- Fórumok
- Notebookok
- Azonnali notebookos kérdések órája
- (kiemelt téma)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Meggyi001: Szekszárdi pumpa pálya
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bitpork: Meglátjuk mit hoz a jövő
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Luck Dragon: MárkaLánc
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2020-05-20 18:40 Téma összefoglaló
A topikban főleg meglevő notebook miatt kérdezhetsz, ha vásárolni szeretnél, ezek az ajánlott topikok:
Milyen notebookot vegyek?
Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
NOTEBOOK / NETBOOK / Mac beárazás
Új hozzászólás Aktív témák
-
lajosx
őstag
-
lajosx
őstag
-
lajosx
őstag
-
lajosx
őstag
-
lajosx
őstag
-
lajosx
őstag
Sziasztok! Az lenne a kérdésem mit kell telepítenem ahhoz hogy a laptopon a pl f11 f12 billel tudjam állítani a fényerőt? Ha hozzám kerül egy laptop, mindig megy rajta. Ha újra rakom meg már nem. Olyan is volt hogy megjelent az ikon a kijelzőn, ment le, és fel de a fényerő nem változott. Jelenleg egy lenovo idepad 330 van nálam, újra telepitettem, elvileg a lenovo oldalról minden driver fenn van, átnézte a gépet és nem irta bármire is szükség lenne, és még sem állítja a fényerőt. Eddig viszont jó volt. Ugyan így jártam egy lenovo x1 el is. Nem értem mit hagyok ki? Köszönöm a választ
-
lajosx
őstag
-
lajosx
őstag
-
lajosx
őstag
Sziasztok.
Adott egy Acer es 15 laptop.Amihez adtak op rendszert win 10et.Az lenne vele a gond hogy nem indul el a rendszer.Hogyan tudnám újra telepíteni?Gondolom a win10 hdd van,mert lemez nincs. Addig eljutottam hogy találtam egy olyan választási lehetőséget,hogy a gép alaphelyzetbe állítása. Viszont semmi se történik egy óra elteltével sem. Hogyan lehetne újra telepíteni?vagy garanciába küldjem vissza?Köszi a választ.

-
lajosx
őstag
Sziasztok.
Vettem használtam egy Lenovo idepad 100 as laptopot.win 10 van rajta újra szeretném rakni.Viszont nem tudom hogy most rajta van a hdd én egy eredeti win 10??
Mert ugye már úgy kapni gépeket hogy nincs lemez hanem a hdd én van az eredeti op rendszer.
Megnéztem nekem 4 partíció van 1 helyreállítási meghajtó 450mb 2 100mb 3 10mb 4 465gb Most akkor ezen van rendszer? vagy formázhatom ,törölhetem a partíciókat?
Win 10 en belül sem telepítettem még soha, mindig csak külső eszközről szóval fogalmam sincs mihez kezdjek.
De ugye megformázni nem mertem ,nehogy legyen rajta egy eredeti rendszer, én meg töröljem.
Ha win 10 belül rámentem arra hogy alaphelyzetbe állítás akkor meg kért adathordozót. Elnézést ha nem jó topikba írtam. Köszönöm a választ,minden jót.
-
lajosx
őstag
hát az lesz köszi

-
lajosx
őstag
Sziasztok.
Olyan gondom lenne hogy telepítettem egy HP Pavilion notebook - 17-f100nh laptopra win 8 at és nincs wifi.A hp oldaláról letudtam tölteni egy drivert de csak win8.1 hez volt és nem is engedi felrakni:Van valakinek ötlete mit csináljak?Köszönöm
-
lajosx
őstag
Sziasztok.
Venni szeretnék egy Lenovo Yoga laptopot,amiben egy Tegra elvileg 4 magos processzor van.Elvileg egy NVIDIA Tegra 3 T30 Az lenne a kérdésem,mire elég ez a cpu? Nekem netre kellene,valamint youtubeon kellene hogy full hd videókat lejátsza,arra jó lehet? Köszi a választ.
-
lajosx
őstag
-
lajosx
őstag
-
lajosx
őstag
-
lajosx
őstag
-
lajosx
őstag
-
lajosx
őstag
-
lajosx
őstag
-
lajosx
őstag
Nincs benne semmi ahol tudnam állítani. Most ha a wifi rossz benne akkor abba mindegy milyet veszek? Vagy pont a tipushoz való jó csak?mert van itt nállam másik noti is,az abban lévő wifi biztos jó ha a foglalat jo akkor belerakhatom?Nem értem miért nem látja a win ha benne van a gépben. Köszi a választ.
-
lajosx
őstag
-
lajosx
őstag
-
lajosx
őstag
Sziasztok.
Van itt nállam egy samsung 3 szériás laptop. Az lenne a gondom hogy nincs wifi. Nem tudjatok mit tegyek? Win8 van a gépen már az sem telepitette,és én is leszedtem a samsung oldaláról 2 drivert is az egyik települt de semmi. Igazából azt sem tudom van e benne?de elvileg ugye lennie kellene fél éves laptop. Hogyan tudhatom meg van e benne? Vagy hibás lenne?vagy valahogy aktiválni kell?Köszi a választ.
-
lajosx
őstag
-
lajosx
őstag
-
lajosx
őstag
-
lajosx
őstag
Sziasztok.
Van itt nálam egy lenovo noti.Ha elindul az op rendszer és betölti a kezdőképernyőt a gépből ciripelő síproló hangot hallani mi lehet baja?vagy ez normális? Ha mozgatom a kurzort azt is simán hallani.Volt már valakinek ilyen gondja?
-
lajosx
őstag
-
lajosx
őstag
Sziasztok.
Adott egy lenovo e320 as es egy 520as noti. Az 520ban lévő 500gb os hdd átakartam rakni a 320as 60gb ssd helyére de nem lehetett mivel vastagabb volt a hdd és nem oda esett a csatlakozó. Most akkor nem csak az számít hogy 2.5" legyen meg a csatlakozó?vastagságot sehol nem lehet olvasni
Most akkor milyen hdd vegyek a 320as notiba?Még az érdekelne,hogy a dell az jónak számit laptop terén?mert elég olcsón lehet már i5 ös gépeket is kapni ezért a kérdés. Köszi. -
lajosx
őstag
értem köszönöm nektek

-
lajosx
őstag
Jelenleg egy e320as noti van nálam abba csak simán belerakok egy ssd.ét beletolom és kész.Sima sata csatlakozás van rajta.De emlékszem régebben volt 2db laptop nálam és mind a 2 be más foglalatú hdd volt.Nem is tudtam belerakni az egyiket a másikba, innen jött a gondolat ha kerülne hozzám más laptop akkor abba is tudnék e ssd rakni?Vagy kell hozzá valami kiegészítő? nincs konkrét típus csak úgy általánosságban.
-
lajosx
őstag
Sziasztok!
Azt szeretném megkérdezni,hogy azt miből lehet tudni melyik laptopba lehet ssd-ét rakni? Vagy mindbe lehet? Köszi
-
lajosx
őstag
Sziasztok.
Nem tudtok egy jó helyet ahol használt laptop billentyűzetet tudnék venni?Már kb 2 hónapja keresek,de még mindig nincs egy lenovo e320 notihoz kellene,
Köszi -
lajosx
őstag
Sziasztok.Kellene nekem egy lenovo notira 1db billentyű nem tudjátok hol lehet rendelni?venni? Köszi
-
lajosx
őstag
szisztok!
Ha a noti töltőn van, és 100% feltöltött akkor már az akksit használja? Vagy hogy működik ez? ha bizonyos ideig merül utána bekapcsol a töltés? Ha így lenne azt meglehet csinálni hogy ha töltőn van akkor ne használja az akksit?
köszi a választ.
vagy akksi nélkül használjam?mert igazából sokat fix helyen lesz és az akksi élettartamát szeretném növelni.
-
lajosx
őstag
-
lajosx
őstag
sziasztok!
Van egy lenovo edge laptopom! Ahhoz honnan tudok letölteni olyan programot,amivel lehet állítani a fényerőt billentyűzettel?és a hangot?Meg olyan program is kellene,ami alul mutatja az akksi idejét,gondolom ezek valami gyári lenovo programok lehetnek.Még olyan is érdekelne hogy olyan program van ha töltőn van a laptop akkor ne az akksit használja?hanem töltőről működjön?
Köszönöm!
-
lajosx
őstag
-
lajosx
őstag
Sziasztok!
Egy gyors válaszra lenne szükségem,amit előre is köszönök! Lenne 2 laptop az egyikbe AMD Vision E2-1800 +AMD Radeon HD 7340 a másikba i3-2348M +Intel HD 3000 Sokkal gyorsabb az inteles?Megéri a felárat? vga is melyik a jobb?

-
lajosx
őstag
-
lajosx
őstag
-
lajosx
őstag
Értem köszi a választ,mindenképp egyformát veszek vagy csak 1db 4gb modult.Azért érdekes hogy pl Iponba pont egy 1600mhz 4gb ramot ajánlottak hozzá.
Azt írták még hogy 2 slot van benne így nem kell kivenni a 2gb modult sem hanem maradhat a 6gb,Pedig ez így nekem is furcsa,mert 1db 4gb meg 1db 2gb szerintem nem lesz tökéletes.Ráadásul miért 1600mhz ajánlottak? jah és ajánlottak egy 2gb modult is a meglévő 2gb mellé és az már 1333 mhz volt.nem nagyon értem. -
lajosx
őstag
-
lajosx
őstag
Sziasztok,nem tudja valaki hogy egy Lenovo ThinkPad Edge E335 milyen ddr3 ram van?Mert venni szeretnék egyet de gyárilag 2gb szerelt és min 4gb kell de nem tudom milyet rendeljek hozzá?vagy hol tudom megnézni?nem szeretnék rosszat venni
Igazából mégazt se tudom pontosan hogy 1333 vagy 1600mhz kell bele?Köszi. -
lajosx
őstag
Sziasztok, Azt szeretném megkérdezni pöcökegér csak lenovo laptopokban van?Köszi
-
lajosx
őstag
-
lajosx
őstag
Sziasztok.
A gyors segítségeteket kérném,lenne egy Lenovo Thinkpad Edge E135 noti amit megtudnák venni 50k ért.Mit szóltok hozzá? megér ennyit? meg alapba mit lehet tudni erről a notiról? jónak számít?megbízható? amit tudok róla hogy
cpu AMD Fusion E2-1800
ram 4gb ddr3
hdd 320gb 5400
kijelző 11.6" led
vga AMD Radeon HD 7340Mkb ennyit mert persze az apróságok! Szerintetek,jó minőségű cucc ez?normál használatra megfelel?film nézésre,netre,zenét hallgatni kellene.Az akksi elvileg 4 órát bír hds szerint 5 napot üzemelt.Köszönöm szépen a válaszokat!

-
lajosx
őstag
-
lajosx
őstag
Sziasztok.
Tudnátok nekem segíteni, milyen programmal tudnám megnézni milyen int vga van a laptopomba?
Mert csak annyit ír hogy Intel hd graphics,de nem tudom hogy hd2000-3000-4000? Egy Intel® Pentium® B970 proci van benne,Köszi. -
lajosx
őstag
-
lajosx
őstag
-
lajosx
őstag
-
lajosx
őstag
Sziasztok.
Lehet nem jó helyre irok,ha igy van bocsánat érte!
Vettem egy laptopot,amihez win8 jár,de nincs cd,se telepitő kodot nem találok.Olvastam olyat hogy a hdd van rajta a win8 ha újra akarom rakni onnan tudom.
Ez még csak rendbe is van,de ha particionálni akarom a hdd-ét, letudom menteni vagy mit kell tegyek ilyenkor?Meg ha lemezre mentem,utána hogy rakom föl arrol a rendszert?Köszi a választ!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Fórumok
- Notebookok
- Azonnali notebookos kérdések órája
- (kiemelt téma)
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Megújult mobilos felület, fórumos ráncfelvarrás a PROHARDVER! lapcsaládon
- EU: senki ne használjon Huawei és ZTE hálózati berendezéseket!
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Óra topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Mobil flották
- Vicces képek
- További aktív témák...
- 4 FAJTA (Május) DELL Latitude Laptop Tartós-Golyóálló-AKÁR SULIBA 7320 7430 7440 5320 5420 5430
- NEW! Bontatlan Lenovo Thinkpad T14 G6 Tartós Üzleti Laptop 14" -40% Ultra 7 255U 16/512 FHD+ Magyar!
- Bontatlan Zacsis Új Lenovo Thinkpad T14 G5 Laptop 14" -50% Ultra 7 155U 16/512 FHD+ Magyar!
- Asus TUF Gaming A15 (FA506IU) Ryzen 7 4800H / 16GB / 512GB / GTX 1660 Ti / 144Hz Felújítva!
- ThinkPad E14 Gen6 14" FHD+ IPS Ultra 5 125U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Samsung T7 külső SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓS!! áthajtós érintős 360 szinteÚJ Dell 16 Plus 2-in-1 Ultra 7 258V Intel Arc 140V 32GB 1TB SSD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Black-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3626, 100% Akkumulátor
- Bontatlan! Playstation Portal 2 év garancia 2028.04.09-ig számlával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

köszönöm szépen