Hirdetés
- Trump vagy Harris
- Asszociációs játék. :)
- Szabad e használt OLED televíziót venni?
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Win 10 LTSC: hülye vagyok?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Segway-Ninebot Kickscooter Max G30E II elektromos roller
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT.hu
Battlefield 1
Új hozzászólás Aktív témák
-
Parancsnok87
csendes tag
Sziasztok,elkezdtem a játékot és kb 2 órát toltam,de utána el kellett mennem és kiléptem!Most ,hogy megint leültem elé előröl kezi nekem az egészet.Hogy megy a mentés a játékba?Magától ment vagy nekem kellett volna?
-
Atla
senior tag
válasz Parancsnok87 #35102 üzenetére
Multit próbáltad-e?
-
Snooker
senior tag
válasz Parancsnok87 #35102 üzenetére
Magától ment én úgy emlékszem.
Voodoo, nekem nem tetszett volna, ha egybeolvasztják a Paschanealet meg a Sommet. A többi esetében valamilyen történelmi összeköttetése van a mapoknak, de ebben az esetben ez nem lett meg volna. Tudom a többség erre fittyet hány, én nem ilyen vagyok. Helyileg nincsenek annyira messze egymástól, de idő szempontjából 1 év telt el a kettő között.
[ Szerkesztve ]
-
pucz
senior tag
Kéne egy kis help. Foresten kéne 25 meele kill. Mindig a szar oldalra pakol, és porig aláznak, már messziről. Így nehéz..
-
voodoo98
addikt
Westie mai híre:
Not gunna make that BF2018 video tonight guys, it'll come tomorrow.Holnap lelepleződne végre a BF2018???
Gangsters on the Boardwalk http://play.google.com/store/apps/details?id=com.hattedskull.gangsters
-
voodoo98
addikt
-
addikt
A szinkronnal megint gondok vannak nálam.
Customize menü csak 1 perc után nyílt meg. A fegyverekre azt írja ,hogy nincsenek unlockolva.
Nálatok mi a helyzet?
a dog may just be a couple chapters in your life, but you're their whole book
-
Snooker
senior tag
válasz voodoo98 #35108 üzenetére
Szerintem csak összefoglalja azokat amiket eddig tudni lehet róla vagy az lesz benne, hogy mire számít, mit vár tőle
Amúgy a Heavy bomber elég jól adja. Akárhány fordulót mentem (igaz mindig lelőttek szinte), 4 kill alatt nem voltam. Nagyon felerősítették a bombáit. Viszont azt nem értem, hogy a gépágyúját miért nem tudom mozgatni? Azt mivel kellene?
-
addikt
-
nagyúr
-
Źşë'
addikt
most youtuboztam és találtam 1-2 érdekes videót, magyar gyerekeket kérdeznek amerikai katonák ill. sokkoló footage német katona kölykökről cudar...
"Nem abban van az élet mértéke, hogy mekkorát tud kérdezni az ész, hanem abban, hogy milyen nagyot tud felelni a szív."
-
voodoo98
addikt
válasz FollowTheORI #35116 üzenetére
Hamarosan lesz BF2018 trailer...lehet azzal kapcsolatban vmi info.
(#35115) omfgk
Újabb issue:
NOTICE: DICE is investigating reports of stats / unlocks (warbonds, weapons, class ranks, etc) which are not displaying correctly in the Customize Soldier section. Your stats and unlocks should be working fine in-game though #BF1.[ Szerkesztve ]
Gangsters on the Boardwalk http://play.google.com/store/apps/details?id=com.hattedskull.gangsters
-
voodoo98
addikt
válasz zakarmihaly #35119 üzenetére
Hamarosan leleplezik a BF2018-at, írták pár napja.
Nagy valószínűséggel 2. vh vagy Vietnam (hidegháború) téma lesz.
(Állítólag mindkettő készül, BF2018=WW2, BF2019=BFBC3 Vietnam)És erre most Westie is készít vmi videót, nem hiszem, h lesz benne túl sok konkrétum, de a bármi is jó.
[ Szerkesztve ]
-
Törzsúr
senior tag
Hello!
Van olyan magyar klán aki felvenne engem? Egy héten 3x biztosan tudok játszani, de egyedül már unalmas.Üdv, Szedi90
Steam: szedibatta | EA, Battlenet: Szedi90
-
Tegla80
addikt
válasz sixpak #35113 üzenetére
Jo ,h raktal kepet,igy konnyebb kerdeznem.
Az elso kepen az uj dolgokbol amik 1/2 jelzesuek ott a 2.resz neked/nektek is kesz van mar?
Ezt ugy ertem,h ezen pecs elott ugye ezek meg kulon voltak es kioldhatok is 10/20/...../50e pontert ha jatszott az ember,majd jott a pecs es ez lett a felallas.
Szval nalam az kesz van mar,de az eleje igy meg nincs....A napokban kinyirt egy legeny/lyany vagy akarmi,de a nyakaban a "zold lovas" erme mar +volt. Raneztem miert kapta....hat nemtom ezt par nap alatt ,h nyomta le,de feloldotta.
Sony® & PlayStation®
-
voodoo98
addikt
válasz Tegla80 #35125 üzenetére
Szerintem ő volt az lány. Eléggé lómániás!
Dogtagjei itt.Annyi változás történt az új Service Assignments-eknél, hogy az 5 db Afflication előfeltételnek tették a hozzájuk kapcsolódó dogtagekhez. Mivel 50000xp-ből meg van mind az 5 így ez nem igazi korlátozás.
"2. rész"-ek természetesen nincsenek kész. Általában 4 db könnyebb, 1 db viszonylag időigényés (pl.: 30000 soldier damage with gas) és 1 elég nehéz. Főleg az utolsó 5 dogtagnél! (pl.: behemoth kolibrivel )[ Szerkesztve ]
-
Johnny_vT
senior tag
Sziasztok!
Most vettem meg a Revolution kiadást, mivel király akcióval árulja épp az Origin és már rég szemezgettem vele. Egyelőre kicsit nehéznek érzem, nem tudom felvenni a játék ritmusát. Mit javasoltok, melyik játékmóddal, pályával, kaszttal vagy fegyverrel tudnám leginkább felgyorsítani a fejlődésem?
Battlefield-ek tekintetében régi motorosnak számítok, anno a Desert Combat moddal függtem rá először, majd Vietnam és BF2, utóbbit verseny szinten is. Kis kihagyás után BF4-el folytattam. A játékmenet taktikai oldalával ezért úgy érzem tisztában vagyok, csak a megvalósítással küzdöm
- És te hogy neveznél egy baromi gyors, apró, kék izét...?
-
Gery9112
őstag
válasz Johnny_vT #35128 üzenetére
Hát ez nehéz kérdés, alapból a Battlefield 1 kevesebb taktikázást igényel mint az előző részek, az összes közül ez a leg"kólófgyutisabb". Ha gyorsan szeretnél fejlődni rengeteg pont jár az Operations módban csak készülj rá, hogy jobb esetben egy kör nem 10 perc alatt ér véget. A kasztnál pedig....hát melyik stílus jön be neked jobban. Ha játszottál korábbi battlefield részekkel biztos van rálátásod, hogy távolról szereted osztani az áldást vagy Ramboként törsz előre mint egy Zetor traktor.
[ Szerkesztve ]
PSN: KGery91 | https://psnprofiles.com/KGery91 | Origin: G3ry_HUN | BNet: Gery#2832
-
Johnny_vT
senior tag
válasz Gery9112 #35129 üzenetére
"Fejlődés" alatt nem a szintlépést értem, hanem a játékom javítását, ergo (mivel ahogy te is mondtad: ez CoD-osabb a korábbiaknál) a K/D-m javítását.
Szerintem kipécézek egy pályát, amit jó alaposan betanulok és végig azon tolom, hogy a kasztokat, fegyvereket és stratégiákat a kisujjamból fújjam a végére. A bétában tetszett a Sinai pl
- És te hogy neveznél egy baromi gyors, apró, kék izét...?
-
Gery9112
őstag
válasz Johnny_vT #35130 üzenetére
Ach so, akkor viszont igen, érdemes azzal kezdeni, amelyikkel a bétában is toltad. Alapjáték pályái közül szerintem mind jó....talán a Giant's Shadow, ami sokaknak nem jött be, nekem személy szerint nem sok gondom volt vele.
Jól sikerültek a francia DLC pályái, a Fort de Vaux pl. egy WW1-es Operation Metro.
Az orosz DLC pályái közül a Tsaritsyn, ami a leggyengébb mert nagyon egy helyre összpontosul a csata (B zászló), járművek száma minimális, nagyon értelműk sincs és eddig eléggé ritkán láttam rajta egyenlő küzdelmet.
Az utolsó két dlc-nél talán az Achi Baba, ami igaz, hogy nem tartalmaz járművet csak inf. harc van viszont egész jól sikerült.
Apocalypse pályáiról még semmit se tudok mondani, abban a többiek biztosan segítenek.
[ Szerkesztve ]
PSN: KGery91 | https://psnprofiles.com/KGery91 | Origin: G3ry_HUN | BNet: Gery#2832
-
-
voodoo98
addikt
-
Gery9112
őstag
Nagyon max opcióként, PUBG-vel nem játszom, Fortnite-ot próbáltam kb 10 perc erejéig és töröltem, nem a játék hibája egyszerűen nem én vagyok a célközönség és nem tudtam értékelni. Azt viszont látom, hogy ezt a piacot a PUBG uralja és nem úgy néz ki, hogy mostanában taszítanák le a trónról főleg nem az EA.
Hasonló a véleményem pl az Incursion módról, pedig az a stílus közelebb áll hozzám jóval. Szeretem a Battlefield-et, az ötlet jó.....de minek is játszanék vele huzamosabb ideig, amikor ott a Rainbow Six Siege vagy a Counter-Strike, ahol ez a formula évek (évtizedek) óta bizonyít.
Az egész helyzet olyan, mint 10-15 évvel ezelőtt az MMO effektus, sokan próbálkoztak de a WOW-ot nem tudták letaszítani a trónról pedig a játékosok szidják, hogy kiegészítőről kiegészítőre romlik a játék. Annyi a különbség, hogy ami anno a WOW volt, PS3-X360 korszakban a Call of Duty az most a PUBG, mindenki ebből a tortából szeletne egy szeletet csak az a kérdés, hogy kapnak-e.
[ Szerkesztve ]
-
addikt
válasz sixpak #35122 üzenetére
Találtam egy ilyet BFBulletin-en.
Kills seems to not add up on the eagle eye veteran assignment? Get 50 kills with thr lebel model 1886 infantry. The kills do not add to your progression. Tried it over 3 full operations.
Erre egy másik hozzászólás
"I think the problem is a typing error. Once I started using the sniper variant instead of the infantry variant, the kills started to count towards the challenge."Tehát lehetséges ,hogy nem az Infantry verzióval kell az 50 kill hanem a Sniper verzióval. Egy próbát megér.
(#35118) voodoo98 : Köszi. Felnéztem én is ide, de akkor még nem volt postolva.
[ Szerkesztve ]
a dog may just be a couple chapters in your life, but you're their whole book
-
bul07
nagyúr
Ez az új fegyver a RSC SMG Factory jó lenne , de mit képzeltek ezzel a 9golyós tárral, egy embert alig lehet megölni vele már ki is fogyott
Részemről vége az új DLC pályák tesztelése
Elkönyveltem gyalogos pályáknak így kerülöm is őket én nem TDM-et akarok játszani[ Szerkesztve ]
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
anubis6
aktív tag
válasz voodoo98 #35110 üzenetére
Oh, azt hittem ezeket sokáig fenntartják
EczkE #35123 Szerintem csak szeretne ilyen lenni.. nagyon kapar
voodoo98 #35133 Csak nekem tűnik a legtöbb videója semmitmondónak? Én így látom.. ezt szeretnék.. Nem kicsit lesz izzadságszagú, ha minden nap valami olyat ad ki, amit már 3x elmondott előtte
Gery9112 #35134 Ja, mintha nem keresnék magukat szarrá így is, miért kéne már majmolni mellé másokat?
bul07 #35140 Nem jobb dmg-ben?
[ Szerkesztve ]
https://www.youtube.com/@anubiszthedj https://soundcloud.com/anubiszthedj
-
EczkE
veterán
válasz anubis6 #35146 üzenetére
Volt mar host battlefiled esemenyen es regebben mondta hogy volt svedorszagban mas youtuberekkel kiprobalni a bf1 korai valtozatat meg a pletykak elott. Szinte biztos hogy mar most tud kb mindent az idei jatekrol. Maskor is volt mar hogy bejelentett a dice valamit es mar aznap egy elore elkeszitett videot kitett rola.
Asszem mindenféleképpen!
-
anubis6
aktív tag
A kis csókos Vagy gyorsan vágja a videókat
Amúgy simán lehet persze.. csak így jútúberekről nem tudnám elképzelni, hogy oda engedik őket a húsos fazék közelébebul07 Jah, 37-et sebez, szóval elvileg 3 lövésből hal az nmy, a többi fegyónál ez 4-5, szóval ha ügyes vagy 3 kill Ezért volt jó az rsc 1917 is, 6 golyó, de 50-et sebez
[ Szerkesztve ]
https://www.youtube.com/@anubiszthedj https://soundcloud.com/anubiszthedj
-
LeRoy18
aktív tag
a kocka el van vetve, volt már
youtube comment, ma olvastam best of
római birodalom
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
(Nem csak) Prohardver!-es BF közösségi discord szerverünk:
[Battlefield Buddies]
- Dell Latitude 5580, 15,6" FHD, I5-7300U, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 10/11, Számla, Garancia
- HP ProBook 455 G5 , 15,6" FHD IPS,AMD A10-9620P, 16GB DDR4, 128GB SSD, WIN 10/11, Számla, Garancia
- LG 27MR400 Monitor
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS Touch, I5-8350U, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 10/11, SZÁMLA, GARANCIA
- Lenovo Thinkpad T450, 14" HD+ IPS, I5-5300U CPU, 8GB DDR3, 250GB SSD, Dupla akku, WIN 10, Számla, Ga
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest