- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
Új hozzászólás Aktív témák
-
N-vidi-A
őstag
-
N-vidi-A
őstag
válasz
IreN!CuS #7960 üzenetére
Tessék csak nyugodtan, hidd el, van aki normálisan, sőt akár picit vicces ércelődésnek is fel tudja fogni a dolgokat, nem azonnal düh és hisztirohammal kitörni, privátban fenyegetőzve, mint egyes korrekt emberek innen!
A németek jól játszottak, valahogy éreztem, hogy ez lesz, viszont számomra a legfontosabb tegnap előtt már megtörtént, így ez már csak hab lett volna a tortán, ráadásul mindkét csapatot szeretem, akik játszani fogják a döntőt, legalább nem kell fölöslegesen izgulnom, hogy ki nyeri a BL-t!
-
cyberkind
félisten
válasz
IreN!CuS #6563 üzenetére
Ha az általam kedvelt csapat győz, de minek is mondom, hiszen már neked is nem egyszer leírtam, hogy csak az eredmény számít nekem !
És az MU drukkerek is boldogabbak lennének most, ha unalmas, és durva meccsen győznek, mint kikapnak, de szépen játszottak !(#6564) hunfatal
Spanyol kupára gondoltam, mert az nem volt piskóta !
A többi csak durva volt, semmi más !
Elértük az egyik célt nem, a durvaságot, akkor mégis csak valamilyen szinten győztünk ! -
-
lvnt
őstag
válasz
IreN!CuS #6061 üzenetére
Mégis mi a f*szt vársz, ember? Mit kéne még írnom? Te hozod fel ugyanezt a témát folyamatosan. Szerinted a Madridnak az az érdeke, hogy IreN!CuS örüljön magának a tévé előtt, hogy milyen szép focit lát, vagy az, hogy bejussanak a döntőbe? Ilyenkor legalább elgondolkozol, vagy anélkül is le tudod írni a hülyeségeidet?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- DJI Mini 3 Pro Fly More Combo RC drón szett - 3 akku +szűrők +táska
- Nux NDL-3 Hook Drum and Loop - dobgép és looper pedál
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - RC2 drón szett - Garancia, Care Refresh
- DJI Avata drón +MasterAirscrew tuning propellerek (AV5)
- Xiaomi Yunmai Fascial masszázs pisztoly (Massage Gun)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Dell Latitude 5440 14 FHD üzleti notebook - i5 1335U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest