- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
- t72killer: Fürdőkád kontra elektromosság: XXI.század
- sziku69: Szólánc.
- gerner1
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Boss81: Halott Torrentek keresése, törlése egyszerűen.
-
LOGOUT
A topikban főleg meglevő notebook miatt kérdezhetsz, ha vásárolni szeretnél, ezek az ajánlott topikok:
Milyen notebookot vegyek?
Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
NOTEBOOK / NETBOOK / Mac beárazás
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsolt1129
addikt
-
zsolt1129
addikt
Sziasztok. A következő problémában kérném a segìtségeteket. Egy régebbi Dell laptopot lecseréltünk egy Hp 470 G9-re. Nem szerettem volna reinstallt, ezért klònoztam a régi rendszert ( Marcium Reflect). A célmeghatjò egy sata 850 evo samsung ssd, amit a Hp Nvme ssd-re klònoztam ( külső dokkolòval). Végigment a klònozás sikeresen ( egy harmadik notival), amit fel is ismer a win még a sajátgépben is látszik, de ha visdzarakom a G9-be, akkor nem bootol ròla, még a boot menüben sem jelenik meg az ssd. Tudna esetleg valaki segìteni? Köszönöm szépen.
-
zsolt1129
addikt
Sziasztok. Egy Hp 250 g6 notebook-al akadt olyan problémám, hogy win10 alatt, ha ujraindìt vagy én indìtom ùjra, akkor kikapcsol. Utána megnyomom a bekapcs gombot vagy 5-ször és elindul. Ez szerintetek mi a frász lehet? Köszi előre is.
-
zsolt1129
addikt
Sziasztok. Egy kérdéssel fordulnék hozzátok. Egy acer aspire 5736z-n win 10 van, viszont eljött az ideje a reinstall-nak. Acer honlapján nincsen hozzá driver, csak win 7-hez. Értelmesebb lenne visszarakni a 7-est ?? Én ùgy gondolom igen, csak kikérném a ti véleményeteket is. Köszi előre is.
-
zsolt1129
addikt
Sziasztok. Egy kis segîtséget szeretnék kérni. Egy hp laptopon ùjra volt ìrva a bios. Minden jò lett, de a hálòzati kártya, azòta nem működik. Rádugom de net nincs. Mit lehet ilyenkor tenni? Köszi előre is.
-
zsolt1129
addikt
Sziasztok. Egy kis segìtségre lenne szükségem. Egy hp pavilion-ról lenne szò. Bekapcsolás után felpörögnek a ventik, de semmi más nem történik. Próbáltam ramok meg hdd nélkül is, de ugyanaz. Hp oldalán beazonosìtottam a villogò ledek alapján, hogy bios hiba ( 2-szer villanik a led). Ilyenkor lehet még valamivel pròbálozni vagy kuka a lap? Köszi a tippeket előre is.
-
zsolt1129
addikt
Nem volt szétszedve. Még van rá gari vagy 2 év, de emiatt nem akarom elküldeni,mert a gép meg nagyon kell.(munkahelyi használat).
Dell XPS: Mindkettőtöknek köszi a segítséget. Szerintetek milyeb kártyát vegyek bele,ami megbízható? Ugye emiatt nem veszíti el a garanciát,ha kicserélem?
-
zsolt1129
addikt
Lenne egy kis gondom. A dell inspirion n5050-es laptop-on állandóan megszakad a netkapcsolat. Egy vagy több újraindítás viszont megoldja a problémát egy kis időre,de utána kezdődik előröl. Természetesen van még pár laptop ami tökéletesen működik. Felraktam a legújabb wlan drivert is. Szerintetek hol keressem a hibát? Köszi előre is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nintendo Switch 2
- Nintendo Switch
- Milyen routert?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Diablo IV
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Xbox Series X|S
- AliExpress tapasztalatok
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
- Asus RoG STRIX G17 Notebook! WQHD 240Hz / Ryzen 7845HX RTX 4070 / 32GB DDR5 / 1TB NVMe! BeszámítOK
- Lenovo Ideapad 3 14ADA05 20GB RAM 256GB M.2 SSD
- MacBook Pro 16" 2021 / M1 Pro / 16GB / 512GB / Space Grey (117)
- 16" m1pro macbook pro minden gyári tartozékával, tökéletes műszaki állapotban, megkímélve.
- ÚJ, GARIS! Dell Latitude 5450 - 14" FHD / Ultra 5 125U / 16GB DDR5 / 512GB NVMe SSD / HDMI 2.1
- Samsung Galaxy A20e 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Gigabyte B650M R7 7700X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Cooler Master H500P WHITE 750W
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- iKing.Hu - Apple Watch Ultra 2 Titanium Szíjjal 49 mm Használt, újszerű
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB 500GB Radeon Pro 5500M hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest