaLánc
- talmida: My Art II.
Aktív témák
-
-
Bazzzs
senior tag
Frissítettem a blogomban a magyar szerverek listáját. Egyedül a Heartless és az IRAM klán szervereit nem találtam meg. Tudja valaki, hogy mi lett velük? Betenném azokat is a listába, valamint ha még vannak olyan szerverek, ami kimaradtak, akkor a blogban egy hozzászólás formájában történő jelzést örömmel vennék róluk

-
Bazzzs
senior tag
válasz
spilbi
üzenetére
Haveromnak egy kicsivel erősebb gépe van (AMD Athlon II X2 250 CPU és 9800GT VGA), nála 800*600-as felbontáson, valamint teljesen low részletesség és kikapcsolt szűrők mellett fut a játék multiplayer módban 20-30 fps körül. A ram mennyiséged még sok is hozzá, viszont sajnos a géped többi része szerintem kevés
Kellene egy erősebb processzor és egy videókártya. -
Bazzzs
senior tag
válasz
Dr.Burn
üzenetére
Húúú, erre nehéz lesz válaszolni, mert leírások alapján nem nagyon fogod tudni elsajátítani. Először is ugye W az emelkedés, S a magasság csökkentése, A a balra fordulás, D a jobbra fordulás. Mozogni ezek után az egérrel tudsz. Ha tolod előre az egeret, akkor bedöntöd a heli orrát, azaz haladsz előre. Ha jobbra és balra húzod az egeret, akkor az említett irányokba dől a gép. Kanyarodni menet közben az A és a D gombok használatával, valamint az egér balra és jobbra húzásával tudsz. A legtöbbet a gyakorlás fog segíteni, rá kell érezni az egészre. Erre tudom javasolni a Co-op küldetések közül a másodikat egy baráttal, valamint ezt a szervert. Utóbbin csak a zászlók elfoglalása az engedélyezett, elvileg nem szabad egymásra lőni. Az egész helikopterezésnek a trükkje, hogy mindig próbálj alacsonyan maradni, lehetőleg közvetlenül a földfelszín felett. Így könnyedén el tudsz menekülni a fák és a tereptárgyak között, azaz nehezen fognak bemérni rakétával. Ajánlom továbbá a figyelmedbe ezt a videót, valamint érdemes további repkedős youtube videókat is megnézni.
-
Bazzzs
senior tag
válasz
FuRiONight
üzenetére
Az Originen belül a Beállítások menüpontban találod a problémádra a megoldást. Az Origin jobb felső sarkában a fogaskerékre kattintva tudod elérni ezt a menüt. Itt rögtön az első fülön (Általános) keresd meg a Letöltött játékok részt. Ott a Módosítás gombbal keresd meg azt a könyvtárat, ahol a játék található. A Battlefield 3 mappájába ne menj bele, csak a gyökérkönyvtárat add meg! Ezt úgy értem, hogy ha a játékod teszem azt a "D:\Origin games\Battlefield 3" helyen van, akkor csak a "D:\Origin games\" elérési utat kell beállítani. Elvileg így már meg fogja találni a játékot, ha indítani akarod.
-
Bazzzs
senior tag
Hogy én mekkora ökör vagyok

Elmélkedtem itt valamelyik nap, hogy a Bad Company 2-ben sokkal jobban kijött a térhatás az 5.1-es fülesen keresztül, itt meg tompa az egész. Most vettem észre, hogy én marharépa nem kapcsoltam ki az 'Enchanted Stereo Mode' beállítást. Így mindjárt megjött a hangja a játéknak, ezerszer jobb lett. Eddig szentül meg voltam győződve, hogy ez nálam nincs bekapcsolva, még jó, hogy ránéztem. -
Bazzzs
senior tag
válasz
dilipok
üzenetére
Megkérdezhetem, hogy melyik hangzást használod? Én a Home Cinema-t állítottam be, de azzal egyáltalán nem hallom a lépéseket, csak a sajátomat
A Bad Company 2-ben tisztán hallottam én is, hogy ki merre trappol, de valamiért itt nem.kissadam22: Nem teljesen értem a kérdést, de spot assist akkor jár, ha belejölsz valakit a Q betűvel, majd az illetőt/járművet valaki más a csapatodból lelövi. Simán csak spottolj ezerrel mindent amit látsz és jönni fog az assist.
-
Bazzzs
senior tag
válasz
FuRiONight
üzenetére
Nem kell újra letöltened. Ha a rendszerpartíción van a játék, akkor a gép újrarakása előtt másold ki egy másik meghajtóra vagy partícióra, majd ha a Windows újratelepítése után feltetted az Origint, akkor állítsd be, hogy hova telepítse a játékot, majd másold vissza oda a Battlefield 3 könyvtárát.
Ha alapból másik partíción vagy meghajtón van a játék, mint az operiációs rendszer, akkor másolgatnod sem kell semmit. Simán a Windows újratelepítése után "megmutatod" az Originnek, hogy hol találja a játékot.
Én Roccat Kave 5.1-es fülest használok. Igaz, hogy mást nem próbáltam ezen kívül, de meg vagyok vele elégedve. Bár szerintem az előző BF-ben (Bad Company 2) jobban kijött a térhatás. Ott simán lehetett például az ellenfél lépteit hallani, és az épületeken belül is be tudtam nagyjából lőni, hogy merről várhatom a támadást. A BF3-ban a lépteket valamiért egyáltalán nem lehet hallani, de még így is segít egy 5.1-es füles abban, hogy belődd a hangok forrását (pl. helikopter/tank merre található).
-
Bazzzs
senior tag
válasz
JohnnyX
üzenetére
Az eddig elért eredményeid és a katonád az EA szerverén van eltárolva, így nem kell semmit se másolgatnod. Egyedül a grafikai és hang beállítások vannak a gépeden tárolva, de ha az Originen belül bekapcsolod a felhő szinkronizálást (pontos nevét nem tudom), akkor ezeket a beállításokat is elmenti.
Szerk.: Egyébként az egész játékot is át tudod könnyedén költöztetni, hogy ne kelljen a másik gépen is telepítgetni. Kimásolod a feltelepített játék könyvtárát a mostani gépedről, majd beilleszted a másik gépen valahova. Ezután mutasd meg az Originnek a beállításoknál, hogy hol keresse a telepített játékokat. Elvileg egy sima ellenőrzés után már menni is fog a játék, ha indítani akarod.
-
Bazzzs
senior tag
válasz
SVLaller
üzenetére
Elvileg kapsz egy e-mailt valami 'bad content' tárggyal, amiben értesítenek, hogy vizsgálják az esetet. A bannolásról már nem fogsz kapni semmit se, valamint úgy tudom, hogy levél se mindig jön arról, hogy el kezdték vizsgálni az illetőt. A legbiztosabb, ha elmented a linket a profiljához és vissza-vissza nézel.
-
Bazzzs
senior tag
válasz
HollyBoni
üzenetére
Ha rámész a statisztikát tartalmazó oldalra, akkor a második fülre (Weapons) kattints. Ott jobb oldalt kasztonként látni fogod, hogy melyik fegyverek vannak már meg, illetve melyikek nem. Ha valamelyik fegyver fölé viszed az egeret, akkor kiírja, hogy mennyi kell még hozzá.
Például:
600 / 1000 Assault Score vagy Reach rank 4
-
Bazzzs
senior tag
válasz
HollyBoni
üzenetére
Itt van egy részletes teszt arról, hogy melyik grafikai opció hatására mennyivel csökken a teljesítmény. Szerintem próbáld ki HBAO (ambient occlusion) nélkül, BC2-ben is az a része csökkentette nagyon az fps értékeket. Annyira viszont nem egy észrevehető dolog, mármint nem lesz tőle lényegesen szebb.
Szerk.: Közben látom, hogy már javasolták ezt a HBAO kikapcsolást.
-
Bazzzs
senior tag
válasz
Lethal Gene
üzenetére
Ötletes, tetszik

Egyébként töltés közben nagyobb (kan) betűkkel pár alapvető tipp megjelenhetne, mert itt a fórumon is elő szokott fordulni kérdésként, hogy mi az a spot és hogyan kell használni. Tudom, hogy vannak tippek, de úgy néz ki, hogy nem elég hatékonyak a szériával most ismerkedők számára. Például haverral szoktam használni a tankban a CITV stationt, ami miatt akartak már szerverről kidobatni, mert nem értették, hogy tankkal csalás nélkül miként találjuk el a helikoptert és miért nem tudják azt flares használatával leszedni. Sokan egy csomó lehetőségről szerintem nem is tudnak, így nem is használják (pl. soflam+javelin).
-
Bazzzs
senior tag
Ez a topic esetleg segít valamit?
Más: Tankok mióta bugosak? Pár napja rendszeresen csinálja, hogy átüt a lánctalp a páncélzaton, mintha préssel nyomnák felülről össze a tankot. Ennek eredményeként folyamatosan sérül és többször ki-be kell szállni ahhoz, hogy egyszer csak helyreálljon.
-
Bazzzs
senior tag
válasz
BandiHUN
üzenetére
Tegnap próbálgattam én is ezt a ki-be kapcsolást, de úgy veszem észre, hogy szerverfüggő a dolog. Bementem valahova, kapcsolgattam a Punkbuster engedélyezést, utána kiléptem és csatlakoztam máshova. Játszottam pár kört, nem volt hiba, örültem, hogy megoldódott a probléma, majd kerestem egy új szervert. Erről kapásból ledobott, megpróbáltam újra, ismét kick lett az eredménye. Kíváncsiságból visszamentem ezután arra a szerverre, ahol jó volt és ott megint tudtam játszani. PB-s szerver volt mind a kettő, direkt megnéztem utána.
Szerk.: Még annyi, hogy próbáltam a manuális frissítést is, de nem hozott eredményt.
-
Bazzzs
senior tag
Támadó helire mit érdemes használni? Úgy tudom, hogy van pár profi pilóta itt, kíváncsi lennék a véleményükre
Tudom, hogy mindenkinek a saját íze szerint érdemes összeválogatni a repertoárt, de azért a tapasztalatokra kíváncsi lennék. Előre is köszi 
-
Bazzzs
senior tag
-
Bazzzs
senior tag
válasz
H.Ezredes
üzenetére
Én Color Blind módban használom, mert úgy sokkal jobban észre lehet venni az ellenfeleket. A te képeden is egyértelműen be van kapcsolva. Ha mégse, akkor próbáld meg, hogy bekapcsolod és újra ki, hátha helyreáll.
Szerk.: Video menüpontban találod, egészen pontosan a bal oldalon a Vertical Sync és társai alatt.
-
Bazzzs
senior tag
Most került ki Facebookra:
"In our largest crackdown yet, this week sees us banning a significant number of cheaters. Because you deserve a fair game."
Kíváncsi vagyok, hogy ez a szignifikáns mennyiség valójában mennyi csalót takarhat

-
Bazzzs
senior tag
válasz
gordonfreemN
üzenetére
Az első eset velem is elő szokott fordulni, de eddig fel se tűnt, hogy valami nem stimmel. Most gondoltam csak utána, hogy olvastam a hozzászólásod. Én az egér középső gombjára tettem a késelést, így ha kerítésre használom, akkor nálam is csak suhint egyet, majd visszavált az elsődleges fegyverre. Ha ellenfelet akarok hátulról becserkészni, de ő az utolsó pillanatban megmozdul, akkor tényleg a kezemben marad a kés. Ezek szerint, akkor itt van valami hiba a rendszerben.
-
Bazzzs
senior tag
válasz
kissadam22
üzenetére
Back to Karkand kiegészítő, ami négy új pályát (Strike at Karkand, Gulf of Oman, Wake Island, Sharqi Peninsula), valamint új fegyvereket és járműveket tartalmaz. Ezzel a kiegészítővel jöttek az assignmentek a játékba, így szükséged van rá a megoldásukhoz. A Limited Edition verziókban alapból benne van ez a kiegészítő csomag, a sima verzióhoz pedig 3.500 Ft körül megvásárolható. Egyébként megéri az utolsó forintig, mert nagyon jó pályákat kaptunk vele, szerintem sokkal jobbak, mint az alapfelhozatal

Szerk.: Megelőztek, de legalább így már azt is tudod, hogy hol érdemes megvenni

-
Bazzzs
senior tag
válasz
- = Zk = -
üzenetére
Ahogy a kolléga írta előttem, soflam használatával, vagy ha kimaxoltad a tankot, akkor beülsz a harmadik pozícióba (CITV station) és azzal is tudsz lézeresen jelölgetni.
-
Bazzzs
senior tag
válasz
Roxbury
üzenetére
Ha direkt így találták ki a szabályokat erre a szerverre, akkor nem hinném, hogy ez csalásnak számítana. Ha a knife/pistol only szervereknek van létjogosultsága, akkor ennek is. Az más kérdés, hogy ki mennyire tartja etikusnak. Na ilyen szemszögből biztos lesz pár ellentétes vélemény

-
Bazzzs
senior tag
Ez a Bad Luck nevezetű játékos rám is vadászik rendszeresen
Nálam akkor szokott bekövetkezni, ha futás közben át akarok ugrani valami akadályt. Ilyenkor azzal nyugtatom magamat, hogy biztos belebotlik a karakterünk valamibe és a nyakát töri 
Viccet félretéve, ez a hiba még elmegy, mert csak elvétve szokott előfordulni... legalábbis nálam. Ellenben a 'something went wrong' és a 'disconnected from EA online' már egy kicsit bosszantóbb jelenség. Ezekkel kezdhetnének valamit.
-
Bazzzs
senior tag
válasz
kenny123
üzenetére
A neve MAV és a következőket tudod vele tenni:
1. Spotolni a levegőből az ellenfeleket.
2. Ha ügyes vagy, akkor el tudod vele csapni az ellenfeleket (road kill).
3. Ha a csapattársad rááll és óvatosan emelkedsz vele, akkor fel tudod vinni a társad normál módon nem elérhető magasságokba.Szerk.: Lorenzo sokkal részletesebben leírta

-
Bazzzs
senior tag
Itt azt írja a DICE, hogy részükről megy a harc a csalók ellen, valamint arra buzdítanak, hogy jelentsük az ilyeneket Battlelogon. Reménykedjünk, hogy nem szélmalomharc a részükről

-
Bazzzs
senior tag
válasz
- = Zk = -
üzenetére
Azt olvastam egy fórumon, hogy ha belépsz az EA fiókodba és átváltod a régiót Magyarországról az Egyesült Államokra, akkor működni fog. Nem próbáltam ki, úgyhogy csak saját felelősségre váltogasd

-
Bazzzs
senior tag
válasz
wariror
üzenetére
Szánalmas az ilyen. Csak abban bízom, hogy pár hónap után ezek megunják, és egy olyan félév múlva jóval kevesebben lesznek. Persze az is lehet, hogy ez teljesen naív gondolat a részemről.
Szerintem egyébként ezek a fiatal játékosok közül kerülnek ki, mert én szerencsére még egy csalóval se találkoztam. Az is igaz, hogy olyan hajnali egy és öt között szoktam játszani, olyankor már ez a korosztály alhat

Szerk.:
pohár: Csak EU-s szerverekre szoktam felmenni. Mondjuk ettől még az amcsi is jöhet oda

-
Bazzzs
senior tag
válasz
kmisi99
üzenetére
Az a baj, hogy van közte pár idétlen feladat is. Ilyen például ez is: 50 AT rocket kills. Én undorítónak tartom, ha valaki rakétavetővel lő emberre, ezért még sose tettem. Összesen 6 ilyen killem van, mert pont akkor szállt ki a tankból az ellenfél, amikor eleresztettem a rakétát. Ezt a feladatot én is szívesebben csinálnám meg haverral egy üres szerveren, minthogy másra lövöldözzek és elrontsam a játékát.
-
Bazzzs
senior tag
válasz
Rico45
üzenetére
Önhatalmúlag nem mertem senkit se felrakni, csak aki ott kérte/kéri hozzászólásban. Nehogy sértődés legyen a végén valaki részéről

Más: Ez a Bad Luck néha nálam is előjön, ha nekifutok valami kiálló vagy úton heverő vacaknak. Tegnap meg úgy jártam, hogy Noshahr Canalson leugrottam 100%-os élettel az egyik konténer tetejéről, erre Suicide. Kipróbáltam utána újra, akkor meg egyetlen egy százalékot se csökkent az életerőm. Néha vannak ilyen misztikus dolgok

-
Bazzzs
senior tag
Ha jelölgetni szeretnétek, akkor itt gyűjtöm a neveket

-
Bazzzs
senior tag
válasz
Góliát
üzenetére
Nem tudom, hogy csak nálam van-e így, de nekem printscreen után a vágólapra csak egy fekete kép kerül. Próbáltam több képszerkesztő progiba, wordbe stb. is beilleszteni, de mindehol csak feketeség lett az eredmény. Fraps viszont tökéletesen megoldotta ezt a problémámat.
Szerk.:
jbl: Szánalmas az ilyen
Nyomok rá egy reportot én is. Bejelenteni a Battlelogon keresztül tudod. Az adatlapján a jobb felső sarokban lesz egy kis felkiáltó jel egy háromszögben. Arra nyomj rá, majd linkeld be a battle reportot és ezt a videót is. -
Bazzzs
senior tag
válasz
ludsimon
üzenetére
C:\Felhasználók\Felhasználóneved\Dokumentumok\Battlefield 3\Screenshots
Nálam valamiért az összes képernyőmentés csak egy nagy feketeséget eredményez. FRAPS-ot használok erre a célra.
Szerk.: Esetleg próbáld meg beilleszteni egy képszerkesztő progiba. Hátha a vágólapon megvan még.
-
Bazzzs
senior tag
válasz
kenny123
üzenetére
Sajnos sok a csaló, programok is vannak szép számmal (pénzért vehetők is). A PunkBuster nem valami hatékonyan szűri ki ezeket, de lehet jelenteni a csalókat. Jó sok idő elteltével, de resetelni szokták az ilyenek statjait. Bár ezen a fórumon is vannak sokan, akik hiába jelentették a csalókat, még nem történt semmi szankció. Elvileg egyébként a stat nullázással együtt bant is kapnak ezek az egyének.
Szerk.: Természetesen ezt a sok a csaló dolgot azért ne úgy képzeld el, hogy minden körben van 2-3 ilyen.
-
Bazzzs
senior tag
válasz
r.laci38
üzenetére
Tudomásom szerint, ha Soflam mér be, akkor azt ugyanúgy hallod járműben ülve, mintha Javelinnel lockoltak volna. Amikor először találkoztam vele a játékban, akkor idegesített is, hogy ki a csuda mér be folyamatosan

Más: Tegnap haverral végig a CITV stationt kihasználva utaztunk a helikopterekre. Nem is tudom, hogy ezt miért nem használják tömegesen, mert egy lövéstől le is pottyan a heli. Tegnap nem futottam össze olyannal, akinél EMC jammer lett volna berakva, így esélytelenek voltak. Nagyon hatékony ez a módszer, kifejezetten tetszik

-
Bazzzs
senior tag
-
Bazzzs
senior tag
válasz
- = Zk = -
üzenetére
Írj hozzá még egy pluszt
Nekem sokkal jobban bejönnek a kiegészítő pályái, mint az alap felhozatal. Egyedül a Caspian Border áll velük egy szinten nálam. Legjobb a Strike at Karkand és a Gulf of Oman, de élvezetes a Wake Island is. Szerverek is vannak bőven, szóval egyértelműen jó vétel. -
Bazzzs
senior tag
válasz
pendre54
üzenetére
A hőkövetős rakétához még hozzátennék annyit, hogy érdemes nem kapásból kilőni az ellenfélre. Ha bemérsz valakit, akkor nála folyamatósan sípol a locked jelzés, ilyenkor általában a nagy többség el is lövi a flarest. Na ilyenkor érdemes kiereszteni a rakétát, mert akkor már nem tud ellene védekezni

-
Bazzzs
senior tag
válasz
execute93
üzenetére
Nézz körül a licitálós oldalakon, hátha akad valami. Én pont karácsony előtt szereztem be havernak egy bontatlan BF3 példányt a Vateráról 3.500 Ft-ért. Nem volt minimál ár beállítva, így el tudtam ennyiért hozni. Persze nem állítom, hogy mindig van ilyen lehetőség, de azért megéri figyelni

-
Bazzzs
senior tag
válasz
Mrdevil
üzenetére
Hmmm... érdekes hír. Én olyan hihetetlenül nagy különbségeket nem vettem észre a fegyverek hatékonysága között. Remélem, hogy nem azért állnak neki a változtatásnak, mert sokan panaszkodtak a hivatalos fórumokon, hogy ez erős, az erős, az nem használható. Ugyanis olyan úgy se lesz, hogy mindenkinek minden megfelel. Már most borítékolom, hogy ha változtatnak a fegyvereken, akkor is ugyanannyi panaszos lesz, maximum más fegyvereket fognak szidni. Azért teljes mértékben nem vagyok a változások ellen, de bízom benne, hogy minden panasz után nem fognak kapásból buherálni. Kis túlzással a legtöbb játékosnál úgyis az lesz az aktuális OP fegyver, amivel lelőtték.
-
Bazzzs
senior tag
válasz
banánocska
üzenetére
Nálam az Avast okozott ilyet, ha a játék idejére kikapcsolom, akkor működik ez a funkció. Esetleg próbáld ki, hogy lelövöd a vírusírtód vagy a tűzfalad, hátha úgy működik.
-
Bazzzs
senior tag
válasz
kmisi99
üzenetére
Az a baj, hogy ez több mindentől is lehet. Ahogy én eddig tapasztaltam, főként más programokkal ütközik a játék, és olyankor dob ki. Nálam is többször előfordult eddig, hogy kifagytam csata közben, majd jött az üzenet, hogy a Battlefield3.exe működése leállt. Ez viszont teljesen random módon történt, naponta olyan 1-2 alkalommal. A képernyőmentések miatt eddig futtattam a FRAPS-ot a háttérben - a printscreen gombbal csak fekete képek készülnek nálam -, de pár napja kipróbáltam a játékot nélküle, és láss csodát, azóta egyszer se dobott ki.
Másik probléma a CO-OP játékmóddal volt. Az istenért se akart elindulni, csak töltött a végtelenségig. Kipróbáltam a Firefox helyett IE9 alatt futtatni a Battlelogot, azóta ezzel sincs problémám.
A lényeg, amit mondani akarok ezzel, hogy sajnos kísérletezgetni kell, hogy mi is okozhatja a problémákat, valamint lehetőleg minél kevesebb felesleges programot szabad futtatni a játék mellett, mert sok mindenre allergiás

-
Bazzzs
senior tag
Boldog Új Évet Kívánok Harcostársak!

-
Bazzzs
senior tag
válasz
- = Zk = -
üzenetére
Battlelogon megnézed a statisztikád, és ott lesz egy weapons fül. Ha kiválasztod bármelyik fegyvert, akkor az adatlapján pontosan fel lesz sorolva, hogy milyen cuccok szerezhetők meg rá, valamint hogy hány ölés kell hozzá.
-
Bazzzs
senior tag
válasz
- = Zk = -
üzenetére
Ezt így nem teljesen tudom értelmezni. Elvileg ilyen problémájának nem kellene lennie, hiszen Originen belül ki lehet választani a beállításoknál, hogy hova telepítse a játékokat. Kattints a fogaskerékre, majd a Beállítások opción belül rögtön az első fülön meg tudod változtatni, hogy hova telepítse a játékokat, valamint a telepítőfájlok letöltésének helyét is. Nem lehet, hogy az utóbbi a gond? Azaz átírtad, hogy teszem azt a D meghajtóra tegye a játékot, de a telepítőfájlokat még mindig a C-re akarja tenni, ahol nincs neki elég hely.
-
Bazzzs
senior tag
válasz
Geryson
üzenetére
Nem kell uninstallálni, a lényeg nem a játékon van, hanem az Origin fiókodon. Ha eladod a játékot, akkor lényegében a fiókod kell átadnod - ami elvileg tilos - a jelszavaddal együtt a másik félnek. Máshogy nem fog működni a dolog, mert a játék hozzá lett rendelve a telepítés közben az Origin fiókhoz, így ha van rajta más játékod is, akkor csak azokkal együtt tudsz túladni a BF3-on. Uninstallálni azért nem kell, mert pont az az Origin lényege, hogy egy másik gépen is bármikor beléphetsz a fiókodra és letöltheted a játékot. Viszont egyszerre csak egy helyen lehetsz bejelentkezve. Így tiszta?
Szerk.: Lassú voltam

-
Bazzzs
senior tag
válasz
kmisi99
üzenetére
Az ellenfelektől megszerzett dögcédulákat látod ugyan a listában, de alapjában véve ettől még nem lesznek használhatók. Ha teljesíted a megszerzésükhöz előírt kritériumokat, akkor te is megkapod őket. Kivéve persze, ha olyan dögcéduláról van szó, amihez valami külön kód vagy vásárlás kell (pl. Dog Tag Pack DLC).
-
Bazzzs
senior tag
-
Bazzzs
senior tag
válasz
Dantenero72
üzenetére
Annyit azért írnék rá, hogy tudomásom szerint a 37. szinten megszerezhető Spec Ops Black Camouflage elrejti az ellenfelet a hőkamera elől.
Hasonló kérdés: A Promixity Scanner milyen elven működik? Csak azért kérdezem, mert néha a sziklafal mögötti ellenfelet is látom a minimapon, máskor pedig a közvetlen közelemben (értsd: nem takarásban) állót nem. Van a scanner ellen is valami védelem?
-
Bazzzs
senior tag
válasz
NaNorbert
üzenetére
Itt összegyűjtöttem pár magyar érdekeltségű szervert. A játékosok listája alatt rögtön az első lesz a PH-s szeró

Én is Boldog Karácsonyt kívánok mindenkinek!
Lewzke: Jött pár hibajavító és balanszoló patch, valamint a limitált kiadással rendelkezők megkapták a Back to Karkand kiegészítőt, a többiek pedig megvásárolhatják. Nagy horderejű változások nincsenek, sokaknál vannak még kisebb és sajnos nagyobb bugok.
-
Bazzzs
senior tag
Holnap délelőtt 10 órakor a PC tulajoknak is elérhetővé válik a Physical Warfare Pack.
-
Bazzzs
senior tag
válasz
Ghostface
üzenetére
Nekem pont 512 Mb-os ATI 5770-em van. Ezzel 1920*1080-as felbontáson, medium részletességgel és 16X-os élsimítással 40-60 fps között fut. Magyarul nem hiszem, hogy pont a videókártya a gond 1280*1024-es felbontáshoz. Persze kérdés, hogy milyen részletességről van szó.
-
Bazzzs
senior tag
válasz
Cybertrone
üzenetére
+1
Mivel hosszú távra terveznek a játékkal, szerintem is jönni fog még nem egy DLC csomag. Tuti lesz még jó pár havas és éjszakai táj a későbbiekben. A BC 2-ben is nagyon hangulatosak voltak a havas pályák, nem fogják kihagyni őket.
Spotolás téma: Én assault osztállyal szoktam játszani, és a gyűrűsujjamat mindig a 'Q' betű felett tartom. Jelölök mindent, ami nem velünk van. Szerintem nagyon hasznos, mert lehet, hogy pont emiatt nem lep meg valakit a felfedezett ellenfél, vagy már előre lehet látni, hogy melyik védelem nélkül hagyott zászlónk felé mozognak többen.
-
Bazzzs
senior tag
A játék chat része mindenkinél megfelelően működik? Én valamiért nem tudom mindig azt leírni, amit szeretnék, mert más karakterek jelennek meg. Például kérdőjel helyett mindig egy reláció jel '<' jön elő, kettőspont helyett is más, így nem tudok smileyt beírni, ékezetek sincsenek stb. stb.
A billentyűzetem és a nyelv is magyar, capslock nincs beragadva, shiften se tenyerelek. Nem létkérdés, eddig nem is zavart, csak gondoltam megkérdezem, hátha csak nálam ilyen és van rá megoldás. Ha nincs, az se baj
Szerk.:
Runo: Köszi, így már értem!
Egyébként jellemző, hogy rá akarok keresni a google-en, hogy 'Battlefield 3 chat', erre kijavítja, hogy 'Battlefield 3 cheat'

-
Bazzzs
senior tag
Battlefield 3: Deathmatch a valóságban
Nagyon jól kivitelezett kis videó

-
Bazzzs
senior tag
A mai Origin Store akció sajnos nem hozott olyan leárazást, mint amire páran nagyon vártak/vártunk. Egészen pontosan ez van ma: Buy Battlefield 3 and get 50% off a Multiplay game server!
-
Bazzzs
senior tag
válasz
Tompo92
üzenetére
Bocs, ha hülyeséget válaszolok, mert nem tudom, hogy milyen regedites dologról van szó, de egyet beírok.
1. Kattints a start menüre, majd írd be, hogy parancssor és indítsd el!
2. Gépeld be ezt: bcdedit /set increaseUserVa 3072
2. Indítsd újra a géped!Erről volt szó itt többször, ha nem ezt kerested, akkor bocsi

-
Bazzzs
senior tag
Amióta kijött a B2K az alap pályákon nem is voltam. Eddig Caspian Border, Operation Firestorm és Kharq Island tetszettek, de ezek az új mapok valami félelmetesen hangulatosra sikeredtek. Most túlozni fogok, de mintha nem is ugyanaz a játék lenne. Én sokkal jobban élvezem ezeket a térképeket. BF2-vel anno nem játszottam, de tényleg a Strike at Karkand az egyik legjobban kivitelezett pálya. Bízom benne, hogy még jönnek majd ilyen kiegészítők, tuti vevő leszek rájuk

Megj,: Kicsit ömlengős lett ez a komment, de ha egyszer tetszenek

-
Bazzzs
senior tag
A kiegészítőben az F35 mellett a terepjárók is képesek helyben felszállni

-
Bazzzs
senior tag
válasz
scope2007
üzenetére
Nekem van ilyenem, szerintem a Dog Tag Pack DLC tartalma volt.
Más: Ez a Strike at Karkand valami istenkirály map. Jó pár kört lenyomtunk most rajta, hihetetlenül élvezetes. Ezek után Operation Metro lesheti, hogy csatlakozzak rá valaha is
Ez a Famas fegyó is nagyon bejön, viszont van egy olyan érzésem, hogy legközelebb ezt fogják nerfelni 
-
Bazzzs
senior tag
Ha valakit esetleg érdekel, akkor Origin Store mai akciója: Buy Battlefield 3 and get Medal of Honor for Free!
Nem mintha az 50 eurós BF3 mellett ez olyan nagy biznisz lenne...
-
Bazzzs
senior tag
Azért ennyire csak nem nagy érvágás, hogy most nem megy az Origin. Nekem csupám 10 órám van a játékban, mert eddig nem értem rá. Tegnap záróvizsgáztam, hetek óta terveztem, hogy na majd most belelendülök én is, de nem tudtam belépni... na bumm. Csinálok mást, amíg meg nem javul. Értem én, hogy sokan csak ilyenkor érnek rá 1-2 órára, de azért több oldalon keresztül ezen idegeskedni kicsit túlzás, nem?
Ezzel a hozzászólásommal biztos nem leszek népszerű, de tényleg nem flamekeltés a célom, de nem a világ dőlt össze ma este
Csináljatok addig mást (TV, kutya, barátnő - ez nem rangsor
). -
Bazzzs
senior tag
válasz
Dani82
üzenetére
Battlelogon a szűrőknél tudsz variálgatni, hogy a kiegészítőt vagy csak az alapjátékot akarod játszani, vagy esetleg mindkettőt. Még a pályákat is külön kijelölheted.
Dani82: A legutóbbi 4 gigás patchben benne volt mindenkinek a Back to Karkand is. Csupán aktiválni kell külön annak, aki most veszi meg.
-
Bazzzs
senior tag
válasz
SVLaller
üzenetére
Ha ránézel egy ellenfélre (gyalogos, jármű), majd nyomsz röviden egy q betűt, akkor megjelölöd az említett játékost. Kis piros háromszög látszik a feje felett, valamint a térképen is látható lesz. Ezzel segítesz a többieknek és magadnak is
Ha kiszed valaki egy általad megjelölt ellenfelet, akkor bónuszpontot is kapsz érte. -
Bazzzs
senior tag
válasz
LifeSpirit
üzenetére
Itt összehasonlíthatod a két kártyát.
-
Bazzzs
senior tag
válasz
LifeSpirit
üzenetére
Elvileg abban az árkategóriában menni fog a dolog. Persze kell hozzá egy jó négy magos processzor is. Nem tudom, hogy milyen géped van, de két mag például FullHD-ben a medium felbontáshoz kevés.
Nézd meg az adatlapomat, azzal a géppel nekem 1920*1080-as felbontás mellett, medium részletességgel olyan 40-60 fps között fut, ami szerintem bőven élvezetes. Az élsimítások közül csak az AA van 16X-osra rakva, a többi szűrő ki van kapcsolva. A videókártyám miatt sokkal rosszabb eredményre számítottam, de meglepődtem, hogy ilyen jól megy vele a játék.
-
Bazzzs
senior tag
válasz
cellpeti
üzenetére
Nem tudom, hogy ugyanez-e a hiba, de google barátom ezt a linket köpte ki nekem. Ott a kérdező a Call of Duty kapcsán meg tudta oldani ezt a PB hibát. Hátha nálad is segít

-
Bazzzs
senior tag
Az origines adventi naptár szerint elvileg holnap valamilyen BF3-as akció lesz. Valamint tizenharmadikán is a világító barátunk jön be, ha fölé viszitek az egeret.
-
Bazzzs
senior tag
válasz
Gulyopapa
üzenetére
Orosz verzió? Ha igen, akkor külön kell vele szöszölni. Esetleg ilyen hiba szokott még előfordulni, ha ékezetes almappába telepíted a játékot, vagy a játék mappájának a neve nem Battlefield 3, hanem Battlefield 3 TM. Utóbbi esetben töröld ki a TM feliratot, majd az Originben is módosítsd az elérési utat. Ha ezek közül egyik se áll fent, akkor kattints Originen belül a játékra jobb klikkel, majd javítás.
H.Ezredes: Itt a support elérhetősége. Átvariálták az oldalt, így nem tudom, hogy hol kell a chatet elérni, de szerintem jobbra a 'Talk to a game advisor' lesz a megoldás. Valami nagyon összekavarodhatott nálad az Origin rendszerében

-
Bazzzs
senior tag
válasz
nanorambo
üzenetére
Nem akarok nagyobb rombolást, csak a Back to Karkand trailerében volt anno, hogy javítanak a romboláson is. Csupán kíváncsi voltam, hogy ez a toronyledőlés annak a része-e, mert akkor nekem nem volt világos, hogy ez kihat-e majd az alapjátékra is
Nekem személy szerint tökéletes volt a mértéke eddig is. -
Bazzzs
senior tag
Volt szó róla, hogy a Back to Karkand megjelenésével a rombolhatóságon is javítanak. Tudom, hogy még csak jövő héten kapjuk meg, de a rombolás nem lehet, hogy változott a mostani patch után? A caspianos torony miatt jutott eszembe

Aktív témák
Hirdetés
- Elektromos autók - motorok
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Nem tetszik a PC-gyártóknak az Xbox új iránya?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Apple asztali gépek
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- BestBuy topik
- Gaming notebook topik
- iPhone topik
- Kuponkunyeráló
- További aktív témák...
- HP EliteBook 650 G9 / i5-1245U / 32GB RAM / 512GB SSD / Garanciás / Hibátlan
- Anker SOLIX C300X hordozható töltőállomás (288Wh) - LiFePO4 - 140W USB-C - szivargyújtó
- DJI Mavic 3 Cine Premium Combo - Apple ProRes & 1TB SSD - DJI RC Pro - 3db akku - 2 év garancia
- Asus ROG Scar 18 - RTX 5090 - 64GB Ram 2x2TB SSD
- Bomba ár! Dell Vostro 5620 - i5-1240P I 8GB I 256SSD I 16" WUXGA I Cam I W11 I Garancia!
- ADVANTECH SQFlash 512 GB SATA SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Gigabyte Gaming RTX 3060Ti 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- AKCIÓ! Dell Precision 3571 i7-12700H 32GB 1000GB FHD RTX T600 4GB 1 év teljeskörű garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Kellene egy erősebb processzor és egy videókártya.

Tudom, hogy mindenkinek a saját íze szerint érdemes összeválogatni a repertoárt, de azért a tapasztalatokra kíváncsi lennék. Előre is köszi