Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- RetepNyaraB: Kávés szöszölés, az élet, a világmindenség, meg minden
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Rap, Hip-hop 90'
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
Banggood tapasztalatok
Új hozzászólás Aktív témák
-
tomy_cz
senior tag
válasz
run4fun #17638 üzenetére
Én is hasonló cipőben járok, nekem 05.03-ai a rendelésem és 05.06-ai dátummal ugyanezek a bejegyzések szerepelnek a nyomkövetésben. Szintúgy Eu priority line és Flyt Express. Neked már több nap van benne, mint nekem, én is csak várok egyelőre nem tudok mást....
Tablet jönne... -
tomy_cz
senior tag
válasz
tomy_cz #17312 üzenetére
Rápróbáltam megint:
Paypalt nem engedi, azt írja, hogy rendeljek hozzá kártyát....pedig hozzá van rendelve a kártyám. Az otp-s napi vásárlási limitem 50k.
Azonban az otp-s felületen megint szerepel egy bejegyzés: Paypal *Bangood kártáys művelet - 36.793.-Ft
wtf?Próbáltam MasterCard adatok megadásával, erre a Bangood: "Withdrawal amount exceeded"
-
tomy_cz
senior tag
Zárolt összegként szerepelnie kellene akkor is ha levonásra került. Legalábbis eddigi tapasztalataim alapján. Mióta bevezetésre került az "azonnali" utalás, vagy mifene (kb. év elejétől), azóta azonnal látszanak az Aliexpresses kártyás vásárlásaim is.
Nemrégiben más helyre fizettem PP-vel, akkor nem volt gond, banki konverzió van beállítva. -
-
tomy_cz
senior tag
Sziasztok! Bangoodrol első rendelésem volt tegnap este, igy nincs nagy tapasztalatom. Kifizettem a terméket PP-al, a szamlamrol le is vonta az osszeget, azonban a BG feluleten Pending státuszban van és a Pay Now gomb aktív. Valami félresiklott a kifizetésnél vagy még csak nem könyvelték le?!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a Banggood szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Eladó egy Bose Quiet comfort 25 dobozával aktív zajszűrés
- S21(128/8) dobozával tokkal
- HP Victus 15-fa Gamer Tervező Vágó Laptop 15,6" -35% i5-12500H 16/512 RTX 3050 4GB 144Hz
- ELITRO Részletfizetés , bankmentes , kamatmentes. Érkezés alatt . Lenovo Legion Pro 5 16IRX9
- Új Asus TUF GAMING A15 Gamer Vágó Laptop 15,6" -30% Ryzen 5 7535HS 16/512 RTX 2050 4GB 144Hz
- Csere-Beszámítás! Kezdő számítógép PC Játékra! I7 6700 / 16GB DDR4 / RX 570 8GB / 256SSD+1TB HDD
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 15" 2018 i9 9850HK 32GB 500GB 560X 4GB garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Samsung Galaxy A54 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ASUS TUF Gaming F16 FX607JV-QT212 Notebook
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest