- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- Aggregátor gondjai, örömei, és elmélkedései
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
-
LOGOUT
A topikban főleg meglevő notebook miatt kérdezhetsz, ha vásárolni szeretnél, ezek az ajánlott topikok:
Milyen notebookot vegyek?
Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
NOTEBOOK / NETBOOK / Mac beárazás
Új hozzászólás Aktív témák
-
mufi
senior tag
Noti billentyűzetet hogyan lehet megjavítani? Néhány gomb nem dolgozik rajta. Már többször leszedtem a flatkábelt és visszacsatlakoztattam, de semmi nem változik...
-
korpicschess
veterán
Sziasztok!
Meg tudná valaki esetleg mondani, hogy miért lehet az, hogy a PowerDVD 14 program az AMD saját szoftverében olyannak titulálja magát, ami csak IGP-n képes futni, és ez nem is változtatható meg?
MPC-HC szintén.Nincs is arra mód, hogy az AMD 8750M-et használják ezek?
-
tothjozsi96
addikt
Heló.
Van egy Lenovo T400-as laptopom és ma vettem észre ezt a hiba jelenséget.
Hogyha akkumulátorról használom a laptopot, mondjuk vonaton és filmet akarok nézni akkor a kép elkezd így csíkozni mintha hibás lenne a kijelző, de hogyha hálózati áramforrásról használom akkor meg nincs semmi baja.
Ezzel mit kezdjek?
Üdv! -
zoli.22
tag
Sziasztok!
Szeretném eladni régi asztali gépemet, mert már nincs rá szükség, de fogalmam sincs mennyit kérhetnék érte ami reális is. Ebben szeretnék kérni nálam hozzáértőbbek segítségét.
Külön megköszönöm ha privátban jön.Konfig:
Core 2Duo E6750 2,66GHz-es procival, amire külön arctic cooling hűtőre van cserélve a gyári, és 2,9GHz-re van húzva.
Alaplapot nem tudom pontosan milyen típus
Videókártya egy AMD Radeon HD 6570
2x2Gb Ram, 800MHz-es
450W-os Corsair táp
AeroCool Nitron ház
19"-os Samsung SyncMaster 940BW monitor
400GB-os HddKöszönöm előre is a segítségeteket.
-
Tim82
félisten
-
V.Stryker
nagyúr
Hááát, ez így nem tűnik olyan egyszerűnek, mint ahogy én azt elképzeltem. Azt hittem csere, driver fel és kész.
Tudnál segíteni abban,hogy kiderítsük,hogy mit tudnék beletenni?
A gép egy ThinkPad Edge E531 és most egy Broadcom BCM43142 802.11b/g/n Wireless Network Adapter van benne.
-
V.Stryker
nagyúr
Sziasztok,
A notiknál nagyon megszabott a mini pci-e -es wifi kártya típusa? Nekem van egy lenovo-m, ami csak 72Mbps-es és cserélném gyorsabbra. De pl. itt azt írják,hogy ez csak HP-hoz jó. Most tényleg?
-
törölt tag
válasz
floax94 #20587 üzenetére
Elég keveset játszom, a mai modern játékokkal nem próbáltam. Az én gépemben egy NV 840M van az integrált mellett. Néhány régebbi jætékot próbáltam ki vele, pl Colin McRae rally 2005, Cod2, World Snooker Championship 09, és a FIFA 08. Ezeket maximális felbontásban és részletességgel simán viszi. Bár az én gépem 1366x768-as változat, a Full HD-s nyilván jobban leterheli. Játékok alatt az egyébként csendes venti felhangosodik, de nem zavaró mértékben.
-
tserrof77
őstag
válasz
falseobject #20580 üzenetére
Ebbe 12.1" LCD kijelző van. A típusnak sajnos gyakori betegsége a kábeltörés (idióta tervezés) de azt írtad, ezt kiszűrtétek. Akkor inverter vagy kijelző lesz. Nekem van mind a kettő.
-
törölt tag
válasz
floax94 #20585 üzenetére
Szis!
Nekem ilyen gépem van, tökéletesen működik. Alaphelyzetben szinte teljesen néma, sokszor venti felpörgés nélkül indul, annyira jó a hőelvezetése, csak egy-másfél perc elteltével indul be a venti. A gép teljesítménye, megbízhatósága jó, bár a sebesség egyénfüggő. Úgy érzem, érdemes volt megvennem. Problémát eddig nem észleltem.
-
floax94
tag
Sziasztok . Szeretném kérdezni lenovo z50-70 tulajdonosokat /volt tulajdonosokat ,hogy mennyire hozta a várt teljesítményt a masina ? Szeretnék 1 ilyet venni magamnak mert megtetszett ! Volt vele valami probléma ?
-
MurdR
veterán
-
tempx
tag
Sziasztok!
Tudja valaki, hogy hol lehet márkás, nem (teljesen) gagyi (legalább hama v trust szint), 120W-os univerzális notebook adaptert venni? Egyszerűen nem hiszem el, hogy Magyarországon nem találok sehol.
Köszönöm
-
voyager4.4
senior tag
válasz
falseobject #20580 üzenetére
Elszállt a háttérvilágítás, kijelzőhiba, hogy honnan passz.
-
falseobject
újonc
Sziasztok!
Van egy MSI MS-1221 laptopom. http://www.pcrush.com/images/hi-res/588632.jpg Nézegettem a fórumot, hasonló hibára rátaláltam, a megoldásra nem. A hiba: a képernyő elsötétült. Van olyan szög viszont, ahonnan egészen halványan lehet látni. Szétszedtük a képernyő részét, nem tűnik úgy hogy bármelyik kábel sérült lenne. Kitettem monitorra, működik. Az inverter kábel hibát kizártuk, a képernyőhibát szintén. Talán a világítás-kábel tört meg valahol a gépházon belül, talán az áramellátással van gond. Mi a véleményetek?
Köszönöm előre is a válaszokat.
-
Vermilion69
aktív tag
válasz
TurpiUrfi2 #20578 üzenetére
Én a windowson belül szoktam mindig csinálni, úgyhogy egész nyugodtan, ugyanaz mintha telepítés előtt csinálnád meg
-
TurpiUrfi2
tag
Siasztok!
Utólagos partícionálásra készülük WIN7 64 bitben. Azt szeretném kérdezni, hogy ez a módszer van annyira jó /hatásos/megbízható, mint a hagyományos WIN telepítés elötti partícionálás?
Vagy esetleg külső progival?
Köszönet
-
ati888
senior tag
Hello!
HP 8440p-n szeretnék bios-t frissíteni, nem csináltam még notin ilyet. Elég leszedni a legújabb biost és a HP BIOS frissítés UEFI segédprogrammal frissíteni vagy kell még hozzá valami? Valahol le van írva a menete?
köszi
ati
-
Szonyka
csendes tag
Sziasztok!
Egy ismerősnek kellene FuSi Amilo LI1705 típusú laptopba SSD-t szerelnem. A kérdésem az, hogy milyen optibay keretet vegyek hozzá, amibe bele tudom tenni a jelenlegi vinyót. Az adatlapja szerint IDE csatolós a benne lévő dvd olvasó. Biztosra szeretnék menni, nem akarom, hogy itt porosodjon egy feleslegesen megvett keret. Előre is köszönöm a segítséget.
-
Dani3457
tag
Rendben
köszönöm a válaszokat ! Asus N551 nem rossz
-
szabonagyur
félisten
válasz
Dani3457 #20561 üzenetére
A hardver nem lenne rossz, a gép minősége kérdéses, ennyit nem ér meg, a i7 meg sütni fog szó szerint. És tudd a Lenovo garanciával sokan szívnak, szóval csak ha nagyon bevállalós vagy illetve a 1 hónapot meghaladó garanciális javítás sem probléma neked.
Azzal számolj erősebb hűtéssel megáldott gépek sem nagyon bírják ezt az i7-et kordában tartani, max az AW cuccok amik dupla ekkora áron indulnak.Jobban járnál egy M-s vagy H-s i5 procival meg ezzel a kártyával. Nézd meg az Asus N550/551 szériát, hasonló áron van, jobb anyag minőség és használható garancia.
-
nszero
csendes tag
Hello.
Van egy HP Pavilion g6 -es laptop.
A billentyűzet nem működik, nem reagál semmire.
A venti el volt tömődve, tisztítás megvolt.
Külső USB billentyűzet sem akar működni.
Lehet a billentyűzet rossz , vagy az alaplap? -
tserrof77
őstag
-
Willie
őstag
Sziasztok!
A PCH diódám mindig 75-80°C körül van. Emiatt új thermal padet szeretnék rátenni. Honnan tudom meg, hogy milyen vastagságú thermal padra van szükségem? A mérete gondolom, hogy pontosan akkora kell hogy legyen mint a chipset.
-
Tibroo
aktív tag
Sziasztok!
Egy kis segítségre lenne szükségem,van egy HP Pavilion dv 9000 Notim AMD turion X2 Procos!
Olyat csinál,hogy nem ad képet,de a venti felpörög mintha rendesen indulna,megy kb. 1 percig a venti,majd ujraindul,se kép se hang.Már többféle rammal is próbáltam,de ugyan ez!Még másik procival nem próbáltam!
Kérdésem Alaplap vagy a Proci a probléma?
A kijelző az OK!!!Bármilyen megoldás is érdekel.
-
Dani3457
tag
-
-
zsolt1129
addikt
Sziasztok. Egy kis segîtséget szeretnék kérni. Egy hp laptopon ùjra volt ìrva a bios. Minden jò lett, de a hálòzati kártya, azòta nem működik. Rádugom de net nincs. Mit lehet ilyenkor tenni? Köszi előre is.
-
shaggy
aktív tag
Miért van az hogy a laptopom egy acer Aspire E1-531G nem tud a wifi hálózathoz csatlakozni látja de csatlakozni nem tud.
És csak az itthonira bárhol vagyok simán felismeri és csatlakozik az itthonira másik géppel tudok csak ezzel nem.
Ez mitől lehet?
-
artiny
őstag
Helotok
Sony VAIO SVS1312R9EB megtudja valaki mondani hogy ez érintőképernyős, es a kepernyo fenyes vagy matt?
-
KoviE92
csendes tag
Sziasztok! Elhoztak hozzám egy laptopot HP Compaq 6715s, hogy filmezés közben kikapcsolt és azóta nem működik (nem indul el). Újra szerettem volna telepíteni, próbáltam pendrive-al és dvd-vel egyaránt, illetve win 8.1 el kezdtem aztán win 7, majd vista utoljára pedig maradt az xp. A gép win 8.1, win 7, vista telepítés behozása közben kifagy, az xp-vel eljutottam a formázásig és az újraindulásig, de onnantól az sem megy tovább. Szétszedtem a gépet, átraktam az asztali gépembe hdd-t és elsőre rá ment a win 8.1. Majd vissza raktam a laptopba és ugyan ott a rendszer betöltésnél fagy ki, mint előzőleg a telepítő betöltésénél. Én kifogytam az ötletekből mi lehet a gond, bios-t már vissza állítottam default-ra, de így sem jó a gép. A gép alján található egy laptopalkatrészek.hu matrica, szóval biztosan járt náluk már valamilyen okból kifolyólag. Ha valaki esetleg tud segíteni valamit az itt leírtak alapján annak nagyon szépen köszönöm.
-
nihil
tag
Sziasztok!
Van egy Toshiba L750D-14R-em, szétszedtem, de elfelejtettem megnézni, hogy a WIFI kártya kabléi hogyan voltak a kártyára kötve...
Netes videókon hol a feketét, hol a fehéret kötik felülre, így fogalmam sincs, mi a sztori...
Szerintem ezek egyébként az antenna kabléi, de nem merem találomra rádugni.
Tudnátok valami támpontot adni? -
sgery
őstag
Sziasztok!
Tud valaki itt egy samsung alaktrész beszerző forrást? Egy xe700-as smart pc pro bill. dokkolójához kellene egy alkatrész, pontosan a BA61-01862C számú.
A hivatalos samsung szervíznek van, de nettó 9e! ft-os szerelési díjért teszik csak be, szerelés nélkül pedig nem árulhatnak samsung alkatrészt állításuk szerint. Lévén, hogy 2 csavar tartja és 1 perc cserélni az alkatrészt ki nem fizetek ennyi pénz nekik.
Előre is köszönöm -
Tim82
félisten
válasz
Dreamcaster #20541 üzenetére
Próbálkozhatsz esetleg az m.facebook.com-mal, YouTube-nál pedig html5-tel flash helyett, de alapvetően egy kevésbé erőforrásigényes Linux disztró többet segítene (Lubuntu, Peppermint OS, LXDE, AntiX). Csodát persze az sem fog hozni.
-
Dreamcaster
senior tag
Sziasztok!
Egy régi laptopot szeretnék leginkább netre használni, AMD Mobile Athlon XP 1400, Radeon 9000. A facebook kb ugy néz ki rajta mint egy word dok., yt is. (Firefox, IE.) Flash, VGA driver fent van. Please help!
-
anorche1
őstag
Sziasztok!
Mi történne, ha egy 4gb -os 1600mhz -es ddr3l -es ram mellé beraknék egy 2gb -os 1333mhz sima ddr3 -as ramot?
-
jerry311
nagyúr
válasz
Vasinger! #20537 üzenetére
Én hagyományossal kentem, persze csak ahogy kell szépen módjával, nem kilókat.
Venti és borda takarítás + újra pasztázás simán levett 10-12 fokot.
UI: ez konkrétan a DELL céges laptopom volt, szóval elég ciki lett volna, ha megdöglesztem, de szerencsére elég ügyes voltam. -
Vasinger!
nagyúr
Szerintetek a noti processzorokat hagyományos hővezetőpasztával lehet kenni, vagy arra külön kell venni, ami arra való? (Tehát kupak nélkülire)
Egy DELL szerelő ember mondta ezt, hogy nem szabad hagyományos pasztával kezelni ezeket. Van ebben igazság?
-
Üdv!
Csak félig notebook-os kérdés következik...
Vettem egy ITX házat, amibe slim ODD való, és azt az oldalain található 2-2 csavarmenettel kell rögzíteni. Viszont sem a házhoz, sem az ODD-mhez nem kaptam ehhez való, apró csavarokat.Van valakinek ötlete, hogy hol tudok ilyeneket beszerezni?
Notebook szervizben érdemes próbálkozni? -
ati888
senior tag
Hello!
Van egy olyan gondom még a frissen telepített HP 8440p-vel (Win7 Pro 64 bit), hogy ha nem nyúlok hozzá hosszabb ideig akkor kikapcsol (hibernál?) és csak a bekapcsológomb villog. A baj az, hogy ilyenkor akármit csinálok már nem tudom felébreszteni a gépet, bekapcsoló gombbal sem, semmivel. Ha áramtalanítom utána tudom bekapcsolni.
Mi lehet a baj? Valami drivert nem telepítettem esetleg?
ati
-
mttssz
senior tag
Sziasztok!
Nincs ötletetek hogy kell egy kicsivel nagyobb "prioritást" adni a touchpadnek? Lenovo G50-70-ről van szó, Win8.1. Néha, mikor egy kicsit erőforrásigényesebb műveletek mennek vele (letöltés közben telepít közben chrome pár tabbal, ilyesmi) jobb esetben csak nem érzékeli a több ujjas gesztusokat amíg nem szabadul fel erőforrás, rosszabban lenn az értesítési panelen az ikonon látom hogy megfagyott egy érintésnél és semmit nem érzékel. Ezt szeretném kiküszöbölni, lehet valahogy?
-
tserrof77
őstag
válasz
TurpiUrfi2 #20529 üzenetére
Azok a 8x fokok már soknak számítanak. Javasolt egy rendes takarítás (portalanítás és pasztázás).
-
TurpiUrfi2
tag
Hölgyeim és Uraim két kezdő kérdésem lenne:
Az egyik és a fontosabb, hogy 2 év körüli gép esetén egy AIDA 64-es stabilitásteszt erednényei mennyire számítanak jónak?
-
Kbali
nagyúr
válasz
Lextor #20519 üzenetére
Simán lehet, hogy meghalt az akksi már, csak éppen az AIDA nem tudja kiolvasni. Nemrég, mikor a régi HP-mban teljesen kifeküdt az akksi, a saját HP-s Battery Check progi már nem is látta.
Bekapcsolásnál nem írja ki, hogy az akksi már kuka? Nekem azt viszont tudta magáról a gép és kiírta bootoláskor. -
Pöttön
őstag
Sziasztok!
Haveromnak van egy Dell laptop-ja, és az vele a gondja hogy nagyon lassú.
Pontos típust sajnos nem tudok. Röviden I7 proci, 4gb ram, gt525m vga,500gb hdd
Most telepítettem neki egy hete újra, és mostanra megint be lassult annyira hogy egy web lapot se tud betölteni neki normálisan.
Én vírusra gyanakszom, már csak azért is mert a hdd 3 részre van particionálva, és a win 7 telepítő nem engedte egyiket se törölni, a háromból kettőt még csak formázni se.
A rendszer particiót engedte egyedül formázni, arra raktam neki újra a win7-et, de ez ha valóban vírusos a gép akkor nem sokat érhet.
Tettem fel neki ingyenes Avast-ot az nem jelez neki ugyan semmit se.
A kérdésem az lenne hogy megoldaná e a problémát az ha kiszedném a winyóját, és egy másik géppel amin van aktív vírus védelem,egy az egybe törölném a particiókat, és újra formáznám, majd utána visszatenném és újra telepíteném? -
umek7
őstag
(#20520) EczkE
A HD4600 simán viszi, elég régi játékról van szó, 100% hogy kompatibilitási gond lesz. Próbáld meg XP üzemmódban futtatni (jobb klikk>tulajdonság>kompatibilitás). Itt pedig le tudod tesztelni hogy megfelelnek e a követelmények sok-sok játékhoz.
(#20521) Wikoo
ODD helyére kell vásárolni egy beépítő keretetet (optibay), amibe mehet a HDD, a helyére pedig az SSD.
-
Wikoo
aktív tag
Üdv
Barátnőm laptopjába tervezek egy ssd-t. Viszont az a harci helyzet hogy nem szeretné ha hdd ne lenne a gépben, nem akar mindig külső vinyóval vesződni, mikor torrentezik. Az lenne a kérdésem hogy a lenovo g580 ba lehet e tenni m.2 ssd-t vagy esetleg van e benne 2 hdd hely ?
Segítségeteket előre is köszönöm! -
EczkE
veterán
Sziasztok!
Adott egy Lenovo ThinkPad Edge E540 notebook integralt HD4600-as igp-vel. Azt tudom, hogy regebbi jatekokkal megbirkozik. Szerettem volna jatszani az Armies of Exigo cimu strategiaval, de inditasnal azt irja, hogy nem felel meg a minimum kovetelmenyeknek. Ezt valahogy ki lehet kuszobolni valami trukkel vagy teljesen eselytelen? Mitol fugg hogy melyik jatek fog elindulni es melyik nem? Jo lenne tudni mielott pl megveszek egy regebbi cimet Steamen vagy GOG-on, hogy egyaltalan elindul e az adott jatek. A segitseget elore is koszonom!
-
Lextor
csendes tag
Sziasztok!
Nem tudom, hogy jó helyre írok-e, de azért megpróbálom.
Tesóm Samsung 370R laptopja a következő hibát produkálja:
Win7 rendszer szerint az aksija 100%-ra feltöltve, de ha kihúzom a töltőt akkor kikapcsol a gép. Everest szerint az aksi elhasználódása 0% , de mégsem tud róla üzemelni.
Kérdésem az lenne, hogy szerintetek az aksi lett hulla vagy valami alaplapi cucc halt meg? A gép több mint fél éve így üzemel és a gari természetesen ez idő alatt lejárt róla.
Válaszotokat előre is köszönöm. -
homeless09
őstag
válasz
szabonagyur #20516 üzenetére
Rendben!
-
szabonagyur
félisten
válasz
homeless09 #20514 üzenetére
Nem 100% a dolog de a testvérenél ugyanez van, Asus témába írj már be ott tuti van másnak is ez, én csak a kicsit ismerem.
-
homeless09
őstag
válasz
szabonagyur #20501 üzenetére
Pont ma el akartam egyet hozni, de mondom biztos nem jobb a beépített dual band wifinél...hát akkor tévedtem.
Ki fogom próbálni, köszi.
-
-
KisTücsök
addikt
válasz
szabonagyur #20508 üzenetére
Ja értem. Megpróbálok ügyelni. Amúgy tényleg elég kis gagyi műanyag.
Köszi!
-
KisTücsök
addikt
válasz
szabonagyur #20506 üzenetére
Óvatosan megpróbálom, ahogy láttam, nem olyan nehéz. Szerencsére matrica meg hasonlók nincsenek útban.
Viszont azt olvastam, hogy ha valami baja van, akkor eredeti állapotban, eredeti hardverekkel kell visszaküldeni.
-
KisTücsök
addikt
Sziasztok!
Van egy Lenovo G50-45-ös gép. Van még rá garancia. Ha kicserélem benne a HDD-t, az garanciavesztéssel jár? Ugye nem?
-
válasz
szabonagyur #20503 üzenetére
hát az lesz köszi
-
Sziasztok.
Olyan gondom lenne hogy telepítettem egy HP Pavilion notebook - 17-f100nh laptopra win 8 at és nincs wifi.A hp oldaláról letudtam tölteni egy drivert de csak win8.1 hez volt és nem is engedi felrakni:Van valakinek ötlete mit csináljak?Köszönöm
-
szabonagyur
félisten
válasz
homeless09 #20500 üzenetére
Ha kicsiven is hasonlít N550 társára akkor meg kell barátkozni vele, hogy ilyen a WIfi. N550 mellé venni szokés egy USB sticket és probléma megoldva.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Automata kávégépek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- PlayStation 5
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen autót vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Egy szenzor, két zoomkamera: újraírta a Huawei a mobilfotózás történetét
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Amazfit Balance - ár-érték egyensúly
- További aktív témák...
- Thinkpad T14s Gen4 14" FHD+ IPS i5-1345U 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- HP Elitebook 840 G3 laptop (14FHD/I5-G6/8GB/256SSD/Win11)
- HP Elitebook 820 G3 laptop (13/i5-G6/8GB/128SSD)
- HP Elitebook 830 G5 érintőképernyős laptop (13,3FHD/i5-G7/8GB/256SSD)
- HP Elitebook 830 G5 érintőképernyős laptop (13,3FHD/i5-G7/8GB/256SSD)
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Zalman Z1 Plus Enermax 750W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest